Totul despre îndepărtarea părului cu laser

Totul despre îndepărtarea părului cu laser

Astăzi, pielea netedă a devenit o condiție esențială pentru fiecare femeie bine întreținută. Plaja, piscina, seara romantica si alte situatii fac scrisori recurg la diferite modalități de a îmbunătăți corpul tau. Unul dintre ei – îndepărtarea firelor de păr nedorite, cu un laser. În acest articol vom vorbi despre îndepărtarea părului cu laser.

Avantaje și dezavantaje

Mâinile, cum ar fi fața, sunt o carte de vizita de fiecare femeie. Situația ecologică proastă, alimente dăunătoare, încălcarea de fond hormonal provoca cresterea parului accesoriu. Se pare mai ales uneatetic în timpul verii, atunci când o femeie este forțat să poarte haine fără mâneci.

Dar medicina moderna si cosmetologie nu stau încă. Există mai multe moduri diferite de a scăpa de firele de păr nedorite de pe corp. Una dintre cele mai eficiente și a căutat-după – îndepărtarea părului cu laser. Îndepărtarea părului cu laser face suprafață pielea netedă și ofertă. Dar, ca orice procedura de cosmetice, acest lucru are, de asemenea, propriile sale pozitive și părți negative. Îndepărtarea părului cu laser este demonstrat că nu toate femeile, iar acest moment poate fi atribuită dezavantajele procedurii. Contraindicatii se referă la fetele care au unele încălcări de sănătate. Aceasta:

 • boala oncologica+
 • Orice forma si stadiul diabetului+
 • Deteriorarea sistemului imunitar+
 • atacuri de epilepsie+
 • Reactii alergice+
 • intoleranța impact individuale laser+
 • Disponibilitatea oricărui virus din organism (gripa, raceala)+
 • boli ale pielii (psoriazis, eczeme, lipsit, ciuperca, dermatita).

Cei care au epilarea similare sunt disponibile, pot afla toate momentele sale pozitive.

 • Procedura elimină complet tăieturi, injecții și orice alte daune pielii. Astfel, riscul de infecție prin piele este practic exclusă.
 • Procedura este confortabilă și absolut nedureros. Îndepărtarea părului cu laser oferă un efect pozitiv lung.
 • Un fulger lumina laser este capabilă să acopere și o prelucrare suprafață mare. Acest lucru oferă un minim de timp pentru fiecare procedură.
 • Viteza mare a fluxului luminos vă permite să se ocupe de firele de păr de pe pielea de pe umeri la vârful degetelor de aproximativ 20-25 de minute.
 • O astfel de procedură este o eficientă și de încredere, vă permite să scapi de părul nedorit și arma pe suprafața pielii pentru un timp foarte lung, uneori, de mai mulți ani. Economisiti timp si bani pe procedurile de epilare.
 • Laser curăță chiar încarnate păr.

Pregătirea

Pentru a pregăti competent pentru îndepărtarea părului cu laser, trebuie să respecte mai multe reguli.

 1. Cu două săptămâni înainte de procedura, exclude din șederea regim zilnic pe soare strălucitor sau vizitează un solar. Înainte de a părăsi strada Sunny vreme, purta haine ușoare cu mâneci lungi sau aplică de protecție solară specială. Actualizați periodic stratul de cremă, astfel încât ultravioletul luminos să nu deterioreze pielea mâinilor, altfel în procesul de realizare a procedurii de ardere a pielii nu pentru a evita.
 2. În ajunul procedurii, nu este recomandat să efectuați îndepărtarea profundă la îndemână folosind pensete, ceară. Excludeți deșeurile și alte tipuri de îndepărtare a părului ușoare sau mecanică. Aceste manipulări încalcă integritatea foliculului de păr și reduc semnificativ efectul procedurii de îndepărtare a părului cu laser. Medicii de cosmetologie recomandă să nu atingă firele de păr timp de două luni înainte de procedură. Ca o excepție, puteți folosi un aparat de ras, deoarece nu afectează foliculul firelor de păr și o taie doar de pe suprafața pielii.
 3. Cu câteva zile înainte de sesiunea de epilare laser, trebuie să radeți mâinile. Easy Cannon și fire de păr ascuțite, două zile mai târziu, vor începe să intre în suprafața pielii, medicul va fi suficient pentru a determina zona de procesare. Distrugerea foliculii firelor de par vor fi eficiente, nu va durea deloc.
 4. Înainte de sesiune, nu culoare firele de păr, nu-i lumină. Fasciculul de lumină a laserului afectează pigment de fire de par, asa ca arme întunecate și firele de păr sunt mai vizibile în procesul de iradiere a acestora. Prin urmare, efectul procedurii este semnificativ crescută.
 5. Înainte de inițierea procedurii, impactul asupra a evita pielea mâinilor de detergenți chimici agresivi, pulberi de spălat, nu cheltui exfolierea piele, peeling. Aplicați crema nutritiva cu efect hipoalergenic asupra pielii. Puteți folosi lapte sau smântână pentru copii. Acest lucru va ajuta la evitarea sau complet reduce la minimum negativ după procedura sub formă de mâncărime și iritare.

Cum epilarea se efectuează?

Principiul Procedura Epilare laser constă în faptul că un fascicul de lumina laser este încălzită de o anumită secțiune a pielii totul pentru un moment, atunci Cools din zona epilarea natural sau cu răcire artificială. fascicul luminos afecteaza doar firele de păr de pigment, distrugerea foliculilor lor. Iradierea apare numai pe suprafața pielii, fără penetrarea în interiorul acestuia. îndepărtarea de mână cu un laser nu diferă de epilarea altor zone ale corpului.

Tehnica de îndepărtare a părului nedorit și arma cu laser lumina ray este destul de simplu și durează o perioadă scurtă de timp.

 1. Înainte de a începe procedura, inspecția conduite cosmetolog și diagnostice starea pielii, determină zonele de expunere, este interesat de starea de sănătate a clientului, relevă prezența contraindicații la procedura.
 2. În cazul în care clientul nu are contraindicații, doctorul dă instrucțiuni precise, cum să se pregătească zonele de expunere la sesiunea de expunere prima cu laser.
 3. Înainte de sesiune, medicul re-Clarifică zone de expunere cu laser, ascultă dorințele clientului. De regulă, oamenii doresc doar pentru a reduce intensitatea de creștere a părului în organism, iar femeile prefera sa scape complet de vegetație în exces și au pielea catifelată.
 4. Seturile de specialitate dispozitivul, în mod individual pentru fiecare client alege, lungime de undă, puterea frecvenței impulsului fasciculului luminos.
 5. Înainte de inițierea procedurii, medicul și clientul proteja ochii cu lentile sau ochelari speciali, specialistul este anestezice zona de efect și continuă la epilarea.
 6. În medie, procedura dureaza 15-20 de minute.

Cu epilarea mâinilor, cosmeticiana acțiunile le în zone separate:

 • Zona Umăr – zona de la umăr la cot+
 • zona de la cot la încheietura mâinii+
 • perii din zona+
 • degete.

În funcție de grosime, rata de creștere a părului și locația acestora, costul cosmetic poate efectua îndepărtarea părului pe o zonă separată sau complet în același timp.

Cât de multe sesiuni au nevoie?

Numărul de sesiuni depinde în mod direct de starea și grosimea părului, zonele distribuției și dorințelor clientului. Rata de iradiere poate consta dintr-o singură procedură sau mai multe. Dacă clientul dorește să scape de vegetație pe corpul său o dată pentru totdeauna, va trebui să treacă prin mai multe sesiuni de expunere laser. În medie, este de 4-8 proceduri. Există un interval temporar între sesiuni, la început este de 4 săptămâni, apoi (după fiecare sesiune) spargerea spargerii. Pentru a obține pielea netedă de mătase pe brațe, trebuie să câștigați răbdare și să cheltuiți pentru atingerea efectului dorit timp de câteva luni.

Pentru a efectua numeroase sesiuni de influență cu laser, este mai bine să se aplice clinici de terapie cu laser de specialitate sau saloane cosmetice dotate cu tehnica necesară.

De regulă, în astfel de unități sunt echipamente inovatoare și specialiști cu înaltă calificare, cu munca de educație medicală.

Îngrijirea pielii după procedură

După îndepărtarea cu laser a părului nedorit sau pistol, zonele dezvoltate ale pielii necesită o îngrijire delicată. După procedura de pe piele, există focare de roșeață, care trec foarte repede. În timpul recuperării, toate prescripțiile medicului ar trebui să fie efectuate în mod clar.

 • În câteva săptămâni, pentru a evita lovirea lumina puternică a soarelui pe mâini (la locațiile laser). În această perioadă, este mai bine să poarte haine largi, cu mâneci lungi din țesături naturale.
 • 2-3 saptamani aplica zilnic o crema pe mâini, dacă mâinile nu sunt acoperite cu mâneci, care va ajuta la evitarea pigmentarea excesivă.
 • Pentru un timp, elimina complet utilizarea scrubics, geluri agresive cu particule pentru măcinarea și exfolierea piele.
 • Pentru zilele de zece nu iau bai calde, nu participa la sauna. Puteți înota numai sub duș cu apă caldă.
 • Zilnic se aplică dedurizarea creme pe piele, cu efect calmant, de exemplu, „Panthenol“. Hidratante și compoziții nutritive vor fi, de asemenea, de altfel, precum și uleiuri speciale și geluri.
 • În caz de iritare a pielii, puteți șterge fără roșu locuri de decoctul de margarete farmacie sau aloe vera. Este bine de a utiliza crema, care include aceste plante.

Examinați recenzii

     Opinii despre îndepărtarea părului cu laser în principal pozitiv, dar procedura în sine are un număr de restricții, care se potriveste nu toți clienții. Multe femei sărbătoresc un efect pozitiv persistent după ea.

     Dintre avantajele alocă eficiența (este posibil să scape complet de părul nedorit), faptul că epilarea nu durează mult timp, potrivită chiar și pentru cea mai delicată piele sensibilă, elimină furajarea părului.

     Consolidarea, este imposibil să faceți plajă, să fiți la soare, să luați o baie fierbinte, un cost ridicat.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: