Adeziv de extensie a genelor: compoziție, tipuri și utilizare

Adeziv de extensie a genelor: compoziție, tipuri și utilizare

Frumoasele genele pufoase oferă aspect expresiv și atractiv. Chiar dacă natura a încercat un lux similară, puteți apela întotdeauna la analogii artificiale. Pentru a face genele perfect, stăpânirea unui lashmaker, material de înaltă calitate și adeziv selectat corect. Este vorba despre tipurile și proprietățile lipiciului care vor fi discutate în articolul nostru.

Particularități

Primul care a construit genele a devenit actrița Hollywood în secolul al XX-lea. Produse pentru companii le-a făcut cu privire la producția de peruci. În acel moment, genele artificiale erau departe de a fi perfecte și păreau nenaturale. Cu toate acestea, cererea pentru produsele aeriene nu a căzut. Mai multe gene naturale au început să pară atunci când industria de frumusețe sa mutat la extinderea materialului cu grinzi. Până în prezent, o mare selecție de produse de diferite lungimi și saturație este oferită în saloanele cosmetice.

În mod corespunzător selectat mărimea și numărul de cili le face naturale, cu expresivitatea ochilor impresionante.

merit considerabil în crearea unei imagini „naturale“ face parte din clei. Eroare cu o alegere poate strica rezultatul final. Prin urmare, informațiile adezive vor fi găsite înainte de începerea procedurii de prelungire. Nisa și aplicate cu maiestrie lipici nu va afecta ochii și nu va strica aspectul resturilor reci. Materialul adeziv produs în versiuni diferite ale vitezei structurii și fixare. Compoziția de înaltă calitate este înzestrat cu proprietăți înalte de polimerizare. Acesta trebuie să fie injectat instantaneu, fără a utiliza medicamente suplimentare pentru uscare. Acest lucru va economisi timp și răbdare clientului.

Ar trebui să fie amintit acest lucru Doar un maestru de înaltă clasă poate lucra cu adeziv uscat instantaneu, deoarece va fi imposibil de a corecta eroarea. Este deosebit de important pentru a studia compoziția de lipici la persoanele sensibile, care suferă de reacții alergice la diverse componente cosmetice. Chiar și cele mai frumoase gene nu va fi capabil să se ascundă ochii umflate și roșii.

Astfel de clienti se va potrivi cu adeziv hipoalergenic, fără formaldehidă.

Vizualizări

Adeziv – un element important în cadrul procedurii de prelungire, doar rășină poate înlocui (dacă nu se iau în considerare metoda magnetică de instalare gene). Astăzi, soiurile de adeziv pentru prelungirea genelor este impresionant, cu alegerea lor. Ei au caracteristici inegale și să lucreze în moduri diferite. Produsul adeziv constă în principal din polimetilmetacrilat, pigmenți și carbon. Uneori compoziția include funingine sau rășină. Durata de purtare este influențată de prezența cyanacrylate decât este mai mult, cu cât timpul va fi momentul materialului, dar unele formulări de cost și fără ea. Despre tipurile de adeziv în mod clar nu spun că poate fi împărțită la culoare, setarea de viteză, structura și metoda de utilizare.

În floare

Adezivi vin în trei culori: negru, alb și transparente. Fiecare dintre ele este utilizat pentru diferite sarcini.

 • Transparent. Versiunea universală, se potrivește orice material, dar este deosebit de important pentru fixarea cililor de culoare.
 • Negru. Această compoziție este natural pentru aceleași culori pentru gene. El a fost de succes în special pentru cei care au ca săgeata, așa cum a fuzionat cu dermatograful pentru un secol, devenind invizibil. În acest caz, genele devin saturate, dar umbra naturală.
 • alb. Este, de asemenea, considerat un adeziv universal pentru proprietatea de a lua o structură transparentă după uscare. Compoziția albă a grinzilor discontinue convenabile și ajustări make.

Până în momentul de fixare

mod de a turna instant – confort pentru clienți. Dar lashmeikeker novice este mai bine de a alege lipici cu fixare mai lung, aceasta va permite să se adapteze momente nereușite în procesul de extindere. Viteza de adezivi de uscare sunt împărțite în trei grupe: „ultra“, „Extra“ și „premium“. polimerizării lor (viteza de stoarcere) depinde de densitatea și compoziția chimică a produsului, de exemplu, clei gros aluneca mai lung. Adeziv-rășină are cel mai lung timp de ambreiaj. Siliconul se referă la compoziții de fixare rapid.

 • Ultra. Compoziția lipici acestui grup este potrivit pentru lashmeters neexperimentați sau pentru auto-extindere a genelor la domiciliu. Este lung gros și are un timp de pășunat destul de mult, permițându-vă să mutați un fascicul montat din greșeală.
 • Suplimentar. Adezivul se referă la clasa de mijloc a vitezei de fixare – 2,5 secunde. Este middleness de aur între instantanee și pe termen lung de pâine. Acesta poate fi considerată optimă atât pentru profesioniști cât și pentru amatori genelor încrezătoare în sine.
 • Premium. fixare instantanee nu are dreptul de a face o greșeală. Cu acest adeziv se poate ocupa numai de profesioniști cu o vastă experiență.
Citește mai mult  Cum de a elimina, fără a dăuna genelor extinse la domiciliu?

În funcție de tipul de structură

Structura adeziv afectează densitatea, și, prin urmare, numirea – pentru o grindă sau un singur tip de adeziv gene. Astăzi practicat 4 tipuri de bază de adezivi, nu sunt structural similare între ele.

 • rășină adezivă. Cea mai veche și compoziția naturală. El este de încredere, nu doare, rezistent la apă, dar ușor de îndepărtat cu genele lor. Din păcate, rășinile au dezavantaje: ele sunt fixate pentru o lungă perioadă de timp (în medie 5 secunde) de origine vegetală poate provoca reacții alergice la firi sensibile. compoziție rășinoasă se află un strat dens, care se reflectă în aspectul de gene false.
 • Cauciuc. clei gros, creat pe baza de pulbere latex, este utilizat pentru extensia bundled. Acesta este fixat pentru o lungă perioadă de timp, dar în mod fiabil. Datorită puterii a crescut pentru a elimina numai în salonul de cosmetică. Există dispute privind alergenicitatea LaTeX nu se opresc. Trebuie remarcat faptul că o astfel de reacție se produce un rar. Latexul este obținut din suc lăptos unor copaci, uneori, proteine ​​de plante similare pot produce o reacție alergică lentă, care nu se manifestă imediat, iar după clădirile ulterioare. Artificială latex, ca regulă, alergii nu determină.
 • silicon. Cu o astfel de adeziv este ușor de lucru, deoarece are o mulțime de caracteristici pozitive. În ciuda vâscozitatea rapidă (timp de fixare de 1,5 secunde), este frumos de lucru cu ea. silicon de înaltă calitate este, de asemenea, marcat de profesioniști. Adeziv absolut transparent, hipoalergenic, universal, este potrivit pentru grinzi lipire și cili individuale. Acesta răspunde la diferențele de temperatură și umiditate ridicată.
 • Cauciuc. Produsul de suc de cauciuc Lactee copaci, care a trecut un tratament aprofundată, poate fi considerată hipoalergenic, deoarece reacțiile dureroase apar extrem de rar. Adeziv fiabil, rezistent la umiditate, fixat timp de două secunde, potrivit pentru extensia pistonous.

Prin utilizarea opțiunii

Genelor poate fi construit, laminat, curling, culoare – și toate acestea se face folosind lipici. O varietate de compoziții adezive vă permite să rezolve diferite sarcini.

 • Adeziv pentru laminare și curling face o densitate specială, ei și stabilește linia selectată se ingroasa, dar în același timp gene par grele, iar ochii sunt prea ușor de reținut.
 • Compozițiile pentru materialul suspendat (extensie) Ajutor pentru a exprima volumul și puff de gene.
 • Uneori, se aplică lipici atunci când pictura. Se adaugă la vopseaua pentru stabilitatea culorii în timpul contactului cu apă.

Amplificatori compoziției

Pentru a accelera procesul de fixare și consolidare a efectului, Recurgerea la activatori, care sunt în continuare numite amplificatoare, acceleratori, fixatori, stabilizatori. Formula activator chimic favorizează polimerizarea compoziției adezive. Aceasta ajută la menținerea umidității în procesul de creștere, ceea ce face procedura mai confortabil, elimină sec.

In timpul extensie, amplificatoarele sunt aplicate la propria lor client gene în locuri de articulații cu materiale artificiale. Activatorul face fixare mai fiabile și durabile, chiar și într-o lună astfel de gene uite cu atenție. Compoziția echilibrată a microelementelor conținute în amplificatoarele ajută genele să rămână sănătoși, cu o uzură lung de material artificial.

Citește mai mult  Cum de a face gene mai lungi?

Propunerile stabilește și firele de păr de model artificiale, acestea sunt deosebit de neprețuit la umiditate scăzută a mediului. Cele fixatori sunt două tipuri: prima sunt folosite la momentul prelungirii, al doilea – după câteva săptămâni pentru a regla cililor deteriorat.

Activatorii sunt disponibile în flacoane mici, ei au un miros plăcut.

Reguli de alegere

Selecția de adeziv depinde de profesionalitate unui lashmaker. Comandantul mai abil, mai activ ar trebui să fie polimerizarea compoziției. Dacă decideți să crească genelor la domiciliu, este mai bine să achiziționeze produse groase de fixare lentă. Este important de a alege adezivul nu „capricios“ și rezistente la efectele mediului extern capabile să lucreze chiar și în condiții de umiditate scăzută.

Pentru a dobândi compoziția care este necesară pentru o muncă de calitate, ar trebui să fie luate în considerare și alte criterii de selecție.

 1. Durata de a transporta genele artificiale depinde de calitatea adezivului, deci este necesar să se ceară certificatul.
 2. Timp de expirare a verificat.
 3. Instrucțiunile trebuie să fie în limba rusă.
 4. Adezivul de înaltă calitate nu este un pinlet chiar în timp ce lucrați cu ochii deschiși.
 5. Compoziția sigură nu conține formaldehidă și alergeni activi.
 6. Ar trebui să inspecteze cu atenție pachetul și o sticlă pentru a evita cumpărarea unui produs deformat cu o insuficiență a coajă. Bunurile deschise nu sunt păstrate mai mult de 2 luni.
 7. Termenul medicamentului este luat în considerare, poate fi o purtare decorativă temporară pe termen scurt sau pe termen lung, ținând genele aeriene de câteva luni.
 8. Dacă de multe ori trebuie să mergeți în aer liber, este mai bine să alegeți un amestec adeziv rezistent la umiditate.
 9. Soluția optimă este considerată selectarea adezivului aceluiași brand ca genele artificiale, combinația lor va fi garantată de producător.
 10. Înainte de cumpărare a studiat evaluări și comentarii ale utilizatorilor, este preferat un brand de încredere de încredere.

Cele mai bune branduri

, Trebuie să ia în considerare scopul de a alege lipici dreptul: de a construi sau renovarea gene – profesionale pentru medicii generaliști și pentru utilizarea acasă peste buget. Cel mai bun este un produs coreean, și are nu întotdeauna preț inaccesibil, unele firme oferă o fac ieftin de bună calitate. Pentru a avea o idee despre produs, am compilat o trecere în revistă a celor mai populare branduri de adeziv pentru gene.

 • Neo. Zgura setare de viteză de uzură pe termen lung (până la 2 luni), nu are fum.
 • Sky Adeziv. Moderat subțire, flexibil, rezistent la apa.
 • Lidan. Hipoalergenic, creat pe baza de rasini.
 • Irisk. Pentru a construi fire de par individuale, uscare lenta.
 • Minune. Fără vapori toxici, este un remediu rapid.
 • Ardell. negru adeziv pe baza de latex, creează efectul de săgeți.
 • Macy S. Proiectat pentru clădiri profesionale la viteză ridicată ambreiaj.

Cum se utilizează?

Procedura de prelungire poate dura până la 2 ore. Pentru a economisi timp, sunt aplicate aparate auxiliare convenabile – un inel pentru gene artificiale si un inel pentru lipici. Instrumentul este pus pe degetul, dar în loc de decor pe ea, un container cu adeziv este fix sau gene aeriene sunt situate în ordinea numerelor, ajută la utilizarea cu ușurință tot ceea ce este necesar. Există și alte dispozitive pentru conținutul de compoziție adezivă, de exemplu, palet. O picătură de adeziv necesar pentru fluxul de lucru este stors în godeuri.

Pregătiți instrumentele, ar trebui să faci un loc în care procedura are la. Camera este bine ventilat, temperatura nu trebuie să depășească 20-22 de grade, iar umiditatea aerului trebuie să fie adus la 40-50%. Un aspect absorbant de extremă organic, care este un neutralizator excelent de evaporarile dăunătoare, este utilizat ca absorbantul de vapori de lipici. Cu același scop, un disc de țesut este plasat pe o paletă de lângă lipici.

Toate aceste dispozitive ajuta la neutralizarea cyanacrylate evaporare, care, cu o utilizare frecventă, dă reacții alergice chiar si la persoanele sanatoase.

În cazul în care partea pregătitoare este de peste, puteți trece direct la procedura de prelungire.

 • Așa că adeziunea cu adeziv a fost de încredere, Conduită gene de degresare Cu ajutorul unor medicamente speciale sau loțiune obișnuită.
 • Apoi stoarsă In celula de Paletki picături de lipici.
 • Un buchet de gene artificiale și de bază este capturat de pensete baie în lipici.
 • A doua pensetele răspândit propriile gene, In intervalul dintre ele fasciculul este lipit, care este apăsat pentru un timp scurt.
 • Apoi este necesar Îndepărtați cu grijă resturile de lipici, eliminați-le în cazul în care au rămas după extindere.
Citește mai mult  Ce gene cu aspect îndoiți și cui?

Procedura de extensie se realizează dintr-un contur ochi în aer liber.

La finalul procedurii, este necesar să se spele pe tot surplusul de adeziv și activator, îndepărtați la locul de muncă în spatele tău și repetați camera bine.

Depozitare

Depozitarea adecvata lipici este o condiție importantă pentru extensii de gene sigure și de înaltă calitate. Aflat încă în faza de achiziție acorde o atenție la termenul de valabilitate al mărfurilor. compoziții diferite este diferită, Dar, în medie, medicamentul poate fi păstrat timp de 9-12 luni. După deschidere, termenele sunt reduse la 100 de zile, desigur, în cazul în care compoziția este de a păstra în frigider.

Între procedurile pentru construirea sticla sunt închise ermetic, într-o poziție verticală, într-un loc răcoros întuneric. Cu o oră înainte de procedură, lipiciul iese din frigider, astfel încât să o încălzească în mod natural la o temperatură confortabilă a camerei.

Pentru uz casnic, adezivul este mai bine să dobândească capacități mici, nu mai mult de 5 ml, atunci nu va fi nici o ispită de a aplica un produs restante.

Recomandări utile

Procesul de extindere nu este întotdeauna neted, uneori se întâlnesc cu probleme neașteptate și ar trebui să fie rezolvate rapid, în cursul acțiunii. Lesher, în special novice, poate avea probleme diferite la care ar trebui să fie gata.

 • Când observați că adezivul îngroșat și întinde, profitați de ei în această stare. Dacă compoziția a devenit densă, înseamnă că blocul a fost rar folosit. Înainte de utilizare, ar trebui să fie pus în apă fierbinte. Încălzit, albi lipici și devine mai lichid.
 • Este imposibil să se reproducă compoziția îngroșată a solvenților, un instrument pentru îndepărtarea lacului sau alcoolului. În cazuri rare, se folosesc soluții speciale, dar ele se deteriorează în mod semnificativ calitatea produsului, reduce proprietățile sale de fixare rapida.
 • Nu se aplica lipici pe pleoapa, Acesta ar trebui să contacteze numai cu cili nativ și materiale artificiale în zona de joncțiune.
 • În cazul în care compoziția în timpul fluxului de lucru nu se usuce pentru o lungă perioadă de timp, Puteți înlocui tubul în cursul acțiunii sau de a folosi activatori.
 • Pentru a evita obținerea în ochi, acestea ar trebui să fie ținute închise, și sub pleoapa de jos pentru a pune șervețele cosmetice.

Dar ce să facă în cazul în care adezivul încă intrat în ochi? În nici un caz nu intra în panică, măsuri de focalizare și de conduită pentru a elimina problema:

 • mișcare rapidă a elimina toate lipici+
 • spală ochii pentru o lungă perioadă de timp+
 • Dacă aveți nevoie, să profite de analgezice+
 • apoi aplicați picături anti-inflamatorii.

Adezivul și factura de înaltă calitate în mâinile unui maestru calificat pot crea o imagine magnifică a genelor naturale și expresive.

Cum de a alege adezivul perfect pentru extensia genelor, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: