Laminarea sau extinderea genelor: ceea ce este mai bine să alegeți și de ce?

Laminarea sau extinderea genelor: ceea ce este mai bine să alegeți și de ce?

Ceea ce este mai bine să alegeți – laminarea sau extinderea? Această întrebare este adesea adresată fetelor care visează la genele lungi și groase. Materialul nostru de astăzi este dedicat comparației acestor două proceduri: caracteristicile, avantajele și dezavantajele acestora au criteriile de selecție, revizuirea recenziilor.

Caracteristicile procedurilor

Pentru a începe o comparație, ar trebui să știți ce caracteristicile fiecărei proceduri și dacă o alternativă este alta. Să începem cu laminarea.

 • Genele sunt stivuite pe o rolă specială, care își formează curbarea. Apoi, ele sunt prelucrate cu mijloacele, această îndoire este fixată, după care compoziția cu keratină este aplicată în părul. Cu ea, cilia devine mai groasă, genele – grosime. Ultima etapă a laminării – colorarea și prelucrarea firelor de păr cu compoziție de vitamină nutritivă pe bază de ulei.
 • După cum ați înțeles deja, această procedură vizează făcarea genelor naturale mai luxuriante și vizibile. De aceea este cel mai potrivit pentru cei care au genele destul de groase și lungi din natură. Pe părul rar și scurt, efectul nu va fi atât de pronunțat.
 • De timp, laminarea durează aproximativ 1,5 ore.

Acum să vorbim despre creșterea.

 • Esența procedurii de extindere a genelor esteîn prelungirea și creșterea volumului lor Prin lipirea firelor artificiale la naturale folosind un adeziv special. Aceasta este principala diferență dintre extensia de laminare, ceea ce implică locul de muncă exclusiv cu gene naturale.
 • Cu ajutorul extensiei, puteți schimba vizual forma ochilor, „Ridicați” pleoapa agățată, faceți o privire mai profundă și expresivă. Este necesar doar să alegeți efectul adecvat și lungimea cilia sintetică, precum și pentru a determina volumul.
 • Extinderea este potrivită pentru aproape toate, Cu toate acestea, proprietarii genelor subțiri și slăbite trebuie să le întărească mai întâi, urmărind cursul de vitamine pentru păr și unghii. Măști nutritive din cârlige de ierburi terapeutice (musetel, calendula), uleiuri (castor, măsline, oase de struguri, nucă de cocos) nu intervin.
 • Durata procedurii – de la 2 la 4 ore.

Criterii Comparație

Și acum vom merge la puncte și vom vedea decât o procedură diferită de alta.

efectul

După laminare:

 • Genelor va deveni mai gros, de culoare închisă și răsucite, cu toate acestea, ei vor rămâne „lor“, nu va părea artificial, păpuși+
 • Puteți uita despre carcasele de aproximativ 1,5-2 luni – este atât de mult efectul acestei proceduri durează+
 • Când cilia începe să crească, nu va fi grăbit în ochi: compoziția laminare treptat Mesters, vopseaua se va transpira, de straightens răsuci, și rândul de focalizare.
Citește mai mult  Ce poate înlocui adezivul pentru genele aeriene?

  Dar, în cazul în care a fost ales un maestru foarte bun sau fără experiență, care, de asemenea a lucrat cu materiale care nu sunt de înaltă calitate, ceva ce ar putea merge prost. Iar efectul va fi următorul.

  • Genelor va fi greu si fragil, începe care se încadrează.
  • Încălcarea algoritmului procedură poate duce la faptul că întregul rând de pescuit va fi deranjat, firele de păr individuale se va lipi de părțile laterale. Nivelul această eroare nu va funcționa – va trebui să aștepte pentru reverența de noi gene.

  În cazul în care firele de păr au fost inițial scurt, după laminare, ele pot fi înșurubate în ring, care arată ciudat și nu deosebit de estetic. Subțire și cili rare, nu va fi vizual mai gros și mai ușor de observat, ei încă mai trebuie să tentă.

  Ce putem oferi acumularea bună? Să aflăm:

  • Genelor va fi magnific, uite – expresiv, va dispărea necesitatea de a utiliza o carcasă decorativă+
  • Indiferent de momentul condițiilor de an, zi și de vreme, ochii tai vor arata la fel de bine+
  • Efectul selectat cu succes, iar volumul va ajuta să creați imaginea dorită, elimina dezavantajele ochi și subliniază avantajele lor.

  Desigur, acum vorbim despre munca de calitate a unei losheker profesionale. maestru neexperimentați poate totul numai pradă:

  • Selectat frunze de invalid gene artificiale și un efect inadecvat poate face ochii vizual mai puțin+
  • Datorită utilizării materialelor de proastă calitate, cili pot fi curbate, integritatea seriei ciliare va perturba, care va arata ridicol și ieftin.

  Ce se poate concluziona din cele de mai sus? Efectul vizual este mai pronunțată după extensie, dar dacă sunteți mulțumit de modul în care genele naturale se uite și doriți doar să le facă mai ușor de remarcat, pentru a alege laminare.

  Securitate

  Una dintre principalele probleme care sunt solicitate de către clienții lor la Masters-lossekers – cum dăunătoare este procedura sau alta? Noi clarificăm această situație pentru tine. Laminarea gene are ca scop refacerea structurii și îmbunătățirea stării. Este aproape inofensiv, cu toate acestea, și el are contraindicații:

  • Detectarea unei reacții alergice la ingredientele produselor folosite+
  • Orice intervenții chirurgicale în zona ochiului, a petrecut cu puțin timp înainte de procedura+
  • Prezența bolilor de ochi procese inflamatorii+
  • Nu laminați genele în timpul perioadei de baterie și alăptare – nu este contraindicație directă, dar este de dorit să se abțină de la procedură.

  Acum, să vorbim despre cine nu poate construi gene:

  • toate persoanele de mai sus, care este interzisă să facă laminare+
  • Proprietarii de cilias slăbiți și subțiri – pur și simplu nu vor suporta greutatea firelor artificiale și nu vor înghiți sau cădea deloc.
  Citește mai mult  Perie pentru gene: specii și alegere

  Toate restul doamnelor fac o extensie și este în siguranță. Desigur, sub rezerva alegerea unui vrăjitor bun și materiale de înaltă calitate.

  Deci, ce este mai dăunător? Dacă vorbim despre procedurile efectuate calitativ, atunci nici unul dintre ei poate dăuna omului. Nu ar trebui să cred că cei care spun că genele naturale începe să scadă din cauza extinderii: ei vor cădea, pentru că viața unui singur fire de par – aproximativ 1,5-2 luni, care coincide cu timpul de șosete de elemente artificiale. Genelor nu sunt lipite pe firele de păr de culoare, iar ei calm cresc.

  Laminarea, de asemenea, nu trebuie să-ți fie frică. În absența contraindicațiilor de mai sus, se va face numai cili naturală mai groase și mai puternice, va consolida ceapa păr și tije.

  Preț

  Costul de laminare în salonul de înfrumusețare variază de la 1500 la 3.500 de ruble. Suma finală depinde de marca de materiale utilizate, precum și profesionalismul master. Instruindu genelor naturale va costa aproximativ 1000 de ruble. Mai mult volum va fi, cu atât mai mare preț. Aceasta va afecta, de asemenea, prezența / lipsa de elemente suplimentare: „rase“, strasuri, jgheaburi, fire de par colorate. Cel mai mare volum este de 6D – vă veți costa 3000-4000 de ruble.

  Dacă considerăm că corectarea genelor extinse va trebui să facă mai des (aproximativ o dată la 4 săptămâni), se poate concluziona că în cele din urmă va ieși mai mult decât laminarea.

  Îngrijirea ulterioară

  Grija pentru gene laminate în primele 24 de ore dupa procedura va fi redusă la următoarele:

  • Deși firele de păr vor arăta ușor lipicioase și uleioase, nu pot fi spălate – nici cu apă, nici un alt mijloc, altfel vă spălați compoziția laminată, iar banii și timpul dvs. vor fi irosiți+
  • Nu trebuie să dormi, buggând fața în pernă: puteți perturba încă o îndoială fixă+
  • Refuzați să viziteze baie, sauna, solar, plajă, piscină.

  Toate aceste restricții trebuie respectate doar de o zi – în toate zilele ulterioare nu vor avea grijă deosebită! Puteți spăla liniștit, înotați și faceți plajă, vizitați sauna și solarul, dormiți în orice poziție convenabilă.

  Și cum să aibă grijă de firele de păr extinse? Aici totul este puțin mai dificil:

  • Ca și în cazul precedent, în prima zi după procedura CILIA, este interzisă apă pentru a evita dizolvarea lipiciului+
  • Timp de o săptămână, excludeți o vizită la baie, saune, nu faceți plajă pe plajă și în solar, nu vă scăldați în mare și la piscină+
  • Învață să dormiți fie pe spate, fie pe partea mea, altfel firele sintetice se pot deforma+
  • Opriți utilizarea cremei pentru ochi în jurul ochiului care conține orice componente uleioase: dizolvă substanța adezivă și pot provoca o pierdere prematură a ciliei+
  • Zilnic, în dimineața și seara, se stinge cu firele de păr microcker de silicon, se deplasează în sus bucle strict de jos din partea lor inversă+
  • Spălare, utilizați fie săpun pentru copii, fie spumă micelară+
  • Utilizați un prosop de salon, nu încercați ochii, dar nu pierdeți.
  Citește mai mult  Istoria genelor

  Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

  În orice caz, decizia de a vă lua numai – am enumerat toate nuanțele procedurilor și că vă prezentăm particularitățile genelor laminate și extinse, indicând diferența dintre ele. Alegerea, întrebați următoarele întrebări.

  • Ce efect vreau să obțin: mai naturalist sau mai pronunțat? În primul caz, alegeți laminarea, în a doua extindere.
  • Doriți, vreau doar să îmbunătățesc genele, Dar, în același timp, va trebui să folosesc produse cosmetice decorative (laminare) sau sunt gata să fiu de acord cu utilizarea materialelor artificiale care nu vor fi benefice pentru cilia mea, dar veți scăpa de mine de la vopsea (extensie )?
  • Am timp și bani Pentru o vizită lunară la Lashmeiker să treacă prin procedura de corectare a genelor extinse sau voi mai bine actualizare de laminare în 2 luni?

  Răspunsul la aceste întrebări, puteți înțelege ce procedurile sunt mai aproape de tine.

  Examinați recenzii

  Daca cititi recenziile celor care au încercat atât de laminare și de extensie, puteți să vă asigurați că Practic, cei ale căror cili naturale sunt exprimate în favoarea primei opțiuni și atât de bine, Adică, există o lungime bună, și o densitate suficientă. Preferința lor este clară: firele de păr după laminare devine mai gros, mai întunecat, seducatoare apare îndoire, plus ea devine mai puternică și mai puternică. decorare decorative de astfel de gene nu este necesară.

  Dar doamnele care au în natură sunt cili inexprimabilă alege extensia, care este foarte natural: Nu este nevoie să se aplice carcase, gene arata foarte bine in orice moment al zilei. Cu ajutorul fire de par extinse, puteți frumos „scoate“ ochi, dându-i o formă în formă de migdale, „ridica“ Hung a pleoapei, face un aspect mai deschis. Toate dificultățile vizibile ale îngrijirii încetează să fie astfel de a purta astfel de cilias cel puțin câteva luni.

  Despre caracteristicile de laminare și extindere a genelor, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: