Totul despre ondulare de gene chimice

Totul despre ondulare de gene chimice

De mult timp, toate fetele au căutat să aibă un aspect seducător, subliniate cu gene de lux lungi lungi. Din păcate, nu fiecare natură a acordat un astfel de lux, deci în timp au existat tot mai multe modalități de a-și face genele mai vizibile și groase.

În plus față de utilizarea unei carcase clasice pentru gene și acumulări, care uneori afectează agresiv părul natural, Există, de asemenea, o procedură de curling chimică. Luați în considerare mai multe dintre toate caracteristicile, soiurile și consecințele posibile.

Ce este?

Genele chimice (permanente) Curling cheamă procedura datorită căreia Puteți da un volum suplimentar de gene și le puteți răsuci prin fixarea pentru o anumită perioadă. Pentru procedură, se utilizează rolele de vrac speciale, selectate individual sub genele fiecărei fete, componentele chimice care asigură fixarea pe termen lung, perii pentru separarea firelor de păr, precum și atributele de unică folosință, cum ar fi roțile de bumbac, patch-urile de țesut, șervețele și mănuși.

Procedura este, practic, în condiții de siguranță, sub rezerva tuturor normelor pentru executarea sa, precum și utilizarea de materiale de calitate, atunci când aleg care este necesar pentru a se conforma cu prudență specială, pentru că în timpul nostru există o mulțime de falsuri, care cu greu poate dăuna nu numai aspectul de cili, dar, de asemenea, starea de sănătate, în general,.

Soiuri

Există Există mai multe varietăți ale acestei proceduri. Acest lucru se datorează faptului că toți reprezentanții frumoase jumătate a omenirii au diferite date externe, pentru fiecare dintre acestea, este necesar să se selecteze în mod individual gradul de căptușire a genelor, intensitatea curling și T.D.

Luați în considerare diferențele principale ale fiecărui tip de.

Rupt

Conform metodei prikan procedurii Rola este fixat cât mai aproape posibil rădăcinile genelor, iar îndoirea se face numai pe o anumită parte din firele de păr. Pentru a nu deteriora membrana mucoasă a marginii claritate, precum și a preveni compoziția ochiului la ochi, mijloace speciale groase sunt utilizate pe gel pe bază.

Datorită acestei metode, puteți da volumul maxim de gene.

pentru sfaturi

Pentru acest tip de curling, o rolă nu este utilizat, și spațiul rashroom rădăcină nu este afectat deloc. Maestrul lucrează exclusiv cu sfaturi, înșurubarea-le în jos și tratarea unei compoziții speciale.

Acest tip de procedură este ideal pentru proprietarii de gene lungi drepte, care, în stare de fire răsucite va arata foarte seducătoare și jucăuș.

Combinate

Acest tip de procedură este cel mai frecvent, deoarece este faptul că vă permite să creați aspectul cel mai deschis și natural. Esența acestui tip de curling este că Genelor sunt tratate în totalitate, iar forma lor este atașat, datorită unei role semicircular speciale.

Este demn de remarcat faptul că compozițiile de gel sunt, de asemenea, folosite pentru a procesa zona de prăjire, deoarece acestea sunt cele mai sigure pentru această zonă.

Avantaje și dezavantaje

Ca și în cazul oricărei proceduri din domeniul frumuseții, genele permanente de curling are avantajele și dezavantajele sale la care ar trebui să se acorde o atenție deosebită.

Citește mai mult  Cum să crească genelor?

Printre avantajele includ astfel de.

 • Efectul, deși depinde de structura părului fiecărei fete, dar, în general, păstrează destul de mult timp și uneori ajunge chiar la 3 luni.
 • Cu o răsucire, puteți ajusta gradul de îndoire în anumite zone ale capacului ciliar. De exemplu, colțul extern al ochilor este cel mai intens, puteți obține un efect de vulpe.
 • Puteți uita de carcase și unelte pentru răsucire, precum și nu se tem de contactele de apă – genele vor păstra formularul.
 • După procedura nu trebuie să recurgă la orice îngrijire specială. Proceduri suficient de familiare, măști pentru a consolida firele de păr, precum și circulația blândă.
 • Desigur, avantajele cele mai evidente sunt transformarea externă și economiile de timp pe machiaj.

  Printre deficiențele, acestea sunt cel mai adesea distinse.

  • Această procedură este posibilă prin efecte secundare sub formă de ardere în zona mucoasă, precum și pierderea părului. Acest lucru se poate datora unui răspuns alergic sau individual al organismului, precum și acțiunile necorespunzătoare ale maestrului.
  • Unele fete au părul de păr, că de multe ori reduce efectul procedurii, deoarece cu genele ușoare este practic nu este vizibil. Din fericire, această problemă este rezolvată foarte repede – ar trebui să contactați un profesionist pentru ochi.
  • Când abuzul de procedură, starea genelor se poate deteriora foarte mult, Prin urmare, din când în când se recomandă să faceți pauze lungi.
  • Curling este destul de o lungă perioadă de timp. Un frunze de master cu experienta de aproximativ 40 de minute pe un ochi, un nou venit – de două ori.

  Cum se efectuează curvage?

  Tehnica de realizare a acestei proceduri este destul de simplu, care permite nu numai în salon, dar la domiciliu. Dar, înainte de a continua cu ondulare de gene chimice, Toate instrumentele și materialele necesare ar trebui să fie selectate:

  • În primul rând, veți avea nevoie de role speciale, tampoane rotunjite si silicon mini-proiecte de lege pentru gene – fara aceste piese, executarea procedurii va fi pur și simplu imposibil+
  • Orange bastoane de lemn va fi util+
  • baghetele de bumbac nu va fi de prisos+
  • roți de bumbac sau de lobby servetele+
  • În plus, șervețele de hârtie poate fi necesar+
  • Este necesar să existe un bun mijloc de curățare pentru îndepărtarea machiajului+
  • Formulările de fixare sunt necesare pentru gene fixe pe elementele curling+
  • Compoziția chimică, datorită căreia totul se întâmplă+
  • Adeziv special, de asemenea, proiectat pentru curling, care nu trebuie să fie aplicat cilii ei înșiși, ci pe role și bigudiuri+
  • petrolatum+
  • Neutralizarea agent prevenirea genelor.
  Citește mai mult  Efectul Wet Genelor în construirea

  În cabină

  Așa cum am menționat mai devreme, procedura este destul de simplu, prin urmare, Cu precise de execuție pas cu pas, efectul va depăși toate așteptările.

  Un maestru de cabină cu experiență, desigur, va fi un avantaj în această privință, deoarece știe exact ce pas ar trebui să fie următoarele, ce timp de cadre ar trebui să fie și alte nuanțe Înfruntarea importante.

   Luați în considerare Citește mai Performanță pas cu pas al acestei proceduri.

   1. Pentru a începe, este necesar să se spele bine, de compensare complet ochii de la toate produsele cosmetice și poluarea.
   2. zona ochilor și în jurul lor trebuie să fie adăugarea. Pentru a face acest lucru, este recomandat să folosiți un șervețel de hârtie.
   3. Suprafața cililor și secolul superior trebuie să fie deguted cu servetele speciale.
   4. Apoi trebuie tratat cu clei cilia și așteptați literalmente jumătate de minut, astfel încât compoziția să fie activată.
   5. În continuare, trebuie să fixați rolele și rolele pe pleoape, apoi ușor, folosind un băț de la un copac portocaliu, trebuie să vânezi fiecare genă alternativă.
   6. Dacă firele de păr au fuzionat când se pun, este necesar să le împărțiți cu o perie sau un capăt acut al stick-ului portocaliu.
   7. Pe firele de păr mai mici trebuie să se aplice de petrol și să le acopere cu disc de bumbac sau de patch-uri speciale de țesut (de exemplu este foarte des folosit pentru extensia genelor).
   8. Următorul pas va fi aplicarea compoziției chimice, care trebuie lăsată în părul nu mai mult de 15 minute.
   9. După acest timp, eliminați soldurile trebuie îndepărtate prin utilizarea unei baghete de bumbac.
   10. Apoi, trebuie să aplicați un neutralizator pentru întreaga lungime de fire de par, așteptați 10 minute.
   11. Ne spălați compoziția cu ajutorul unui disc de bumbac umed și dischams toate părțile Curling.
   12. Vom aplica la fixare remediu cili, fără spălare.
   13. Dacă este necesar, puteți pieptene cili și ștergeți cârpă umedă pleoapelor.
   Citește mai mult  Toate genele despre cu paiete

   Acasă

   Efectuarea procedurii de la domiciliu poate diferi prin mijloace, durabilitate și de alți factori nu atât de semnificative, Dar ar trebui să se facă exact în conformitate cu aceiași pași pe care ondularea genelor în cabină, pentru că altfel nu va ajunge la efectul dorit.

   În magazinele de cabinete profesionale, puteți găsi seturi speciale pentru ondulare de gene permanente la domiciliu, care contin tot ce ai nevoie de: astfel încât să nu uitați despre componentele importante și desfășurarea procedurii în mod corespunzător.

   Dacă faci o poftă de mâncare pe tine, atunci Efectuați această procedură vă va fi posibilă numai la rândul său, – Mai întâi pe genele unui ochi și după spălarea componentelor, puteți merge la genele pe un alt ochi. În plus, este necesar să se asigure o iluminare bună și, pentru comoditate, puteți utiliza o oglindă cu un efect ușor de creștere, astfel încât să puteți lucra toate firele de păr, fără a lipsi.

   Fotografie înainte și după procedură

   Pentru a face o imagine completă a curlingului permanent al genelor, este necesar să se studieze Fotografii pe care datele sursă și efectul sunt observate după procedura. Vă invităm să vă familiarizați cu mai multe fotografii și asigurați-vă că, după procedura de gene devine mai lung, răsucită și volumetrica.

   Examinați recenzii

   Atunci când revizuiesc recenzii, fetele care au încercat cel puțin o dată această procedură pe ei înșiși, devine clar că opiniile sunt împărțite – Nu toți mulțumiți de efect, iar unele sunt dezamăgite de toate. Mulți observă că, în parte, rezultatul depinde tocmai de competențele comandantului, astfel încât procedura de domiciliu sau lucrarea comandantului novice pot părea ca o calitate slabă. Prin urmare, cu prima experiență de obținere a unei astfel de proceduri și în absența competențelor personale Este mai bine să ne întoarcem la meșteșugari profesioniști cu recenzii bune și o vastă experiență. De asemenea, din recenzii, putem concluziona că toate fetele care au fost satisfăcute după această procedură, văzând efectul unei priviri deschise, exprimă dorința de a repeta genele chimice curling.

   În general, procedura în sine este mai feedback-ul pozitiv, iar negativul sunt în principal legate de orice factori minori.

   Despre modul în care este în curs de desfășurare procedura genelor chimice curling, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: