De ce vă periați dinții?

De ce vă periați dinții?

Dimineața, un gust neplăcut este confirmat în gură, aceasta este o confirmare că coloniile unei mari varietăți de bacterii au crescut în membranele mucoase, mai ales dacă o persoană nu are obiceiul de a peria dinții pentru noapte. Potrivit anatomiei, fiecare persoană din gură are bacterii streptococcus mutanți. În cantități minime, ei nu se deteriorează sănătatea, dar dacă se încadrează în mediul acid, care se dezvoltă de obicei în gură după ce mănâncă, beau, apoi începe să crească și gingii, membrane mucoase ale gurii, smalț dentar, dinți rădăcini.

Când oamenii au început să-și perie dinții?

Grandurile periuțelor de dinți moderne, pe care toți oamenii se bucură astăzi, au apărut la sfârșitul secolului al XVIII-lea, în producția de masă au început să fie produse în secolul al XIX-lea. Dar a inventat să aibă grijă de igiena gurii unui bărbat vechi. Apoi, cum arată picturile stâncoase, oamenii au mestecat coaja de stejar, rășină din lemn. În Hamahul Sultanului, servitoare specială a lui Sultan a curățat cavitatea orală după fiecare masă, ei nu au curățat doar gura sultanului lor preferat de sex feminin, dar și a clătit întreaga cavitate cu ierburi speciale de farmec.

Deci, oamenii moderni au început să observe igiena orală conform tradițiilor care proveneau de la strămoși. Au folosit pur și simplu mijloace complet diferite: coaja de stejar, ierburi, rășină.

De ce curățați curat?

După masa făinii, mediul dulce din gură devine acid, ceea ce duce la reproducerea bacteriilor care formează dentar. Singura modalitate corectă de a preveni dezvoltarea bacteriilor acide este de a curăța cavitatea bucală, distruge flarea, spălați membranele mucoase din alimentele reziduale după fiecare masă, chiar și după gustări în timpul zilei. Specialiștii Asociației Dentale Americane de astăzi recomandă să-mi curățați dinții de cel puțin 2 ori pe zi – dimineața după dormit și seara înainte de a merge la culcare.

Citește mai mult  Pastă de dinți pentru copii cu fluor

Cu toate acestea, este important să înțelegem acest lucru Perindu-ți dinții imediat după mese, este imposibil, deoarece saliva distinsă ajută la digerarea produselor. În același timp, substanța salivară în sine este un agent de curățare natural, reglează mediul de acid dacă există multe componente în alimentele care contribuie la formarea acesteia. Experții acordă atenție că este necesar să se elimine flaconul dentar în dimineața pentru a elibera spațiul aproape bloc din bacterii. După masă, clătiți gura cu apă curată, fără a utiliza instrumente achiziționate pentru clătire.

Se crede că dinții ar trebui curățați după micul dejun pentru a reîmprospăta respirația, dar este o judecată fundamentală incorectă. Beneficiile de curățare a dimineții, deoarece distruge raidul. Înainte de culcare, curățați cavitatea orală este utilă deoarece mediul acid este reglementat, ceea ce previne reproducerea în masă a bacteriilor rău intenționate.

Dimineața

Dimineața, mulți experți recomandă clătirea cu apă fiartă, balsamuri și curățați dinții după micul dejun. În același timp, acidul înflorit „mănâncă” împreună cu alimentele, întrerupe digestia. Pentru a limita acumularea de plăci, scapă de formarea unui mediu favorabil pentru bacteriile de reproducere, după micul dejun se recomandă eliminarea reziduurilor de clătire alimentară. Ca rezultat, o persoană are o respirație proaspătă, protecția împotriva acumulării de microbi. Fără sulfice raid înainte de micul dejun, o persoană trimite o mulțime de bacterii patogene în stomac, care dăunează activității tractului gastrointestinal. Scăparea stomacului de la microbi devine cheia pentru sănătatea sa.

În locurile greu accesibile între mesele de lungă durată, rămășițele alimentelor în timpul zilei trebuie îndepărtate printr-un fir special, după care gura se clătește. Firul îndepărtează parțial căderea bacteriană. Curățenie dublă zilnică cu o perie cu pastă doar parțial copi cu un film bacterian, nu-l dă să crească, provoacă inflamație pe gingii.

Chiar și cea mai atentă curățare a suprafeței dintelui îndepărtează o parte din bacterii, deoarece grămada de perii nu pătrunde în spațiul interdental. Prin urmare, mulți oameni folosesc fire speciale pentru curățare completă.

Noaptea

Dimineața, un gust neplăcut în gură se datorează faptului că o persoană nu și-a curățat dinții pentru noapte, bucăți mici de produse sunt blocate între dinți, inflamația se formează pe gingii. Curățarea seara a dinților reglează echilibrul acidului. Într-un vis mai puțin distins saliva – dușmanul natural al bacteriilor, așa că se înmulțesc rapid. Dacă nu vă periați dinții pentru noapte, aceasta duce la dezvoltarea cariilor, a bolii gingiilor. Aceasta, la rândul său, duce la încălcarea funcțiilor organelor interne. Prin urmare, experții consideră că curățarea seară foarte importantă.

Citește mai mult  Caracteristicile de pastă de dinți Pomorin

Salusul este mai puțin evidențiat pe timp de noapte – Cleaner cu email natural, regulator de aciditate. Din acest motiv, noaptea, așezarea se acumulează mai ușor. Oamenii care cred că o dată pe zi este suficientă pentru a-și peria dinții cu paste, ar trebui să o facă înainte de culcare.

Ce se va întâmpla dacă refuzi peria?

Refuzul de a utiliza peria duce la acumularea plăcii bacteriene pe suprafața dinților. Când dinții nu sunt curățați din placă, ei încep să se deterioreze, se dezvoltă carii, parodontaloza. Situația se întâmplă atunci când o persoană nu are capacitatea de a-și peria dinții zilnic, de exemplu, pacienți serios minciună. Atunci este necesar ca rudele care îngrijesc o persoană bolnavă l-au ajutat să curețe cavitatea orală în fiecare zi. Se pare că se poate întâmpla într-o săptămână, dacă nu vă curăță dinții. Obiceiul de curățare zilnică este pierdut, munca rău intenționată face microbi patogeni.

Nu trebuie să uităm de igiena orală. Dacă opriți să curățați dinții în general, mirosul neplăcut se acumulează în gură, bacteriile sunt afectate nu numai dinții, gingiile, ci și organele interne de digestie. Pentru cei care beau o mulțime de cafea, ceai negru pe tot parcursul zilei, clătirea dinților este pur și simplu obligatorie. În caz contrar, timp de o lună, dinții vor dobândi o culoare gălbuie, acest flare contribuie doar la reproducerea bacteriilor. Oamenii de știință au fapte care dovedesc că, dacă nu pentru a curăța anii dinților, atunci jumătate din dinți sunt pierduți din cauza cariilor, a bolilor de rădăcini. Dar de multe ori periajul dinților nu este recomandat, este suficient să utilizați o perie doar de două ori pe zi. Mormanul de perii artificiale moderne, pot pur și simplu să existe email.

Când este nevoie să curățați cavitatea orală pe parcursul zilei, se recomandă utilizarea unui fir al dinților, unelte de clătire. Protejează smalțul, păstrează sensibilitatea la temperatură, mâncare ascuțită și dulce. Abandonarea pe deplin a periei nu poate niciodată – duce la consecințe triste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: