Revizuirea R. cosmetice higiene pentru clatire.O.C.S.

Revizuirea R. cosmetice higiene pentru clatire.O.C.S.

R. marca rusă. O. C. S. Reprezintă o gamă largă de produse de îngrijire și cavitatea bucală: paste de dinti, perii, fire pentru curățarea dinților, medicamente, igiena si cosmetice higiene pentru clatire. Clădirile acestui brand sunt cele mai populare, iar dentiștii lor cei mai des recomandați.

Particularități

Rinsers pentru cavitatea orală r. O. C. S. Absolut inofensiv: ele nu conțin substanțe iritante. Compoziția naturală contribuie la purificarea rapidă a smalțului dentar și la vindecarea cuprinzătoare a membranei mucoase a gurii și gingiilor. in afara de asta, Cu utilizare constantă, acești clătiri elimină sângerarea de la gingii și reduc probabilitatea aspectului cariilor.

Întreaga linie de rinsers r. O. C. S. Următoarele elemente includ:

 • Compuși de magneziu activi biologic activi+
 • calciu+
 • fosfor.

Această combinație este îmbunătățită cu xilitol, care protejează și dinții de carii. Hood din laminaria – un alt element neobișnuit în compoziție, elimină procesele de inflamație, are un efect anti-refectiv și conține aminoacizi utili și oligoelemente.

Nu există alcool, fluor și compușii săi, coloranți, triclosan, laurii sulfat de sodiu, clorhexidina, care afectează negativ sănătatea cavității bucale și provoacă cele mai grave reacții alergice și otrăviri. Toate mijloacele de conducător sunt absolut sigure în caz de înghițire aleatorie și pot fi folosite chiar și de copii.

Descrierea intervalului

Rinsers pentru cavitatea orală r. O. C. S. sunt împărțite în funcție de efectul produs.

 • Prevenirea cariilor. „Monetă dublă”, „calciu activ”, cu gustul de zmeură, grapefruit cu utilizare constantă, vindecând dinții orală și dinții de smalț.
 • Strângerea smalțului dentar. Pentru a mări albul dinților creat un rinser pentru gura ediției neagră a gurii. Se întărește cu molecule de oxigen active, care se învârte de la smalțul dentar nu numai în afara, ci și din interior.
 • Să aibă grijă de dinții sensibili Și pentru cei care folosesc bretele, au creat irigatorul lichid de irigator Pro Oral.
 • Fonduri pentru copii. Pentru a avea grijă de dinții și gingiile copiilor, a fost creat un Rinser special de amestec special. Acest instrument poate fi utilizat pentru copii de la 8 ani.

Toate Rinsers R. O. C. S., În plus față de lichidul de irigator pro oral (este produs sub formă de irigator), mergeți la vânzare în sticle de 400 ml și 250 ml.

  Fondurile cu gust de zmeură și grapefruit sunt produse numai în doza de 400 ml. Capul de pe sticlă este o ceașcă de dozare.

  Rinse R. O. C. S. „Double Mity”

  Proiectat pentru utilizarea de zi cu zi. Întărește pe deplin și completează compoziția minerală a smalțului dinților, luptându-se cu inflamația gingiilor, reduce posibilitatea apariției cariilor.

  Fabricat utilizând componente naturale, compoziția conține extract de mentă.

  Rinse R. O. C. S. „Calciu activ”

  Recomandat pentru utilizarea de zi cu zi, cu smalț subțire și sensibilă a dinților. Datorită prezenței formulei pentru calciu activ, compoziția minerală a smalțului este bine restaurat, sensibilitatea sa este redusă. se luptă eficient cu inflamație a mucoasei gingivale, elimină riscul apariției cariilor, reîmprospătările respiratie.

  Rinser se face folosind ingrediente naturale, este inclus formula de calciu activ.

  Se clătește cu albire efect R. O. C. S. Editia neagra

  Recomandat pentru utilizarea de zi cu zi. Cu ajutorul moleculelor de oxigen activ, smalțul dentar este iluminat, nu numai în afara, ci și din interior. In plus, oxigenul activ suprima o microfloră agresiv si are un efect anti-inflamator, elimină halitoză (miros ascuțit al gurii), împrospătează respirație.

  În ciuda efectului de albire pronunțat, nu crește sensibilitatea dinților.

  Bun potrivit pentru fumători și fanii de cafea, ceai, vinuri.

  Atenţie. Puteți aplica numai celor care au ajuns la 18 ani!

  Rinse R. O. C. S. cu gust de grapefruit

  Afișate pentru aplicații regulate. Calitativ restabilește și sporește compoziția minerală a smalțului dinților, reduce inflamația gingiei, reduce probabilitatea bolii cariilor, dă prospețime de respirație.

  Folosind componente naturale. Are un gust luminos de grapefruit.

  Rinse R. O. C. S. cu gust de zmeură

  Proiectat pentru utilizarea de zi cu zi. Întărește și restabilește în mod eficient și restabilește compoziția minerală a smalțului dinților, elimină inflamația mucoasei gingiilor, reduce riscul aspectului cariilor, dă prospețime respiratorie.

  Realizate cu componente naturale. Are un gust blând și plăcut de zmeură. Compoziția nu include extract de mentă.

  Instructiuni de folosire

  Experții recomandă utilizarea rinsersului de cel puțin 2 ori pe zi după ce dinții sunt curățați:

  • trebuie să formați 1 capac de cavitate cap+
  • Pour+
  • Timp de 25-30 de secunde, clătiți intensiv cavitatea orală a agentului, încercând să o distribuiți uniform peste tot+
  • Răspândiți restul de clătire în chiuvetă.

  Realizați cel mai bun efect de la Rinse Riffler RT. O. C. S. posibil numai cu utilizarea regulată.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: