Totul despre pastele dintelui Blend-A-Med

Totul despre pastele dintelui Blend-A-Med

Curățarea și îngrijirea dinților – procedura obligatorie care urmează să fie instruită din copilăria timpurie. Aderarea la regulile elementare de igienă, este posibil să se păstreze sănătatea și frumusețea dinților, evitând astfel nevoia de tratament la dentist.

Astăzi, piața are o selecție largă și sortiment de produse de îngrijire a dinților de la diferiți producători. Dar produsele Procter & Gamble se bucură de cea mai mare cerere. Preocuparea a fost implicată în producția de pastă dentară de mai mulți ani, printre cele mai renumite și una dintre cele mai frecvente achiziționate este Blend-A-Med.

Particularități

Pasta de dinți blend-a-med se bucură de cea mai mare cerere din partea consumatorului. De ce oamenii aleg acest produs special pentru a avea grijă și cavitatea orală? Totul este foarte simplu. Are o serie de caracteristici și avantaje care evidențiază-o de la sortimentul produselor de igienă personale prezentate astăzi pe piață.

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale pasta de dinți Blend-A-Med este compoziția sa. Conține astfel de ingrediente ca:

 • apă+

 • glicerol+

 • apă oxigenată+

 • Fluorură solubilă+

 • siliciu+

 • Stabilitate bivalentă stabilizată+

 • hexametafosfat+

 • hidroxid de sodiu.

Fiecare dintre componentele de mai sus are un efect benefic asupra dinților, ajută la menținerea sănătății lor. Prezența micrografiile fosfați contribuie la asigurarea nivelului maxim de protecție a dinților de la apariția unei pietre dentare. fluorura de staniu Stabilizat protejează cavitatea bucală de diverse boli, neutralizeaza aspectul și reproducerea bacteriilor. Siliciul zbor înlătură dioxid.

Permanentă, curățarea zilnică a dinților de Blend-A-Med va ajuta să facă față cu boli cum ar fi:

 • formarea Caroidal+

 • boli Deaven+

 • microflorei bacteriene ale cavității bucale+

 • sensibilitate crescută+

 • Formarea de durere de dinți și placa negru+

 • Mirosul urât+

 • eroziune.

Citește mai mult  Revizuirea pastelor dinților pentru copii Splat

Pe baza acestor informații, se poate concluziona că pasta de dinți Blend-A-Med Compania Procter & Gamble este produsul care, cu dreptul și utilizarea de zi cu zi, vă va da un „Hollywood Smile“.

Liniile curente și mijloace

Sortimentul de pasta de dinti Blend-A-Med este destul de diversă. Preocuparea face mai multe dintre speciile ei, fiecare dintre ele are o anumită compoziție, a cărei acțiune are ca scop rezolvarea unei anumite probleme. Hai să ne facem cunoștință cu linii curente și mijloace de igienă BEND-A-MED.

Pro-Expert

Returnează stralucire si instrumente Radiance, eficient lupte cu diverse probleme si boli care pot apărea în cavitatea bucală. Blend-A-Med Pro-Expert pasta de dinti – furnizarea de protecție integrate pentru dinții și gingiile, reducerea nivelului de deteriorare a smalțului dentar cu acizi, menținând nivelul optim PH, reducerea numărului de bacterii din cavitatea bucala.

Produsul este format din apă, fluor, extracte din plante, peroxid de hidrogen, hidroxid de sodiu, saccharium saccharium. Prezența acestor componente contribuie la o scădere a riscului de carii dentare și plăci din piatră.

Bio

Această linie de pastă de dinți Blend-A-Med are ca scop combaterea diferitelor boli. În plus față de componentele principale care asigură protecția gingiilor și albirea dinților, produsul include elemente naturale de legume: musetel, coajă de stejar și propolis. Aceste componente fac posibilă protejarea gurii și a dinților.

Carii, piatra dentară și flare, inflamație și sensibilitate a gingiilor sunt acele boli în care stomatologii recomandă utilizarea Bio-A-Med Bio.

„Complex”

Această pastă de dinți cu Bleach oferă protecție completă pentru dinți și cavitate orală. Caracterizat prin efect de albire excelent.

Citește mai mult  Cum să spălați dinții cu o periuță de dinți electrică?

Acest produs este recomandat să aplice cursurile de clătire. Acest lucru se datorează faptului că granulele conținute cu utilizare pe termen lung pot deteriora smalțul. Puteți alterna cu orice altă pastă de dinți blend-a-med.

3D alb

Se caracterizează printr-o compoziție moale, în care există glicerină, apă, peroxid de hidrogen și altele necesare pentru a proteja componentele. Utilizarea zilnică a pasta de dinți albă 3D face posibilă face față problemelor precum:

 • dințat și piatră+

 • Educația de pete de pigment pe email+

 • Creșterea sensibilității dinților+

 • Enmel distrugeri+

 • Mirosul urât.

În cererea consumatorului utilizează astăzi o pastă de dinți 3D alb Luxe cu cărbune, care are proprietăți excelente de albire.

Alte

În plus față de toate punctele de dinți menționate mai sus ale blend-a-med, există și alte, nu mai puțin bune și eficiente. Este demn de remarcat astfel de linii cum ar fi anti-cavitatea și 3-efect.

Iar compania este angajată în producția de paste dinte pentru copii. Ele sunt prezentate în fiecare linie, dar diferă în compoziție – este mai moale și mai blândă. Producătorul a făcut tot posibilul pentru a crea astfel de mijloace de o igienă pentru copii, care ar apăra mai dinții de lapte blând și nu le facă rău în nici un fel.

În cele mai multe grădinițe de igienă, producătorul adaugă o aromă în condiții de siguranță, ceea ce face curățarea dinților mai plăcut.

Criteriile de alegere

Pentru ca rezultatul din utilizarea de pasta de dinti cat mai mult posibil, este necesar să se aleagă în mod corect mijloacele de igienă. Nu poți veni la magazin și să cumpere prima pasta. Există anumite criterii de selecție, care au fost elaborate de către experți, Dentist Asociația Mondială, și trebuie să-i asculte.

Citește mai mult  Alegerea unui irigator DONVEEL

Atunci când alegeți o pastă de dinți, trebuie să ia în considerare o serie de factori.

 • Compoziţie. Fiecare Blend-A-Med Dental Linie de Procter & Gamble este caracterizată de o anumită compoziție. Fiecare componentă are propria sa acțiune. Asigurați-vă că aveți alergii nici unul dintre ingrediente.

 • Vizualizarea pastei. Ele sunt foarte diferite – igienic, albire, sare, anticoroziv, antiinflamator. În acest caz, trebuie să luați în considerare starea dinților și a cavității bucale. Dacă există anumite boli, trebuie să alegeți o astfel de pastă care este destinată să le combată. În cazul în care dinții sunt în ordine perfectă, va fi suficient de igienă.

 • Termen de valabilitate. Acesta este un criteriu de selecție foarte important, deoarece, ca orice alt produs, pasta de dinți are o dată de expirare proprie, după care componentele nu vor avea acțiunea necesară. Informațiile despre data expirării sunt indicate de producător direct pe tubul de pastă de dinți și nu pe pachetul din fabrică.

Și este, de asemenea, foarte important să vă asigurați că produsul pe care îl cumpărați nu este fals. Pentru a face acest lucru, este suficient să vedeți certificate de calitate. Achiziția este de dorit să se exercite în magazine sau farmacii specializate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: