Păr BioREVItalizare: Caracteristici de procedură

Păr BioREVItalizare: Caracteristici de procedură

Femeile moderne sunt pregătite pentru orice proceduri cosmetice de dragul frumuseții și sănătății părului lor. Recent, tot felul de tehnici de sănătate câștigă o mare popularitate, printre care există biorevitalizarea părului. Care este caracteristica sa, luați în considerare mai detaliat.

Ce este?

Audierea numeroaselor feedback pozitiv cu privire la o astfel de procedură, cum ar fi bioevitalele de păr, multe femei se grăbesc să se înscrie pentru un specialist în experiența pozitivă a metodei de îmbunătățire. Dar mai întâi trebuie să știți ce este și care este principiul procedurii.

Biorevitalizarea părului este una dintre metodele populare și eficiente de dulap.

Baza acestei proceduri este utilizată Acid hialuronic, astfel încât este posibil să influențeze pozitiv nu numai buclele în sine, ci și pe bulbii părului și pielea în sine.

În timpul acestei proceduri de vindecare, un specialist introduce o compoziție specială la straturile subcutanate. Parțial biorevitalizarea reamintește un astfel de echipament popular ca Mezoterapie. Dar totuși există diferențe diferite între două metode și nu se poate înlocui altul.

Această procedură utilizează diverse medicamente, ca parte a căreia există o cantitate mare de acid hialuronic. Acesta este adesea folosit direct de acidul hialuronic însuși. Efectul după o sesiune va fi vizibil literalmente după 2-3 zile. Apropo, uneori specialiștii folosesc un astfel de cocktail pentru a îmbunătăți buclele, care conțin nu numai acid hialuronic, ci și keratin. Keratin biorevitalizarea este, de asemenea, foarte popular cu vizitatorul saloanelor de înfrumusețare.

Din păcate, după 30 de ani în organism, procesul de formare a unei astfel de substanțe importante ca acid hialuronic este semnificativ redus. Ca rezultat, din cauza lipsei sale, starea pielii și a părului se deteriorează. Astfel de modificări de vârstă sunt reflectate negativ asupra sănătății buclelor, ducând la uscare, fragilitate și pierdere puternică. Acesta este motivul pentru care multe femei după 30 de ani care au probleme întâlnite explicite, a recomandat o astfel de procedură. Această metodă de reabilitare ajută la restabilirea proceselor metabolice ale pielii, datorită cărora este normalizat activitatea glandelor sebacee, pierdut echilibrul de umiditate este restaurat, și, ca rezultat, becurile par a obține un feedback care afectează în mod pozitiv opinia generală și sănătatea bucle.

Citește mai mult  Ce apă este mai bine să se spele?

Datorită faptului că Biorevitalizare se realizează mai ales prin injectare, Acidul hialuronic penetrează cu ușurință straturile profunde ale epidermei.

De regulă, experții recomandă să efectueze o procedură similară o dată la fiecare 2 luni. Întregul curs este de obicei din mai multe proceduri, 2 – 5. La câteva zile după prima sesiune, rezultatul va fi vizibil.

Vizualizări

Până în prezent, experții vă pot oferi 2 optiuni pentru organizarea unei proceduri de wellness: Injectarea și non-perject. Prima metodă este cea mai comună. Aici, în timpul unei sesiuni, experții folosesc ace subțiri speciale, datorită cărora procesul nu este atât de dureros, deoarece poate părea inițial. A doua metodă se întâlnește astăzi mai puțin. In timpul o astfel de metodă a, folosim hialuronatul cu greutate moleculară mică, care, sub influența unei penetreaza laser, curent sau căldură capul șefului capului. Această metodă este complet nedureroasă.

Opțiunea non-perjectable poate fi împărțită în mai multe mai multe specii, fiecare dintre acestea trebuie descrise separat. Cea mai populară metodă populară și este o tehnică cu laser. substanță specială introdusă cu raze infraroșii. Această metodă ajută la îmbunătățirea stării generale a epidermei, normalizează procesele metabolice ale pielii și contribuie la creșterea umidității.

Un alt tip de metodă neinstituirii este ionoforezei. În acest caz, medicamentele cu un conținut de concentrat al unei substanțe speciale sunt aplicate pe piele, iar după pornirea aparatului special, care scoate în evidență un curent galvanic. Datorită curentului, toate substanțele active, pătrunde cu ușurință chiar și în straturile profunde ale pielii acoperire, care afecteaza in mod favorabil starea de sănătate a pielii și bucle. Experții ionoforezei ia în considerare cele mai eficiente.

Citește mai mult  Cum să aibă grijă de fata pielii după 30 de ani?

In plus, undele magnetice pot fi folosite, cu care acidul hialuronic penetrează straturile profunde ale epidermei. Numit un astfel de tip de procedură magnetofon.

folosesc adesea o astfel de metodă o ca ultrafonophoresis. Cu ajutorul ultrasunetelor, epiderma este saturat cu substanțe active, datorită cărora sunt îmbunătățite pielea de ansamblu și bucle.

Indicații și contraindicații

În cazul în care ați avut probleme, cum ar fi o pierdere de par puternic, a crescut uscăciune uscată și litezers, secțiune transversală de sfaturi, piele uscată, matreata si pierderea de strălucire naturală și strălucire, atunci ar trebui să contactați un specialist care vă va ridica un mod adecvat și va organiza o procedură de Biorevitalizare.

O astfel de procedură implică Efectuarea mai multor sesiuni, și datorită efectului acumulativ puteți obține rezultate bune. Cele mai multe femei remarcat faptul că Biorevitalizare ajută nu doar a imbunatati starea generala de sanatate si bucle de acoperire a pielii, dar, de asemenea, contribuie la creșterea activă a părului noi. Ca urmare, volumul total al șuvițe crește, luciul natural și saturația naturală a culorii părului este returnat, fragilității și uscăciunea sunt reduse, elasticitate și rezistență îmbunătățește.

Procedura este considerată inofensivă și nu provoacă efecte secundare. Dar aceasta este numai dacă nu există contraindicații și intoleranță individuală la componenta activă.

Biorevitalizare par nu este recomandat să efectueze femei în timpul sarcinii și în timpul alăptării. În plus, dacă aveți alergii la una dintre componentele acestei substanțe, care este utilizată în timpul unei sesiuni, atunci procedura este, de asemenea, mai bine să refuze.

Procedura de sănătate este contraindicat la cei care au boli de piele, erupții cutanate, în cazul bolilor infecțioase și inflamatorii, precum și în cazul în care există răni mici pe piele.

Sfaturi și recomandări

Biorevitalizare părului necesită o anumită pregătire, fără de care nu poate fi efectuată. În primul rând, ar trebui să se consulte cu un profesionist și să învețe totul despre contraindicații.

Citește mai mult  Caracteristicile de spălare a gheții

in afara de asta, 2-3 zile înainte de procedura nu este recomandat să utilizați diverși agenți de hair styling, deoarece poate afecta negativ rezultatul așteptat.

În ziua în care aveți o procedură, precum și cu o zi înainte de aceasta nu este recomandată să luați orice droguri. În ziua în care ar trebui să spălați buclele de șampon obișnuit pe care îl utilizați în mod constant. Dar din utilizarea de balsam și diverse clătiri ar trebui refuzate.

După biorevitalizare firele nu pot fi spălate timp de câteva zile. În plus, este în mod categoric imposibil să vizitați baie, saună, piscină sau solar pentru cele două săptămâni ulterioare. În plus, următoarele două săptămâni după procedura curl va avea nevoie de protecție specială. Va fi necesar să maximizați buclele și scalpul de la lumina directă a soarelui. În mod ideal, se recomandă purtarea unei căi de conducere în acest timp.

Curbele de colorare după o astfel de procedură nu poate. Și dacă există o nevoie urgentă pentru acest lucru, atunci de colorare poate fi efectuată după 7-8 zile, nu mai devreme.

Este interzisă utilizarea unui uscător de păr, fier și alte dispozitive de uscare și Aranjarea părului în timpul primei săptămâni după procedura de Biorevitalizare.

Care sunt caracteristicile procedurii revoltance de păr, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: