Tehnologia mecanică de curățare

Tehnologia mecanică de curățare

În condițiile lumii moderne, pielea feței este expusă la mediu, cum ar fi soarele, vântul, înghețul, evacuarea mașinii și praful. Toate acestea dăunează acoperisurilor cutanate și transportă consecințe negative. Porii sunt blocați, pielea încetează să respire, bacteriile apar în ele și, ca rezultat, apare inflamația. Sănătatea obișnuită de zi cu zi nu este suficientă pentru a livra complet fața de la poluare.

Pentru o mai bună curățare, se utilizează o procedură specială, care eliberează porii. Metoda de curățare mecanică este una dintre cele mai populare și mai eficiente astăzi.

Ce este?

Mecanic (manual, manual) Curățare – Procedură cosmetică, care este efectuată pentru curățarea profundă a pielii.

După curățare, pielea este eliberată din puncte negre, acnee, dopuri rigide adânci și celule moarte.

Metoda manuală de curățare este foarte eficientă, dar traumatică.

Pluses de curățare mecanică:

 • Deep și eficient de curățare+
 • Ajustarea maineirii+
 • Îmbunătățirea circulației sângelui+
 • Îmbunătățirea culorii și textura din piele+
 • Creșterea susceptibilității la bronz+
 • Îmbunătățirea capacității pielii de a absorbi crema+
 • Reducerea numărului de puncte negre și acnee+
 • Dispariția zonelor inflamate+
 • Timp scurt al procedurii (nu mai mult de o oră)+
 • cost scăzut+
 • Performanță ușoară.

  Contra Curățare manuală:

  • Surabilitate+
  • Perioada de restaurare lungă după procedură (aproximativ trei zile).

  Indicații

  Curățarea manuală este foarte traumatică și dureroasă, deci nu se va face fără motive vizibile.

  Indicații de curățare mecanică:

  • pielea uleioasă+
  • Porii extins+
  • puncte negre+
  • acnee+
  • Reducerea tonului pielii+
  • Tulena neuniformă.

   Orice inflamație pe față este afișarea proceselor interne ale corpului. Înainte de a scăpa de imperfecțiunile vizibile, trebuie să determinați motivul apariției lor și să faceți un curs de tratament.

   Datorită faptului că această procedură rănește pielea și are un efect persistent, nu se poate face adesea. Frecvența recomandată pentru verdele de piele uleioasă – la fiecare trei sau patru luni. Atunci când pielea combinată, procedura poate fi efectuată la fiecare șase luni. Dacă pielea este uscată, curățarea manuală a feței este sfătuită să facă doar o dată pe an în vară. Pentru a nu dăuneca pielii și a obține efectul potrivit, trebuie să vă consultați cu un cositic cu privire la periodicitatea curățării.

   Contraindicații

   Fiecare procedură cosmetică are contraindicații. Nu neglija sfatul profesioniștilor și riscați propria sănătate și frumusețe.

   Lista contraindicațiilor la curățarea mecanică:

   • herpes+
   • dermatită+
   • Furununoză+
   • Eczemă+
   • Piele foarte uscată+
   • Perie nave+
   • Alergia la medicamentele cosmetice+
   • Boli ale sistemului circulator+
   • astm bronsic+
   • Boala hipertonică+
   • Pragul de durere scăzută+
   • menstruaţie.

   Pregătirea

   Mai întâi trebuie să determinați ce cauzează inflamația pe față. De obicei imperfecțiunile sunt simptome ale diferitelor boli ale corpului. Merită să contactați dermatologul, dezvăluie sursa simptomelor și trecerea tratamentului cu medicamente. Numai după aceste etape și în direcția medicului poate fi trimis la cosmetolog pentru curățarea pielii.

   Trebuie să fie amintit că în primele trei zile după procedură, fața arată fără prepuncență, este posibilă înroșirea și rănile mici.

   Prin urmare, nu se recomandă curățarea mecanică a feței înainte de un eveniment important.

   Pregătirea pentru procedură ar trebui să fie inițiată în câteva zile. Este necesar să maximizați inflamația pe față. Pentru a face acest lucru, trebuie să abandonați dulce, să reduceți utilizarea produselor cosmetice decorative și să aplicați crema de uscare la secțiunile inflamate ale feței.

   Specialiștii recomandă ziua de curățare manuală pentru a face o mască absorbantă cu argilă. Imediat înainte de a merge la un cosmetician, este necesar să curățați fața tipului de piele adecvat prin mijloace.

   Cum se face?

   Curățarea manuală este o procedură simplă care poate fi făcută acasă. Dar orice altă afacere este mai bine să încredințeze profesionistului și să contacteze salonul cosmetic. În plus, salonul urmează regulile antiseptice și asepsis, care ajută la evitarea complicațiilor nedorite după procedură.

   Înainte de a vizita un cabinet de cosmetologie, nu trebuie să aplicați machiajul. Este mai bine să curățați pielea cu instrumentul dvs. preferat pentru a facilita activitatea cosmetologului și pentru a reduce timpul pentru stadiul de curățare.

   Citește mai mult  Reguli pentru curatare faciala cu ultrasunete

   Curățarea mecanică include trei etape principale: pregătire, curățare și finala.

   În prima etapă există pregătire pentru curățare.

   Toate instrumentele și mâinile maeștrilor trebuie să fie procesate printr-un preparat antiseptic. La momentul procedurii, cosmeticianul pune în mod necesar mănuși sterile.

   Democijage și curățarea pielii de la Salla și murdărie. Este suficient, de obicei, pentru a șterge fața cu loțiune, dar dacă este necesar, un specialist poate provoca o mască de curățare. Fondurile trebuie să fie abordată de piele.

   În continuare urmează extinderea porilor. Există mai multe metode principale: trântit, încălzirea gelului, hidrogenare rece și comprese cu apă. Necesitatea de a lua în considerare faptul că nu toate căile sunt potrivite absolut orice fată. Spaceling nu se poate face cu hipertensiune arterială, astm bronșic, situat aproape de pielea capilarelor și răni neconsumate.

   Apoi, suprafața pielii este procesat de perii cu creștere rapidă. Această etapă este opțională, deci nu se face în toate saloanele.

   În cea de a doua, etapa principala este curățarea manuală a pielii feței.

   Pentru curățare, un specialist utilizează mai multe instrumente:

   • O lingura este un instrument cu două inel, la un capăt, din care o lingură cu o gaură, pe de altă parte – un mic Citz. Single acnee este eliminat printr-o lingura, Citz – puncte negre și Comedoanele.
   • Buclele de Vidal este potrivit pentru eliminarea comedonelor profunde și a acneei de suprafață.
   • Acul Vidal este folosit pentru a elimina și warves situate profund acnee.

   Dacă cosmetologul nu funcționează pentru a elimina poluarea cu ajutorul instrumentelor, ea o face cu mâinile, stoarcerea pielii pielii cu degete indicatoare învelite cu eșarfe sterile.

   Înainte de a lucra, secțiunea de piele prelucrată este ștearsă cu loțiune. După fiecare eliminarea poluării, cosmeticiana procesează în mod necesar instrumentul și pielea cu o compoziție de dezinfectare.

   Funcționarea pielii are loc în funcție de mișcările de ieșire a glandelor sebacee. Îndepărtarea imperfecțiunilor unice este efectuată în cursul canalului.

   Curățarea nu se poate face mai mult de douăzeci de minute, pentru că în acest timp porii sunt ingustate, iar orice acțiune devine foarte dureroasă. În cazul în care ultima dată nu este suficient pentru a curăța pe deplin pielea, medicul prescrie o re-procedură.

   În etapa finală, pielea și dezinfecta calma. Maestrul procesează pielea cu o lotiune de dezinfectare și provoacă o mască specială. Masca absoarbe excesul de Sala, ameliorează inflamația, calmează pielea și îngustează porii. După masca puteți face un masaj de lumină. Aceasta va ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui.

   Este imposibil să părăsească salonul imediat după procedura de. Trebuie să vă așteptați aproximativ o jumătate de oră, astfel încât porii sunt complet îngustat, și numai după ce iese afară. noroi În caz contrar, porii se va naște și de curățare va fi timp de cheltuieli inutile și bani.

   Punerea în aplicare a procedurii de la domiciliu constă din aceiași pași. Instrumentele care utilizările profesionale sunt relativ ieftine și ușor de găsit în vânzare.

   Dacă nu există nici o dorință de a cheltui bani pe echipament, puteți face doar cu mâinile fără a folosi unelte speciale. Înainte de a curăța fața aveți nevoie pentru a pune în ordine cuie. Acestea trebuie să fie tăiate scurt și cu grijă să nu se aplice în exces rău. Este mai bine să facă procedura în mănuși medicale de unică folosință. În cazul în care mănușile nu se spala foarte bine pe mâini cu săpun antibacterian și să le trateze cu alcool.

   Este necesară curățarea manuală a fi produs, stând în fața unei oglinzi de mărire într-un loc luminat bine. Înainte de a începe procedura, trebuie să eliminați machiaj și se spală cu gel adecvat.

   Pentru a extinde porii, aveți nevoie pentru a rupe fata. Puteți utiliza apa convențională, dar este mai bine pentru a rupe pielea de pe musetel sau galbenele decoctul. Mușețelului dezinfectare și proprietăți de regenerare, gălbenele are efect antiseptic și antiinflamator.

   Citește mai mult  Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru fata de la domiciliu, după 50 de ani?

   Mai întâi trebuie să fierbeți decoctul de trei minute, apoi scoateți cratița din aragaz și înclinați-o peste cap, acoperită cu un prosop densă pentru a crea o baie de aburi. Fără sârmă trebuie să fie foarte atentă să nu ardă pielea.

   Cinci minute vor fi suficiente pentru ca porii să fie dezvăluiți.

   Acum trebuie să vă dezinfectați mâinile și să ștergeți fața cu o soluție de peroxid de hidrogen de trei procente. Puteți continua să curățați fața, pre-înfășurați degetele de index cu șervețele sterile nețesute. Trebuie să strângeți pielea cu degetele în apropierea contaminării pentru a aduce formarea mai mare. Este important să ștergeți periodic cu loțiune sau o mână și o față dezinfectantă.

   Nu trebuie să uitați că puteți curăța curățenia timp de încă douăzeci de minute, altfel porii se vor închide și răul de la procedură va fi mai mare decât beneficiile. La sfârșitul procesului, trebuie să ștergem fața cu o soluție de peroxid de hidrogen și să aplicăm o mască liniștitoare.

   Un plus de curățare la domiciliu este absența nevoii de a intra pe stradă. Acest lucru vă permite să oferiți pielea puțin odihnă după un eveniment dureros, fără ao expune la efecte nedorite.

   Îngrijirea ulterioară

   Curățarea mecanică a rănit foarte mult pielea. În primele zile de la procedură, are nevoie de o atenție deosebită. Dacă nu respectați regulile de îngrijire postprocesare, puteți obține complicații nedorite. De obicei, ignorarea de către sfatul unui cosmetolog privind îngrijirea pielii după curățare este cauza unor consecințe neplăcute.

   După curățarea mecanică, este important:

   • Preveniți contactul cu apă cu apă în primele douăsprezece ore după procedură+
   • Evitați picăturile de temperatură (nu mergeți la baie, saună)+
   • Evitați lumina soarelui și nu participați la solariu+
   • Nu vizitați piscina+
   • Utilizați protecția solară+
   • Nu beți alcool+
   • Bea mai multă apă+
   • Nu utilizați produse cosmetice+
   • Nu utilizați alcool+
   • Iod sau antiseptic+
   • Nu îndepărtați crustele la rana ridicată+
   • Pielea hidratată cu cremă de grăsime+
   • Spălați fața cu un mijloc de piele sensibilă sau apă minerală.

   Posibile complicații

   Consecințele negative ale curățării mecanice sunt destul de rare și, de obicei, se întâmplă din cauza nerespectării erorilor de îngrijire post-precedentă sau a cosmetologului. În toate regulile, nu ar trebui să fie complicații.

   Roșeața ar trebui să meargă timp de trei zile. Pentru ao elimina, trebuie să aplicați măști liniștitoare și să utilizați comprese de plante rece.

   Umflarea trebuie să meargă în două zile. Dacă umflarea nu scade, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră. Poate fi un simptom al bolii ascunse sau al alergiilor.

   Bluebirds va ajuta la eliminarea unguent heparin.

   Acneea poate apărea datorită inexacției cosmetologului sau datorită îngrijirii necorespunzătoare a pielii după curățare. Pentru a rezolva problema, trebuie să contactați un dermatolog. Reacția alergică este tratată cu medicamente antihistaminice.

   Infecția are loc atunci când regulile de arme și antiseptice sunt încălcate când se efectuează procedura. Agenții antibacterieni utilizați pentru tratament.

   Cicatricile care decurg din încălcări ale regulilor de curățare și îngrijire ulterioară sunt îndepărtate utilizând metode cosmetice speciale.

   Dacă apare o problemă a pielii, trebuie să consultați imediat un medic. Auto-tratamentul poate duce la o deteriorare a situației.

   Recomandări

   Curățarea feței mecanice – Măsura cardinală pentru combaterea imperfecțiunilor pielii. Pentru a recurge mai puțin la această procedură neplăcută, trebuie să-ți urmezi stilul de viață. Nutriția adecvată, sporturile regulate, somnul suficient și mersul în aer liber vor ajuta la salvarea pielii feței proaspete, sănătoase și frumoase. Cursele permanente pe fața pot fi un simptom al oricăror probleme grave cu corpul. În acest caz, este necesar să se consulte un medic pentru a identifica cauza și tratamentul bolii.

   Dacă urmați pielea și îngrijiți cu atenție pentru ea, va fi suficient pentru a curăța o dată pe an. În vara, crește lucrarea glandelor sebacee, volumul sigiliului produs este în creștere, porii încep să fie puternic poluați. În acest moment, pielea necesită ajutor și curățare.

   Citește mai mult  Peeling Rod: Cum să alegeți și să utilizați?

   În plus față de manual, există mai multe tipuri de curățare: vid, ultrasunete, laser și chimic.

   Curățarea în vid este efectuată de un dispozitiv special care trage murdăria de la. În timpul curățării cu ultrasunete, pielea afectează undele ultrasonice. Ajută la lupta împotriva anghilării nerevendicate, a ușura spațiile de pigmentare și a stimula producerea de elastină și colagen. Cu o metodă laser, fasciculul laser pătrunde în straturile superioare și medii ale epidermei și elimină celulele moarte și poluarea. Această procedură este considerată cea mai nedureroasă și sigură în infecție. Curățarea chimică – îndepărtarea celulelor moarte și a excesului de garnituri cu acizi chimici.

   Mulți cosmetologi spun că cel mai bun rezultat poate fi realizat dacă efectuați o curățare combinată facială.

   De exemplu, combinați curățarea manuală și cu ultrasunete.

   Recenzii

   Rețeaua a lăsat o mulțime de recenzii despre curățarea mecanică cu fete care au decis această procedură. Toate acestea remarcă durerea puternică a procedurii. Dar clienții permanenți ai salonului cosmetic observă că, în timp, tolerați durerea devine mai ușoară. Gradul de depinde de starea pielii și de durere.

   Despre eficiență spun majoritatea celor care decid asupra acestei proceduri. După curățare, numărul de puncte negre, acnee, comedoane, culoarea feței devine mai puțin, este redus considerabil.

   Pielea roșie – consecința inevitabilă neplăcută a procedurii. Practic, roșii au loc în dimineața zilei de după ziua. Dar este mai bine să nu curățați fața pe zi la un eveniment important, doar în caz.

   Despre complicațiile care păreau din cauza încălcărilor regulilor asepsis și antiseptice, există foarte puține informații despre rețea. Din acest motiv, putem concluziona că în saloane urmează cu atenție respectarea tuturor regulilor.

   Rareori îndeplinesc plângerile din slujba rea ​​a Wizardului. Dar se întâmplă că specialistul lucrează oarecum nepoliticos și lasă răni mici pe piele.

   Mai des complicațiile se datorează îngrijirii necorespunzătoare a pielii după procedură. Fetele sunt ascultând inadecvat sfatul cosmeticianului sau neglijează-i. Din acest motiv, apar complicații neplăcute, cum ar fi acnee noi, peeling, cicatrici.

   Despre curățenie la domiciliu doar feedback pozitiv. Fetele sfătuiește bine să spargă pielea și să urmeze forța aplicată, atunci procedura va trece mai puțin dureros și mai eficient.

   Prețul procedurii este diferită în funcție de regiune, rating salon și calificarea comandantului, deci nu exista comentarii specifice cu privire la tema valorii. În plus, așa cum este cunoscut, conceptele de costuri ridicate au toate diferite.

   În general, recenzii despre curățarea mecanică pozitivă. Fetele recomanda această procedură, dar ai nevoie pentru a trage de durere, apoi se dovedește pentru a obține rezultatul dorit.

   După analizarea informațiilor privind curățarea mecanică și a studiat revizuirile celor care au trecut deja, se poate înțelege că curățarea manuală este o procedură foarte utilă.

   Minus este mare durere, dar rezultatul ajută să uite de durere și să îndure toate sentimentele neplăcute. Consecințele negative sunt extrem de rare și există puține contraindicații pentru a efectua o procedură. Este ușor de executat, dar necesită îngrijire specială a pielii timp de câteva zile. Costul curățării mecanice a feței este accesibil la majoritatea fetelor.

   Trecerea tuturor regulilor de curățare și îngrijire a pielii după procedura poate fi obținută curată, frumoasă și sănătoasă.

   Un stil de viață sănătos face posibilă păstrarea efectului obținut după curățarea manuală a feței pentru o perioadă mai lungă. Apă curată, somn sănătos și plimbări în aer proaspăt ajută pielea să rămână sănătoasă și strălucitoare.

      Erupție cutanată permanentă pe semnalul corpului față de boală. În acest caz, este mai bine să nu abuzați de curățarea feței, adică exclusiv de la simptome, dar pentru a căuta ajutor unui medic, pentru a identifica boala și pentru a trece la tratamentul său. După vindecarea reușită a bolii, puteți elimina simptomele vizibile din față.

      Toate îndoielile și preocupările legate de curățarea mecanică a feței nu ar trebui să apară dacă vă amintiți întotdeauna rezultatul eficient, care oferă această procedură.

      Opinie despre curățarea mecanică feței Vezi următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Narcisa Raescu

      Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: