Baza de cauciuc pentru lac de gel: Caracteristici si recomandări pentru utilizare

Baza de cauciuc pentru lac de gel: Caracteristici si recomandări pentru utilizare

Aplicarea lacului de gel pentru unghii este efectuată în trei etape: În primul rând, placa de unghii este acoperită cu o bază, apoi o acoperire de pigment și un material de finisare. Din stratul de bază va depinde de estetica și durabilitatea manichiurii sau a pedichiurii. De aceea, o atenție deosebită este acordată fundației fundației. Recent, mulți maeștri de salon preferă o bază de cauciuc pentru lac de gel. Luați în considerare avantajele, caracteristicile și subtilități.

Ce este?

bază de cauciuc – masa gros transparent. Scopul său principal este de a egaliza unghiei și să se pregătească pentru aplicarea de lac gel. Aplicarea materialului de bază – o condiție necesară pentru crearea unei manichiura ideale.

Acesta îndeplinește mai multe funcții simultan:

 • Este un „ambreiaj“ bază pentru unghii și pigment de acoperire+
 • linii unghiei, dându-i forma dorită+
 • Protejează unghiilor împotriva pătrunderii componentelor de pigment incluse în lac gel+
 • Forma de arc estetic (unele tipuri de baze sunt chiar potrivite pentru creșterea chips-uri mici pe unghie)+
 • Asigură rezistență, prevenind strat decorativ din fisuri, chips-uri și alte defecte.

Baza sub lac este capabil pe termen lung pentru a oferi unghiilor specii bine păstrate și le protejează de impactul negativ al factorilor externi fiabil. Un astfel de material este o descoperire pentru proprietarii de plăci de unghii subțiri și fragile.

Ceea ce este diferit de obicei?

bază de cauciuc de acoperire diferă de clasic în principal de compoziție, care determină în mare măsură calitatea acestui material. Una dintre principalele componente ale bazei – cauciuc lichid.

Datorită acestei acoperiri componente, bază de cauciuc, spre deosebire de obicei, are mai multe caracteristici.

 1. Ea are o consistență mai densă și groasă, în detrimentul pe care este posibil să se alinieze mai rapid unghiei înainte de aplicarea stratului decorativ.
 2. Nu sunt acoperite de fisuri în timpul funcționării, în timp ce utilizarea altor tipuri de baze nu poate garanta o suprafață ideală după aplicarea.
 3. nu se răspândește și cade lin, după ce a provocat mai ușor și rapid de lucru cu materialul.
 4. Stratul de cauciuc se remarca prin elasticitate. Datorită acestei caracteristici o, baza este capabil să „schimbare“ ca de creștere a unghiilor.
 5. Face plăci unghii fragile și subțiri mai durabile.
 6. Permite lac gel de blocare în siguranță pe placa de unghii.
 7. Uscat rapid sub lămpi UV sau LED. Pentru polimerizarea acoperirii, există un număr suficient de 60 de secunde.
Citește mai mult  Proiectarea și decorarea manichiurii lunare: Ce se întâmplă și la cine vine?

Atunci când se aplică o bază de cauciuc, un strat este elastic, datorită căruia unghiile păstrează plasticitatea. Acest lucru permite placa de unghii nu se rupe la lovituri aleatorii.

Folosirea bazelor de cauciuc contribuie la aplicarea unui strat de lac neted și îi oferă o strălucire frumoasă. Aceste baze de date sunt absolut inofensive. În conformitate cu toate regulile de îndepărtare sau de acoperire, acestea nu vor unghii rău. Singurul dezavantaj al acestor materiale este costul lor mai mare comparativ cu baze convenționale.

Recomandări pentru utilizare

Bazate pe cauciuc bază de unghii – materiale groase cu textură densă. Datorită acestei caracteristici, nu se aplică la fel de ușor ca și bazele tradiționale. Utilizarea de bază de cauciuc de acoperire corect. Atunci când presupunând erori sau intersecții, este posibil să se „rulare“ a materialului, aplicarea sa neuniformă sau primirea unei manichiura inesttic.

Subtilitățile de bază de cauciuc.

 1. Pregătirea plăcii de unghii. În această etapă, cuticula este îndepărtată și da forma de cuie prin intermediul unei coji.
 2. După acțiunile făcute, placa de unghii este degresare cu mijloace speciale. Curățire de murdărie și grăsime este necesară pentru o mai bună unghii ambreiaj cu material de bază.
 3. Nail acoperire cu un grund (nu necesită uscare într-o lampă specială).
 4. Aplicarea stratului de bază. Materialul se aplică cu mișcări de frecare cu o perie. Strat ar trebui să fie foarte subțire. Scopul primului strat este „sigilarea“ a capătului, prevenirea corespunzătoare.
 5. După uscare, se aplică următorul strat de acoperire de bază. nivelare lui caracteristică. Folosind mijloacele de care aveți nevoie pentru a face o acoperire perfect netedă. În acest scop, nu ar trebui să luați prea multă bază. Suficientă o picătură de material pentru a distribui peste cuiul. O cantitate mare de instrumente luată adesea duce la răspândirea în afara unghiei.
Citește mai mult  Alegeți o manichiură de design pentru unghiile pătrate

După aceea, acoperirea trebuie să fie uscată într-o lampă (aproximativ un minut în dispozitivele UV și 30 de secunde în dispozitivele LED). După uscare, unghiile sunt complet pregătite pentru aplicarea lacului de gel.

Evaluarea celor mai bune mărci

Bazele de cauciuc produc zeci de producători angajați în fabricarea produselor pentru a crea un design de unghii. Materialele de diferite branduri au câteva caracteristici distincte. Unele fonduri au feedback pozitiv, altele – mai multe răspunsuri negative. Pe baza opiniilor experților și a iubitorilor obișnuiți ai unei manichiură frumoasă cu lac de gel, a fost compilată o evaluare a celor mai bune mărci.

Liderul din listă a devenit produse KODI. Avantajele sale includ o consecvență densă, datorită căreia este posibilă aplicarea atât a stratului subțire, cât și îngroșat. Mijloacele de brand Cody se disting printr-un miros dulce plăcut, o muncă confortabilă. Bazele înflorește într-un recipient fiabil, care se închide strâns și ușor. Minusurile materialelor Kodi includ eliminarea lor dificilă.

Stringul de mai jos este situat camuflaj bluesky Baze de cauciuc. Au o consistență mai ușoară decât produsele de marcă KODI. Datorită unei astfel de caracteristici, chiar și un începător cu mijloacele „Cope”. Dezavantajele bazelor de date Bluesky includ incapacitatea lor de a declanșa defecte explicite ale plăcii de unghii. În plus, mijloacele au un miros ascuțit, care se aplică și minusurilor.

Apoi, bazele de camuflaj IRISK sunt situate în clasament. Astfel de materiale sunt concepute pentru a alinia unghiile și pentru a da o farfurie a formei dorite. Aceste fonduri sunt ideale pentru a crea o manichiură franțuzească. Ei nu numai că sigilează placa de unghii și împiedică pictura pigmentului în ea, ci și sporirea nuanței naturale a unghiei.

Citește mai mult  Crearea ideilor de manichiură de unghii și de unghii

Mai jos sunt materiale Bloom. Ei preferă un număr mai mic de consumatori din cauza costurilor ridicate. Mijloacele acestei linii se disting prin costul ridicat datorită incluziunii ingredientelor scumpe. Cei care au încercat fondurile înflorite, sărbătoresc calitatea lor de înaltă calitate. Adesea, mijloacele de brand Bloom sunt folosite în saloanele de înfrumusețare de elită.

Închide lista de lideri, incluse în bazele jessnail top 5. Astfel de materiale au o densitate medie. Aceasta este opțiunea perfectă pentru unghiile sănătoase sau slăbite. Cu aceste mijloace, este posibilă alinierea plăcii de unghii, salvați-o de la diverse imperfecțiuni sau păstrați grosimea naturală a unghiilor.

Recenzii

Baze de cauciuc – alegerea celor mai multe masteraturi de salon. Acestea sunt alese pentru comoditate în aplicare, termenul de valabilitate lung, un efect excelent de nivelare.

Pentru alte avantaje, acoperiri pe bază de cauciuc sunt după cum urmează:

 • acoperire uniformă a plăcii de unghii fără corespunzătoare+
 • Lipsa de răspândire+
 • uscare rapidă+
 • Fluxul economic+
 • Bună durabilitate (de cel puțin 3 săptămâni, sub rezerva normelor de aplicare)+
 • perie confortabilă+
 • Efectul de „auto-nivelare“+
 • Crearea evidențiază netede în lumina+
 • efect de Fermitate.

Unii consumatori au răspuns negativ la utilizarea acoperirilor din cauciuc. O parte a cumpărătorilor observat formarea de bule atunci când se aplică de aplicare a materialului și incomod de lacuri de gel excesiv de dense.

În general, consumatorii lăsați un feedback pozitiv pentru baze de cauciuc de unghii. Utilizarea lor este cheia pentru manichiura perfecta. Având materiale pe bază de cauciuc preferate, vă poate oferi o rezistență și durabilitate de acoperire decorativa.

Studiu de bază de cauciuc pentru lac cu gel Kodi Professional din cauciuc de top se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: