Gel-lac 3 din 1: Caracteristici și subtilități de utilizare

Gel-lac 3 din 1: Caracteristici și subtilități de utilizare

În prezent, manichiura devine din ce în ce mai populară cu lacuri de gel. Cu toate acestea, multe femei consideră că tehnica de execuție este destul de complexă și, prin urmare, se limitează la mijloacele obișnuite. Dar apariția gelului de gel cu o singură fază 3 din 1 vă permite să uitați de această problemă și să deveniți proprietarul mânerelor bine îngrijite, fără a petrece mult timp și efort asupra acestui proces. Că acesta este pentru instrument și cum să-l utilizați corect, să vorbim în articolul nostru.

Ce este?

Lacul de gel cu unghii sunt acoperite în 3 etape, cu toate acestea, cu apariția unui produs monofazat, procedura a simplificat considerabil. Acest lucru sa datorat faptului că medicamentul combină funcțiile atât a acoperirilor de bază, cât și a celor multi-colorate și, în consecință, mijloacele de fixare. economii de timp se produce deoarece lacul gel este suprapus cu unul sau două straturi, acest lucru este suficient pentru a crea o manichiura ideala. De asemenea mijloace nu dăunează unghiei.

Manichiurii fără probleme a fost posibilă datorită compoziției special dezvoltată și cea mai nouă formulă de lac gel. Combinația tuturor componentelor îi permite să devină analogic la o dată cu trei fonduri. În plus, acesta este redus cu timpul de manichiura, se dovedește și o economie semnificativă de finanțare.

Avantaje

Ușor de utilizat, desigur, este un plus incontestabil al acestui fond. La urma urmei, în loc de 3 medicamente doar una. Cu toate acestea, acest lucru nu este singura demnitate.

  • Datorită stratului subțire, care asigură această acoperire, unghiei apare posibilitatea saturat cu oxigen. În plus, unghiile arata mai natural. De asemenea, este de asemenea imposibil să mergem în jurul prețului, deoarece costul unei sticle este semnificativ mai mic decât trei, care sunt necesare atunci când se aplică shellac obișnuit.
  • În același timp, în ciuda faptului că stratul este foarte subțire, îl ține foarte fiabil și poate fi pe unghii în stare perfectă timp de aproximativ o lună. Cu toate acestea, experții recomandă schimbarea lacului de gel o dată la 2 săptămâni, deoarece în caz contrar marginea în creștere va fi vizibilă și întreaga manichiură nu va arăta foarte îngrijită.
Citește mai mult  Red Manichiura: idei elegante și varietate de tehnici

  • Unghiile uscate acoperite cu lac de gel 3 în 1, puteți găsi ambele în lampa UV și în aparatul LED. Este foarte convenabil, și nu toate materialele se laudă cu această abilitate. Instrumentul este potrivit pentru unghiile naturale și poate fi, de asemenea, utilizat în procedura de extindere.
  • Calitatea importantă pentru maeștri este că gelurile cu o singură fază nu ocupă o mulțime de spațiu atunci când lucrați cu ei. Astfel de mijloace pot fi combinate între ele, care sunt relevante pentru a crea modele complexe.

Soiuri

De îndată ce acest agent a fost în vânzare, mai mulți reprezentanți ai sexului frumos au fost interesați în ele. Acest lucru a permis producătorilor să se extindă în mod semnificativ gama de produse oferite. Cu toate acestea, astăzi 2 grupe de lacuri gel monofazice se disting – culoare si transparenta.

În ceea ce privește neferoase, acestea sunt deosebit de mare cerere. La urma urmei, utilizarea lor vă permite să creați un luminos și manichiură originală, concentrându-se pe preferința de nuanțe specifice. În acest caz, transparent sunt mai des folosite ca bază sau ca agent de întărire pentru unghii. Nu există nici un astfel de femei care nu s-ar potrivi lac cu gel-o singură fază. Acesta este prezentat într-o paletă largă de culori și datorită prezenței unui instrument transparent ajută să facă orice manichiura pentru toate ocaziile.

Cum se aplică?

Cheia succesului oricărei manichiura este cererea competentă, deoarece chiar și fonduri de înaltă calitate, se pot uita și de ședere pentru inactiv o perioadă scurtă de timp, dacă faci această procedură greșită. Luați în considerare toate punctele principale în etape.

  • Mai întâi trebuie să se pregătească mâini. Pentru a face acest lucru, o manichiura elegant se face, cuticula curățat, iar forma dorită este dat unghiile. Apoi, placa de unghii este lustruit cu utilizarea BAFF, după care suprafața este atent degresata. Această procedură este obligatorie în cazul lacurilor de gel monofazice, este imposibil să se uite de ea.
  • Mai mult, lungimea completă a unghiilor este aplicat îngrijit primer. Aceasta va ajuta în mod fiabil fixați unghii și gel de lac, se va salva, de asemenea, de la dezvăluiri nedorite în procesul de a purta, va preveni apariția de fisuri.
Citește mai mult  Cum de a aranja o manichiură roșie franceză cu un desen?

  • Unghiile sunt gata, este timpul să se aplice lac gel. Masters recomanda să aplice materialul foarte subtil și în mod necesar să se usuce. Dacă este necesar, lacul este aplicat într-un singur strat, care va da saturația culorilor. Dar nu ar trebui să fie aplicată materialului în 3 straturi, acesta poate începe rapid rapid descuamarea, în plus, unghiile pierde ocazia de a respira.
  • Înainte de a începe de uscare, trebuie să vă familiarizați cu instrucțiunile de utilizare. Diverși producători sunt stabilite pe această procedură o anumită perioadă de timp în cazul în care nu este să reziste, poate afecta în mod semnificativ calitatea manichiura. In medie, uscarea sub ultraviolete va dura 2 minute, în aparatul LED – aproximativ 30 de secunde.

Cum să eliminați?

Desigur, fiecare reprezentant al podelei frumoase știe că acoperirea cu utilizarea de lac cu gel 3 în 1 este în măsură să dețină o perioadă destul de lungă de timp pe unghii, dar într-o zi va trebui în continuare să fie eliminate. Această procedură are, de asemenea, subtilitățile sale să se acorde atenție.

Pentru a scoate gelul de la unghii, folia va avea nevoie, bastoane speciale din lemn, vată de bumbac și lichid pentru curățare. Dacă este necesar, este posibil să se înlocuiască agentul de curățare cu un preparat convențional pentru îndepărtarea lacului cu prezența acetonei în compoziție. Lichid în cantități mari aplicate pe lână de bumbac, care este plasată pe unghii și pe partea superioară a foliei de margine. Cu cât este mai strâns, este apăsat, cu atât mai bine înseamnă instrument. Folia poate fi înlocuită cu film pentru produse.

Citește mai mult  Bej Manichiura cu strasuri: idei de design simplu și de lux

Această compresă rămâne pe unghiile de aproximativ 15 minute, după care este îndepărtată perfect. Acoperirea însăși ar trebui să se înmoaie și să îndepărteze ușor stickul de lemn. Dacă acest lucru nu sa întâmplat, procedura cu bumbac trebuie repetată din nou. Apoi, atunci când învelișul este îndepărtat în cele din urmă, degetele sunt spălate cu apă caldă, după care creșterea sau uleiul de corp este frecat în ele.

Experții recomandă să oferim unghiilor un mic răgaz între proceduri. Este necesar ca unghiei odihnit un pic și a fost alimentat cu oxigen. Timpul optim, prin care se poate aplica din nou gel de lac 3 în 1, este de o zi.

Recenzii

Producătorii de diferite gel monofazată lacuri într-o singură voce spune că înseamnă acest lucru este cu adevărat unic și potrivite pentru a crea orice, chiar si manichiura cele mai complexe. Multe femei minunate sunt de acord cu acest lucru. Utilizatorii și de masterat rețineți că lac cu gel 3 în 1 îndeplinește toate calitățile și caracteristicile declarate. Apariția unui astfel de acoperire a este ideală, materialul este purtat pentru o lungă perioadă de timp, nu există probleme cu chips-uri și fisuri, precum și utilizarea acestui instrument vă permite să semnificativ salva.

Cum sa faci o manichiura gel lac 3 în 1, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: