Caracteristici și color Lacquer Lacquer Dance Legend

Caracteristici și color Lacquer Lacquer Dance Legend

Brandul Legend LEGEND a fost creat de faimoasa companie rusa „Alby”. Acest lac de unghii a fost inițial concentrat asupra publicului de tineret, totuși, în timp, a câștigat recunoașterea și reprezentanții mai maturi ai sexului frumos. Gama oferă multe soluții de culoare, efecte interesante și o varietate de texturi. În plus, specialiștii companiei continuă să lucreze și lansează în mod regulat inovații în vânzare, ceea ce este chiar mai încălzit de interesul acestui produs.

Particularități

Caracteristica principală a lacurilor gel ale mărcii legendei de dans – într-o gamă largă de produse oferite. Aici puteți găsi materiale care nu au analogi de înaltă calitate să arate costisitoare și eficiente. Sunt specialiștii acestei companii care au dezvoltat un astfel de produs original ca termolate. Caracteristica lor – în capacitatea de a-și schimba culoarea în funcție de temperatura ambiantă.

Pe suficiente unghii lungi, se dovedește efectul Ombre. În plus, există termolate cu un gradient în 3 culori.

Colecția Lumos se distinge prin faptul că perii lacurilor sunt echipate cu iluminare de fundal. Aceasta este o adevărată mântuire la iluminare ușoară la lumină în care se face manichiura.

În plus, lacurile sunt produse în rezervoare suficient de mari cu un volum de 15 ml. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că costul devine prea mare. Dimpotrivă, un astfel de lac își poate permite aproape orice femeie, deoarece prețul pentru o sticlă merge la 150-170 ruble. Dacă doamnele adorabile sunt interesate de lacuri cu o varietate de efecte, trebuie să se țină cont de faptul că costul va crește cu aproximativ 2 ori.

Maeștrii și consumatorii de produse sărbătoresc faptul că lacurile sunt foarte bine ținute pe unghii. Chiar și stratul obișnuit nu își pierde aspectul timp de o săptămână.

dezavantaje

Una dintre principalele deficiențe marcate de consumatori este complexitatea relativă în achiziționarea de date lacuri. În orașe mici, singura modalitate este de a comanda prin Internet. Și poate provoca dificultăți. Acest lucru se datorează faptului că lacul are un fel de textură. Este necesar să se obișnuiască cu ea și să aplicați ușor materialul, atunci unghiile vor arăta netede și chiar.

Citește mai mult  Idei de manichiură pentru unghiile rotunde scurte

Efecte

Când utilizați legenda dansului Gel-Lacquer la modă poate alege atât stratul lucios și dur. Luciu, fără îndoială, este mai obișnuit pentru reprezentanții podelei frumoase, rugozitate – încredere noutate de intrare.

Suprafața în sine nu are culoare, dar în același timp, include o mulțime de strălucire, care, linge pe partea de sus a bazei, nu se schimba culorile sale, dând flicker la rece.

Dacă vrăjitorul utilizează legenda de dans Sahara Crystal Lacquer, suprafața va dobândi propria sa umbra umplută cu strălucire microscopică. Astfel arată o manichiură nu sfidător, în timp ce destul de atractive. Toate gelurile, ca parte din care sunt particule strălucitoare, formează o suprafață absolut netedă pe unghie, deoarece scânteia sunt foarte mici și moi. Prin urmare, nu trebuie să se teamă de disconfort, precum și probabilități să se agațe de orice. Legenda dans îi pasă de confortul clienților săi.

Vizualizări

Dacă luați în considerare gama de produse din Legenda Dance, nu puteți obține în jurul valorii de helix, având efectul sferlacului. Acestea se disting prin rezistența lor, manichiura se poate ține cu încredere pe unghii de până la 4 săptămâni. Cu toate acestea, în acest caz, este imposibil să nu se ocupe de tehnologia de aplicare, ceea ce implică pregătirea corectă a fundației, precum și utilizarea de acoperire de top. Procesul de pregătire a unghiilor implică utilizarea degresatorului și a primerului.

În general, gelurile acestui brand sunt similare în proprietățile sale pe Shellac. Ele creează o acoperire stabilă dens, care va ajuta nobilos să crească la lungimea necesară.

În ceea ce privește baza, se întâmplă două specii. Primul strat de bază din gel, se aplică un strat foarte subțire. Gel lacs bazat pe ea este conservat în formă perfectă aproximativ 3 săptămâni. Cel de-al doilea, gelul polonez de bază flexia de bază este caracterizat printr-o consistență mai groasă. Lacul de gel bazat pe ea poate dura 4-5 săptămâni. Stratul de acoperire este finalizat. Se aplică peste lacul de culori. Top „Gel Polish Top Coat” are un strat lipicios, care după uscare în lampă va trebui să fie îndepărtat de la unghii.

Citește mai mult  Coral gel-lac: combinații de culori și tendințe de modă

Vorbind despre actualizări, este imposibil să nu marcați Legenda dansului gelului holografic. Ei posedă o textură de jeleu, bine pigmentați. Masters recomandă aplicarea acestora în 2 straturi. Pentru a elimina un astfel de lac, este necesar să începeți să utilizați cherestea de cherestea, deoarece mijloacele speciale fără deteriorarea acoperirii nu pot avea un efect adecvat.

Cu privire la Lacuri magnetice, Acestea conțin particule de metal microscopice care se mișcă cu un magnet. Materialul este aplicat în același mod ca și alții, dar în același timp înainte de uscarea sa trebuie să aduceți un magnet și să-l țineți câteva minute pentru a forma modelul dorit.

Gelurile Crochellae au dat noblos Snake piele sau mozaic. Aceasta este o altă evoluție a acestui brand, câștigând popularitate de la moda de modă domestică. Culorile de aici sunt prezentate cea mai mare parte a Matte, stratul începe să spargă ca uscare. Potrivit recenziilor maeștrilor serviciului de unghii, helixul legendei de dans, în timpul crăpiei, nu trageți fundația care face o manichiură foarte îngrijită. Aplicația are propriile sale nuanțe. În primul rând, gălbenele sunt acoperite cu o bază de protecție, pe partea căreia se aplică lacul culorii dorite. Este cel care va vedea în fisurile rezultate. Când frotiul materialului, lacul de crustă este suprapus pe partea de sus. După uscarea lui, placa de unghii este acoperită cu vârful.

Pentru iubitul de efect de acuarelă pe unghii, specialiștii producătorului au inventat lac de gel Top Aquarele. Ar trebui să se țină cont de faptul că va avea nevoie de mai mult timp pentru uscarea completă decât alte materiale.

Citește mai mult  Caracteristici și palete de polishes de unghii de culoare stelară

Pentru ultra-moduri, discotecă amatori și cluburi de noapte, oferte de legendă de dans Linia specială de lacuri strălucitoare în întuneric. Ei sunt capabili să acumuleze lumină, după care o dau într-un loc întunecat. Acest produs este absolut sigur și creat de cele mai noi tehnologii. Un avantaj indiscutabil este acela de a acumula lumina, este suficient să rămâi în lumină strălucitoare doar aproximativ 10 minute, dar efectul opus va dura aproximativ o oră.

Brandul legendei de dans creează, de asemenea, nuanțe clasice, relevante pentru purtarea zilnică. Prin urmare, produsele pot folosi reprezentanți ai unui sex frumos de diferite vârste.

Revizuirea lacului de gel de legendă de dans în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: