Caramel Vopsele color color

Caramel Vopsele color color

În ultimii ani, culoarea părului caramel este foarte populară printre reprezentanții sexului minunat. Vopseaua de culoare caramel poate accentua apariția doamnelor de orice vârstă în cea mai bună lumină. Acest lucru se datorează faptului că o astfel de nuanță este considerată specială și universală, este perfect pentru orice lungime de par, cu toate că natura este considerată destul de rare. În articolul nostru, vă vom familiariza cu particularitățile de vopsea de păr de caramel mai detaliat, pentru a afla cui este cel mai potrivit, precum și ia în considerare o paletă largă de nuanțe și master-class în condiții casnice.

Particularități

Culoarea caramel este foarte populară datorită faptului că este prezentată într-o paletă de culoare largă. nuanțe Caramel sunt considerate universale, ele dau un chic special pentru proprietarii lor.

 • Pentru a atinge nuanta de caramel pe părul ei este destul de dificil. Proprietarul culorii luminii părului poate obține nuanța dorită de caramel de tot de la prima sesiune de colorare, dar doamnele-întuneric cu părul va avea, cel mai probabil să facă o clarificare înainte de a obține același caramel pe părul ei.
 • nuanțe Caramel de vopsele sunt prezentate într-o gamă largă de vopsele atât de la masa de piață și profesională. Prima poate fi achiziționat în magazinele obișnuite de produse cosmetice și produse chimice de uz casnic, dar profesional sunt puse în aplicare doar în magazine sau saloane de frumusețe specială, este mai dificil să le cumpere, iar ei au semnificativ mai mare. Dar, în calitate, ele sunt mai sigure, în plus, multe dintre ele au un efect de plecare.
 • Pentru a obține tonul perfect de caramel pe păr sau cu efectul ombre, cel mai probabil, trebuie să nu facă o procedură de colorare. Mai mult, pentru a menține o astfel de umbră va trebui să facă o încercare regulată a părului din cauza leșierelor de la aceștia de colorat pigment, și acasă, utilizați șampon special și aer condiționat.
 • Single colorare cu o nuanță treptat coboară în istorie, deoarece tehnologiile de pictură vin să se înlocuiască, care includ mai multe nuanțe, au căzut pe păr într-un mod special.

Astfel de colorare costă doamnele mai scumpe, dar arată mai luxos, mai degrabă decât plictisitorul monofonic.

Cine merge?

Caramel Culoarea părului la fel de bine se potrivește fetelor și femeilor la orice vârstă. Mai mult decât atât, întotdeauna bate în mod avantajos orice culoare de piele, fie că este porțelan rece sau întuneric. De asemenea, această nuanță Ideal pentru orice culoare a ochilor, dar mai ales este armonie cu chihlimbar, maro și verde. Nedorite sub ochi gri-verde și gri-albastru.

Fetele cu piele întunecată, întunecată sau tăbăcită este cel mai bine pentru a da preferință nuanțelor întunecate ale caramelului. Dar proprietarul pielii lactice poate acorda atenție la mai multe culori delicate, de exemplu, miere sau aur.

Culoare CARAMEL perfect bruneturi adecvate care nu sunt încă gata pentru iluminare completă, dar vor să schimbe imaginea în partea de umbra luminoasă, fără a răni părul.

Dacă nu există încredere că culoarea părului caramel este potrivită pentru dvs., atunci mulți experți recomandă să încerce o perucă într-o astfel de culoare. Apoi totul va cădea în loc.

Palete Shades

Până în prezent, mulți producători de vopsele oferă nuanțe de caramel într-un sortiment larg. Numele anumitor culori pot să difere, dar, în general, culoarea de la ieșire este aceeași.

 • Caramel lumina. Este considerată o nuanță clasică, este un amestec de culori bej, nisip și aur într-una. Caramel lumina jucând pe păr în razele de culoare însorită. Nuanța cu un astfel de nume de la diferiți producători poate avea un subton diferit, de la maro deschis la cupru. Noțiuni de bază o nuanță de lumină, în funcție de starea curentă a părului și culorile lor, pot fi atât prima dată și după mai multe sesiuni. Multe vedetele de la Hollywood pentru a alege o nuanta de caramel lumina.
Citește mai mult  Ombre pe părul întunecat Kare: Selecția de umbră și subtilitate

 • Caramel de aur. Se pare foarte natural, foarte aproape de umbra de nisip blond. Baza acestei culori este jucată de miere, lapte și tonuri de aur. Aceasta culoare poate fi considerat universal, pentru că este vorba de cea mai mare parte a reprezentanților podelei fin.

Cel mai adesea pentru colorarea este ales de blondele, pentru ca pe parul de lumina pentru a-l obține cel mai simplu mod, și prima dată.

 • Miere-caramel de culoare. Este considerat unul dintre strălucitoare printre caramel, foarte similar cu aur, cu toate că are un subton complet diferit.

 • închis caramel. Include o gama de nuanțe de maro amestecat cu aur. Această nuanță caldă este perfect combinat cu pielea inchisa la culoare. Pe părul seamănă cu o toamnă de aur, spumante frunze multicolore frumoase.

 • caramel negru sau caramel negru. culoare curajos Destul, care este, spre deosebire de culorile prezentate în palete obișnuite. Aceasta seamănă cu o tentă întunecată de castane, diluat cu aur cald. Potrivit cu cele mai diferite tipuri de apariție.

 • Ciocolata-caramel. Destul de similar cu umbra cappuccino, latte sau cafea cu lapte. Este cel mai profitabil să privim doar cu ochi verde sau maro.

De asemenea, producătorii pot găsi caramel-castan, caramel-blondă, caramel-cenușă și alții. Culorile pot fi similare, dar numerele de nuanțe ar trebui să fie întotdeauna specificate prin compararea cu aspectul paletei.

Recent, sunt create combinații neobișnuite și originale ale culorilor, care sunt utilizate în principal pentru tehnicile complexe de colorare în care trebuie să combinați mai multe culori și să faceți un ton de întindere. Apoi este la salvare și vin o varietate de variații de caramel.

Cum de a picta părul?

Pentru a obține rezultatul perfect, desigur, este mai bine să contactați salonul de înfrumusețare. În primul rând, va face colorarea de înaltă calitate. Și în al doilea rând, vor fi utilizate produse de colorare profesionale. Cu toate acestea, se întâmplă că vreau să fac o colorare a casei. Luați în considerare o clasă de master pas cu pas folosind culori convenționale de caramel.

Înainte de colorare nu trebuie să vă spălați și să vă uscați părul. Cea mai bună soluție nu le va spăla timp de câteva zile, astfel de păr este cel mai bun „absorbit” umbra dorită și rezultatul este chic.

  Citește mai mult  Opțiuni pentru coafuri frumoase si elegante, cu plisat

  Este important să se efectueze un test pentru compoziția alergică la colorare. În caz contrar, pot exista consecințe deplorabile și ireversibile. Cum să faceți testul pentru alergii la una sau la altul vopsea, este întotdeauna indicată în instrucțiunile care sunt în caseta cu vopsea.

  Înainte de a efectua procedura, este necesar să se pregătească o calcină, capă, perie sau burete, precum și câteva cleme.

  Deci, colorarea pas cu pas.

  • Compoziția vopselei trebuie dizolvată într-o capacitate specială înainte de a primi o masă omogenă a umbra dorită + Este foarte important să se respecte tehnica de siguranță, înainte de punerea mănușilor. Gâtul și umerii trebuie să fie acoperite cu o capă specială sau un prosop inutil.
  • Colorarea trebuie efectuată lângă oglindă pentru o mai mare confort și confort. Părul trebuie împărțit în mai multe zone, le-a purtat cu cleme speciale. Zona de pete. Pornind de la rădăcini, firul trebuie să fie vopsit complet, trecând spre frunte. În acest fel, trebuie să procesați tot părul, apoi obscur manual vopsea pe părul meu.
  • Părul trebuie blocat, tricotat în coadă sau într-un pachet. CAP Utilizați opțional. A fost în afara timpului specificat în instrucțiuni – de obicei vopsea pe păr nu mai mult de 20-40 de minute, în funcție de umbra originală și de dorit.
  • După un timp, vopseaua trebuie să fie complet spălate până când apa este curată. Apoi trebuie să vă spălați capul cu un șampon și un balsam pentru Chpelurs vopsite. Uscați buclele cu un prosop și numai apoi începeți să uscați uscător de păr.

   Pentru a menține nuanța necesară, ar trebui sa cumparati un sampon special de probă sau o mască. Este mai bine să cumpere o variantă de aceeași marcă pe care vopseaua in sine a fost. Deci, rezultatul va fi mai bine.

   Pentru vopsirea părului acasă de lumina si blond, crema de vopsea din următoarele mărci este perfect adecvat:

   • L’Oreal Paris (Seria Prodigy în umbra 7.31 – Caramel cu milioane de overflow, Casting Creme Gloss 8304 serie – Caramel Cappuccino, 724 – caramel, 7304 – Caramel picante).
   • Garnier (Seria Color Naturals în umbra 6.34 – Caramel și Olia 6 serii.35 – caramel întuneric legat).
   • Syoss (Tints: Caramel Blond 8-7, Caramel Castan 4-88, Miere Caramel 7-86).
   • Estel (Shades: Caramel Latte 8/0, Creme Caramel 8/7).

    Schwarzkopf de brand pot găsi, de asemenea nuanțe potrivite, cu toate acestea, amestecurile de colorat ale acestui brand sunt prezentate în Mousse. Este foarte convenabil să se aplice bucle la domiciliu. Vă recomandăm să acordați o atenție întreaga colecție „Caramel“, cu nuanțe de 850 „cremoase Biscuit“ și 757 „Turtă dulce Cookies“. mousse de fixare creat special pentru brunete.

    Folosind o nuanta de caramel, puteți schimba complet culoarea parului sau reîmprospătați capetele lor în tehnica Balluzh sau Ombre. Principalul lucru despre acest lucru este de a selecta corect nuanța dorită și un specialist care va ajuta pentru a atinge culoarea dorită.

    Atunci când se efectuează o tehnologie complexă de colorare a părului la domiciliu, vă recomandăm să citiți următoarea clasă de master: „Cum sa faci Bailing caramel, fără a lăsa acasă“. Clasa de master este proiectat pentru lungimea de mijloc de păr blond. Dacă acestea sunt închise la culoare, apoi o clarificare preliminară este necesară.

    • Tot părul trebuie să fie împărțit în patru părți principale. Cleme ar trebui sa fie utilizat pentru a fixa parul. Este necesar să se aloce în mod uniform două zone din temple: întuneric și occipient.
    • Apoi, ar trebui să diluați agentul de colorare conform instrucțiunilor, fără a uita de tehnica de siguranță. Trebuie să folosească mănuși și capete.
    • Apoi, începeți să pictați părul cu zona occipitală. Pictura amestecului trebuie să fie fire subțiri (aproximativ 1,5 cm), fără a ajunge la mijlocul părului. Pentru a obține o tranziție lină de la o nuanță nativă la caramel cu o perie și vopsea, este necesar să creați o bifă pe păr. Înfășurarea firelor la film sau folie opțional, deși se recomandă să o faceți Novice.
    • Același lucru trebuie făcut cu toate celelalte zone de păr separate. Lăsați firele pentru timpul specificat pe caseta cu vopsea. Apoi spălați totul. Dacă este posibil, trebuie să utilizați toner caramel și numai apoi șampon și balsam. La capăt trebuie să uscați buclele cu un uscător de păr, și dacă doriți să puneți pe Brash.
    Citește mai mult  Blond blond: specii și caracteristici ale colorării

    Îngrijirea părului vopsită

    Pentru a salva o culoare caramel de lux, au nevoie cu părul la îngrijire cu atenție, și, de asemenea, se taie în timp util sfaturi sau de a face o tunsoare, dacă este necesar.

    • Este recomandat să sampoane utilizare fără aditivi alcalini și siliconi. Cu toate acestea, cele mai recente componente sunt destul de acceptabile dacă există o dorință de a avea netedă și păr neted. Dar este demn de reținut faptul că fondurile cu siliconi nu sunt concepute pentru a fi utilizate de zi cu zi.
    • După ce sampon este foarte important să se folosească balsam sau balsam de par. O dată pe săptămână, este recomandabil să se facă o mască bazată pe starea capelelor, mai ales în cazul în care buclele sunt lungi. Vă recomandăm să acordați o atenție măști, cu un efect de umbră, o astfel de brand italian Collistar lui.
    • Pentru îngrijire de zi cu zi este cel mai bine este de a folosi calcule naturale și perii.

    Exemple frumoase

    Multe staruri de la Hollywood au observat mult timp în urmă o culoare unică de păr de caramel. Cu el, se pot întâlni de multe ori pe evenimente grave cu privire la tipul de Festivalul de Film de la Cannes.

    • Lily Rose Depp pot fi observate adesea cu părul de caramel luxos și stilul de lumină. Este această culoare a modelului tânăr la o față foarte, pare deosebit de profitabil cu ochii ei profund maro.

    • Caramel cântăreață Culoarea părului Beyonce De asemenea, a atras o atenție deosebită fotografilor. Și nu în zadar, pentru că cu pielea ei de aur-întuneric se pare uimitor.

    • La momentul și Jessica alba păr de caramel cu subton de culoare închisă, care, de asemenea bătut favorabil ei cafenie pe piele.

    De asemenea, vă recomandăm să se uite la imaginile originale ale lui Kim Kardashian, Dautzen Croz și Blake Lively.

    Tehnica Colorarea parului lung in Caramel Culoarea este dată în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: