Caracteristicile designului turcoazului francez pe unghii

Caracteristicile designului turcoazului francez pe unghii

De la o varietate de combinații de culori, cartofi turcoaz pe unghii sunt evidențiate în mod special. Culoare delicată face posibilă selectarea costumelor la orice imagine, în timp ce încorporați orice idei complicate ale maestrului.

Istorie

Nu mulți știu că manichiură franțuzească este de fapt nimic în comun cu originea în Franța. Acest lucru este confirmat de fapte istorice. Cu toate acestea, eleganța și rafinamentul Franch va fi întotdeauna asociată cu această țară. Aproape atacator înapoi ideea de Franch a apărut ca necesitatea de a crea o manichiura universal pentru starurile de la Hollywood, care de multe ori a trebuit să schimbe garderoba. Deja la acel moment, manichiura frantuzeasca, în stilul clasic a fost câștigă popularitate.

Particularități

Astăzi, opțiuni de design pentru unghii turcoaz număr foarte mare franceză. Există o serie de caracteristici inerente acestei manichiura.

 • Designul modern și frumos de unghii cu cartofi turcoaz este aceeași se apropie de primăvară și de iarnă dulap și care sunt relevante pentru aproape orice culoare în haine. Acest lucru se datorează unei caracteristici de culoare universal, care are multe nuanțe: de la verde deschis cu albastru la albastru pal.
 • Turcoaz Franch arata foarte bine pe unghiile scurte, cu o formă pătrată. Cu o astfel de lungime de unghii, se pare destul de natural.
 • manichiură design elegant va arata ca pe galbenelele ovale la lungime medie – astfel încât degetele subțiat vizual.
 • Pe margini lungi Turcoaz Franch trebuie utilizat cu precauție, care combină cu atenție culori și decor.

Vizualizări

Turcoaz Franch, la fel ca toate celelalte tipuri de manichiură franțuzească, pot exista diferite tipuri. Principalele dintre acestea pot fi împărțite în unele categorii descrise mai jos.

 • Normal Franch. Face posibilă pentru a alege orice stil de îmbrăcăminte. Turcoaz Franceză manichiura arata elegant și la o rochie pe minge de absolvire, precum și pentru o excursie pe jos într-un club de noapte.
Citește mai mult  Idei pentru crearea unei manichiuri elegante de corali

 • Non-Frenc – aceasta este o manichiură franceză turcoazică, în care linia „zâmbet” nu este atrasă până la capăt sau atrage bine, dublu, oblic, în mai multe straturi. Aceasta este o soluție destul de interesantă care poate fi modificată în funcție de fantezia maestrului și a clientului. Potrivit pentru fete încrezătoare care nu sunt experimente străine și teme informale.

 • Antifrencha sau invers franceză. Sublinierea blândă a bazei plăcii de unghii în culoarea turcoazului va arăta gustul și cunoașterea stilului proprietarului turcoazului invers francez.

Joc de culori

Toată lumea vrea nu numai să arate impecabilă și frumoasă, dar și să fie în moda trend. În acest an, nuanțele și nuanțele mată cu sclipire sunt încă relevante. Având în vedere turquoise franceză, care este, de asemenea, în tendință, merită evidențiază o nuanță de menta la modă.

Nu toată lumea poate distinge nuanțele culorilor – multele lor.

Pentru a spune cu încredere că Turcoaz Franch sau mentă manichiură a apărut pe degete, trebuie doar sa stii – turcoaz si menta sunt una dintre nuanțe de verde. Se poate determina că turcoaz umbra este mai ușor și problemele în sine, în combinație de albastru moale și smarald.

Culoarea menta este blând, ușor și dezactivat este o combinatie de albastru si turcoaz, cu adaos de o nuanță fistic. Franch clasic de culoare menta cu dantelă albă sau flori adecvate în licitație de nunta tinute. Antifrencha cu o linie alba „Smiles“, pe un fond de menta va arata perfect la mâinile bine îngrijite de funcționari de birou.

Idei de modă

Neil Masters încerca să ofere imagini de proiectare relevante și adecvate. Din practica mare de Neil-arta, puteți alege câteva exemple interesante.

Citește mai mult  Acril pentru unghii: ce este și cum să-l folosească?

Floristica in culoare turcoaz – o soluție armonioasă pentru primăvara și vara. Aceste capodopere vizitează atmosferă Provence. Florile pot fi o nuanță diferită. Cele mai populare sunt trandafiri albi, sate ornamentale negre, muguri de crini albastre.

Puteți crea un design de unghii cu efect turcoaz, imitând mineralul unic. Puteți crea acest efect prin mai multe metode: prin aplicarea foliei în lac negru la linia colorată „zâmbește”, sau doar trageți fluxul întunecat caracteristic.

Lace – ISMIRM pentru înțelegerea doamnelor în frumos. În mod deosebit, arată în mod eficient dantelă neagră pe turcoaz – acesta este modul în care este creat un contrast neobișnuit.

Designul sofisticat este întotdeauna relevant în femeile elegante – aceasta este o combinație de acoperire turcoaz cu alb. Cel mai adesea cu o nuanță albă există un arc în vrac, pe celelalte degete – turcoaz francez. O altă opțiune este Franța turcoazică și pe unele degete – benzi albe în combinație cu culoarea turcoazului, dând efectul „Telnyashki”. Elementul decorativ sub formă de ancoră completează doar tema marină.

O versiune de design interesantă – Franța turcoaz în stilul „Talei de iarnă”. Urșii turcoazului blând în capace – imitație în vrac de tricotat de lână mari.

Figura însăși este o decorare. Cu toate acestea, acum există un număr mare de elemente decorative care ajută meșteșugurile neil să facă desene extraordinare de unghii. În cazul în care nu există doar scântețe mici, ci și pietre voluminoase, de cuplare și contrastante.

Decor

Utilizarea decorului în designul manichiurii franceze dă imaginii un fel de „evidențiere”, caracter. Mai jos sunt idei curente pentru Franța Turquoise pe unghii.

 • Întotdeauna pietre relevante ale diferitelor dimensiuni. Pot fi înlocuite cu o linie de semilună, dați un simplu design simplu clasic clasic. Pietrele pot fi lipite într-un rând la baza cuiului, în mijlocul fiecărei părți.
Citește mai mult  Întocmim un frumos manichiura luna roșu

 • Franch va face o personalitate remarcabilă de la proprietar în cazul în care proiectarea manichiurii adaugă margele sau perle perle. Un astfel de decor este perfect combinat cu tinuta de seara sau de nunta. Pearl mare poate fi utilizat în două exemplare.

 • Turcoazul este aproape de subiectul marin, deoarece umbra seamănă cu starea coastei de azur. În hârtie folosiți aur, argint, scoici de perle, ancore, stea, patine.

 • Adesea fetele aleg un francez blând cu decor de argint, aur sau colorat. Cu ei cu linia de „zâmbete” sau de fondarea plăcii de unghii, puteți accentua cu succes colegurile umplute.

Cum se face turcoaz francez, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: