Caracteristicile gelului de camuflaj pentru extensii de unghii

Caracteristicile gelului de camuflaj pentru extensii de unghii

Camuflaj tradus din franceză înseamnă „deghizare”. Cel mai adesea, acest concept este asociat cu persoane cu tactici militare de camuflaj. Dar camuflajul este necesar pentru cei care caută să-și facă manichiura elegantă și perfectă.

Camouflage Gel

Acesta este un instrument special pentru a prelungi unghiile și pentru a-și ascunde posibilele defecte. Este un material sculptoral simultan pentru modelarea și are proprietățile lacului colorat obișnuit. Gelul de camuflaj își întărește unghiile, măștile toate neregulile și rugozitatea, face ca manichiura să fie perfectă. Când îl construim, acesta dă suprafața plăcii de unghii formularul dorit și volumul dorit.

Ceea ce reprezintă?

Camuflaj gel opac, are densitate diferită și culoare naturală. De regulă, acestea sunt nuanțe pastele de roz, bej, piersic, precum și culoarea fildeșului. Această gamma face orice manichiură foarte naturală. În plus, culoarea aleasă corespunzător creează o tranziție moale de la unghia la o margine artificială marcată. În geluri de camuflaj transparente, puteți intra în pulbere acrilică. Ea va adăuga la el vâscozitate și acoperirea – mat.

PROS

Aplicarea acestui fond Pentru extensiile unghiilor, următoarele avantaje au:

 • Unghiile tratate cu gel de camuflaj arată natural, perfect bine îngrijit și strălucitor chiar și fără lac+
 • Manichiura devine mai voluminoasa, fisurile, neregulile si alte defecte sunt vizibile pe aceasta+
 • Acest instrument prelungește placa de unghii cu o minciună scurtă și face ca forma unor astfel de unghii mai perfecte+
 • Gelul de camuflaj închide marginea și ascunde zonele în creștere+
 • Întărește structura plăcii de unghii+
 • O astfel de acoperire protejează unghiile din bolile fungice+
 • Acest agent trece de aer, astfel încât o astfel de manichiură poate fi folosită mult fără rău pentru unghii+
 • Ideal pentru iubitorii de manichiură franceză.
Citește mai mult  Opțiuni de manichiură în nuanțe calme

Minusuri

Dar această metodă are dezavantajele sale.

 • În gelul de camuflaj poate conține substanțe care cauzează alergii.
 • Dacă maestrul nu este suficient de calificat, apoi deteriorarea unghiilor din utilizarea lămpilor UV. Îndepărtarea stratului expandabil este, de asemenea, plină de leziuni dacă maestrul este lipsit de experiență.
 • O astfel de manichiură necesită vizite obligatorii la cabină o dată la trei săptămâni pentru corectare.
 • Extinderea unghiilor cu ajutorul unui gel de camuflaj este destul de scumpă.

Soiuri

 • Sistem cu o singură fază. Este cel mai popular și combină 3 straturi: de bază, simularea și protejarea. Gelul special pentru această procedură are o coerență groasă și densă, este dificil de aplicat. Dar se usucă repede și îndepărtează fără probleme. Un astfel de gel se află exact, fără bule și fixează perfect unghiile și acoperirea.

 • Sistem cu două faze. Cu o astfel de extensie, este utilizat un gel de camuflaj mai puțin dens, care este aplicat la mai multe straturi. Legături de bază de strat de bază unghii și acoperire. Un strat de modelare mai dens creează o formă. Finisaj – Aliniază placa de unghii.

 • Sistem trifazat. Acest gel este lichid și necesită mai multe straturi. În acest proces pot fi formate bule. Dar aceasta este cea mai rezistentă viziune. Unghiile cu o astfel de acoperire sunt foarte puternice și rezistente la daune diferite.

Extensie

Extensia unghiilor cu un gel de camuflaj este format din mai multe etape.

 • Pregătirea unghiilor la modelare include tratamentul cuticulei cu friză moale, degresare și suprafață de curățare temeinică. Apoi este aplicat grund (grund special).

 • Forma artificială este separată de banca adezivă și se combină cu unghia la coincidențele centrelor. Apoi, maestrul pune pe o perie o picătură mică de gel de camuflaj și o face la mijloc și pe margine, și apoi – deasupra cuticulei. Gelul este apoi uscat sub lampa UV timp de aproximativ 2 minute. Apoi coloana vertebrală este apăsată aproape de unghii și se menține pentru câteva secunde pentru conectare. Unghiile sunt uscate pentru încă două minute.
Citește mai mult  Pink-Lilac Manicure - Soluții elegante și luminoase

 • Stratul de dispersie este îndepărtat, forma de margine este ajustată la ferăstrău. Maestrul curăță și degresează bine acoperirea. Apoi, gelul de camuflaj este aplicat cu o perie în două straturi, fiecare strat este uscat timp de 2 minute sub lampă. Apoi suprafața este acoperită cu un strat de finisare și se va usca din nou 2 minute. După un anumit timp, forma este îndepărtată și se termină extensia.

Datorită utilizării unui gel de camuflaj, o suprafață artificială cu panglică arată foarte estetică. Și întreaga manichiură arată naturală și efectivă. În mod ideal unghiile bine îngrijite de nuanțe blânde vă vor face imaginea foarte romantică și feminină.

Cum se face gel de extensie a unghiilor în formulare, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: