Cât de mult se menține șelacul pe unghii și ce depinde?

Cât de mult se menține șelacul pe unghii și ce depinde?

Acoperirile persistente de unghii sunt eliminate din necesitatea de a reface manichiura. Nu toate SchelAk este perfect pe unghii – sunt crăpate, chipsuri, detașamente. Multe probleme pot fi evitate dacă știi cum să poarte shellac.

Cât timp păstrează?

Cu aplicarea competentă și de îngrijire corespunzătoare, șerlacului pe unghii este deținut pentru un timp destul de lung (de la 14 zile la 1 lună). Cu toate acestea, după 3 săptămâni, unghiile sunt deja în creștere, iar punctul de vedere al acoperirii devine urât, deși cu o creștere lentă a unghiei, utilizarea unei manichiură poate crește la 1 lună. În acest timp, defecte sub formă de fisuri, chips-uri, detachals nu ar trebui să apară.

Principalele motive pentru scurtimea acoperirii

Dacă șerlacului este făcută prost, atunci rezultatul va fi adecvat. Shellac nu va rămâne mult timp în cazul în care placa nu este suficient de degresată. Utilizarea de materiale de slabă calitate, de asemenea, nu duce la nimic bun, economiile în materie de manichiura ar trebui să fie rezonabile. Shellaka se poate termina termenul de valabilitate, de multe ori există falsuri ale unor branduri renumite. În plus, este în valoare de a alege saloane de manichiură bine dovedit sau pentru a afla secretele shellaca independent.

Destul de des, integritatea acoperirii este rupt din cauza deteriorării mecanice. Dacă ea poartă shellac inactiv, fără respectarea regulilor de tehnica de aplicare a acesteia, chips-uri și apoi fisuri vor apărea foarte repede. Prin urmare, nu ar trebui să supună unghiile cu teste serioase: deschiderea capacelor sau șocurilor de pe suprafața solidă.

Una dintre cele mai frecvente cauze de daune shellary pe unghii – utilizarea activă a tastaturii.

cauza frecventa a integrității stratului – mediu agresiv chimic. Dacă în timpul recoltării este folosit substanțe, albire cu conținut de clor, atunci shellac nu va rămâne pe plăcile de unghii. Negativ asupra stării unghiilor afectează încălcări ale hormonale de fond, iau contraceptive orale, tratamentul cu antibiotice. Cu eșecuri hormonale, placa de unghii clipește materialele artificiale, astfel încât să vizitați mai întâi medicul și să treceți prin cursul desemnat de tratament.

Erori atunci când sunt aplicate

Principalele cauze ale defectelor – Shellac slab aplicat. Erorile pot fi asociate cu încălcarea echipamentului sau utilizând materiale de calitate scăzută.

 • Plăcuță slab pregătită: nu la sfârșitul lui Pesigi de la distanță sau de acoperire anterioară. Particulele rămase vor provoca detașamente, iar acoperirea va începe să se rupă.
 • Nu a fost folosit grund înainte de a aplica acoperirea de bază. Din păcate, multe dor de această etapă, dar este grundul care permite acoperirea să încheie ferm cu suprafața unghiilor. Acest remediu se usucă perfect placa de unghii, elimină lipirea prafului și a altor particule microscopice.
 • Degresarea slabă de calitate printr-un mijloc nespecializat. Aici, totul este simplu – rămășițele de grăsime, uleiurile formează pe petele plăcuței, care nu permit șela să se culce strâns pe cui, respectiv, stratul de acoperire va începe să se prăbușească. Este necesar să nu utilizați acetonă și non-lichid pentru îndepărtarea lacului, ci o soluție specială.
 • Folosind discuri de bumbac în loc de servetele fără o grămadă. Vile, agățarea pentru piele și unghii, creează ulterior între placă și spațiul de unghii care se înrăutățește aderența materialelor.
Citește mai mult  Lacul Lamcomchir Gel: Caracteristici și palete de culori

 • Uscarea mai mică de 2 minute fiecare dintre etape. O lampă profesională este echipată cu un cronometru care obsedă că uscarea poate fi oprită. Dacă nu așteptați acest semnal, calitatea manichiului va fi departe de a fi perfectă.
 • Supraexpunerea și tăierea afectează în mod negativ rezistența la acoperire.
 • Capătul unghiei nu este sigilat „finisaje” sau o „bază” transparentă, marginile atunci când aplicați un lac colorat nu auzit. Etanșarea este necesară pentru a închide accesul apei, aerului, microparticulelor. Va crește șosetele Shellac.
 • Straturile groase de culoare, „finisare”, „baze” încetinesc uscarea, ceea ce va afecta cu siguranță calitatea manichiurii – lacul va începe rapid.
 • Shellac care intră în frontierele plăcii de unghii crește riscul de detachals.
 • Folosind un material restant sau lacuri care au fost stocate incorect. Sticla slab închisă trece aerul, ceea ce duce la un șelă de păianjen.

Cum să extindeți rezistența?

Maeștrii oferă o mulțime de recomandări ce să facă pentru a preveni apariția defectelor. Este imposibil să ignorăm procedurile de curățare, lustruire, degresare, aplicarea primerului. Dacă sănătatea unghiei frunze mult de dorit, atunci este necesar să le tratăm: pentru a efectua un curs de băi de sare de iod, beți vitamine, utilizați lac cu proprietăți terapeutice. Apoi puteți aplica Shellac în salonul de manichiură sau îl puteți face singur. Acoperirea la domiciliu trebuie să fie făcută de agenți profesioniști de înaltă calitate de tip trifazat.

Este mai bine să oferiți o preferință unei mărci și să nu cumpărați o „bază”, lac, „finisare” de la diferiți producători. Nu trebuie să vă agitați bulele înainte de utilizare, altfel poate exista aer. La acoperire, contactul cu uleiurile, cremele excluse. Este imposibil să atingeți suprafața unghiilor în timpul procedurilor, altfel ambreiajul acoperirii cu placa de unghii va fi fragilă. Accesoriile de manichiură trebuie păstrate în stare adecvată. Lampa trebuie să fie bună, altfel toate procedurile se vor face în zadar.

Citește mai mult  Caracteristici și cele mai bune modele LED LED-uri pentru lac de gel

După manichiură, câteva ore evită contactul cu apa. Este imposibil să mergeți la baie sau la solar în prima zi, deoarece contrastul temperaturii poate afecta calitatea stratului de acoperire. De asemenea, nu fiți scrisă, tăiați unghiile până la următoarea corecție din Gelask. Folosind produse de curățare în timpul curățării, trebuie să purtați mănuși. Interesant, acoperirea în stilul „manichiurii franceze” păstrează mult mai mult decât o singură fotografie.

Procedurile ar trebui abandonate în timpul sarcinii și alăptării, precum și atunci când iau medicamente puternice care afectează fundalul hormonal. Un alt motiv pentru care probabil va trebui să abandoneze Shellac: profesii asociate cu o scădere de temperatură ridicată (producție de panificație și industrie).

Alegerea unei firme mai bune

Instrumentele de manichiură selectate trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • Utilizare lungă fără defecte și pierderea strălucirii – perioada declarată nu poate fi mai mică de 3 săptămâni+
 • Acoperirea ar trebui să fie ușor de aplicat+
 • Compoziția nu trebuie să fie prea agresivă, altfel placa de unghii va deveni mai diluantă.

Brandurile americane sunt considerate merită lideri în fabricarea manichiului. Merită să acordăm atenție următoarelor firme: Kodi, Jessica Gelerație, PNB, GELISH. Nu uitați că marca de marcă CND – Shellac – și a dat numele corespunzător direcției acestui tip de manichiură.

Este foarte important nu numai să decideți asupra mărcii, ci în timp pentru a determina falsul, care este acum suprasaturată de piața fondurilor profesionale pentru Neil Art. Produsele sunt scumpe și s-au bucurat de cererea permanentă a cumpărătorului. Fraudatorii folosesc cu îndemânare acest lucru oferind oameni gullibili cu bunuri de calitate slabă care nu au nimic de-a face cu Shellac de înaltă calitate.

Trebuie să evaluăm cu atenție aspectul sticlei. Ar trebui să indice numele companiei și producătorului. Dacă selecția sa oprit la agentul clasic Shellac, atunci se face numai în Statele Unite. Inscripții cum ar fi: „Shellac Ibn, Bluesky, CCO” – Indicați un fals, deoarece numele actual al acoperirii de înaltă calitate – „Shellac CND”. În plus, proeminența ar trebui să fie prezentă pe ambalaj de la carton, iar pe fundul sticlei – floare. Prețul scăzut este unul dintre motivele pentru a fi alertă și analizați cu atenție achiziția.

Citește mai mult  manichiura roz cu strasuri: stralucire si feminitate

Dacă există o dorință de a folosi mărcile din Europa, puteți cumpăra OPI, Asia Line – Masura. Ele sunt practic inferioare ca „omologii lor americani”. Producătorii enumerați monitorizează calitatea produsului, mijloacele lor se disting de cea mai largă paletă de nuanțe și de înaltă calitate.

În ultimii ani, sunt achiziționate lacuri gelului chinezesc, dintre care sunt cele mai populare: Bluesky, Canni, Cristina. Ele sunt adesea achiziționate pentru uz casnic. Nu uitați de industria gelului de gel intern, deși începe doar dezvoltarea sa în lumea Neil-Art. Printre brandurile rusești pot fi notate Aurelia și Runai. Opinia despre ei este, în general, pozitivă: atrag de o calitate bună și prețuri accesibile.

Recenzii

Cele mai multe răspunsuri despre acoperirile persistente sunt pozitive. Cei care s-au bucurat deja de serviciu într-un salon de manichiură sau au făcut o manichiură în mod independent, au remarcat faptul că avantajele imense ale Shellac sunt o perioadă lungă de utilizare, o schemă largă de culori și o oportunitate uriașă pentru soluții de proiectare. Shellac vă permite să întruchiți cele mai neobișnuite idei, în timp ce nu vă puteți tem că pietrele sau străpunurile vor fi ofensate, iar acoperirea va aduce acoperirea la momentul cel mai inoportun. În plus, Shellac economisește timp și bani, pentru că este suficient să-l refacem în 3 săptămâni.

A minusurilor, durata procedurii în sine și a materialelor de calitate scăzută menționează cel mai des. Cele mai multe recenzii negative sunt asociate cu utilizarea lacurilor de gel netestate.

Cum de a face un Shellac de manichiură la domiciliu, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: