Ciocolata manichiura: secretul de proiectare și idei de sezon

Ciocolata manichiura: secretul de proiectare și idei de sezon

Culoarea Ciocolata de manichiura este considerat nobil și sofisticat. În acest sezon, el este printre primele zece vopselele din paleta de culori, care prevede efectuarea în diverse tehnici. Cu privire la modul de a face nu numai frumoase, dar, de asemenea, moderne, citește în continuare.

Caracteristici ale soiurilor

ton Chocolate apartine gamma maro, în timp ce culoarea culoarea ciocolatei poate fi diferită, care este determinată de variația lacului utilizat pentru manichiură. De exemplu, designul se poate face cu lac gel:

 • Matov+
 • Lucios+
 • Temperatura+
 • Magnetic+
 • Jeleu+
 • licărire+
 • Craquelurov+
 • oglindă.

Fiecare tip de acoperire are propriile sale caracteristici, care determină relevanța acestuia într-unul sau un alt design. Favoritele sezonului sunt produse de lac cu textura mata, datorită căreia puteți face o catifea, catifelat, velur sau chiar satin manichiură. Astfel de acoperiri sunt caracterizate prin nobletea si da statutul de mare la imaginea de sex feminin. De multe ori, ei înșiși devin un punct culminant „Luka“, și cu focalizare moderată de design, aspectul de lux.

Accentul de lac gel cu efect metalic, care vă permit să facă o luminozitate în proiectarea de cuie, nu enervant. De asemenea, soiuri de „Ochi de pisică“ și „Crakylur“ a revenit. Astăzi, aceste acoperiri se caracterizează printr-o mai mare atractivitate a facturii, datorită căreia este posibil nu numai să reflecte manichiura, ci să demonstreze adâncimea și culoarea de ciocolată multilaterală.

Shimmer, acoperirile perlelor permit efectul vulgarității pentru a face o comandă în design. Analogii luciști sunt remarcabili de faptul că pot fi utilizați absolut pentru orice tehnică de design, inclusiv Matte. Astfel de acoperiri sunt ușor de a da mattiness folosind ton de finisare, cu un efect de matuire.

Tendințe de modă

Astăzi, moda este favorabilă reprezentanților sexului frumos. Ea nu limitează femeile în diferite grupe de vârstă și statut social, oferindu-le să aleagă cele mai bune pentru ei înșiși forma unghiilor și textura stratului de acoperire. În ceea ce privește forma plăcilor de unghii, astăzi poate fi o ușoară, rotunjită sau ovală. În plus, unghiile în formă de migdale de lungime moderată au revenit.

Citește mai mult  Modelarea unghiilor: Ce este și care sunt caracteristicile metodei?

Unghiile fără speranță depășesc fără speranță, astăzi sunt considerate un semn de gust prost. În plus, există adesea semne aeriene de la natural la momentul cel mai inoportun. Construi, dimpotrivă, popular și vă permite să creați orice formă pe bază naturală. În același timp, nu vă puteți prelungi doar unghiile, ci și le îndreptați astfel încât să nu cadă.

În ceea ce privește decorarea unghiilor, astăzi, moda indică în mod clar apartenența oricărui design la minimalism și ușurință. Nu este nevoie de decorațiuni masive și un volum de volum – decorul unghiilor ar trebui să fie aer.

Culoarea de ciocolată și abundența decorului arată împreună fără gust – totul ar trebui să fie un sentiment de măsură.

În designul noului sezon, subiectul geometriei este urmărit, astfel de modele sunt considerate cele mai multe tendințe în noul sezon. Mai mult, dacă a fost exprimată sub formă de figuri geometrice înainte, astăzi în design puteți vedea o varietate de forme goale cu o așezare la alta, precum și drept cu puncte, prisme, poligoane, dreptunghiuri colorate, care uneori abstract model La manichiura de accent.

În prioritate, mai multe combinații de culori, prin care puteți face o manichiură a unui elegant, fără a vă deturna nobilimea și statutul său. De exemplu, puteți combina culoarea ciocolată de la:

 • Bej+
 • Cafea Belen+
 • Pudrov+
 • AUR+
 • alb+
 • Roz+
 • Culoare Marsala+
 • Gri deschis+
 • nisipos+
 • Cremă.

7

Fotografii

Implementarea tehnicii

Clasic

Acest design implică colorarea completă a unghiilor într-un singur lac de culoare. Dacă utilizați o acoperire cu o textura mată catifelată, se pare că acest design elegant, la modă și scump. Pentru o manichiură clasică, încercați să alegeți acoperiri cu o textură densă, suprapuneți complet placa de unghii.

Franch

Manicura franceză în tonurile de ciocolată este adesea acceptată cu aur, care, cu o bandă subțire, un zâmbet arată destul de frumos și organic. Franța inversată astăzi seamănă cu o lovitură de unghii pe contur, deoarece adesea ajunge aproape la partea superioară a plăcii de unghii. Franța modernă este de asimetrie, deci, în plus față de un zâmbet clasic, poate fi diagonală.

Citește mai mult  Cum se restabilește unghiile după lac de gel?

Lunar

Manichiura cu puțuri, realizate în culori de ciocolată, arată expresiv. Dacă, în timp ce se efectuează în tehnica spațiului negativ cu partea nereușită a unghiei, apoi prelungește vizual unghiul. Acest lucru este valabil mai ales pentru unghiile scurte. Astăzi este la modă să faci găuri pe unghii de accent, lăsând restul nogotului fără decor în exces.

Gradient

Cel mai bun gradient modern este realizat de acoperiri matte în culori conexe. Puteți folosi câteva nuanțe de maro, făcând o întindere de la ciocolată la lumină bej. Pentru ca proiectul să fie modern și statut, trebuie să faceți nuanțe în inconspicuozitate și natural. În plus, este de dorit să se folosească un lac de gel mat cu textura de suprafață catifea.

Pulbere acrilică

Utilizarea pulberii acrilice vă permite să dați suprafața unghiilor accentului un efect special. Arată ca un strat elegant și volum, deși nu ar trebui să decorați toate degetele: accentul arată frumos și expresiv atunci când nu este suficient. Un design similar este creat pur și simplu: pulberea este aplicată pe un strat de sus, după care unghiile sunt uscate sub o lampă specială.

Sticlă spartă

Această tehnică este deosebit de populară astăzi, deși în legătură cu culoarea de ciocolată, trebuie să știți cum să o utilizați. Având în vedere că filmul arată diferit pe un fundal întunecat și strălucitor, decorarea ei mai bună nu culoarea principală de ciocolată și unghiile accentului de contrast ușoare. Astfel încât designul va corespunde tendințelor de modă, dar nu va striga despre noutatea lor cu o luciu ascuțit sub sticla spartă.

Voal

Culoare de ciocolată – Ton excelent pentru tehnologia Veil. Crearea efectului stocării Kapron poate fi amestecat cu mai multe picături de lac pigmentat cu transparent. Produsul nou este acoperit cu unghii, după care creează imagini folosind vopseaua acrilică a culorii de ciocolată și apoi unghiile sunt acoperite cu un strat. Astăzi, un astfel de design este considerat unul dintre cele mai bune și elegante.

Citește mai mult  Manichiura cu lacuri lucioase si matte

Idei de decorare

Decorarea manichiurii de ciocolată – un subiect separat care merită o atenție deosebită. Faptul este că culoarea de ciocolată nu poate fi numită lumină. Pentru a face vizual aerul și mai atractiv, trebuie să ridicați elemente de decor cu îngrijire specială. Astăzi includ:

 • Tot felul de desene de mână și pictură+
 • Timbre gata sau fripturi+
 • Confetti-Kamifubuki+
 • Diverse pe metoda de fixare și de voltitoare de volum+
 • Stucco și decor în vrac+
 • Pulverizare și cabluri de aur+
 • strasuri și alte decor spumante.

Una dintre cele mai bune tehnici de decorare a unei manichiură de ciocolată este desenul. Cu toate acestea, este adecvat numai dacă se face profesional. Micul dantelă de contrast pe fundal maro închis arata incredibil de blând și frumos. Acest design este considerat cel mai bun astăzi.

Dacă desenul este o sarcină insuportabilă, dar vreau să pun accente frumoase, ar trebui să vă uitați la placală. Astăzi este în cerere mai mult ca niciodată și vă permite să faceți frumusețe în numărul minim de timp, o dispoziție specială. În plus, datorită liniilor subțiri ale modelului, designul dobândește ușurință și aerisirea.

Autocolante pe care doriți să le decorați o manichiură de ciocolată, alegeți mai dificilă. Faptul este că astăzi designul urmărește sezonalitatea. Modelele desenelor ar trebui să se refere la un anumit moment al anului. Ea face dificilă sarcina culorii întunecate a fundalului, deoarece este dificil să se atribuie iarna sau vara, precum și de combinarea cu suculența sau, dimpotrivă, culorile reci ale paletei de culori.

Cu toate acestea, există o cale de ieșire: desenele pot fi efectuate într-o singură culoare în tonul ciocolatei sau contrastul acestuia. Acestea pot fi motive florale, geometrie, siluete animale, fețe, pisici, păsări, plante, frunze, urechi și fulgi de zăpadă. Autocolantele pot fi completate de straturi singulare.

Secretul designului de succes este de a ridica imaginea și culoarea ei armonios cu nuanța principală de ciocolată.

Master Clasa privind crearea unei manichiuri de Anul Nou Chocolate Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: