Cum să faci și să aranjezi manichiura camuflaj?

Cum să faci și să aranjezi manichiura camuflaj?

Stilul militar este o direcție populară în lumea modei. Motivele militare Designerii folosesc nu numai atunci când creează colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și machiaj, dar și în designul decorativ al unghiilor. Această direcție este în cerere și populară în rândul fetelor de diferite vârste. Designerii moderni combină manichiura camuflajului nu numai cu îmbrăcăminte grosieră și fără formă, ci și cu costume elegante pentru evenimente festive și viața de zi cu zi. O schemă de culoare largă vă permite să creați lucrări unice care pot chiar să surprindă cei mai exigenți și creativi de modori, iar maeștrii experimentați și artiștii decorator vor crea modele unice cu toate dorințele clienților.

Scop

Manichiura, făcută în stil militar, este o nouă direcție care ocupă cu încredere poziția de lider în lumea de modă înaltă. Fata cu un model neobișnuit pe unghii nu va arăta numai întotdeauna atractivă și bine întreținută, dar va deveni, de asemenea, un mister pentru oamenii din jur. Designul curajos și al unghiilor Frank va sublinia curajul, ușurința și sexualitatea amansei sale și în nici un caz nu va arăta nepoliticos și agresiv.

Acest design al designerilor cu unghii a fost dezvoltat pentru femeile care servesc în rândurile forțelor armate și sunt apărătorii patriei. După o scurtă perioadă de timp, o grafică neobișnuită de unghii a plăcut toți reprezentanții genului slab.

Creând această compoziție în mâini, este necesar nu numai să urmeze orbește dorințele lor, ci și să ia în considerare relevanța aplicației sale. Fetele care lucrează în companii comerciale și firme majore, se recomandă utilizarea gamului clasic de gamă și stil de unghii. Profesorii și studenții trebuie, de asemenea, să abandoneze utilizarea de soluții îndrăznețe de design.

Fete tinere în perioada de vacanță de vară – principalii clienți ai saloanelor creative de înfrumusețare. Specialiștii de manichiură nu recomandă aplicarea acestui desen la femeile mai vechi de 45 de ani, cum să facă machiaj strălucitor și tatuaje.

Citește mai mult  Cum sa faci o manichiură de culoare albastră, cu adaos de argint?

Experții sărbătorind creșterea cererii pentru acest subiect înainte de sărbătorile militare, apărător al Patriei și Ziua de Halloween.

Femeile doresc să surprindă oamenii lor nu numai de cadouri dobândite, dar într-un mod neobișnuit. Ideea neobișnuită a sexului slab va cu siguranta nu numai ca oamenii iubiți și va face o varietate de iubitor de oameni, dar, de asemenea, colegii place și doar familiare.

Condiția principală pentru a aplica o imprimare de camuflaj este combinația armonioasă cu modul selectat și a mediului, iar experții profesioniști vor ajuta să alegeți gama de culori dreapta a decorului dorit.

Idei de designer

Real Estate și popularitatea acestui stil printre tineri designeri generație make găsi în mod constant soluții noi și surprinde clienții lor.

Baza de bază a acestei imagini este camuflajul tradițional, motivele cărora nu se disting prin complicația modelului și complexitatea executării.

Una dintre cele mai recente idei populare a fost aplicarea unei gamma spot numai pentru mai multe degete, Și acoperirea restului de lacuri cu un singur foton, care poate fi decorată cu modele militare neobișnuite, inscripții sau semne de căsătorie.

Maeștrii experimentați folosesc nu numai nuanțe militare clasice în munca lor, ci și un număr mare de alte soluții de culoare.

Combinații de culori surdate:

 • verde, galben și maro+
 • albastru, alb și gri+
 • Verde, negru și gri+
 • Albastru, alb și albastru+
 • Alb, roz și negru+
 • Liliac, violet și gri.

Condiția principală la alegerea culorilor este combinația lor armonioasă între ele.

Numai tonurile militare vor putea închide designul unghiilor la reproducerea acestui subiect al armatei.

Instrumente necesare

Designul decorativ al unghiilor este procese creative, al căror calitatea depinde de prezența materialelor și a uneltelor adecvate. Pentru a decora plăci de unghii, expertul utilizează un număr de materiale și instrumente importante și necesare.

 • Dots – instrument special, permițându-vă să aplicați mici stropi și linii ondulate. Acest instrument este necesar atunci când creați o manichiură cu cercuri de diferite dimensiuni. Dimensiunea bilelor de pe maestrul instrumentului alege în funcție de tipul de muncă efectuată. Acest instrument poate fi achiziționat în magazine specializate sau poate face un păr de păr personal de la părul de păr. Maeștrii experimentați uneori folosesc scobitori de lemn simplu în loc de Dotca.
Citește mai mult  Caracteristici de extindere acvariu de unghii

 • Stripper – perie lungă și subțire din material sintetic, cu care puteți desena linii și trageți desene. Alternativa la acest produs poate servi perii subțiri din lacuri.
 • scotch – bandă adezivă normală, permițându-vă pentru a crea linii netede și diverse figuri. Acest material este un instrument indispensabil pentru a crea o manichiură franțuzească.
 • Perii pentru a efectua lucrările la „Neil Artu“ – un instrument indispensabil de masterat profesionale. Kit standard este format din cinci perii diferite.
 • Dispozitiv de acoperire uscare lac – O adaptare integrală a tuturor saloane de înfrumusețare și studiouri de artă.

Principalele consumabile pentru executarea de proiectare a unghiilor este lac. Specialistii cu experiență recomanda achiziționarea acestui produs de la producători bine-cunoscute. Numai lac de înaltă calitate, va crea un luminos și pictură spectaculos, care va încânta o perioadă lungă de timp.

Principalele etape ale muncii

Pentru a crea o manichiură de înaltă calitate, este necesar să se aplice doar saloane de frumusete renumite, în cazul în care lucrează specialiști cu experiență.

Înainte de a aplica modelul dorit, comandantul trebuie să atragă în mod necesar atenția clientului asupra faptului ca aceasta manichiura arata spectaculos pe unghii doar o formă pătrată sau circulară. În cazul în care nu placa de unghii se poate obține rezultatul dorit, specialistul va recomanda să crească în mod artificial lungimea unghiilor.

Asistentul principal în acumularea artificială a unghiei este un gel de camuflaj, care este baza pentru a crea această manichiura. Baza de date creată schema de culori ar trebui să fie același ton ca și culoarea unghiilor naturale. Cele mai solicitate este un ton blând și roz bej deschis. Aceeași culoare lacuri trebuie să se aplice pe plăcile de unghii naturale.

Procesul de aplicare a unui model de camuflaj clasic este foarte simplu și simplu și constă în aplicarea în mod constant pete informe și divorțuri. Pentru a reproduce pete naturale de camuflaj, este necesar să se utilizeze periile subțiri speciale pe care contururile viitoarelor desen trebuie deduse. Cifrele obținute trebuie să fie vopsite cu tonuri mai ușoare. O perie mai mare ar trebui să deseneze bloturi ale căror margini vor fi pe primul model.

Pentru a obține un model mai expresiv, este necesar să tăiați marginile petelor obținute de negru.

După efectuarea tipurilor de lucru de bază, este necesar să se usuce manichiura. Maeștrii profesioniști utilizează lămpi speciale pentru această procedură, care cu un lac aplicat rapid și foarte uscat.

Citește mai mult  Moda de design de autumn manichiură gel-lac

Pentru a prelungi perioada de funcționare a modelului de proiectare, este necesar să se acopere unghiile cu un agent de fixare.

Dacă un client merge la un eveniment solemn, atunci este necesar să se decoreze unghiile cu strasuri speciale și un lac strălucitor, care va da solemnitate și va crea un sentiment de sărbătoare.

În timpul funcționării, specialistul ar trebui să ștergeți regulat instrumentul de lucru pentru a preveni amestecarea culorilor.

Concluzie

Lumea modei moderne este foarte mare și divers, în care noi direcții și stiluri apar în mod constant. Designerii și decoratori profesionale reprezintă în mod constant fanii lor de idei neobișnuite și originale culori luminoase în viața de zi cu zi gri. Această tendință este inerentă și decorativ pictura pe unghii.

Un număr foarte mare de stiluri, tendințe și idei originale face posibilă pentru a crea o manichiură unică, care va corespunde cu imaginea selectată. Unul dintre domeniile neobișnuite este un stil militar, care ocupă o poziție de lider cu încredere în ratingul manichiuri revendicate. Crearea unei imagini unice, este necesar ca nu numai să vă gândiți la modelul selectat, ci și să abordăm în mod competent alegerea unui specialist care va ajuta la întruchiperea tuturor dorințelor.

Material consumabil calitativ – un angajament de nu numai o manichiură bună, dar, de asemenea, conservând frumusețea și sănătatea unghiilor. Numai o abordare integrată a executării acestei sarcini va crea modele unice de designer.

Camouflage Design este afișat în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: