Cum să lipiți și să eliminați unghiile false?

Cum să lipiți și să eliminați unghiile false?

Unghiile îngrijite, bine îngrijite sunt întotdeauna în tendință, deci merită să găsiți timp pentru frumusețea mâinilor. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să se înscrie urgent pentru maestru. În aceste cazuri, o ieșire excelentă – marigolds deasupra capului. Cu toate acestea, această procedură are atât o serie de avantaje semnificative, cât și o listă de defecte pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra un kit.

Avantaje și dezavantaje

Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele unghiilor aeriene. Este de remarcat faptul că suma lor aproximativ egală, astfel încât să decidă dacă aceștia dobândesc sau nu, numai tu.

Profesorul vor fi atribuite:

 • Abilitatea de a ascunde neregulile unghiilor, toate defectele suprafeței+
 • unghiile puternice și le rupe destul de dificile+
 • Lucky, în mod ideal, pe ele, acoperirea este întotdeauna complet netedă.

Nu uitați de minusuri:

 • lipici afectează în mod negativ sănătatea unghiilor+
 • Dacă purtați un astfel de nogot pentru o lungă perioadă de timp, placa va deveni fină și ruperea+
 • Desfășurarea destul de traumatică.

Din toate cele de mai sus, putem concluziona că unghiile de sus vor fi salvate în caz de urgență, dar nu ar trebui să le purtăm în fiecare zi și de mult timp.

De ce ai nevoie?

Această procedură nu are nevoie de echipament special ca lac de gel, de exemplu. Puteți să vă lipiți unghiile pe cont propriu la domiciliu, cu toate acestea, există o serie de lucruri despre achiziționarea de care ar trebui să aveți grijă în avans:

 • Un set de forme+
 • Dacă nu era în set, lipici+
 • Servetele, Wands de bumbac pentru îndepărtarea lipiciului+
 • Tot ce aveți nevoie pentru manichiura standard+
 • Degresant+
 • Container de apă caldă.

Important! Dacă mânerul este supus unei boli de ciuperci, această metodă nu este cu siguranță pentru dvs. La urma urmei, sfaturile vor exacerba doar cursul bolii, infecția va progresa.

Cum să lipiți?

Este important să nu învățați doar să lipiți unghiile la domiciliu, trebuie să faceți acest lucru, astfel încât acestea să fie ținute de mult timp. În caz contrar, riscați să fiți în centrul evenimentelor cu un cui căzut și o zi răsfățată.

Înainte de a continua direct la sfaturi, trebuie să curățați placa din stratul anterior, dacă este, și, dacă este necesar, faceți o manichiură. Va trebui să lucrăm cu pensete și să scoatem cuticula și pielea în jurul maximului. După aceea, atașați un vârf la unghii, determinați vederea cuiului viitor și scârțâiți ușor toate matrițele sub dimensiunea dvs. Titlu, privindu-se în afara unghiei, arată inactiv, nu ajunge la margini – ridicol.

Apoi luați un tip de roz mic-abraziv și cum să aliniați suprafața suprafeței unghiilor, degresați-o, acoperiți baza transparentă. Apoi, cu ajutorul periei, aplicați ușor lipici și instantaneu, apăsați bine vârful de la baza unghiei la vârf. Pe laturi vor efectua lipici pentru a fi șters. Asta e gata, atunci este suficient doar pentru a aplica lacul selectat.

Dificultatea poate provoca formularul de aplicare incorect la gălbenele. Dacă nu a funcționat prima dată, adezivul cu un moment prin care îl apucă, nu va fi ușor să se rupă și traumatic pentru placă. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un castron cu apă fierbinte, unde ar trebui să coborâți imediat degetul cu o formă incorectă lipită. Zece minute se agită ușor. Trebuie să trageți în același mod ca impuneți: de la bază, la margini, cel mai atent. Acum începeți mai întâi, adică cu degresarea.

Dacă ați căzut într-o situație în care nu există lipici la îndemână și unghiile ar trebui să pună urgent în ordine, nu se aplică pentru ajutor de la produsele adezive nespecializate. Veți fi ajutați cu lacuri de unghii, așa-numita bază transparentă sub lac, pe care, fără a aștepta uscarea, este suprapusă de vârf. Acest lucru nu este un mod deosebit de sigur, cu toate acestea, cu situații de forță majoră pe care le poate ajuta. În plus, este complet sigur. Nu uitați să țineți forma artificială apăsată de ceva timp.

Există un alt mod ambiguu. Este de a folosi orice adeziv și de a pune un strat de bumbac între plăcile proprii și artificiale. Deci efectul dăunător asupra unghiilor scade. Cu toate acestea, este foarte dăunător, deci dacă decideți să riscați, atunci imediat după eveniment, toată lumea trebuie să elimine imediat și să petreacă o procedură de wellness pentru gălbenele.

Nu uitați de seturile de sfaturi pe care este deja furnizat stratul adeziv. Adică, este suficient să vă spălați bine mâinile, să vă eliberați filmul și să impuneți un sfat. Aceasta este una dintre cele mai convenabile și simple căi, în plus, este inofensiv pentru unghii.

Singurul minus este un timp scurt, tratați că aceste gălbenele vor trebui să fie extrem de îngrijite.

Cum să eliminați?

Există mai multe modalități de a elimina unghiile artificiale și de a curăța naturale de la superclaud și alte substanțe agresive. Puteți încerca orice metodă convenabilă și înlocuiți-o cu altul, dacă este necesar.

Cu acetonă

Trebuie să scufundați o baghetă pentru cuticula în acetonă și să strângeți un vârf la bază. Apoi, aruncați acolo înseamnă că eliminați Lacul. După câteva minute, repetați procedura după care puteți lua în siguranță forme aeriene. Pentru a face acest lucru, cârligul bastonul de margine și îndepărtați.

Romashkovoy Decoction

Aceasta este cea mai sigură manipulare a unghiilor, așa că ar trebui să dea preferință. Brew în Baie Chamomile Infretia de la farmacie și așteptați ca temperatura de decoctare să devină fierbinte. Ar trebui să fie scufundat la gălbenele și să păstreze sfaturile înainte de înmuiere. Apoi, puneți-o cu o margine stiloul și încercați să scoateți din placa naturală. Dacă nu lasă tot timpul, utilizați un instrument de îndepărtare a lacurilor.

Lichid pentru îndepărtarea lacurilor gelului

Pentru el aveți nevoie de un lichid pentru îndepărtarea lacurilor de gel și a suprafețelor acrilice. Tăiați forma artificială până la dimensiunea suprafeței naturale, turnați generos lichidul pe bumbac și impuneți unghiile, înfășurați folia.

Puteți face același lucru folosind acetona obișnuită, cu toate acestea, este destul de agresivă și dăunează sănătății unghiilor, este adesea imposibil de utilizat.

Baie cu agent care conține acetonă

Principiul este același, dar în loc de compresie puteți face o baie dintr-un mijloc de îndepărtare a lacului gelului sau a compoziției care conțin acetonă. Înainte de a continua procedura, aveți grijă de pielea degetelor și să le procesați cu orice agent antiseptic. Coborâți degetele în capacitatea rezervorului timp de zece minute și scoateți vârfurile cu un baston.

Flops

Nu sunt necesare substanțe și soluții dăunătoare. Doar scoateți banda mecanică, cum ar fi lacul gelului. Avem nevoie de peelinguri de diferite grade de abrazivitate și de bug. Manipulări non-plate – Tăiați marginile libere și suprafețele artificiale de scurgere. Utilizați primele peelinguri dur, apoi medii și în cele din urmă moale. De îndată ce stratul mic de acoperire artificială rămâne, aplicați vaselină și lucrați numai cu o tăietură superficială, cea mai precisă.

Nu contează ce fel de felul în care veți prefera, după ce ar trebui să ștergeți unghiile cu un lichid, pe care îl scoateți lacul, spălați-vă mâinile și asigurați-vă că tratați placa cu uleiuri speciale sau creme.

Sfat

Utilizarea formularelor generale nu ar trebui să depășească 14 zile, cu toate acestea, dintre care puțini locuiesc să facă acest timp. Există mai multe recomandări, deoarece este mai bine și mai bine să lipiți gălbenele pentru o lungă perioadă de timp:

 • Nu apăsați formularul la bază prea zero, acesta va fi mai corect pentru a retrage câteva milimetri din cutie+
 • Juncția dintre plăcile dvs. și artificiale procesează rațiunea astfel încât să nu se agațe+
 • Utilizați numai agenți de degresare de înaltă calitate+
 • Utilizați întotdeauna o bază transparentă+
 • Dacă formularul este blocat, vindecă-l cu un uscător de păr, apoi adăugați+
 • Evitați contactul cu orice fel de chimie, mai ales ce are acetonă.

Exemple frumoase

 • Unghiile artificiale nu trebuie să fie lungi și incomod, este suficient să ascuțiți forma sub pătratul confortabil al lungimii mijlocii. Elegant Lilac de fundal și un model floral blând arată foarte demn și romantic. Pietricele mici completează compoziția
 • Soluție minunată pentru manichiura de nuntă – unghii lungi transparente și incredibile francezi cu ansambluri de argint și strălucitoare din pietre și glytter. Foarte aer, design festiv de lumină.
 • Design spectaculos care include tehnica unei manichiură franceză și o imprimare la modă la modă în culori neobișnuite. O soluție contrastantă care va accentua foarte mult imaginea pasionată și spectaculoasă.

 • Avantajul imens al sfaturilor deasupra capului este o creștere a suprafeței pe care este posibilă crearea unei nefericite cu adevărat complexe și neobișnuite, cu o combinație de diferite tehnici și elemente decorative.
 • Manichiurii luna relevantă și acoperirea-un foton într-o distribuție luminoasă a gamma va atrage cu siguranta atentia asupra lui, și, în același timp, este destul de concis.
 • Dacă nu există timp pentru manipulări complexe, este suficient doar pentru a acoperi vârfurile din gama monocrome. În acest caz, va fi la fel de interesant să se uite la ambele expresiv, nuanțe bogate, și lumină, nud, în spiritul de minimalism.

Cum să clei unghiile aeriene Uită-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: