Cum sa faci o pedichiura pentru odihnă pe mare?

Cum sa faci o pedichiura pentru odihnă pe mare?

Mergând să se odihnească, este important să nu uităm nici lucruri mici. Acest lucru este valabil mai ales de toate nuanțele de aspectul. picioare deschise în foi de ardezie de vară și sandale ar trebui să arate atât de uimitor încât simt lor fericit proprietar la fel de confortabil și încrezător. Articolul va vorbi despre ceea ce pedichiura este cel mai bine făcut înainte de a merge la mare.

Caracteristici de îngrijire Plaja Poporului

Cosmetologi si medicii recomanda in vacanta nu pentru a picta unghiile cu lac pentru a da posibilitatea să se relaxeze toată lumea, fără excepție de particule ale corpului. Dar Tychley de moda balustradelor nu poate fi de acord cu o astfel de declarație și sunt în căutarea pentru un design special potrivit pentru această ocazie excelentă.

În cazul în care aspectul unghiilor este determinat în conformitate cu gustul proprietarului viitorului, atunci Proprietăți Pedichiura plajă trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

 1. Rezistenţă. O excursie la marginile calde, de regulă, durează destul de mult timp. Și petrece timpul pe căutarea unui maestru de pedichiură, precum și procesul de creație în procesul în sine nu vrea deloc. Prin urmare, este necesar să se aibă grijă de starea de cuie in avans, de a vizita frumusete imediat înainte de scump. Principalul lucru este de a alege acoperirea rezistentă optimă, care va rezista la teste cu apa, soarele și pe termen lung pentru drumeții. Un lac obișnuit este puțin probabil să fie cea mai bună soluție.
 2. Unghiile nu trebuie sa fie prea lung. Pe plajă pot exista multe pericole pentru picioare: pietre de pe țărm și subacvatic, coborâri rece pe zona nefamiliare. Toate acestea pot provoca daune în cazul în care placa de unghii va fi prea efectuată înainte.
 3. Ideea Pedichiură ar trebui să ia în considerare cele mai multe dintre tinutele tale, costume de baie și pantofi. Fiecare femeie vrea să se simtă irezistibil, în special în vacanță. Dar întreaga imagine poate strica în mod clar nu se încadrează în subiect de lac pe picioare. Prin urmare, în prealabil, revizui garderoba, pe care le iei cu tine, și ridica o idee optimă pentru pedichiură.
 4. designul unghiilor nu trebuie să fie prea complicat. Elemente suplimentare sub formă de pietre, pietricele sau alte decoratiuni de volum poate să dispară și să aducă în cel mai imprevizibil momentul. Acest lucru este cu siguranta frumos, dar nu practic. La urma urmei, în vacanță sunteți departe de stăpânul meu preferat.

Dacă respectați toate aceste recomandări, pedichiura nu va da drumul pe tot restul.

Luați în considerare mai detaliat variantele de acoperire decorativă a unghiilor pe picioare.

Ce acoperire de a alege?

Toată lumea are diferite mijloace și oportunități, deci luați în considerare acoperă pe scară largă pentru unghiei și vom analiza posibilitățile de utilizare a acestora pentru pedichiura plajă.

lac ordinară

O astfel de instrument se găsește o în casă pentru fiecare fată. El are avantajele sale.

 • Cost scăzut. Înainte de a pleca, puteți cumpăra de la sticle puțin zece, fără a aplica un prejudiciu buget semnificativ.
 • Palete de culori bogate. Dacă doriți, puteți să-l ștergeți cel puțin în fiecare zi și să aplice o nouă culoare.
 • Ocupă un spațiu mic în poșetă. Aceasta este o calitate importantă, deoarece restul ar trebui să fie trimis cât mai mult posibil pentru a nu împovăra te cu provocări suplimentare.
 • se aplică ușor și rapid. Pedichiura poate fi creat în timpul minute.

  Dar de acoperire tradiționale de unghii are unele dezavantaje.

  • Poor deține. După un înot câteva din rezervor, acoperirea de pe unghiile de la picioare pot pierde complet un aspect atractiv.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de apariția plăcii dvs. de unghii, un astfel de lac nu va corecta această problemă.

  Lacul de gel

  Acum, aceasta este acoperirea plăcii de unghii la vârf de modă. Este foarte durabil și frumos. Luați în considerare principalele sale avantaje.

  • Rezistență excelentă. Păstrează un astfel de lac de până la trei săptămâni.
  • Selecție mare de culoare și efecte. După ce a venit la Maestru sau prin vizitarea salonului, unde sunt vândute aceste materiale, vă puteți lăuda fantezia.
  • Cu ajutorul acesteia, puteți întări placa de unghii slabă, astfel încât nu este o pietricele teribile pe plajă, drumeții și ultraviolete.

   În ciuda avantajelor substanțiale, Lacquerul Gel are propriile sale minusuri.

   • Pentru a face o pedicală bazată pe acest fond, avem nevoie de anumite costuri financiare. Și sunt mai mult decât un design mai complicat și o calificare mai mare a maestrului.
   • O astfel de activitate este dificil de stricat de factorii externi, dar dacă o bucată a rupt sau a zgâriat stratul, este imposibil să o corectezi rapid. Va trebui să caute un maestru, sau, în general, să ia cu tine pe drum și lacuri, și o lampă specială cu raze ultraviolete pentru a fixa costul de vacanta.
   • Costurile mari temporare. Pe o astfel de pedichiură trebuie să cheltuiți suficient timp și să faceți designul unghiilor, va fi nevoie chiar mai mult.
   • Pentru a acoperi unghiile cu acest lac sau pentru a le elimina, trebuie să fie blocate cu atenție.

   Acest proces este foarte răsfățat o placă de unghii.

   • Se crede că unghiile nu resping sub stratul acestui instrument, ceea ce provoacă o anumită leziune statului lor.

   Acoperire acrilică

   Inițial, numai cu unghiile crescute (în gelul gelului). Deci, care este avantajele sale:

   • Vedere naturală+
   • cuie durabil, elastic și subțire+
   • Ușor pentru a elimina astfel de pedichiură, doar coborât picioarele într-o soluție specială+
   • Maestrul va restabili foarte ușor daune.

    Dezavantaje:

    • Unghiile sub acest strat nu respira+
    • miros puternic neplăcut+
    • Posibilitatea de alergii+
    • Aveți nevoie de un expert pentru corectarea unei astfel de pedichiură.

    Există o întrebare deschisă despre aspectul unghiilor pe picioare. În continuare se va discuta despre ce culori sunt acum în trend, și ceea ce pentru a le selecta.

    Selectați Design

    Când fata vrea sa arate ca o sută în vacanță, trebuie să prevadă culoarea pedichiură. Ce principii în funcție de alegerea sa poate fi utilizat, ia în considerare în continuare.

    1. Unghiile mai bine vopsea într-un stil atât pe mână și pe picioare. Diferența în aparență va fi prea graba în ochi, din moment ce toate aceste părți ale corpului sunt deschise în vacanță, iar combinația lor non-armonice poate strica impresia de ansamblu.
    2. Pentru iubitorii de culori luminoase, cea mai bună opțiune va fi utilizarea unei pedichiură luminoase, pantofi de contrast și un costum de baie.
    3. Dacă doriți să arate mai detașat, puteți face imaginea într-o schemă de culori: unghiile și haine vor fi similare cu calper.
    4. O opțiune excelentă poate servi ca pedichiură în culorile neutre reținute, de exemplu, franceză. El se va potrivi dulapului și va da, de asemenea, ocazia imediat după ce se odihnește să lucreze, fără să se îngrijoreze de repunerea unghiilor.

     Acestea sunt sfaturile principale pentru a vă facilita alegerea. Ei bine, acum vom spune despre principalele idei posibile de inspirație.

     Idei interesante

     În vacanță, vreau să arăt minunat, dar o pedichiură opțiuni sunt atât de mulți care lipsesc ochii. Listăm câteva tendințe majore în direcția cea bună în alegere.

     • Monofonică. Acesta este un clasic și o soluție destul de simplă. Selectarea culorii este singura problemă în această chestiune. Este mic – revizuiți dulapul și pantofii, gândindu-se la viitoarea nuanță. De asemenea, puteți alterna culorile: câteva unghii – unul, iar restul – contrastul.

     • Pedichiură cu spațiu negativ. Recent, această tendință la modă este adesea folosită și pare foarte neobișnuită.

     Numele este complex, dar înseamnă numai că secțiunile nu sunt acoperite de unghii.

     • Unghiile franceze neutre. Implică fie tonuri clasice de culoare albă sau includerea nuanțelor neobișnuite. În orice caz, o astfel de acoperire pare adecvată în toate cazurile.

     • Subiecte maritime. Foarte relevant pentru vacanță. Pe unghii sunt modele diferite: imaginea valurilor, ancorelor, benzilor ca pe o vesta. Zborul de zbor este doar imens.

     • Modele tropicale. Dacă mergeți departe de sud, imaginile lui Riche copaci, papagali, fructe exotice pe unghiile dvs. vor încânta ochii pentru o lungă perioadă de timp.

     • Gradient. Tranziția netedă de la cea mai întunecată nuanță la luminos și, dimpotrivă, arată foarte frumos pe unghiile bine îngrijite ale picioarelor.

     • Shorts și pietre. Deși aceste elemente pot cădea cu ușurință, dar nu diminuează strălucirea frumoabitoare în soare.

     • Flori. Pentru fanii de floristica Motive florale de pe picioare va face o privire la atmosfera placuta de vacanta.

     Cum de a efectua cuie pe picioare în vacanță?

      Specialiștii dau câteva sfaturi pentru îngrijirea pedichiură în vacanță.

      1. Pedichiură trebuie să fie făcut în una sau două zile înainte de plecare, astfel încât toate microtrases reușesc să vindece.
      2. Este necesar să se ia cu tine la drum la umiditate cuticula. Dacă se usucă sub influența vântului și soarelui, va fi urât pentru încadrarea plăcilor de unghii.
      3. Va fi important să se utilizeze o crema de picior cu un grad ridicat de protecție UV.
      4. Dacă unghia rupt sau acoperirea a fost deteriorat, defectul trebuie filtrat și acoperit cu un lac transparent. În nereguli, bacteriile dăunătoare pentru sănătate pot fi acumulate, dacă nu urmări la timp pentru propria igienă.

      Despre cum să faci o pedicală în stil marin, vezi următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: