Cum se aplică în mod corespunzător paiete de pe lac cu gel?

Cum se aplică în mod corespunzător paiete de pe lac cu gel?

Paiete în design manichiură ocupă un loc special. Cu ajutorul lor, puteți transforma orice manichiura, indiferent de cât de plictisitor și neinteresant părea inițial. Glitters dragoste aproape toate. Dar aplicați corect la unghiile nu pot fi fiecare. Acest subiect are nevoie de un studiu detaliat.

Particularități

Rolul și importanța în viața fiecărui sequin de modă și mai mult mai intensificată cu apariția lacului de gel. Acum aceste două concepte sunt inseparabile, ocupă cu încredere un loc pe mesele de manichiură ale profesioniștilor și justificând în casele femeilor obișnuite. Un astfel de decor are o serie de caracteristici care ar trebui învățate imediat.

 1. Sequinele pe gelul lacului sunt ușor și simple. Există mai multe tehnici, oricare dintre ele se aplică în cabină și acasă. Puteți avea un set minim de lacuri, dar cu ajutorul paietelor de fiecare dată când primiți un design nou.
 2. Confort în crearea diferitelor opțiuni de proiectare începând cu simplu și terminând cu cel mai complex și mai complicat.
 3. Sequinele nu strică calitatea muncii, dimpotrivă, prelungi durabilitatea manichiurii. Dar numai sub condiția suprapunerii de înaltă calitate, în care nici un colț al elementului strălucitor se va agăța în timpul șosetelor.
 4. O gamă largă de decor vă permite să implementați orice idei, indiferent cât de îndrăzneț și original.
 5. Costul redus permite să vă limiteze în alegerea unui sequin.

Gelul de gel este o ordine de magnitudine mai mare și un borcan cu scânteieri disponibile.

Vizualizări

Majoritatea sequin este creat de o singură schemă: filmul de folie metalizat este tăiat în bucăți foarte mici. Ele diferă în formă, culoare, dimensiuni.

În funcție de dimensiunea scânteiei, sunt împărțite în mai multe grupuri:

 • va fi caracterizat de dimensiuni foarte mici, chiar minuscule, este practic o pulbere, care poate fi chiar folosită ca un ștergător pentru un strat lipicios+
 • Sclipiciul este particulele mai mari, diametrul care variază în intervalul de 3-5 mm+
 • Confetti – Așadar, suntem obișnuiți să numim străluciri de culori și dimensiuni diferite, deși sunt numite Kamyfubuki, care este tradus ca o „furtună de hârtie”.

De asemenea, paietele pentru manichiură sunt împărțite în specii în funcție de consistența.

 1. Scânteia uscată sunt produse sub formă de rochie și sclipici. Pentru ambalajul lor, sunt utilizate borcane plate rotunde sau boluri mici. Cu un astfel de decor, este convenabil și ușor de făcut. Decorul strălucitor este aplicat pe un strat lipicios, după care ar trebui aplicat acoperirea finisajului.
 2. Versiunea lichidă a decorului este un lac transparent în care a fost adăugată o pulbere strălucitoare. Sequinele sunt vândute în aceleași sticle cu ciucuri, precum și un lac obișnuit. Densitatea divizată este determinată de producător. Acesta poate fi îmbunătățit prin aplicarea mai multor straturi de lac, dar nu este întotdeauna relevantă.
Citește mai mult  Cele mai îndrăznețe și mai neobișnuite opțiuni de proiectare pentru manichiură

Aplicație în manichiură de proiectare

Este imposibil să treci prin cutii strălucite care scânteau și strălucesc de lumina magică. Sequin nu se întâmplă niciodată suficient, dorește în mod constant să cumpere un nou decor care va fi combinat cu o nouă rochie, potrivită pentru un arc nou sau doar va ridica starea de spirit, decorarea găgării dvs. Sequinele pot fi într-un mod mare de a aplica în designul unghiilor. Luați în considerare doar câteva opțiuni care sunt cele mai de succes și mai populare:

 • Încadrarea unui zâmbet în manichiura franceză și în versiunea sa de întoarcere+

 • Figura de la paiete pot fi obținute folosind un șablon sau prin desenarea unei perii subțiri+

 • Selectarea părților individuale ale desenului finit+

 • Gradientul este realizat datorită aplicării inegale a sequin – lângă densitatea decorului cuticulei este maximă, scade treptat sau invers+

 • Sequinele pot acoperi întreaga zonă a cuiului, porniți toate degetele sau numai pe mai multe, în orice caz, un astfel de design necesită selectarea unui arc mai modest, utilizarea decorațiilor este nedorită+

 • Opțiunea Tineret este punctul de aplicare a decorului spumant.

Tehnici de aplicare

Pentru a face o manichiură strălucită la domiciliu, trebuie să vă familiarizați cu tehnicile existente pentru aplicarea unui astfel de decor. Există mai multe tehnici, nici unul dintre ele nu este dificil, fiecare poate fi implementat acasă chiar și fără existența unei experiențe relevante.

Principalul lucru este de a face totul corect, iar apoi o manichiură strălucitoare fără cusur va fi colectată pe unghii, ceea ce va rămâne de mult timp și nu își pierde frumusețea.

Fiecare tehnică ar trebui să înceapă cu pregătirea unghiilor și cuticulei la manipularea ulterioară. Fără o astfel de pregătire, nu este chiar necesar să ne gândim la crearea unui design de unghii de înaltă calitate, frumos și durabil. Procesul pregătitor include un număr de pași.

 1. Estimăm starea și lățimea cuticulei. Dacă este un non-radieră, atunci puteți folosi stickul portocaliu, cu care cuticula se deplasează la unghiul fals. În caz contrar, va trebui să eliminați pielea de împingere.
 2. Dați placa de unghii lungimea și forma dorită. Acest lucru necesită foarfece speciale și un ferăstrău. După tăierea unghiei la marginea sa, se află mici borcan și rugozitate. Pentru a le elimina, va trebui să utilizați un ferăstrău de șlefuire, altfel manichiura nu va fi durabilă, iar unghiile se vor agăța în mod constant de haine, aducând disconfort la amanta lor.
 3. Placa de procesare a plăcii vă permite să eliminați neregulile microscopice și rugozitatea din pătratul unghiului. Cu acest instrument, este important să nu exagerați.
 4. Cu unghii lustruite, praful și alți contaminanți sunt curățați, placa este degresată. După aceea, puteți aplica baza care se usucă în lampă.
Citește mai mult  Totul despre fixatoarele poloneze de unghii

  Acest lucru pregătește etapa este finalizată și puteți merge direct la crearea de design utilizând paiete. Explorați fiecare tehnică în detaliu și selectați un acceptabil pentru dvs.

  Metoda de opelding

  Metoda de presă nu este cea mai economică, deoarece comandantul este ales rar în lucrarea sa. Esența sa este după cum urmează:

  • Un strat mic de gel transparent este aplicat pe placă+
  • Degetul este plasat pe o capacitate mică goală+
  • Cu ajutorul unei blade, un stick portocaliu, ciucuri sau o armă este recrutată o cantitate mică de paiete+
  • Avem o farfurie suficientă, încercând să realizăm uniformitatea+
  • Decorul excesiv este îndepărtat de o perie de ventilator+
  • Ne uscam in lampă, acoperiți finisajul și uscați din nou.

  Lăţime

  WTTIFT este potrivit pentru sequinele foarte mici. În acest caz, instrucțiunile pas cu pas vor arăta astfel:

  • Aplicăm un strat de lac colorate, uscat+
  • Pe stratul lipicios educat, cu o perie uscată, aplicăm o strălucire prin mișcări de fixare+
  • Trebuie să fie acoperite cu întreaga placă de suprafață+
  • Freca mișcările paietelor în lac, rămășițele decorului vor fi filmate în același timp+
  • Îndepărtăm decorul rămas care nu sa conectat cu stratul lipicios+
  • Timp de câteva secunde, am pus mâna în lampă, aplicăm finisajul și unghiile uscate.

  Sequins cu lac

  Sequins cu lac convenabil pentru a aplica sub forma unui desen, Acest proces este efectuat în conformitate cu următoarea schemă:

  • Într-un mic container, conectăm un mic lac și scânteie, este necesar să se agită înainte de a primi o masă omogenă, decorul poate fi întotdeauna adăugat pentru a obține densitatea dorită+
  • Este mai bine să faceți un astfel de amestec imediat pentru toate unghiile, altfel va fi dificil să se obțină aceeași densitate, iar designul poate fi diferit+
  • TASSEL ridică o cantitate mică de amestec creat și aplicat pe placă în conformitate cu designul selectat+
  • Cel mai mult, suprapunerea finisajului și din nou.

  În acest fel, puteți suprapune tot unghia, va lua o perie largă care va fi convenabilă pentru a face o întindere de decor.

  Pentru decorarea mare

    Pentru o decorare mare este mai bine să utilizați o altă tehnică. Acesta va oferi proiectarea durabilității și facilitează lucrările care vor consta în următorii pași:

    • Designul viitor este gândit în prealabil, este mai bine să-l desenezi pe hârtie sau să-l întindeți pe un tip tipic, un astfel de decor va fi dificil să se deplaseze pe unghii+
    • Suprapunerea gelului de modelare a unghiilor, în cazul nostru este convenabil să utilizați acest material particular+
    • Pentru un decor convex sau mare, este necesar să se aplice un strat de gel mai gros decât într-o manichiură convențională, în acest caz paietele vor fi încastrate în acoperire, iar colțurile lor nu vor funcționa în viitor să se agațe+
    • Dottom sau creion magnetic agățat strălucirea și puneți pe unghia în locul potrivit+
    • Cel mai mult, suprapunerea finisajului și din nou+
    • Poate să ia un alt strat de finisaj, dacă decorul stă, sau nu a fost suficient de strat înainte.
    Citește mai mult  Imprimanta pentru unghii: Ce este, tehnologia pro și contra

    Exemple frumoase

    Dacă s-au folosit scânteieri în manichiură, este deja irezistibil. Este necesar să „încerce” pentru a strica designul cu un astfel de decor. Din multe exemple sunt alese cele mai interesante și frumoase.

    • În acest exemplu, au fost folosite o mulțime de tehnici, dar rezultatul a fost în valoare. De la astfel de gălbenele este dificil să-i rupă ochii, vreau să o consider din nou și din nou. Sequinele din acest caz au fost folosite foarte bine și moderat, au stabilit accentele necesare, se diluează pe Frenc negru, care ar fi arătat plictisitor și întunecat fără ei. Decorul de aplicare a fost efectuat în diverse tehnici. Pentru zâmbetele de margine, s-au folosit scânteia lichidă și pulverulentul a fost folosit pentru a decora desenele.

    • Înainte de noi este una dintre opțiunile de gradient, pentru a crea un decor strălucit. Mai mult, Maestrul a folosit două tipuri de paiete, care diferă nu numai în culoare, ci și diferă în formă și dimensiuni. Un astfel de design poate servi ca o opțiune festivă și de zi cu zi. Se face foarte ușor, mult mai ușor pentru manichiura franceză clasică.

    • Sequinele nu strică pietrele – îmi place în acest fel, privindu-mă la acest design. În ciuda prezenței a trei specii de decor expresiv (praf de perle, bullieri și pietre), designul nu a fost supraîncărcat. Trebuie să trimitem un omagiu expertului pentru o alegere bună de gamă de culori și selectarea elementelor suplimentare.

    Designul sa dovedit a fi subțire, sofisticat, moderat luminos și blând.

    • Ca o opțiune de tineret de vară, puteți utiliza acest exemplu. Lăsați pe cineva pare să fie inutil luminos și expresiv în mod necorespunzător, dar un astfel de design va găsi întotdeauna fanii. Sunt de acord, uneori doriți să străluciți, ca o stea și o manichiură atunci când creați o astfel de imagine joacă departe de ultimul rol. Acordați atenție marginii făcute din Confetti, care a fost deja menționată.

      • Geometria în designul unghiilor se soluționează bine. În ciuda apariției unor noi direcții, maeștrii continuă să deseneze linii geometrice și cifre pe unghii. Multe opțiuni pot fi create acasă fără implicarea unui specialist. De exemplu, acest design este, deși este simplitate, dar încă arată neobișnuit. Pentru a bate o linie clară, va trebui să utilizați o bandă distinctivă, care este îndepărtată imediat după aplicarea sequinului. Numai după aceea puteți trece la etapa de uscare.

      Despre cum să faci o manichiură cu paiete și panglică, uitați-vă în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: