Cum se face un gradient pe unghii?

Cum se face un gradient pe unghii?

Manichiura Gradient a devenit la modă nu cu mult timp în urmă, dar, în același timp, a câștigat rapid inimile multor doamne cu designul său neobișnuit. El a permis să facă unghiile femeilor și mai frumoase și mai bine îngrijite – și toate acestea chiar fără a vizita o cabină scumpă. Dacă vă familiarizați cu tehnica executării corecte a unei astfel de manichiură creatoare și puteți combina competent culorile existente, apoi obțineți rezultatele care vor depăși toate așteptările dvs.

Gradientul de astăzi vă va permite să realizați cele mai îndrăznețe și mai fantastice idei, jucați cu diferite culori și tonuri, combinați în mod constant, găsind noi soluții interesante. În plus, gradientul va fi depășit cu alte tipuri de manichiură.

Caracteristicile Manicure

Gradient Design este un subspecii populare de artă de unghii franceze, care reprezintă o tranziție frumoasă netedă de foarte aproape și similară fiecăruia sau, în contradicția culorilor opuse contrastante. În designul de unghii de gradient, limitele dintre culorile utilizate sunt obligatorii, numai ele nu sunt clare, dar neclare.

Principala caracteristică distinctivă a gradientului Neil este faptul că nu există o singură culoare pe unghii, Și întreaga inflorescență a culorilor și a tonurilor. Și culorile în sine, care vor fi lovite de la o ton mai bogat și mai întunecat până la brichetă și, dimpotrivă, la cererea gazdei de unghii creează fie tranziții ușoare și netede sau, uneori chiar și chiar și.

Gradientul este aplicat marilor ca vertical – care se produce mai des și orizontal – Principalul lucru este de a face acest lucru într-o schemă clară și apoi, cu amestecare la frontieră, o astfel de tranziție necesară de la culoarea estompată va fi obținută într-un ton mai bogat. Puțini dintre maeștrii vă pot suna numărul maxim de culori sau tonuri: unii aleg nu mai mult de patru culori, alții lucrează cu o bună zecime – aici multe depinde de creativitatea maestrului, precum și de formulare și parametri a unghiilor înșiși.

Pentru a aranja o manichiură de gradient, se utilizează tot felul de acoperiri de colorat. Datorită aspectului universal, o astfel de acoperire cu un gradient atrăgător va privi excelent pe gălbenele de orice lungime.

Există mai multe tipuri de decorațiuni de gradient de unghii.

 • Vârful nogotului este vopsit cu lipsa de subtonum mai luminos, după ce această culoare va fi un pic într-un ton mult mai întunecat. Pentru acest tip de idei, puteți alege culorile unei gamma de schiță sau complet opusă saturației și a lacurilor de colorat.
 • Culoarea unghiilor se poate schimba atunci când tranziția vizuală inconspicuoasă de la un cui la al doilea. Aici alegeți de obicei mai multe nuanțe într-o singură schemă de culori.

Gradientul din manichiură arată întotdeauna atractiv, va fi mai mult decât potrivit în circumstanțe diferite, principalul lucru este alegerea culorilor utilizate. Acoperirea gradientului poate fi creată folosind atât îndrăznețe și atrăgătoare, cât și cu ajutorul unor subtocuri pastelate destul de plictisitoare.

Acest tip de acoperire este anulată și doamnelor solide și fete complet tinere – La urma urmei, el este tot timpul. Mulți cred că designul gradientului este o tehnică foarte complexă, de fapt, mult mai ușor de „frotiu” lac de unghii, decât să atragă flori pe ea, să retragă un ornament sau o literă. Dacă stabiliți un obiectiv de a învăța cum să vă decorați unghiile Această metodă, veți putea în curând să selectați cele mai interesante idei pentru dvs.

Pro Gradient:

 • Moduri nominalizale de performanță+
 • Combinații magnifice ale oricăror nuanțe+
 • Catchy+
 • Unelte ieftine și materiale de decor+
 • posibilitatea de a veni cu un design unic.

Materialele necesare

Gradientul este ușor de produs la domiciliu cu lacuri obișnuite.

Pentru ca tu ai luat cu atenție lacul cu ușurință, iar tranzițiile de aceeași culoare în diferite analize ușor, trebuie să vă pregătiți în avans:

 1. Ceară sau cremă cu efect de hidratare pentru gălbenele lor+
 2. Instrumentul care vă va permite să înmuiați și să eliminați cuticula+
 3. Wands cu bumbac care va fi umezit într-un instrument special pentru a îndepărta vasul în exces de cuticulă+
 4. Baza pentru viitoarea manichiură și fixer special+
 5. Lacuri multicolore+
 6. Burete sau burete, scotch, folie.
Citește mai mult  Opțiuni elegante de proiectare pentru manichiura oglindă și regulile pentru aplicarea sa

Cum se combină culorile?

Cea mai simplă metodă de a face o manichiură cu un gradient atrăgător – de a alege unele dintre cele mai elegante nuanțe ale unei singure culori, care vor fi diferite cât mai mult posibil de la altul nu mai mult de 1-2 tone. Ei vă vor permite să formați cel mai frumos mod.

Dacă luați în considerare faptul că adesea vă luați foarte aproape unul de celălalt, adesea nu este atât de simplu, pot obține destul de repede – amestecând diferite lacuri la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să amestecați o ordine monofonică de lacuri pentru a obține culori intermediare, cu un lac ușor amestecat colegul său mai întunecat. Saturația tonului primit va fi direct dependentă de proporțiile în care au fost luate culori.

Alegeți cele mai bune combinații vor ajuta o roată de culoare specială.

Pentru înregistrarea celui mai atrăgător gradient, este mai bine să alegeți astfel de combinații ca:

 • Culori înrudite – Nuanțe, care sunt situate într-un număr de sectoare de o astfel de roată (poate fi portocaliu și galben-ocru, verde deschis și salată)+
 • Culori foarte asemănătoare – acestea sunt tonurile care sunt situate după un sector (cele mai similare și sunt tonuri curate) – este culorile albastre și culori de blând, saturate și roșii și portocalii+
 • Intermediarul – între ele, de obicei, liniile mentale, care se intersectează la un unghi de 90 de grade (galben și roșu-portocaliu, cărămidă roșie și ton purpuriu)+
 • Armonia analogică este câteva culori care merg într-un rând pe roată cu flori (albastru-verde, albastru, albastru, violet)+
 • Armonie alternativă – combinații de lux situate pe o roată de culoare, opusă culorii principale și 2 tonuri adiacente (galben, violet violet, albastru-liliac și roșu-liliac).

Implementarea tehnicii

Pentru a crea un gradient elegant pe unghii, puteți alege unul dintre set de tehnici. Cele mai multe dintre ele sunt foarte simple și nu necesită echipamente scumpe sau unelte speciale. Decorarea se poate face acasă cu lac obișnuit. Puteți efectua un număr mare de opțiuni de design diferite pentru manichiură datorită instrucțiunilor detaliate pas cu pas.

 • Primul mod de a proiecta un gradient atrăgător la unghia este simplu și începutul este potrivit.
 1. Lac în avans de culoarea aleasă trebuie doar să fie aplicate cu dungi netede pe o bucată mică de burete sau burete. Acoperirea ar trebui să absoarbă puțin.
 2. Buretele este aplicat strâns la unghia până când trecerea de la primul ton al celui de-al doilea va fi clar vizibilă.
 3. Acoperirea de unghii uscată este acoperită de o specie transparentă.

 • Un alt mod interesant care va necesita utilizarea unei bucăți de folie.
 1. Lacul este aplicat cu dungi curat cât mai aproape unul de celălalt direct pe folie.
 2. Scobitoarea de dinți sau adaptată special pentru această bandă de afaceri nuanțe disponibile sunt ușor amestecate chiar pe locul de andocare.
 3. Lacul poate fi transferat din folie la burete în modul obișnuit de reimprimare. Este extrem de important ca lacul să nu poată muri până în acest moment. Apoi culoarea va fi transferată numai din burete la unghiile deja pregătite pentru noua acoperire.
 4. Întreaga procedură pentru aplicarea unei acoperiri transparente.

 • Când aplicați un lac pe un burete, acesta va fi absorbit foarte activ, ceea ce poate crește semnificativ consumul de acoperire și apoi se poate aplica o altă metodă.
 1. Unghiul este pur și simplu acoperit cu o bază vopsită. Următorul strat de lac cu etanșare în avans trebuie aplicat la unghiile cu prima culoare utilizată.
 2. Chiar înainte ca timpul de lac să se usuce bine uscat, trebuie să luați o spontaneitate și plămâni să le patinați pentru a crea granița dintre culori – frontiera ar trebui să arate neclară și nu prea distinctă.
 3. Gradient gata este acoperit cu o bază transparentă.
Citește mai mult  Pedichiura de vară: Revizuirea tendințelor de modă și a ideilor de design de unghii

 • Gradient extrem de neobișnuit, cu glitters de lux va arăta. Sub rezerva oricărei lacuri disponibile. De îndată ce primul strat de lac de culoare va fi uscat, este deja necesar să se aplice un strat de acoperire cu particule strălucitoare. Pentru un efect mai larg, aplicați acoperirea cu paietele este cel mai bun din mijlocul nogotului la marginea sa. Designul manichiului se termină cu un strat de acoperire protector.

Puteți utiliza un termal special. Este cel mai bine folosit de hostesse de mariguri lungi: atunci efectul schimbării culorii va fi vizual mai captivant.

 • Peria selectată corespunzător va permite calității să facă un decor cu un gradient. Pentru a aplica rapid stratul de acoperire pe unghii, este mai bine să alegeți o pensulă mică și plată. Pentru a agita culorile apropiate, puteți lua o perie plată și un ventilator de perie specială. Dacă aveți nevoie să creați un gradient geometric, atunci trebuie să vă faceți griji cu privire la prezența unei periei private, pentru a aplica dungi subțiri.

Tehnica de înregistrare a gradientului vertical cu ajutorul periei va arăta astfel:

 • Casselul plat trebuie să picteze jumătate de unghii+
 • Alte culori a umplut o altă parte a unghiului+
 • Apoi, peria este ușor umezită în clinser și o petrec cu grijă la intersecția de limită între două culori, în timp ce puteți muta un pic de țesut spre dreapta stânga+
 • Colorarea sunt amestecate și veți avea un gradient foarte frumos.

 • Pentru a aranja un gradient dungat, trebuie doar să cheltuiți linii în mișcare de o vedere netedă sau curbată asupra unghiilor. Astfel de linii ar trebui să fie cât mai subțiri, iar tranzițiile trebuie să fie cu fiecare aplicație mai întunecată. Acest tip de design poate fi considerat simultan romantic și de afaceri.

Culorile curente pentru gradient din benzi frecvente – culorile cele mai luminoase sau saturate în combinație cu fundul luminos. Aici, bogat-portocaliu poate merge mai întâi la piersic, și apoi într-un ton gălbui-crem, în concluzie, transformându-se într-o culoare albă ca zăpada.

Tehnica unui gradient cu dungi la simplu uimitor. Ai nevoie să se pregătească mai întâi romanul ei înșiși și să le acopere cu o bază specială. Culoarea principală ar trebui să se aplice mai aproape de baza a galbenelele. Fiecare strat alternativ va trebui să se usuce sub lampa. Folosind un burete, un ton de contrast aplicat la cele mai multe sfaturi ale unghiilor, în timp ce eu sunt de tăiere în jos spre centrul plăcii de unghii. benzi de contrast sunt realizate de către părți, permițându-vă pentru a da o colorare în adâncime către capetele unghiilor.

 • gradient de aer este considerat, de asemenea, destul de popular. Asigurați-l cu ajutorul unui dispozitiv special numit „aerograful“ care, atunci când stropi de vopsea de lucru pentru stratul de unghii subtiere sub presiune a aerului severă. Cel mai adesea, aerograful este ales să aplice un tip orizontal. În instrument, trebuie doar să turnați cantitatea necesară de vopsea, un compresor special este conectat la acesta, iar lacul începe să fie aplicat cu un strat subțire pe partea dorită a suprafeței unghiilor. Apoi, trebuie doar să schimbați culoarea și să o pulverizați pe vârfurile unghiilor, astfel încât să fie vizibilă să se întindă fără probleme.

O astfel de acoperire de culoare interesantă este uscată și acoperită cu vârf. Lacques, care pulverizat, pot fi foarte ușor de îndepărtat de pe piele, pentru că acest lucru trebuie doar să se spele mâinile. Airbright-ul va crea nu numai un Ombre, ci va economisi în mod semnificativ timpul. Gradientul aerului este potrivit pentru doamnele oricărui grup de vârstă. Nuanțele pot fi alese complet oricare dintre cele mai relevante din sezonul curent.

Citește mai mult  Bej manichiura cu figura: idei elegante și tendințe de modă

 • Gradient cu un burete – în același timp ar trebui să fie cu margini plate și netede. Buretele selectat ar trebui să fie cât mai gros și durabil, nu prea poros, în nici un caz nu ar trebui să se prăbușească pentru a nu lăsa pe suprafața unghiei după. Puteți alege un burete pentru machiaj sau bucătărie obișnuită. Pentru a lucra buretele va trebui să pregătească – tăiați o bucată de dimensiune dorită.

Cel mai bun din toate un astfel de burete pentru a coborî în apă și după aceea este bine să strângeți. Datorită unui burete ușor umed, lacul utilizat nu va fi completat prea repede porii și, prin urmare, consumul său va fi mai economic. Astfel, majoritatea lacurilor vor fi reproduse cu grijă cu un burete pe gălbenele.

Există și alte metode pentru proiectarea unui gradient cu un burete obișnuit – de exemplu, Lacul este aprins mai întâi la o paletă specială în ordinea dorită sau în conformitate cu schema, atunci este necesar să apăsați un burete la această suprafață și să transferați lacul la marigold. În plus, cu un burete, puteți determina direcția diferită a gradientului: faceți-o verticală sau orizontală și, de asemenea, face geometric.

Dacă nu aveți o tranziție lină între tonuri, atunci ați ales culori prea contrastante. Va fi necesar să găsiți o combinație diferită. Sau puteți impune mai multe straturi, dând timp fiecăruia dintre ei puțin uscată.

Sfat util

Și câteva recomandări de la maeștrii profesioniști.

 • Înainte de a începe să aplicați o acoperire, trebuie să vă pregătiți mâinile cu atenție la acest proces, să curățați cuiele, să îndepărtați cuticula de la ele, oferind aceeași viziune. Puteți, în plus, pentru câteva minute, aplicați ceară sau cremă potrivită.
 • Astfel încât culoarea selectată este mult mai strălucitoare, iar rezultatul a ieșit cel mai persistent și durabil, este necesar să se aplice o bază specială sau orice panouri pastelate disponibile sub mâini. Cu ea, puteți ascunde pe deplin placa de unghii sub gradient însuși.

 • Multe doamnelor prea puzzlează faptul că atunci când lucrează la o piele de manichiură de la unghii grade serios. Dar este necesar să se aplice o cremă ușor ușor la nivelul pielii sau să folosiți pentru a proteja scotchul sau o bandă adezivă convențională, iar problema va fi rezolvată. Și dacă, totuși, lacverul cade accidental pe piele, este ușor îndepărtat de un creion special sau de bumbac.
 • Pentru ca suprafața notei, a apărut bule, cel mai bine este să alegeți imediat buretele dens și numărul de straturi de lacuri doar crește. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ aspectul și calitatea executării gradientului, permițându-vă să faceți tranziții între culorile mai puțin ascuțite.

 • Dacă nu aveți o tranziție lină de colorare, trebuie doar să așteptați un pic, în timp ce straturile existente au fost uscate ușor și, după aceea, va fi posibilă punerea unor straturi. Diferențele specifice vor avea o importanță deosebită – cea mai bună tranziție va fi eliberată între nuanțe similare, precum și tonurile unei singure gamă de culori.
 • Pentru a rezolva manichiura, puteți aplica în mod activ o acoperire incoloră specială.
 • Consumul de calcul pentru unele tipuri de manichiură cu un gradient poate fi esențial pentru a evita pierderile sale grele, este mai bine să nu alegeți bureții prea liberi la locul de muncă.

 • Secretul unui gradient de înaltă calitate este o tehnică selectată corect și cea mai de succes combinație selectată de culori. Designul unui unghi similar va fi o adăugare foarte creativă a oricărei imagini la modă și va da mâinilor aspectul bine întreținut și decent.
 • Dacă vă plac pietrele, autocolante, ornament, veți fi, de asemenea, unde să aplicați fantezia dvs. aici – toate aceste elemente sunt eliminate în designul gradientului. În loc de un efect lucios, puteți aplica Matte – brusc vă place.

Cum de a face gradientul perfect pe unghii, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: