Design Manichiura cu modele de animale

Design Manichiura cu modele de animale

Manichiura cu animale intră periodic de modă în diferite variante. Cifrele de pe unghii în sine sunt extrem de relevante în acest sezon, deci nu este surprinzător faptul că un design frumos, cu o imprimare pe tema animalelor este în cerere. Oferim să explorăm cele mai la modă tendințe ale sezonului, noile idei ale maeștrilor lui Neil Art, aflați cum să pastrezi cu pas sub forma unui animal independent.

Caracteristici design animalist

Desigur, majoritatea fanilor unor astfel de artă – fete tinere, cu toate acestea, imaginile animalelor sunt destul de potrivite și în proiectarea vârstei. Desigur, un urs roz pe un fundal de vanilie într-o manichiură de vârstă de 30 de ani va arăta ciudat. Dar o bufniță grațioasă, pescăruș, abia senzația de feline catime se potrivesc oricui. Este absolut opțional pentru a desena animale pe toate marginile, este suficient să evidențiezi unul sau două pentru a crea efectul dorit și pentru a atrage atenția.

De fapt, opțiunile de imagine sunt incredibil de multe. Și sunt efectuate în diferite stiluri, tehnicieni, sunt combinate cu alte tipuri de design. Se înșeală să presupunem că un desen animal este întotdeauna simplu și chiar primitiv. Compoziția poate fi destul de complexă și rafinată. În plus, un Neil-Art discret cu animale se va potrivi perfect în imaginea casuală, mai ales dacă preferați ansambluri creative.

Metode de creare a imaginilor de animale pe unghii Câteva: Pictura manuală cu lacuri, geluri și vopsele, appliqués, diapozitive decorative. În orice caz, alegerea este întotdeauna și depinde de gustul și abilitățile dvs.

Animale Neil Art

Din punct de vedere tehnic, opțiunile de proiectare a animalelor sunt destul de multe, cel mai adesea sunt utilizate în combinație. Puteți lua în considerare cele mai populare moduri.

 • Cu ajutorul vopselelor și a ciucurilor speciale, care ar trebui achiziționate în avans într-un magazin profesional. Cu toate acestea, este nevoie de anumite abilități. Dacă vă pregătiți pentru o sărbătoare, este mai bine să aveți încredere în un profesionist, mai ales dacă nu sunteți foarte încrezători în voi înșivă. Sau trebuie să umpleți mai întâi mâna pe foi de hârtie și apoi să mergeți la unghii.

Citește mai mult  Cilindri de unghii: Ce căutați cum să alegeți și să utilizați corect?

 • Animal Print – o soluție excelentă pentru crearea stării necesare. Petele de leopard, dungile Zebra sunt făcute în mod independent mult mai ușor și puteți adăuga compoziția cu pietre, pietre și un strălucitor.

 • Gel Lacas – o alegere excelentă pentru cei care preferă rezistența și pot lucra cu ea. Trageți pe lac de gel cu culori obișnuite sau acrilice.

 • Eroii de multiplicare sunt mai simpli în performanță și foarte popular în rândul tinerilor, încearcă să creeze fațete sau siluete de eroi Disney, urși de pluș.

 • Dacă toate acestea nu sunt pentru dvs., căutați aplicațiile sau autocolantele de care aveți nevoie, această metodă este cea mai ușoară și nu necesită practic nici o abilitate, în plus, este sigur pentru unghii.

Cumpărarea unui astfel de decor este mai bună în magazinele specializate pentru masterat Neil Art, există o selecție largă de aplicații de înaltă calitate și non-vulgare.

 • Dacă sunteți un fan al minimalismului, încercați stebul. Un astfel de design pare realist și modest. Pentru el, avem nevoie de șabloane cu speciile de animale necesare și cu lacul special.

 • Grafică și origami – altă tehnică care vă permite să implementați o imagine a unui animal. Veți obține o compoziție abstract și chiar suprareal.

Cum să pregătiți unghiile

În primul rând, unghiile trebuie curățate și, dacă totul se întâmplă într-un salon profesionist, acestea vor fi curățate cu dispozitivul. Dacă decideți să acționați pe cont propriu, nu neglija recomandările specialiștilor.

 • Mâinile trebuie să fie spălate deoarece ar trebui să fie dezinfectate Instrumente: Pilking, Pilks, Sticks cuticule. Igienă – cel mai bun prieten al maeștrilor Novice Neil Chiar și acasă.

 • Lucrați cu cuticula, eliminați-l sau îndepărtați-vă cu o lopată specială, dar pre-țineți mâinile într-o baie fierbinte cu sare de mare, astfel încât procedura a trecut mai ușoară.

 • Unghiile uscate se abonează la fața, oferindu-le forma potrivită. Dacă aveți nevoie de ajutor cu foarfece, lucrați înainte de a rupe, altfel riscă unghiile dăunătoare.

 • Umpleți-vă mâinile și unghiile cu cremă.

Citește mai mult  Cum să faci un frumos Shellac de manichiură roșie?

Algoritmi de desen pas cu pas

Imediat înainte de manipulări, degresați unghiile la uneltele care sunt de obicei îndepărtate de lac. Deci, faceți o acoperire mai rezistentă.

Master Class (MK) cu autocolante

Acestea pot fi orice imagini: Panda, câine, zebră și alții. Puteți achiziționa autocolante cu raton, broaște țestoase și chiar cu un elefant. Totul depinde numai de dorința dvs., dar secvența de execuție este întotdeauna aceeași.

 1. Vom aplica o bază transparentă și acoperirea principal, acesta trebuie să fie armonizată cu imaginea selectată și de a face o singură compoziție cu ea. Poate că nu va fi necesar un strat principal, depinde de lac ai ales, este important că nu transluce.

 2. Apoi, unghiile trebuie să se usuce, pentru aceasta se folosesc lămpi speciale.

 3. După aceea autocolante lipici. Sau pe toate unghiile, sau numai accent. Aceasta depinde de gustul și imaginea creată.

 4. Un strat de armare transparent este aplicat pe partea de sus a desenelor, și atunci trebuie să se usuce.

MK privind crearea de melodii cu șabloane pe Franța

Dacă doriți să reînvie un pic clasic manichiura franceză alb, încercați să prezinte un desen cu păsări sau animale elegante. Cu toate acestea, relevanța stencil dvs. ales de tine nu ar trebui să contrazică stilul minimalista Franch. Va oferim o variantă de concis și design elegant:

 1. Aplicăm baza și lăsați-o să se usuce+

 2. Am lipit șablonul coborând marginea unghiului și umplem cu vopsea albă sau lac+

 3. Scoateți șablonul de păsări sau animale, aplicăm un fixator transparent.

Nu este nevoie să poziționați strict desenul pe toate unghiile în mod egal. Dacă ați ales ca o imagine a păsărilor, veți arăta mult mai interesant să arătați ca o locație haotică. În plus, este suficient să emită un singur sau două unghii de accent.

Se potrivesc perfect în ansamblul alocării unui deget cu un lac strălucitor într-o gamă cu designul principal.

MK despre crearea de insecte

De exemplu, vom lua vaca lui Dumnezeu ca fiind cea mai simplă în execuție pentru începători. În viitor, puteți experimenta cu fluturi, dragonfly.

 1. Pe baza transparentă, aplicăm un lac alb de zăpadă, lăsați-l să se usuce, numărul de straturi poate fi diferit.

 2. Luăm ciucuri și lac roșii, trag un cerc. Numărul de cercuri pe care le reglementează în funcție de numărul de insecte pe care doriți să-i înfățișeze.

 3. lac negru trage din spate, labe și mustață, luând cele mai bune perii de acest.

 4. puncte Asigurați cu Dotts, puteți desena, de asemenea, ochii albi.

 5. Asigurați-vă că pentru a aplica fixator.

Citește mai mult  Design manichiură în stil spațiu

Punctele pot fi realizate cu pietre mici, atunci desenul va fi strălucitoare și neobișnuite.

Elemente decorative

Design-ul unghiilor cu imaginea de animale este destul de ușor de reținut, dar nu exclude utilizarea diferitelor elemente ale decorului și combinarea diferitelor tehnici de manichiură. Următoarele elemente vor decora cu exactitate modelul animalului și nu va face compoziția suprasolicitat:

 • Pietre și pietre de diferite dimensiuni, dar în acest tip de decor este merită să fie reținut și limiteze prezența pe una sau două cuie+

 • uter, care reinvie perfect orice tip de design+

 • Agresorii de dimensiuni mici+

 • Folie de o varietate de culori+

 • fire decorative+

 • ajurat dantelă+

 • Gropi – opțiunea perfectă pentru imaginea de lux a păsărilor+

 • catifea, praf sclipici, sclipici+

 • autocolante, sabloane, stembling, cursoare, imagini de traducere.

Exemple frumoase

pasăre de lux, imaginea care durează câteva cuie – un mod uimitor de performante de proiectare a animalelor. Așa că compoziția sa uitat mai concis, prefera nuante calme, de exemplu, gri.

Panda – Unele dintre cele mai populare desene în Neil Art. Acestea arata foarte bine pe un strat neutru, în combinație cu elemente verzi suculente.

Este absolut opțional, pentru a trage un animal, doar un motiv animalic este suficient. Tema Tigerine este foarte popular in acest sezon. Roșcata și desene ușor de reținut negru arata perfect pe strat alb.

O imagine a unui pisoi amuzant în coloana pastel pe un fundal de culoare roz completează perfect crenguțe de sudură licitație.

manichiură franțuzească – fundal perfect pentru punerea în aplicare a fantezii animale. Dacă selectați una sau două imagini de accent de unghii de vulpe înțelept, atunci compoziția totală va fi elegant si frumos.

Despre modul de a face o manichiura cu animale, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: