Idei de design de manichiură luminoase și originale cu lămâi

Idei de design de manichiură luminoase și originale cu lămâi

Cu debutul toamnei, mulți sunt preocupați de depresia sezonieră, precum și o scădere a proprietăților de protecție ale corpului și, ca rezultat, răcelile. Pentru a proteja imunitatea, este necesar să mănânci citrice bogate în vitamine. Și, în orice moment al anului, a existat o dispoziție minunată, propunem să facem o manichiură originală cu lămâi suculenți și strălucitori.

Particularități

Un fapt surprinzător este că manichiura „citrice” a fost inventată cu mult timp în urmă și, dacă este mai specific, nu mai devreme decât în ​​cel de-al doilea mileniu î.en în Egiptul antic. Designul de unghii galbeni se potrivesc ferm în aroma acestui stat vechi. Culoarea galbenă a unghiilor din Faraonii a fost asociată cu Dumnezeul Soarelui Republicii Armenia, căruia ei s-au închinat.

Cu toate acestea, totul se repetă în lume. Modiarsibiile locale de câțiva mii de ani au decis să diversifice manichiura și au oferit un nou desen pe placa de unghii de fete sub formă de dolari de lămâie coaptă și, de asemenea, a portretizat un fruct întreg pe unghii.

Vene posedă în mod necesar un talent artistic pentru a folosi fructele solare ca un design de unghii. Este necesar să posedă un bun gust, o fantezie îndrăzneață, precum și răbdarea de a practica în mod repetat, trageți acru, dar fructe galbene foarte frumoase.

Există multe opțiuni și stiluri pentru imaginea lămâilor pe unghii. Dar, fără excepție, stăpânul serviciului de unghii este ținut de regula principală: Lemnele de pe unghii trebuie să fie descrise în galben și salată (dacă vine vorba de var). Și așa, poate că totul depinde de dorințele clientului în salonul de înfrumusețare și de fantezia și capacitățile tehnice ale maestrului care au decis să înconjoare lămâi pe unghiile la viață.

Puteți descrie citrice în orice mod. Foarte frumos pe unghii arata ambele felii separate, cat si un fruct intreg. Gama de compoziții largi: de la imaginea de dolar de lamaie pe găurile de unghii înainte de a le decora sfaturile plăcii. Lemnele arată mult mai eficient pe unul sau două unghii.

Lemonii originali sunt combinați cu Kiwi, pepene verde, precum și cu alte fructe și fructe de pădure. În același timp, este posibil să se ofere prospețime și suceală la fructe cu ajutorul „roua” de la acrilic. Crearea suplimentară poate fi o varietate de paiete și pietre. Aș dori să menționez că o manichiură cu „sourness” este combinată în mod armonios cu aproape orice costumele și face bine la fiecare ocazie de viață.

Design cu var

Manichiura cu imaginea Lyme este intriganta cu adevărat și versiunea modă a imaginii citrice pe placa de unghii. Aceeași popularitate a câștigat designul unghiilor atât într-un fundal luminos, cât și sub formă de franc.

Psihologii au dovedit că culoarea verde este foarte favorabilă pe psihicul omului, astfel încât manichiura cu imaginea lui Lyme este calea de a calma că femeile care trăiesc în megalopolii uriașe.

Gama de culori pentru tonurile de lămâie

Nuanțele solare vor ajuta să facă față stării de spirit și bunăstării atunci când toamna rece și ploioasă în afara ferestrei. Prezentăm culoarea manichiurii, în mod ideal combinată cu lămâi galbeni:

 • albastru+
 • turcoaz+
 • verde+
 • roșu,
 • roz+
 • negru+
 • alb+
 • gri+
 • portocale+
 • galben+
 • argint.

Această listă nu este exhaustivă, deoarece fundalul pentru designul unghiilor sub formă de lămâi poate fi atât în ​​nuanțe calde, reci, cât și neutre. Prin urmare, această manichiură poate fi numită cu adevărat universală.

Luați în considerare forma unghiilor

Manicura de lamaie prezentată la revizuire arată ca unghiile scurte și lungi, având în vedere masele de avantaje. Să urmați opțiunile de proiectare următoarele unghii cu proprietarii de diferite lungimi de unghii.

Deci, în cazul în care reprezentantul unui etaj frumos are unghiile scurte, atunci ai nevoie pentru a încerca să excludă un număr foarte mare de detalii, care va fi ridicol să se uite la un astfel de spațiu mic pentru creativitate. Cel mai bine este de a atrage lemones in miniatura pe una sau două cuie, care va da feminin la modă și imagine delicată.

  Context pentru manichiura cu citrice pe unghiile scurte, cele mai bune pentru a alege transparent sau lămâie. Mulți, fără a înțelege obiectivitatea și corectitudinea deciziei luate de Master în alegerea baza manichiurii acestor culori, le considera plictisitoare, și în zadar, deoarece o astfel de manichiură va crește vizual placa de unghii.

  Enumerăm următoarele opțiuni de proiectare pentru unghii scurte:

  • Frenc cu felii de lamaie pe unghii găuri sau pe vârfurile lor+
  • Compoziție de la poli sau fructe întregi cu ramură și frunze pe un fundal transparent+
  • Proiectarea uneia sau mai multor unghii cu tăietură de lămâie cu picături de suc pe un fundal transparent.

  Doamnele frumoase cu unghii lungi au încă o serie de avantaje în comparație cu proprietarii de unghii scurte. Ele sunt gata să prezinte întreaga operație pe tema „Pauze de lămâi în grădină”. De aceea, pe unghiile alungite, puteți să aduceți cele mai curajoase idei despre o temă de lamaie și să nu vă limitați.

  Pe unghiile lungi, Frenc se va uita la fragmentele de diferite culori și forme geometrice, iar alte fructe și fructe de padure se vor potrivi perfect în manichiură. Un astfel de design va adăuga cu siguranță note pline de bucurie și însorite în orice moment al anului.

  Uimitor de unghiile lungi, seamănă cu o franceză cu o bandă groasă pe vârfuri într-o culoare liliac, salată sau cremă de căpșuni. În combinație cu galben, va fi posibilă atingerea contrastului de ofertă, iar desenele de lămâi sunt potrivite foarte armonioase într-un astfel de design.

  Instrucțiuni pas cu pas

  Pentru a face o manichiură de lamaie de unghii la domiciliu, trebuie să fii răbdător, timp, instrumente de manichiură necesare și, de asemenea, să pregătești un desen vizual cu fructe de lămâie sau o fotografie.

   Să trăim pe etapele de a crea un design de unghii acasă.

   • Este necesar să pregătiți cu scrupulozitate o placă de unghii la acoperirea cu lac de gel. Pentru a face acest lucru, trebuie să scăpați de cuticula, dați forma potrivită a unghiilor și, de asemenea, îndepărtați stralucirea grăsimilor.
   • Aplicați stratul de bază de lac de culoare potrivită.
   • Cu ajutorul unui lac galben pentru a zgâria bine unghiile.
   • Desenați o bandă albă îngustă pe marginea puțului.
   • Pentru un contur mai clar fiecare ton galben sau portocaliu.
   • Următorul pas este desenul lodinilor de limon.
   • Acțiune de finisare – o acoperire cu manichiură cu un lac de fixare transparent și uscare într-o lampă specială.

   Și pentru a nu deranja cu un desen de fructe, propunem să folosim autocolante gata cu fructele potrivite pentru design.

   Tendințe interesante

   Destul de ciudat, dar foarte eficient combinația de culoare bej galben și înfundat, cu care nu vin în comparație cu alte nuanțe luminoase. Una dintre aceste exemple de realizare a manichiurii cu „fructul acru” este stilul Ombre. Recent, frumoasa jumătate a umanității experimentează în mod activ tonurile incompatibile. De exemplu, o tranziție destul de populară interesantă de la lămâie strâmbă în culoarea cremă-roz.

   Iubitorii de manichiură franceză place foarte mult Franch în combinație cu galben. Poate fi atât culoarea de fundal, cât și suplimentară. Există o altă opțiune neobișnuită – linia galbenă de la baza plăcii de unghii de-a lungul cuticulei.

   În saloanele moderne de unghii, frumusețile sunt oferite pentru a face o manichiură în stilul „Blanking de culoare”. În acest design, unghiile sunt conectate, dar în același timp, mai multe nuanțe de lac nu sunt interconectate și. Lacul însorit în manichiura propusă este permis să combine ambele cu culori luminoase contrastante, cât și cu nuanțe dintr-o schemă de culori.

   Recenzii

   Reprezentanții sexuali au eșuat în plin de o manichiură luminoasă și de soare cu o imagine a unui acid, dar contribuie la starea de spirit veselă în zilele de fructe de toamnă sumbru. Doamnelor spun că o astfel de manichiură se potrivește perfect atât în ​​imaginea unei afaceri, cât și a unei femei stricte într-un costum de birou și în costumele mai frivole ale seductorilor drăguți.

   Multe dintre femei remarcă faptul că, cu o manichiură pe care sebează citricul galben, se simt mult mai calme și mai încrezători și nu se tem de Chanda de toamnă.

   Clasa de masterat detaliată pe fructele de citrice pe unghii – în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: