Idei și metode de creare a unei manichiură cu paiete

Idei și metode de creare a unei manichiură cu paiete

Se pare că primele opțiuni de design de unghii cu multe decorațiuni strălucitoare sunt plecați. Cu toate acestea, în acest an, Kamyfubuki a explodat industria de modă în domeniul Neil-Art. Acestea sunt semințele mici artificiale, dar nu astfel încât să fiți obișnuiți să vedeți în magazinele de cusut, dar opțiunea lor fără găuri. Aceste paiete pot fi lipite la unghii, colecta modele de la ei, iar printre multe culori și forme vor fi întotdeauna opțiuni potrivite pentru ideea dvs.

Origine

După cum puteți ghici numele, astfel de dispozitive au apărut pentru designul unghiilor în Japonia. De la Japonezii Kamifubuki se traduce ca „furtună de hârtie”. Nu japonezii nu au venit cu ei, dar au reușit să îmbunătățească materialele și să stabilească producția de înaltă calitate și diversă. Luând confetti de Anul Nou în spatele prototipului, au început să facă camifuzele de la un material polimer subțire și flexibil – ceva înseamnă între plastic și polietilenă. Acum puteți cumpăra Kamifubuki în orice magazin specializat pentru maeștrii de manichiură. Din ce în ce mai mult, ei se scurg pe tejghea în magazinele cosmetice obișnuite, deoarece popularitatea lor crește.

Ambalarea este diferită – în saci sau borcane, dar ultima opțiune este preferabilă, deoarece cu borcane este mult mai convenabil de a lucra, mai ales dacă intenționați să utilizați cumfuncțiile destul de des.

Tipuri de bilete

Camiformele de sequins diferă în dimensiune, formă și culoare. Și, de asemenea, o caracteristică distinctivă poate fi efecte umplute și suplimentare asupra suprafeței paietelor. Merită luarea în considerare a opțiunilor cunoscute.

Citește mai mult  Idei de design de manichiură Bej Gel Laca

  • Cerc plat. Acum puteți găsi ambalarea unor producători cu astfel de cercuri de diferite dimensiuni și culori. Ele pot fi lucioase, oglindă, mată sau efect holografic.

  • Romb. Dintre acestea, este posibil să se facă diferite desene, de exemplu, un cub de volum. Este ușor de făcut din trei rombule, substituite unul cu celălalt. Cel mai bine este să lăsați o mică bandă de fundal între ele, iar pentru fundalul în sine alegeți o politică de culoare contrastantă. Astfel, marginile Cubei vor ieși afară, iar forma sa va fi mai bine vizibilă. Deoarece paietele japoneze sunt foarte mici, pe un cui puteți face imediat câteva astfel de cuburi, creând un model al acestora.

  • Triunghi. De asemenea, puteți face multe modele diferite la gustul și fantezia dvs. De exemplu, „împrăștiate” pe placa de unghii de triunghiuri multi-colorate în combinație cu un fundal alb va arăta foarte jucăuș. Și dacă restul unghiilor de pe mână vopseau aceleași culori cu lacuri ca aceste triunghiuri, se dovedește o design de o singură bucată și armonioasă fără o supraîncărcare excesivă.

  • Recent, Patrisa Nail a lansat Sequins sub formă de frunze de arțar – Asta este exact potrivit pentru manichiura de toamnă. Ele sunt prezentate în trei culori – verde, galben și roșu. Ei pot găsi, de asemenea, formele de „inimă”, „stea”, „strălucitoare”, „listers”, „scale koi”, „fluture”, „dreptunghi” într-o mare varietate de culori, cu holografie și fără ea. Cele mai neobișnuite și cauzate formularul de întrebări – „scale koi”. Koi Carps – acest tip de pește care sunt foarte populare în Japonia. Cântarele lor arată ca fagurele de albine, astfel încât astfel de paiete pot fi folosite pentru designul „albinelor” sau pot sta la unghiile.
Citește mai mult  Idei pentru crearea unui pedichiură florale neobișnuit

Pentru ce se va potrivi designul?

O opțiune cu cercuri cu un diametru diferit pe unghii este tendința necontestată a sezonului. Se pare spectaculos și indispensabil în opțiunile de proiectare pe tema mării sau a spațiului. Nu arătați mai puțin efective vecinuri strălucitoare pe un fundal monofonic mat. Dacă aveți doar câteva cumifuncte, atunci un astfel de design poate fi folosit ca în fiecare zi. El nu va arăta prea mult și cauzând, dar, în același timp, accentuează originalitatea.

Dacă sunteți pregătit pentru o soluție luminoasă și spectaculoasă, puteți combina în siguranță paiete cu orice culori și design de manichiură.

Cum să lipiți?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să turnați paisprezece dintr-un pachet pe o suprafață plană sau un borcan. Ia-le de la pachet direct în procesul de lucru este extrem de incomod, dar dacă nu doriți să le traversați de fiecare dată, puteți cumpăra borcane speciale care sunt vândute în magazinele cosmetice. După aceea, acoperiți instrumentul de bază de unghii și lacul de fundal. Chiar înainte ca lacul să se usuce, mutați paiele la unghii. Puteți face acest lucru cu ajutorul unui capăt ascuțit al unui stick portocaliu pentru manichiură sau orice subiect similar.

De regulă, paietele de plastic se potrivesc cu ușurință de astfel de instrumente. Și opțiunile convexe pentru Kamifubuki pot fi luate de un pensetă mică. După ce modelul este întocmit, luați un creion sau ceva de genul unei îngroșări și neclintite, apăsați ușor pașapurile în lac. Deci ei vor rămâne mai bine pe unghii. Aplicați apoi stratul de acoperire transparent, care va împiedica, de asemenea, pierderea prematură a decorului. Ca rezultat, camifanții vor arăta ca și cum ar fi fost sub un pahar sau doar o parte a modelului.

Citește mai mult  Manichiură sub rochia roșie: Opțiuni și selecție de design

Despre cum să aplicați camformele, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: