Idei pentru unghiul de design Violet Gel Lacquer

Idei pentru unghiul de design Violet Gel Lacquer

În acest sezon, lacul de gel purpuriu a dobândit popularitate extraordinară. Multe fete au început să-și decoreze unghiile cu diferite nuanțe de culoare purpurie, începând cu un violet pal, liliac și terminând cu prune întunecate, deoarece acest ton are o paletă de culori mare. În plus, proiectarea unei astfel de manichiură este la fel de diversă ca și nuanța în sine.

Unicitatea culorii

O umbră de prune este intotdeauna in trend, iar acest lucru este valabil nu numai pentru manichiura, dar, de asemenea, pentru haine. Mulți chiar place să însoțească apartamentul în această culoare interesantă. Oamenii care sunt mândru de un uscător de păr susțin că orice umbră, începând cu cele mai luminoase tonuri și se termină cu o culoare violet închis, poartă în sine mister, adecvată și cea mai profundă cunoaștere.

Se crede că, din cauza unor astfel de nuanțe, nu numai armonie și pace, dar, de asemenea, trezirea energiei ascunse.

Diferite nuanțe

Ca orice altă culoare, prune este împărțit în tonuri calde și reci. Dintre toate aceste seturi sunt alocate cele mai populare: wisteria, lavanda, liliac, violet și decolorat lila. Dar pentru fiecare tip de piele, umbra sa unică este potrivit. De exemplu, tonul violet și potrivit wisterial pentru mulatto: acestea sunt cele mai luminoase și ușor de reținut. Pentru un palor aristocratic, un ton mai rece este potrivit, de exemplu, culoarea lavandă, capabilă să sublinieze întreaga nevinovăție și romantism al imaginii.

Top 5

Cu ajutorul culorii violet și a nuanțelor sale comune, puteți efectua diverse modele, oferind astfel manichiură neobișnuită.

 • Primul loc din partea de sus este clasic sau mai degrabă – franceză. Pentru designul francez inimitabil în schema Lilac, utilizați tonuri purpurie blânde cu un cip roz roz în combinație cu culoarea albă standard. Cu combinația potrivită, veți primi o manichiură de vara nonsens potrivită pentru orice costum.

 • Este luată în considerare o versiune mai de zi cu zi a designului francez clasic Moon Manicure. În acest caz, combinația arată în mod avantajos, dacă combinați culoarea de prune saturată cu un ton purpuriu pal.

 • Lăţime De mult timp a fost considerată o parte integrantă a manichiurii originale, iar culoarea purpurie nu a depășit. Carcasele metalizate nu mai sunt în primul an ajută la modă să creeze rapid o manichiură originală. Pigmenții de oțel sunt perfect combinați atât cu culori calde și reci ale lacului purpuriu.

 • Glossy sau mat ton întuneric întunecat cu pietre poate eclipsa multe modele. Pietrele sunt o parte integrantă a Neil-Art, datorită căreia chiar și cea mai obișnuită manichiură devine o festivă și frumoasă. Pietrele înșiși pot fi amânate pe placa de unghii cu diferite modele.

 • Geometria fantezie a devenit o soluție profitabilă pentru proprietarii de unghii lungi și scurte. O manichiură cu linii haotice este considerată cea mai frecventă de desene, de asemenea, o bandă verticală pe unghii sau gradientul geometric arată profitabil.

Varietate de modele

Desigur, orice modnice astăzi este cunoscut de mai mult de o sută de design diferite de manichiură, dar nu toate știe cum să le facă cu un ton purpuriu. Masa opțiunilor oferă această umbră, deoarece ca o manichiură zilnică sau de zi, puteți folosi nuanțe luminoase sau puteți juca cu tonuri de liliac luminos. Și în caz de ieșire de seară, bineînțeles, merită evidențiază găurirea și a face-o cu mai multe culori saturate, de exemplu, scurgeți sau dați o culoare de culoare purpuriu întunecată.

Dacă vorbim despre vacanță, este mai bine să diversificăm manichiura cu turnare de aur sau pietre.

Dar recomandările generale scurte în acest caz nu sunt suficiente – merită să luați în considerare mai multe exemple de desene originale.

 • Imprimarea violetă este perfect combinată cu tonuri întunecate de culoare mată-violet. Aproape toate unghiile sunt acoperite complet cu culoarea liliacului, iar un lac transparent este aplicat celui nelegat, unde violete purpuriu palid mai târziu. Cu toate acestea, în loc de o acoperire transparentă, poate fi utilizat un lac alb, pe care imaginea aplicată va arăta chiar mai strălucitoare. De asemenea, arată perfect franc cu violete delicate.

 • Monocrifsionarea este relevantă pentru unghiile scurte și medii, La urma urmei, atunci când aplicați tonuri liliac, plăcile dvs. de unghii vor părea mai mult. În plus, această culoare ajustează perfect forma unghiilor, oferindu-le forme limitate.

 • Lunny Print vă oferă posibilitatea de a experimenta culorile din fața primei aspecte. Regula principală este de a evidenția placa de unghii LULUL. Doar încercați să nu exagerați. O astfel de manichiură arată mai atractivă nu numai cu pietre și strălucești, ci și cu imagini diferite în aceeași tonalitate.

 • Gradient neted – Ceva nou, și așa știți, atrage întotdeauna o atenție deosebită. Aici puteți folosi orice nuanțe de purpuriu: de la palid la țipă. Da, și simplitatea oferă, de asemenea, avantajele sale. Aplicați toate tonurile dorite cu benzi la buretele elastice și apăsați-l la unghii.

 • Paiete și pietre nu încetează niciodată să cedeze capul fetelor. Orice manichiură purpurie va arăta completată cu un astfel de design. De asemenea, astfel de elemente ale decorului sunt urmărite prin creșterea strălucirii. Și dacă frumosul unghii mat de culoare întunecată, decorează pietrele de zgâriere, atunci veți obține o manichiură elegantă și foarte spectaculoasă.

Combinații posibile

Această fată care dorește să combine purpuriu „Neil-Art” cu orice altă culoare, ar trebui să se gândească serios la asta, deoarece este foarte dificil să alegeți combinația dorită pentru a obține un rezultat excelent. Culorile trebuie sau să meargă bine sau să creeze un contrast clar.

Tonurile pastelate sunt potrivite pentru culorile calde de violet, iar întunericul expresiv este în valoare de combinarea numai cu albă sau galben.

Dar există mai multe nuanțe și tehnici care nu se întunecă culoarea violet.

 • Clasic alb perfect în contact cu violet, deoarece aceste culori sunt foarte atrăgătoare. Combinând ambele nuanțe, veți obține o manichiură favorabilă și, dacă îl creați în stil grafic, veți atrage atenția universală.

 • Pentru a da un purpuriu mai mare nobil, merită să le utilizați Matte de acoperire, Și pentru contrastul de utilizare a foliei.

 • Bej deschis surprinzător că veți beneficia de toate pluseile culorii de prune și vor dilua cu blândețe. Cea mai benefică această compoziție arată în tehnica de apărare a apei.

 • Roz este un violet relativ îndepărtat, motiv pentru care el este atât de armonios combinat cu el. Compoziția pictată alternativ cu culori monofonice de unghii (senzual roz și purpuriu de culoare) arată foarte estetică și suplimentată. Și dacă ai unghiile scurte – nu probleme, puteți utiliza shellac lucioase, care va da o mai mare expresivitate unghii.

Universalitate

Lilac Manicure este universal, motiv pentru care el este la cerere. Pe unghiile cu o astfel de nuanță, nu numai modelul geometric, dungile complicate, amprentele extraordinare, dar și strălucește cu pietre. Fata cu o manichiură în tonuri purpurii va fi întotdeauna în prim-plan, deoarece această culoare creează în jurul unei aură romantice și visatoare.

Culoarea purpurie se potrivește nu numai pentru manichiura luminată, dar, de exemplu, pentru stil retro. Această umbră este neobișnuit de multifuncțională, deoarece combină mai multe culori.

  Fiecare umbra este asociată cu o anumită stare, de exemplu, violet – cu romantism, liliac – cu ușurință, prune arată foarte sexy și vinete – brutal. Datorită versatilității că fetele îl iubesc atât de mult, pentru că împreună cu schimbările de culoare și starea de spirit.

  Opțiuni pentru manichiura purpurie la modă Uită-te în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: