Ideile designului unei manichiuri blânde cu paiete

Ideile designului unei manichiuri blânde cu paiete

Hands-uri bine îngrijite – carte de vizită a oricărei femei. Mâinile pot spune multe despre o persoană, deci trebuie să aveți grijă să aveți grijă de ei pentru a menține în ordine și de a curăța. Același lucru ar trebui spus despre unghii. Mărcile bine îngrijite și manichiura de proiectare selectată cu gust – o cheie pentru succes și încredere în sine. Oferă + 100% farmecului dvs.

Alegerea designului, a culorilor și a altor lucruri este limitată la fantezie. Dar o manichiură și manichiură blândă cu un design ușor nud de unghii vor rămâne întotdeauna la modă. Aceasta manichiura este mai ales de natură să gust, subliniind feminitatea lor, naturalețe și rafinament. fashionista Mai avid preferă să dilua sablarea nud clasic sau strasuri. Aceasta este cea mai ușoară opțiune care vă permite să diversifice și reîmprospăta orice design.

Selecție de culoare. Principiile de bază și secrete

Adăugat la proiectarea unei manichiura glorical, pare scump. Pentru a obține un astfel de rezultat a, există mai multe opțiuni. Una dintre acestea este utilizarea de praf sclipici – particule mai mici stralucitoare care frecarea peste stratul de lac. Datorita dimensiunilor sale, acestea vă permit să atingă gradul necesar de strălucire. Dar, de asemenea, important este alegerea culorii primare pentru designul unghiilor.

nuanta neutra Lumina va arata mult mai ușor și feminin, dacă vă decora vârfurile degetelor de praf scânteind. Perfect potrivit pentru a diversifica manichiura frantuzeasca de obicei.

Una dintre cele mai ușoare modalități de a da designul unghiilor unui farmec unic poate fi utilizarea unui top transparent, deasupra cărora se aplică spontan lovituri sau modele strălucitoare. Și dacă doriți să faceți designul unghiilor mai romantic și mai sofisticat, acordați atenție la nuanțele roz roz.

Citește mai mult  Manichiura hardware: Caracteristici, Tehnica de executare si idei pentru design

De asemenea, faceți colegurile dvs. deosebit de atractive, vă vor ajuta la modă OMBRE Tehnica. Doar alegeți Glitter pe o pereche de tonuri mai ușoare sau mai întunecate lacrimă și aplicați la unghiile dvs. pentru a obține o tranziție de culoare netedă și frumoasă.

Toate ingenioase pur și simplu. Designul de unghii delicat de la zero

Manichiura la moda in culorile blânde, decorate cu elemente strălucitoare și / sau strălucitoare, chiar și acasă nu se va face. Trebuie doar să urmați sfaturi simple. Luați în considerare pasul de bypass fiecare dintre ele.

 • Efectuarea manichiului tivit (sau hardware), îndepărtarea cuticulei și dând unghiile formei și lungimii dorite.
 • Aplicăm un strat de bază și invidie în lampă.
 • Top acoperit cu un strat de lac colorate selectate pe bază de gel.
 • Unghii cu proaspete (nu se usucă în lampă) strat de lac de scufundare în recipientul gitter uscat. De asemenea, posibilă aplicarea strălucirii într-o secțiune separată de manichiură.
 • Îndepărtați excesul de sclipire cu o perie moale.
 • Acoperiți unghiile cu partea superioară și uscați în lampă.

De fapt, în a patra etapă poate exista orice versiune a designului pe care îl veți dori cel mai mult. Poate fi o manichiură franceză cu adăugarea unui decor strălucit. Într-o decizie interesantă, va fi acoperită cu o „semilună” strălucitoare la baza cuticulei. Strălucind deversare și modele pe care le puteți crea un ornament unic care va arăta festiv și elegant. Sau să alegeți cel mai simplu mod și să aplicați accente luxoase.

Prin urmare, după cum puteți vedea, cea mai eficientă modalitate de a vă oferi unghiile de farmec unic este de a folosi glitters pentru ao face chiar și cea mai curajoasă fantezie.

Avantajele stratului de acoperire genial în decorul unghiilor:

 • Degetele dvs. cu astfel de unghii, aspectul implicit arată frumos și bine, iar efectul strălucirii și a supraîncărcării frumoase de culori sunt potrivite pentru orice machiaj și îmbrăcăminte.
 • Nuanțele de pastelate delicate ale lacului Lacul Lengthened.
 • Arată foarte profitabilă pentru un astfel de design pe o formă de unghii în formă de pătrată, semicirculară și de migdale.
 • Stralucirea stratului de răchită durează destul de mult timp.
 • Prețuri accesibile și o selecție largă de lacuri strălucitoare și materiale auxiliare.
Citește mai mult  Geometria pe unghii: Opțiuni pentru design elegant și modalități de ao crea

Prin urmare, dacă doriți să faceți o manichiură cu adevărat spectaculoasă, opriți alegerea dvs. pe tonuri clasice de lac, adăugați un pic de sclipici și fantezia dvs. Dă-ți o vacanță strălucitoare. Rezultatul cu care vă va plăcea cu siguranță.

Ar trebui să vă amintiți cuvintele lui Julia Rusin Rotfeld: „Nu uitați niciodată de manichiură. Mâinile – primul lucru care se grăbește în ochi după fața ta „. Și glitters vă vor ajuta să vă completați imaginea făcându-l o holistică.

Despre cum să faci o manichiură blândă cu scânteie cu ajutorul lacului Alexa Diamond Gel, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: