Lista de instrumente și materiale pentru gel de extensie a unghiilor

Lista de instrumente și materiale pentru gel de extensie a unghiilor

La femeile și fetele care nu le place să-și petreacă timp și bani pentru saloanele de manichiură, dar preferă să facă totul singur, va fi mai convenabil să achiziționați instrumentele și materialele necesare pentru orice lucrare cu unghii, inclusiv pentru a le construi. Mai ales că nu mai există probleme cu acest lucru – totul este în vânzare la alegerea și prețurile nu „mușcă”, ca doar câțiva ani în urmă.

Instrumente necesare

Pentru extensia unghiilor, gel va avea nevoie Următoarele instrumente principale:

 • Dispozitive și obiecte pentru a elimina cuticula+
 • Pilk+
 • Păsărică+
 • Befy+
 • Pusher.

În timpul procesului, pot fi necesare alte accesorii suplimentare:

 • Barca – dopurile utilizate pentru reglarea vârfului (scăderea lungimii)+
 • Peria este un produs având o grămadă de materiale sintetice (praf din praful de unghii în timpul piciorului lor)+
 • Shaber – la fel ca împinsul, unde unul dintre capete este un tip de topor.

Luați în considerare numai acele instrumente care vor fi corecte în procesul de lucru.

Obiecte pentru a elimina cuticula

Eliminarea cuticulei erogene sau abstracte este una dintre condițiile necesare pentru a crea o imagine frumoasă a unghiilor. Din fericire, în timpul nostru, plină de seturi diferite pentru manichiura acasă, inclusiv în compoziția sa, ca o regulă, foarfece, tipări, pensete și un ferăstrău. Instrumentul util în acest caz va fi un stick portocaliu, deși, de obicei, nu este inclus în seturile standard. Așa-numitul stick portocaliu (sau puteți utiliza o lamă de spălare) convenabil pentru a face cuticula de pe piele la piele pentru lichidarea ulterioară.

Atunci când alegeți un set sau achiziționarea de articole, merită să acordați atenție ascuțirii lamelor foarfecelor și a suprafeței de lucru a bustarului sau a cleștelor. Îndepărtarea cuticulei nu este suficient de ascuțită poate duce la leziuni ale pielii. Dacă nu există un instrument suficient de ascuțit, puteți recurge la serviciile unui profesionist la ascuțire.

Pilk

Pilaging servește pentru a ajusta suprafața unghiilor și dând forma ca unghii naturale și suprafețe extinse. Principala calitate distinctivă a stâlpului este nivelul de rugozitate (rigiditate): cu cât nivelul mai mic, cea mai grea suprafață a coajelor și, în consecință, cu atât mai mult este văzut. De obicei, pentru unghiile sale aplică un roz cu o rugozitate de 180×240 grit, și pentru garnitura artificială – 100×100. Dar depinde de starea unghiilor, adică indicatorul poate varia într-o direcție sau altul.

Pentru a alimenta unghiile naturale, este mai bine să luați pilule din ceramică sau sticlă, pentru extins – metal. Dacă acordați atenție formularului, este mai convenabil să se aplice în lucrarea ferăstrăului sub formă de ovale pentru a regla marginea liberă, forma unui boomeranga pentru prelucrarea regiunii unghiilor din zona cuticulei și a formei a unui dreptunghi pentru amestecarea suprafeței unghiilor în sine.

Păsărică

Ele servesc ca asistenți indispensabili atât atunci când aplică acoperirea principală a gelului pe plăcile cuielor, cât și în timpul decoratorului, creând desene, modele pe unghii. Este mai bine să alegeți o perie cu o grămadă de material artificial (două bucăți cu margini drepte și două – cu cozi mici).

Befy

Bufful este numit un pilon având o secțiune transversală pătrată și un nivel mai mic de rugozitate decât pylles obișnuit. Partea interioară a BAFF este un cauciuc de spumă, iar acoperirea exterioară a șmirghelului. Este mai convenabil în activitatea pe care o are fiecare parte diferă de trei altele cu rigiditate.

Pusher

PUSHER este o baghetă de metal dublu, concepută pentru a pregăti plăcile de unghii pentru a aplica gelul de bază pe ele – această parte seamănă cu un cuțit mic – și pentru mișcarea îngrijită a cuticulei – ca omă mică – urmată de îndepărtarea acestuia. Suprafața sa între sfaturi este proiectată pentru retenție convenabilă a sculei.

Lista materialelor

Pentru unghiile de prelungire la domiciliu Citit:

 • Forme și lipici+
 • Lacul de gel (bază de acoperire și gel de culoare)+
 • PRIMEMER+
 • Finalizați acoperirea (sus).

Cover Home Nails Gel va ajuta și fonduri suplimentare pe care le vom lua în considerare și în acest articol.

Forme și lipici

Formele de unghii pot fi sub formă de rulouri de hârtie (de unică folosință, „inferioară”), plastic („superioară”) și metal (reutilizabile). Pentru fiecare cui aveți nevoie pentru a ridica formularul dvs.

Formele superioare și inferioare sunt numite tipul de fixare pe unghii: Formele de hârtie sunt fixate sub unghii naturale și gelul este aplicat pe partea de sus, iar formele de plastic trebuie umplute cu gel și apoi fixați-le pe suprafața unghiei.

Gel

Gel este o substanță vâscoasă înghețată sub influența razelor ultraviolete. Cu acesta, puteți crea sau ajusta forma unghiilor si arata ca acoperirea va fi cea mai naturală posibil.

  Gel pentru procedura de extensie sunt împărțite în una, două și trei faze. Pentru a utiliza casa, cea mai bună opțiune este un gel cu o singură fază, datorită economiei și ușurința de utilizare. Un astfel de gel, o acționează imediat de învelișul de bază care simulează și agentul de fixare (de sus), în același timp,.

   geluri cu două faze diferă în lipsa de acoperire de bază. Funcțiile de corectare și protecție a unghiilor astfel de geluri nu efectuează. La achiziționarea acestei opțiuni, trebuie să aveți grijă de achiziționarea așa-numitei baze.

   Gelurile trifazate includ fiecare componentă (gel de modelare de bază și de sus) separat. Procedura de aplicare a fondurilor pentru plăcile de unghii următoare:

   1. Acoperire de bază (bază)+
   2. Gel de modelare (lac de culori)+
   3. Finalizați acoperirea (sus).

   Luați în considerare principalele componente ale compoziției lacurilor gelului.

   • PhotoInitiator. Datorită acestei componente, gelul absoarbe razele ultraviolete.
   • Generator de film. Această componentă permite lacului de gel să se lipească la absorbția razelor ultraviolete.
   • Pigmenți. Kilograme care dau culoarea lacului de gel, dar nu interfera cu absorbția razelor ultraviolete.
   • Diluanți activi. Furnizați adeziunea gelului cu placa de unghii și dați-i o vâscozitate.
   • Umpluturi și aditivi. Există în vedere diferitele glitches, aditivi pentru plasticitate și așa mai departe.

    Ca parte a lacului de gel, pot exista următoarele substanțe.

    • Ulei de ricin. Este, de asemenea, cunoscut sub un nume diferit – Riciniol. Lucky cu această componentă protejează unghiile din substanțe chimice nocive. Uleiul alimentează plăcile de unghii de vitamine decât revitalizează-le și dă moale naturală.
    • Proteine. Substanțe utile, prezența căreia poate fi determinată de modul practic atunci când îndepărtați acoperirea unghiilor. Dacă a existat proteine ​​în lacker de gel, atunci unghiile chiar și după îndepărtarea stratului de acoperire vor fi netede.
    • Nitroceluloză. Această componentă dă stabilitatea lacului de gel, strălucire lucioasă, elasticitate.
    • Acetați (butil și etil). Dați vâscozitatea gelului fără să se acumuleze în corpul uman (nu au capacitatea de a pătrunde în placa de unghii). Butil și acetat de etil nu au mirosuri ascuțite, cum ar fi formaldehidă sau, de exemplu, toluen.
    • Keramida. Substanțele a căror utilizare contribuie la creșterea unghiilor.

     Lacurile gelului pot fi componente dăunătoare. De asemenea, listați-le.

     1. Toluen. Substanța dă rezistența și elasticitatea lacurilor de gel, dar pot pătrunde în cui și poate provoca senzații de ardere, mâncărime. În cazul în care toluenul pătrunde în sângele unei persoane, acesta poate afecta sănătatea sa. Mirosul ascuțit este unul dintre semnele materiei. În doze mari sau cu utilizare frecventă, reacții alergice, deteriorarea membranelor mucoase ale ochilor și tractului respirator.
     2. Formaldehid. Substanța face ca gelul lacului să fie foarte elastic și puternic. Cu utilizare frecventă distruge rezistența naturală a unghiilor, în legătură cu care unghiile încep să se rupă, să se prăbușească, să iasă și să devină galben. Această componentă poate provoca cancer.
     3. Dibutylfott. Componenta este utilizată pentru a crește rezistența la acoperire (se odihnește din săptămână și mai mult). În plus, ca componentele anterioare, afectează negativ activitatea corpului – poate duce la încălcarea organelor și la eșecul hormonal. Are un efect puternic asupra calității unghiilor în partea negativă.

     PRIMEMER

     Primerul este necesar pentru a îmbunătăți efectul de adeziune al plăcii unghiilor cu gel și prevenirea formării diferitelor bule și nereguli.

     Grundurile sunt două specii:

     1. Ultrabond, care este un grund de verificare+
     2. Neil-Pre (Bond) – Primer cu un conținut de acid.

     La aplicarea grundului acid, apare procesul de revelație a plăcilor de unghii, datorită căreia apare cea mai bună legătură a bazei cu placa de unghii. Compoziția primerului acid include acidul metacrilic.

     Domeniul ultra-domeniu este mai preferabil pentru extensiile de acasă ale plăcilor de unghii și potrivite pentru unghiile fragile. De asemenea, îmbunătățește aderența bazei cu suprafața unghiilor, dar este aproximativ jumătate din analogul de acid deasupra.

     Top

     Partea de sus este acoperirea de finisare utilizată după aplicarea bazei și a stratului de modelare. De sus servește la întărirea cuiului, oferindu-i netezime și strălucire.

      Agenți de acoperire suplimentar

      Mijloacele suplimentare includ:

      • Degresant (clinser). Degresatorul este utilizat pentru a elimina lipirea de pe suprafețele unghiilor în timpul funcționării în toate etapele: înainte de a aplica stratul de bază, după baza modelării bazei, stratul de finisare. La domiciliu, poate fi înlocuit în siguranță cu șervețele cu alcool medical. Producătorii oferă mijloace mai blânde, dar și mai scumpe fără acetonă.
      • sfaturi. Produsele din plastic durabile care vă permit să simulați cu ușurință forma necesară a unghiilor. Sfaturile sunt ușor scrise, dar pentru a le rupe, trebuie să faceți eforturi considerabile. Aceste fonduri au trei părți: marginea de contact (lipită pe placa de unghii naturali), o lungime extinsă (este mai groasă de marginea de contact), precum și o linie de oprire între două părți anterioare. Pentru un tip mai natural, sfaturile nu sunt doar de forme diferite, ci și lungimi: cu o placă îngustă, plat, cu o placă largă, convexă, în formă de arc.
      • Șervețele fără o grămadă. Reprezintă rulouri din care o parte din lungimea necesară este întreruptă. Plăcile de unghii sunt prelucrate cu șervețele atât într-o formă uscată, cât și umezită în soluție (de exemplu, într-un degresator).
      • Ulei de cuticule. Cu ajutorul uleiului, cuticula prelucrată devine moale, ceea ce previne uscarea și apariția pe ea fisură.

      Care lampă necesară pentru uscare?

      Fără expunerea la raze ultraviolete, gelul gel nu va îngheța. În acest caz, lampa ultravioletă necesită o mare varietate pe rafturi. Timpul de crăpare al gelului depinde de puterea lămpii, grosimea stratului gelului aplicat și consistența sa.

      Lămpile sunt împărțite în două categorii:

      • Gospodărie. Cu indicatoare de putere de până la 36 de wați.
      • Profesional. De la 36 de wați și mai sus.

      Pentru uz casnic, puteți cumpăra o lampă de 24 de wați, dar cea mai bună opțiune va fi 36. Merită acordată atenție prezenței unui cronometru, care facilitează în mod semnificativ procesul de extindere a unghiilor datorită absenței nevoii de a urma timp de găsire a unghiilor în lampă.

      Cele mai multe funcții efectuează lampa ultravioletă, cu atât este mai scumpă. În același timp, nu este necesar să achiziționați lămpi noi pentru casă (ventilator, monitor și, de exemplu, nu veți avea nevoie de un fund retractabil).

      În plus față de putere, ar trebui să acordați atenție disponibilității unui certificat de calitate, greutatea lămpii și materialului din care se face (materiale fragile pot fi deteriorate sau deloc.

      Evaluarea gelului

      Printre setul de lacuri de gel pentru a construi în timpul nostru Puteți evidenția produsele unor producători dovediți.

      • Ibd.
      • Înmuiați-vă de la IBD.
      • Balanța gelului clar de bază.
      • Nubar.
      • Madelon.
      • CNI.
      • Sagetta.
      • Nogtika.
      • Irisk profesionist
      • Formula Profi.
      • Alex Frumusete Concept.

      Lista arată producătorii de lacuri de gel, calitatea pe care masteranzii moderni le oferă preferințele. Fiecare linie de lacuri de gel se distinge printr-o consistență, o paletă de culori și alte calități pe care comandantul le alege sub cererile lor.

      Când cumpărați mai multe geluri, trebuie să alegeți produsele unui producător. Vă rugăm să rețineți că gelul trebuie sa fie consistenta din plastic (nu prea gros, dar nu prea lichid) și nu are un miros distinct.

      Stratul de bază trebuie să fie transparente și să aibă nici un miros și să fie mai degrabă decât consistență lichidă gros, deoarece stratul său ar trebui să fie subțire.

      Modelarea gel pentru extensie este de asemenea mai bine pentru a alege transparent (există și translucide „vitrali“ geluri pentru proiectare). Acest lac de gel trebuie să fie diferite în auto-evaporare pe placa de unghii.

      Nu atât de mult timp în urmă, un gel de mestecat gel a aparut pe rafturile. O substanță similară cu argilă, diferite roz. Atunci când se lucrează cu el, uscare este posibilă fără lampă cu ultraviolete.

      Acoperirea finisaj, precum și de bază, ar trebui să fie în stare lichidă și transparent, inodor.

      Mai multe despre instrumentele și materialele pentru unghii cu gel vă va învăța din videoclipul de mai jos.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: