Manichiură sub rochia roșie: Opțiuni și selecție de design

Manichiură sub rochia roșie: Opțiuni și selecție de design

Tendința de a ridica o manichiură sub costfit nu este nou astăzi. Dacă sunteți o rochie roșie îndrăzneață, atunci este necesar să mergeți la alegerea unghiilor, în special cu atenție. Ținuta în această culoare pentru a alege fete iubitoare atenție. Cu toate acestea, principalul lucru aici nu este de a muta linia și nu arata prea curat sau vulgar. Dictarea culorilor luminoase dictează opțiuni mai modeste de proiectare manichiură.

Decor Opțiuni și idei

Cel mai adesea femeile aleg o rochie monofonică. Pentru astfel de haine, alegerea modalităților de decorare a unghiilor este destul de mare. Dacă echipamentul este suplimentat de un model, manichiura trebuie să fie mai restrânsă, fără un design pretențios, de preferință în monocrom. Elemente de decor deșurubează sau drăguț, cum ar fi dantelă sau mazăre, poate fi repetată în designul unghiilor. Ei bine, în cazul în care nu este o copie completă a desenului, dar accente discrete.

Înainte de a alege un design, Este demn de amintit faptul că într-o rochie rosie esti deja un obiect de atenție sporită. Deci, unghiile de culoare roșie ar trebui să arate perfect. Sau manichiura non neglijență-precizie este capabil să strice întreaga imagine. Lungimea unghiilor în selecția de design are, de asemenea, un rol important.

Ar trebui să fie complet abandonată din cohesives lungi de formă acută. cuie pătrate admise lungime medie cu colțuri ușor rotunjite. Idealul va fi o formă ovală, pe unghiile de lungime medie sau de formă rotundă pe galbenelele foarte scurte.

Cel mai simplu și win-win opțiune va fi manichiura frantuzeasca, ideal pentru orice tinuta in orice moment al zilei. Ar trebui să fie efectuate în tonuri naturale blânde. Sateliții buni într-o rochie roșie va fi un trandafir blând, somon și pulbere bej ca bază. Marginea unghiei este efectuată în tehnica tradițională cu alb.

Puteți alege un design mai modern. Apoi, tonul principal va fi lacul transparent, iar janta este efectuată de vin sau de burgundă. Puteți adăuga un pic strălucitor sau rhinestic la Franța Calm Classic. O alternativă la designul stilului francez poate fi o manichiură cu eliberarea lunii. În acest caz, merită să alegeți cele mai naturale și mai blânde.

Dacă timpul nu este suficient, puteți face unghiile cu nuanțe de roșu. Doar și cu gust. În același timp, alegeți culoarea stratului de acoperire în tonul rochiei este considerată un ton rău. Ei bine, dacă manichiura este cel puțin o pereche de nuanțe mai întunecate. Marsala, Bordeaux, Coral, toate nuanțele de vin vor sprijini perfect cele mai multe dintre rochiile roșii. Succesul va fi alegerea atât a unei acoperiri lucioase și mată.

Citește mai mult  Întuneric manichiură Design si Decor

În detalii și modele suplimentare, o astfel de manichiură, de regulă, nu are nevoie. Cu toate că, în cazul în care rochia este destul de concis, vă puteți permite să nu monograme foarte estompate pe unghiile de accent sau adăugarea wirp de metal, design sub formă de nuiele negru sau utilizarea de strasuri. Nu uita despre gradientul atunci când se face unghiile în tonuri de roșu. Smooth fluxurile de culoare gratioase arata foarte luxos si adaugati aristocrație. Un plus ideal pentru imaginea tipa va fi tot felul de nuanțe de ciocolată pe unghii. Ele echilibrează efectul de rochie roșie și punct la un bun gust al proprietarului lor.

Culoarea neagră este ambiguă în combinație cu o rochie rosie. Pe de o parte, roșu și negru este un cuplu clasic. Pe de altă parte, un costum curajos destul, subliniat de o manichiura extravaganta în negru, care va atrage și mai multe priviri disperate spre frumusete. Puteți face un strat negru pe toate plăcile de unghii.

Seara Luca îi este permis să completeze manichiura sclipici, aur și pietre. Nu mai puțin interesant va arata o combinatie de contrast de roșu și negru pe unghii în diverse combinații și modele. Ultimele tendințe dicta proiectarea de culori luminoase de numai cuie de accent. Astfel, este posibil să se individualizeze în negru cu negru, și puteți aplica un strat transparent la altul.

Dacă rochia roșie a fost îmbrăcat cu o ocazie speciala, de exemplu, ziua de naștere sau noul an, simbolismul acestui eveniment este binevenit la unghiile. Deci, manichiura de Crăciun, în tonuri de roșu este bine completat de modele albe sau de aur sub formă de fulgi de zăpadă, stele. Adăugarea de strasuri aici este doar de bun venit. Manichiura în onoarea de ziua de nastere pot fi emise cu funde elegante desenate.

Colectia de culoarea parului

Nu este nici un secret faptul că manichiura poate fi ales nu numai sub culoarea de haine și situația, dar, de asemenea, în funcție de tipul de apariție. Deci, expertii recomanda diferite nuanțe de lacuri sau alte acoperire cu proprietarii de păr lumină și întuneric.

Bruneturile și cherestea

Sub bruneta rochie rosie, este recomandat pentru a alege un design minimalist și culori calme. În combinație cu părul de culoare închisă și bănuim imagine destul de ardere. Pentru a nu exagera cu stilul de frumusete fatale, este mai bine să nu abuzeze de flori roșu și negru, de asemenea, în manichiură, precum și abundența de modele.

Citește mai mult  Caracteristici Gel Lacquer de pasiune de unghii

Dacă toate aceleași unghiile sunt vopsite în roșu, apoi ruj și alte accesorii ar trebui să aleagă tonuri neutre, precum și cu decorațiuni și nu exagera. Accentul principal în această imagine va fi cumva crea o rochie. Orice altceva poate strica doar impresia.

Când vreau să fac o manichiura negru, este mai bine pentru a alege un strat mat pe unghiile negre laconică. O manichiură în tonuri nude sau un strat transparent, cu unghiile de accent negru va fi, de asemenea, de succes.

Cea mai mare imagine de lux va da nuanțe de vin de acoperire, tonuri de maro și bej, precum și de aur. Astfel, întreaga manichiura poate fi realizată, și puteți combina diferite degete de nuanțe metalice și cappuccino, visiniu si argint. Dacă alegeți un aur sau argint manichiura, este în valoare de a pune pe mâinile în funcție de decor numai de culoare aurie sau argintie. Aurul arată bine și în proiectarea de fragmente. Deci, puteți pune accente pe lunula de unghii sau pentru a efectua o dungi strălucitoare pe o franceză festive.

Blondes

Proprietarii de lumina de păr se va potrivi cu manichiura în nuanțe roz. Principalul lucru este că culoarea nu este de neon, dar mai blând. Alte tonuri sub formă de praf, precum și o acoperire de produse lactate și transparent, va contribui la crearea unei imagini feminine blând. Culorile de uzură pe unghii blondele nu este rebiring roșu, negru, de aur și argint.

Este mai bine să alegeți acoperiri lucioase și o textură mică pentru metal. Bine va fi ambele decorațiuni de accent cu aceste culori strălucitoare pe o manichiură destul de modestă, iar acoperirea completă a unghiilor scurte de lungime.

Somon, prune blând sau non-lavandă este considerat a fi un profesionist profesionist non-artistic pentru blonde. Dacă doriți să creați o imagine creativă, puteți utiliza tonuri de menta pe unghii. Dar nuanțele rămase rămase: albastru, smarald, turcoaz, gri, contraindicat categoric.

Rusolay Girl

Cele mai frecvent întâlnite tipuri de reguli se mândrește, de asemenea, o selecție mare de flori de lac sub costumul roșu. Coral, bej, bogat-maro, piersic și strat de roz va deveni o soluție bună pentru ei. Titularii de o nuanță-lumină-întuneric, cu priza de seară într-o lungă pansament, puteți alege chiar mov, cireșe și tonuri de smarald saturate de lac. Principalul lucru este de a alege cel mai armonios nuanta cu culoarea rochiei si simpla atingere a pielii mâinilor.

Citește mai mult  Cum să albi unghiile?

lactate de Aur și blând, de asemenea, uita-te cu succes la regulile reprezentanților minunate de gen. Adesea, aceste fete au pielea destul de lumină. De aceea, designerii le recomanda pentru a evita toate nuanțele de albastru, albastru și gri, deoarece acestea pot da pielii un ton galben nesănătos. Unii maeștri cred că femeile cu păr pentru a crea o rusia imagine perfectă este în valoare de varuire la un strat de unghii transparent, la toate.

Combinații de culori

Cuie decorate pentru a deveni o rochie rosie mai bine să picteze în nuanțe nobile de vin, coral sau bordeaux. Bright tipa nevoie roșu pentru a evita să nu uite fără gust și ieftin.

Arată bine în combinație cu roșu clasic satelit negru. Culoarea albă poate fi utilizat numai atunci când desen modele. Dacă doriți să vă acoperiți toate unghiile, este mai bine să alegeți un lapte sau un ton de cremă neobișnuit.

Nuanțele naturale sunt considerate cele mai potrivite pentru rochii roșii: roz roz, piersic, cafea în ton strălucitor, bej și somon, lapte. Toți sunt capabili să sublinieze cu succes un bun gust de câștigător al unei rochii roșii. Culori combinate nud cu negru, aur și argint.

Exemple frumoase

  • Diferite tehnici de execuție simple sunt capabili de a sublinia interesant decor rochie roșie: gradientului, buline sau un model de leopard pare adecvat cu utilizarea de accent.
  • Când alegeți o rochie roșie, satelitul acestei culori ar trebui să fie doar unul: buze, pantofi sau desen pe unghii. În caz contrar, puteți arăta ridicol în cea de ceapă roșie totală.

  • design de unghii la o rochie rosie arata cel mai mult succes la ultrascurtă sau lungimea de mijloc a plăcii de unghii.
  • Combinația dintre un aspect roșu și alb corespunzătoare în orice anotimp. Culoare lapte dilueaza roșu intens și adaugă manichiura sensibilitate.

  • Utilizarea adecvată a strasuri și modele de prostii pe unghiile de accent. Deci, manichiură dobândește un punct culminant.
  • Culoarea lacului a rochiei este ales într-o mai închisă câteva nuanțe. Unghiile sunt cele mai scumpe, decorate în gamme visiniu si maro.
  • Mat de acoperire cu imagini simbolice ale inimilor vor fi combinația perfectă pentru un caz special, de exemplu, pentru Ziua Îndrăgostiților sau o intalnire romantica.

  • Roșu în cadrul de aur și de argint arată de lux. Nu uita de a alege decoratiuni din metal adecvat.
  • Nu vă fie teamă de a experimenta și de a trata o manichiura cu o fracțiune de umor.

În videoclipul următor veți avea mai multe opțiuni pentru manichiură sub o rochie rosie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: