Manichiura galbenă în combinație cu culoarea mentă: idei curente și tendințe la modă

Conținutul articolului
  1. Soiuri
  2. Combinaţie
  3. Tipuri

Manichiura galbenă în combinație cu culoarea mentă: idei curente și tendințe la modă

În perioada de toamnă a ploilor durabile, starea de vară este amintită cu regret. Simțiți-l și dați înconjuratorului puteți cu ajutorul adăugării mici solare la imaginea dvs. sub forma unei manichiură galbenă.

Soiuri

În acest sezon, ca și în manichiura galbenă anterioară, rămâne o tendință. Dar pentru a crea o imagine ideală, trebuie să țineți cont de combinația nu numai cu gama de culori, ci și cu stilul de îmbrăcăminte. Când ceapa sunt stricte, clasice, apoi selectați nuanțele pastel. O astfel de manichiură arată ca o placere și creativă.

În cazul în care mai multe haine gratuite, puteți face unghiile luminoase. La urma urmei, paleta de nuanțe galbene oferă un câmp mare pentru activități.

Combinaţie

Galbenul arată minunat în aproape orice combinații. Cu toate acestea, există cele mai de succes opțiuni care trădăm aspectul. Un exemplu excelent este o manichiură galben-mentă. Shadele de menta este o altă tendință care păstrează poziția nu mai este primul sezon. De la sine, culoarea adaugă sensibilitate și romantism.

Separat se pare perfect pe unghiile scurte și medii. Dacă luați în considerare combinația cu alte culori, atunci profesioniștii sunt recomandați să o folosească pe suprafața unei forme acute lungi. La modă sunt considerate combinații cu roz și galben.

Tipuri

Decidând cu gama de culori a unghiilor, merită acordată atenție tendințelor de modă și recepțiilor de colorare. Următoarele tipuri de acoperire sunt considerate cele mai solicitate:

  • limba franceza+
  • lunar+
  • cadru+
  • geometric+
  • Ombre+
  • Folie+
  • desen.

În ciuda faptului că Franch este un tip de manichiură naturală și strictă, designerii moderni au găsit ocazia de a revigora cu culoarea și a lui. Nu sfaturi clasic alb introduse în modă, dar multicolore. Deci, puteți recrea o paletă de vară de curcubeu în culori galbene, menta și roz, colorat la fiecare vârf de unghii cu culori diferite. În acest caz, numărul de variante de alternanță a culorilor este foarte mare.

Citește mai mult  Combinație de culori în manichiură: Caracteristicile de decor și tehnicile de proiectare

Puteți efectua acest tip de procesare atât în ​​culori pastelate (pentru lucrările de zi cu zi), cât și în luminoase (pentru relaxare în club). Manicurul Lunii presupune inițial o acoperire cu unghii cu doar două culori. În același timp, o culoare este aplicată în partea de jos a unghiei cu un semicerc, iar al doilea decorează partea rămasă a suprafeței.

Dar punerea unui pic de topire, puteți dilua designul unei alte nuanțe, aplicându-l la cel mai mare vârf al unghiei, ca și în Franța. Culoarea superioară poate merge ca o bandă largă, astfel încât și huruit ușor un fir subțire. bază de culoare roz, galben de mijloc și tonul elegant de culori de menta va crea prospețime unică și ușurința.

Așa-numitul cadru manichiura se referă la variantele clasice și stricte, care sunt perfect combinate cu stilul de afaceri datorită geometriei stricte. Încadrarea în sine poate fi atât de completă și parțială, nu închide vârful unghiilor. Ultima opțiune este mai potrivită pentru unghiile de lungime mică, deoarece ajută pentru a le prelungi vizual. Stilul strict al acestui tip de acoperire poate fi transformat într-un original.

Pentru aceasta, lac trebuie să creeze o geometrie directă sau oblică a mai multor nuanțe, altele decât cele de culoare a cadrului. Acest lucru se va adăuga un punct culminant la imagine, face mai complex și interesant.

manichiura geometrică în sine a primit in prezent aproape doua respirație. Designerii oferă o cantitate nenumărată de opțiuni, folosind cât mai multe nuanțe posibil. Una dintre cele mai populare varietăți de geometrie din mai multe tonuri este Ombre. Tranzițiile sale netede de la un ton la altul se înmoaie impresia unor culori strălucitoare. Galben-mentă manichiură în combinație cu roz, realizată într-un astfel de stil, se va potrivi aproape orice arc. Acest costum de afaceri nu va arăta trist și gri, iar lucrurile luminoase datorită tranzițiilor netede vor fi percepute mai moale.

Citește mai mult  Idei de frumos Shellac de manichiură

În ceea ce privește manichiura foliei și chiar făcute folosind mai multe culori strălucitoare, atunci o astfel de decizie sperie multe fete. Dar nu credeți că această opțiune este țipătoare sau vulgară. De fapt, totul depinde de combinația unei astfel de manichiură cu arcul.

Pentru a crea o imagine modernă în ea, o notă luminoasă trebuie să fie prezent în ea, care este doar o manichiură colorată cu folie. tump metal poate fi combinat cu centura cataramă, geantă de mână sau de pantofi, care va face imaginea finalizată.

Există o altă versiune win-win a aspectului de galben, menta si culori roz – aceasta este un desen. În prezent, acest tip de manichiura este foarte popular datorita versatilitatii sale. La urma urmei, puteți lua orice umbră ca bază, iar restul doar vopsea suprafata.

În același timp, modelul poate fi atât de simplu, sub forma unei flori sau o pereche de curbe abstracte și complexe, sub forma unui desen sau model multistrat. Alegerea uneia dintre aceste opțiuni pentru acoperirea folosind galben, menta si culori roz, puteți crea o stare de spirit mare nu numai pe tine, ci și pe alții, în orice moment al anului.

Cum se face o manichiură galbenă și mentă în stilul Ombre, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: