Nuantele de lacuri gel și combinații ale acestora

Nuantele de lacuri gel și combinații ale acestora

Manichiura cu gel-lac – una dintre principalele tendințe ale sezonului. Gama de acoperiri moderne vă permite să alegeți o umbră și o paletă de culori pentru fiecare gust. Lacul de gel natural natural este adecvat în special pentru fanii unei sofisticări laconice restrânse, și maeștri strălucitori și îndrăzneți de creativitate.

Cele mai populare culori și nuanțe luminoase în sezon

Lacul luminos este perfect adecvat pentru aproape orice formă de unghii, se prelungește vizual unghiile scurte, se adaugă ansamblul de aer și lumină. Elemente decorative, dacă este necesar, adăugați accente luminoase și originale pe fundalul luminos. Cele mai populare nuanțe în sezonul din gama luminoasă – piersic, corp și toate gamma nud, khaki, perle, cărămidă ușoară. Cu toate acestea, merită navigarea nu numai cele mai recente recomandări ale stilistului, dar și asupra culorii părului, a pielii selectate. În caz contrar, chiar și cea mai modernă umbra și compoziția de înaltă calitate va arăta ridicol.

Versiuni de manichiură ușoară foarte mult. Poate fi o acoperire monofonică simplă. Puteți selecta mai multe unghii de accent prin alte culori, pietre, model, modele, autocolante. Lumina gamma este uimitor de bună atât în ​​strălucirea strălucitoare, cât și în performanța mată. Calea excelentă de a revigora manichiura ușoară – Conectați mai multe texturi într-o singură compoziție. Shade cu prostii ușoare este capabilă să echilibreze perfect cele mai îndrăznețe experimente cu decorațiuni și decor.

Manicură nudă – una dintre cele mai căutate. Arată în mod natural ca unghiile și este ideal pentru orice imagine. Chiar și un cod strict de îmbrăcăminte vă permite să aveți o manichiură în nuanțele de bej, lapte, corporal. Soluția perfectă pentru amatori de nuanțe naturale – manichiură franceză.

Manichiura în stilul cerului este potrivită pentru cei care doresc un design vizibil, dar nu vulgar. Nuanțele cerești și subiectele corespunzătoare sunt incredibil de relevante printre maeștrii lui Neil-Art. Întreaga gamma este albastră în combinație cu decor alb, albastru, strălucit creează un ansamblu non-trivial, în care o mulțime de aer, prospețime.

Dacă umbra de piele sau starea sufletului necesită decizii de design mai cald, merită să contactați pastelurile de piersici. Aceasta este o culoare universală, provocând simultan și luminos. Arată minunat în companie cu nuanțe de cărămidă.

Stilul reginei de zăpadă și manichiura Pearl sunt cu siguranță potrivite unul pentru celălalt. Mai ales relevant va fi în sezonul rece. Tonurile de perle sunt incredibil de luxoase într-o manichiură în oglindă în cartierul cu strălucire, luciu, pietre. Ca o nuanță suplimentară în manichiura lunară, franceză sau în cealaltă, este puțin probabil.

Dacă doriți ca nu numai să urmați moda, dar, de asemenea, mergeți mai departe, acordați atenție hack-urilor. Marsh Gamma este acum în modă, în plus, este foarte original, în timp ce destul de restrâns, nu cauzează. Această opțiune este perfectă ca bază pentru desenele stilului militari, foarte popular în acest sezon. Cu toate acestea, Khaki poate fi nu numai agresiv, ci și un fundal blând pentru flori, compoziții de la pietre. Este perfect combinat cu un gamut Nyudova.

La modă gamă de culoare închisă

Paleta întunecată este, de asemenea, diversă, precum și luminoasă, în timp ce are un avantaj imens – expresivitate independentă. Culoarea selectată corect selectată în sine incredibil de atrăgătoare. Cu toate acestea, decorul competent discret nu-l va face rău. Lacurile gelului întunecat pot fi dezactivate, luminoase, dar în orice caz sunt foarte saturate și profunde.

Citește mai mult  Design de unghii cu lac de gel întunecat

Lacul mai întunecat, cu atât mai mult ar trebui să fie unghii, ca un lac întunecat vizual scurtați unghia. Cu toate acestea, în această regulă, puteți găsi excepții, trăgând suprafața unghiilor datorită decorului drept. Fundalul întunecat subliniază perfect strălucirea pietrelor, lacuri strălucitoare ale gelului, strălucirea, tumul metalic. Nuanțele întunecate sunt perfect potrivite pentru decor, astfel încât designul în general va fi mai puțin captivant, mai restrâns.

Cele mai relevante nuanțe din sezonul curent – Emerald, Marsala, Cherry, Vin, Bolotnaya Dark, Brown, Plum, Olive, vinete. Când alegeți fundalul principal, merită să luați în considerare imaginea și să testați modul în care vine vorba de culoarea voastră. Principalul minus al acoperirii întunecate este dovada tuturor defectelor plăcii, rezultatele influenței externe. Principalul lucru este că, atunci când este combinat cu pielea, el nu a dat efectul „poluării”. Dacă acest lucru nu se întâmplă, umbra se potrivește cu tine.

Cei care preferă expresivitatea, pasiunea și efectul, asigurați-vă că vă întoarceți la umbra la modă din Marsala și întreaga gamma de vin-berry. Aceste culori sunt foarte saturate, suculente, perfecționate perfect cu decor captivant și concis.

Luxosul se uită în imaginea solemnă, în cadrul pietrelor și a modelului de flori. Este suficient să alocați o strălucire a unghiilor, pietrelor sau floarei pentru a obține o compoziție foarte elegantă.

Nuanțele întunecate ale Olive, Marsh și Chocolate Brown vor fi întotdeauna o alegere foarte originală. Dacă acestea sunt alese corect la umbra pielii, este impresionant și în mod armonios se potrivesc în aproape orice imagine. Între ei înșiși, aceste nuanțe sunt foarte combinate, permițându-vă să creați un design unic și elegant. Mai expresivă în acest rând de nuanțe este considerată Emerald, va fi pur și simplu o opțiune excelentă pentru o ieșire solemnă.

O altă lovitură a sezonului – prune, vinete și întreaga paletă de purpuriu. Aceste nuanțe sunt simultan statut, expresiv și elegant. Ele subliniază perfect pietrele decorative, florile, ornamentele și strălucirea. Este suficient să aplicați o acoperire cu o singură imagine și să evidențiați un cui de accent pentru a obține un design incredibil de frumos și rafinat.

Nu merită să limiteze manichiura întunecată într-o opțiune monofonică, el revigorează perfect Frenc, manichiura lunară. „Feline Eye”, marmură, sclipire, oglindire, „sticlă spartă” sunt ideale atunci când o culoare bogată în întuneric este luată ca bază.

Combinaţie

Principalul lucru la crearea unei compoziții armonioase – combină în mod competent culorile. Nu contează dacă alegeți nuanțe consonante sau contrastante, manichiură cu două culori sau multi-colorate – culorile nu ar trebui să se contrazică reciproc, trăgând atenția asupra dvs.

Cea mai ușoară opțiune este o acoperire monocromă. În acest caz, este posibil să nu se folosească nici o culoare, ci o mulțime de nuanțe într-o singură scară, în orice caz o astfel de manichiură va fi foarte armonioasă. În versiunea monocrom puteți efectua o Ombera luxoasă, întinderea fără probleme de la tonuri întunecate la lumină.

O manichiură complementară de contrast este caracteristică combinațiilor opuse. Vă puteți opune nuanțelor întunecate și ușoare de aceeași culoare, o saturație diferită, textură, tonalitate, asociativitate de culoare.

Există culori universale care sunt perfect combinate între ele și practic cu orice nuanțe. Acest rând este culori clasice: alb, bej, gri și negru.

Citește mai mult  Elegant alb-albastru manichiură

Exemple ideale ale unei manichiură cu două culori – un compus al culorilor universale de contrast sau la un singur tonuri de temperatură. De asemenea, combinații similare foarte armonioase, atunci când două culori diferite de gampi apropiați sunt combinate. Exemplu luminos – albastru și albastru, galben și portocaliu.

Designul multicolor este creat în conformitate cu aceleași principii ca și cele două culori, doar nuanțe într-o astfel de compoziție trei sau mai multe.

Una dintre tendințele sezonului – manichiura spațială. Arată proaspătă, neobișnuită și nu necesită soluții complexe de culoare. Toate gamma necesare pentru a efectua un astfel de design – albastru, albastru, argint, violet – perfect combinat unul cu celălalt. Tranziții netede, planete, stele, glitter – toate acestea se întâlnesc foarte mult în nyl-arta cosmică.

Cum de a alege?

Alegerea materialului de înaltă calitate pentru manichiură este o garanție că acoperirea vă va încânta nu numai cu sofisticarea designului, ci și cu durabilitatea. Nuanțele de alegere sunt importante nu numai pentru maeștri, ci și pentru modele, deoarece este mai ușor să lucrați cu material de înaltă calitate și mai repede. Prin urmare, gelul gel ar trebui să fie:

 • cu durata declarată a șosetelor cel puțin trei săptămâni+

 • convenabil în muncă, adică, cu o ciucurie confortabilă, o coerență adecvată+

 • Ușor de eliminat – Timpul petrecut pe această procedură nu ar trebui să depășească trimestrul unei ore+

 • Paleta bogată, interesantă, originală, oferind mari oportunități pentru experimente, în timp ce densitatea ar trebui să fie suficient de mare+

 • Compoziție fără impact agresiv asupra unghiilor+

 • Lacul de gel trebuie să aibă un miros normal.

Paleta CHIC a nuanțelor luminoase și întunecate care îndeplinesc cerințele de mai sus este prezentată în astfel de branduri ca farmec, cinetică, Kapous, Elsa, Fox.

Paleta este un fel de afișaj pe care sunt prezentate toate nuanțele unuia sau a altui lac de gel. Este necesar pentru a demonstra în mod clar toate posibilitățile și rezultatul final al unei singure umbre. Formele de palete au o varietate de tipuri, deci merită alegerea celui care este cel mai convenabil. Cea mai comună paletă – „mușețel”. Este foarte confortabil în uz, vă permite să impuneți nuanțe unul pe celălalt, să comparați și să alegeți cele mai de succes combinații.

Tehnologia aplicării lacului de gel pe paletă nu este mult diferită de standard, dar are propriile sale nuanțe. Aplicați competent, acoperirea va ajuta următorul algoritm.

 • Degresați sfaturile și scurgeți-le în lampă.

 • În aplicarea bazei nu este nevoie, deoarece nu este necesar să se protejeze vârfurile de expunerea agresivă la lac.

 • Un strat de umbra necesară este aplicat la grade. Stratul repetat – dacă este necesar.

 • Toppingul este apoi acoperit cu partea de sus. Nu merită neglijat, pentru că dă și strălucește și efect. În plus, previne formarea de așchiere, zgârieturi, care este neprofitabilă va afecta forma generală.

Dacă este necesar, puteți amesteca diverse nuanțe și le puteți consolida pe paletă, astfel încât demonstrația să fie corectă.

Caracteristicile alegerii culorii

Selecție de culoare – unul dintre garantorii designului cu adevărat frumos, elegant și armonios. Nu există desene, modelare și bogăție a decorului nu fixează compoziția culorilor aleasă în mod analitic. Nuanțele de manichiură ar trebui să completeze perfect imaginea, să abordeze culoarea pielii, părul, alături de stil și stil. În plus, trebuie să luați în considerare lungimea și forma cuiului. Prin urmare, este atât de important să cunoaștem regulile de bază pentru alegerea culorii în manichiură.

 • Pastel este destul de universal și poate fi ușor aplicat în orice design, se potrivește perfect în diferite direcții de stil. În primul rând, este o cafea roz, bej, lapte, nudă, cu lapte, precum și nuanțe de perle. Una dintre cele mai versatile culori este albă, stă lângă un conac, dar în Franța versiunii este potrivită aproape întotdeauna și peste tot.

Citește mai mult  Cum să faci o manichiură în negru cu argint?

 • Roz, în ciuda frumuseții, este destul de agresiv, în mod ideal tinuta trebuie să treacă în orice detaliu cu o manichiură roz. Nuanțele blânde se vor potrivi cel mai bine imaginii romantice, dar nu se combină cu un ansamblu strict sau o rochie elegantă neagră.

 • Toate nuanțele de roșu – provocatoare, pasionate, caracterizează femeile fatale. Prin urmare, manichiura roșie va fi complet inadecvată într-o imagine blândă, minimalistă sau sportivă. Dar ansamblul gri, maro, alb și negru al rochiei este perfect pentru lacul stacojiu. Accesoriu roșu este de dorit, nu contrar designului asupra regimului de temperatură.

 • A fost mult timp învechit vederea că lacurile sumbre – un semn al unei personalități rapide. Vinul gamma, negru, culorile de prune sunt destul de universale. În mod ideal, ele trebuie să emită cu detaliile imaginii în culoare, apoi ansamblul va arăta complet.

 • Culorile acide sunt inadecvate sau într-un birou, nici într-o imagine romantică, nici în imaginea de zi cu zi, acest atribut al tinutatului de tineret. Tonurile de acid sunt cele mai ieftine decât impresia generală, astfel încât chiar și cuvintele tinere trebuie să fie cu ei cât mai precaut.

 • Norocos cu efectul strălucirii, strălucirea este incredibil de bună seara, ele sunt perfect combinate cu strasurile, „sticlă spartă”. Cu toate acestea, nu prea expresiv vopsea strălucitoare va fi adecvată în ansamblul de zi cu zi.

În plus față de regulile generale de alegere a culorii, este important să se ia în considerare lungimea și forma unghiilor. Regula veche care nu permite utilizarea lacurilor întunecate pe unghiile scurte nu este atât de neechivocă astăzi, dar totuși, lacul luminos prelungește vizual placa. Marigoldurile scurte rotunde vor arăta mai solid cu stratul de perle. Apropo, negru și toate celelalte nuanțe sumbre pe unghiile prea lungi arată vulgar.

Astfel încât manichiura nu contrazice machiajul, ia în considerare următoarele nuanțe:

 • Manichiura si machiajul in culoarea si temperaturile trebuie sa se intersecteze, armoniza+

 • Orice nuanță pastelă de design de unghii este perfectă pentru Tender Meikap+

 • Marsala, Bordeaux, vinul gamma în machiaj necesită același lucru de la designul unghiilor, dar este permisă diferența de nuanțe în aceste gamme+

 • ALAY Ruj și lac trebuie să fie într-un mod de temperatură+

 • Manichiura, aleasă sub culoarea ochilor sau umbrelor, arată incredibil de originale.

În nici un caz nu pot fi reduse la facturile de piele, pentru că nuanța aleasă în mod incorect poate crea efectul de mâini murdare, piele nesănătoasă:

 • fetele Flooking nu poate fi modest, este potrivit pentru aproape orice gamma și saturație+

 • piele Pale este perfect combinat cu nuante reci care pun accentul pe frumusetea ei de porțelan+

 • pielea inchisa la culoare sublinia perfect nuanțe luminoase, profunde, saturate, culori inchise.

Despre nuante populare de lac cu gel vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: