Pedichiură profesională: Revizuirea tehnicianului și mijloacelor de procedură

Pedichiură profesională: Revizuirea tehnicianului și mijloacelor de procedură

Nu puteți ignora și nu vă puteți îngriji să părăsiți piciorul. Din grija lor depinde de aspect, confort atunci când mersul pe jos și de sănătate. Puteți avea grijă de ei la domiciliu, dar pedichiura profesională este preferabilă.

Particularități

Pedichiura – una dintre procedurile de îngrijire a corpului. Fără picioarele bine îngrijite, imaginea unei fete îngrijite și frumoase nu creează. Pedichiura profesională are o serie de caracteristici care o deosebesc de acasă.

  • Dând aspectul estetic la picioarele suficient de repede (timp de 40-60 de minute)+
  • Implementarea procedurii de către un specialist care nu va face nimic inutil și nu va face rău+
  • Menținerea igienei pielii+
  • Îngrijirea piciorului pe tot parcursul anului+
  • Prevenirea formării fungice+
  • Protecție rustică de unghii+
  • Îndepărtarea unghiilor ingrown+
  • Eliminarea calusurilor+
  • Prevenirea deformării picioarelor+
  • AVERTIZARE Platfoot+
  • Eliminarea reziduurilor din piele care înfundă spațiul sub unghii și creează un mediu favorabil pentru reproducerea bacteriilor periculoase.

Tehnicieni principali

Există două tipuri principale de pedichiură profesională: primul este clasic, iar al doilea este un hardware. Făcând una sau altă procedură, să aibă grijă de unghii, picioarele în mod cuprinzător și să împiedice dezvoltarea bolilor fungice periculoase. Deși principalele specii sunt două, dar tehnicianul se bazează pe ele. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

– Clasic

Spre deosebire de pedichiura hardware, clasicul presupune oprirea manuală a îngrijirii pielii. Procedura este populară cu maeștri și fete care sunt obișnuiți să aibă grijă de ei înșiși (sau să nu aibă bani pentru procedurile salonului). Pentru a face o pedichiura clasica, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

  • foarfece+
  • pană+
  • piatră ponce+
  • forceps.

Înainte de a scoate tocuri flabbing, pielea oprire este purificată, se înmoaie prin imersie într-o soluție de săpun cu sare, adăugarea de sare. Apoi, ei iau în mâinile Pekme și tocuri de adevăr pentru a elimina dur dezordonat „crusta“. După aceea, ei separă cuticulele de cuie, tăierea sau împingând un băț special de lemn, picioarele sunt tratate cu un exfoliant. În cazul în care clientul dorește, apoi, după lustruire vopsele unghii. Procedura este considerată completă atunci când crema de nutrienți este aplicat pe picior și masaj ușor sale este efectuat.

Citește mai mult  Manichiura franceză Shellac: Opțiuni de proiectare și subtilitățile de a crea acasă

Un maestru bun este niciodată scurtarea unghiei „sub rădăcină“, lăsând o margine vizibilă a unghiilor. El face acest lucru nu pentru că este imposibil de diferit, dar pentru a preveni fosnetul unghiilor în piele.

– japonez

pedichiură japoneză are o diferență fundamentală față de toate celelalte tehnici. Făcând-o, Maestrul utilizează remedii naturale și naturale (scrubs, soluții pe bază de plante, minerale, paste de lustruire, uleiuri de bază și esențiale, pagini cu ierburi). Nu se ocupă nici măcar pe pielea cea mai aspră a uneltelor de picior din metalul și dispozitivele sintetice. Cu ajutorul unei pedichiură japoneză blândă și delicată, ei vindecă răni mici pe picioare, crăpături curățate, înmoaie zonele de umplere ale pielii, elimină Natoptes și Corns.

– european

Pedichiura europeană are o nuanță: a dus la oprire, vrăjitorul nu taie cuticula, nu utilizează unelte de apă și metal. Funcționează cu produse cosmetice speciale. De la utilizarea lor, pielea și cuticula sunt înmuiate. Aplicând scrubul, curățați Natoptyshi, porculii și dacă nu vă ajută, utilizați Pemzu. După aplicarea uleiului, ele afectează cuticula, împingându-l cu un stick portocaliu. După ce am vopsit unghiile de pe picior Aplicați crema.

Fetele sunt reticente să fie înregistrate pe pedichiura europeană. Nu toată lumea îi place că cuticula se îndepărtează și nu se taie. Clienții se tem că unghiile vor arăta curând. Dar dacă faceți o astfel de pedichiură în mod regulat, cuticula se va umfla și unghiile nu vor avea o vedere necinstită chiar și după trei săptămâni.

– Hardware

Pedichiura hardware este populară cu fete cu piele subțire (de exemplu, între degete sau în zona cuticulei). Spre deosebire de pedichiura clasică hardware – aceasta este o metodă uscată de prelucrare a picioarelor și degetelor. Maestrul afectează pielea cu un dispozitiv special, care este o mașină electrică cu tăietori diferiți. În funcție de model, viteza de rotație și mașina inversă va fi diferită. În unele aspirator încorporate, responsabil pentru colectarea particulelor de fracturare sau de piele slabă.

Aplicarea unui dispozitiv pentru pedichiură, pielea picioarelor este rânjenning, și nu tăiată, așa cum se întâmplă în timpul procedurii de pedichiură clasică. Duză largă sunt tratați cu pielea picioarelor și a tocurilor (există atât de multe straturi dense de piele înfloritoare) și subțiri pe degete și în regiunea cuticulei (ele sunt concepute pentru lucrarea „bijuterii”). La finalizarea tratamentului cutanat, expunerea la măcinare.

Citește mai mult  Idei de manichiură de design cu Pisici

Cele mai bune instrumente pentru procedură

Din ce mijloace și produse cosmetice, făcând o pedichiură, rezultatul depinde direct.

– Tasha Mint și Shalfe

Nu întotdeauna pentru stropire Păstrați picioarele în apă caldă cu șampon, săpun de magazin sau sare. Uleiul Tasha nu numai înmoaie în mod eficient pielea plină, creând impresia că totul se întâmplă în salonul SPA, dar accelerează și fluxul sanguin, luptele cu umflarea, reîmprospătează și îndepărtează uscarea excesivă.

– Scrub din bucătăria organică

Conține zahăr natural și oase de coacăze albe, care au un efect abraziv. Aplicând un mijloc numit „pantof de cristal” la picior, observați în curând că urmele de peeling și poluarea pe ele au dispărut. Alte componente – Ulei de trandafir și afine – face pielea netedă și moale. Efectul maxim este realizat dacă țineți picioarele în apă înainte de aplicare.

– Miko ulei de unghii

Miko ulei uleios se îngrijește de unghii pe picioarele ei. Lemon – una dintre componentele acestui fond, care este responsabilă pentru a le oferi o strălucire sănătoasă. De asemenea, conține tărâțe de oțel, cu care caută atenuări și încetiniri ale cuticulei în creștere + ulei de arbore de ceai și manuki cu efecte antibacteriene.

– Herbalife crema cremă de înmuiere

Crema „Ceaiul alb” Puneți ușor picioarele. Contribuie la hidratare, atenuare și nutriție a pielii datorită vitaminelor de nuc Makadamia, uleiuri de vegetație a caritelor, semințelor feroase în compoziție. Remedierea este absorbită instantaneu și începe să acționeze.

– Îngrijirea cremă

Din mijloacele de „nutriție intensivă” vine aromă ascuțită și trezită a cătușe de mare. Deși este ieftin, dar perfect se confruntă cu alimente, hidratante. Dacă utilizați în mod regulat crema, microcracurile vor fi aprinse și înmuiați Natopii.

– Înseamnă de la Deborah Lippmann

Maeștrii îndepărtează adesea compoziția bugetului de porumb, numită coborâre. Ei le aduc picioare la perfecțiune, îndepărtând creșterea formată pe piele. Doar nevoie de faptul că este necesar să o distingeți asupra zonelor problematice și să eliminați particulele de atroffice ale pielii cu un instrument adecvat.

Sfaturi de profesioniști

Imagini – Procedură importantă. În timp ce o ascunde imperfecțiunile în pantofi și cizme închise, alții vizitează salonul de înfrumusețare unde face pedichiura profesională. Se întâmplă că primul și bucuros ar schimba ceva, dar se tem să ardă cu stăpânul. Experții oferă astfel de sfaturi:

  • Nu mergeți la primul lounge. Maeștrii nu caută anunțuri și cele mai rele comentarii de pe Internet, deși iau în considerare, dar nu au încredere în ele cu toate. Este mai bine să găsiți un specialist în recomandările cunoștințelor, prietenelor sau rudelor.
  • Acest profesionist, de regulă, nu funcționează pentru bani într-un salon de viteză secundar, nu jut în colțul de lângă ieșire de la coafor. Are un dulap spațios de lumină cu echipamente de înaltă calitate.
  • Funcționează în îmbrăcăminte specială de protecție (șorț, tort, mască pe față), și nu în Trico cu un tricou.
Citește mai mult  Structura unghiilor: Schema, descrierea și plate Compozitie

  • Examinarea medicală este organizată anual.
  • Maestrul funcționează strict în conformitate cu tehnologia, fără să se retragă de la ea.
  • Folosește o mașină de frezat de înaltă calitate, și nu prima venire, cumpărată de recenzii despre dispozitivele Internet. Are o putere de 40 de wați și mai sus. Deoarece altfel, va trebui să aplice eforturile de a gestiona un picior fără a opri tăietorul (viteza optimă a rotației sale ar trebui să fie de 10-20 mii. Oborce. / min).
  • Pentru a nu face dificilă găsirea de maeștri și nu aveți încredere în picioarele dvs. cu oameni necunoscuți, puteți învăța o pedichiură profesională prin postarea cursurilor speciale.

Idei de design originale

În modă este încă o pedichiură monofonică. El este considerat un gen clasic și o soluție interesantă pentru unghiile elegante. Opțional vopsea unghiile pe mâini și picioare în mod egal. Vopsea cu diferite lacuri, dar numai astfel încât culoarea pe picioare combinată cu faptul că.

Fără desen (temă: imprimări florale, modele geometrice, abstracții, acoperire de marmură) nicăieri nicăieri. Ele sunt decorate cu toate sau câteva unghii pe picioare (pe alte acoperiri lasă un singur foton). Principalul lucru nu este de a exagera complexitatea modelelor: ceea ce ele sunt mai ușoare și concis, cu atât mai bine.

Unghiile pe picioare dau o formă ovală, dreptunghiulară sau cu rotunjire. Când colorarea, două tehnici sunt adesea combinate (strat de acoperire cu un singur foton + model geometric, desen francez +) și folosit pentru a spori rhinesee, pietricele, margele. În culorile trendului: roșu, alb, negru, albastru, albastru, piersic, roz, liliac, violet.

Cum se face o pedichiură clasică, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: