Cât de des pedichiură și cât timp această procedură durează?

Cât de des pedichiură și cât timp această procedură durează?

Grija pentru picioare si unghiile pe ele pentru orice femeie este importantă, cum ar fi o manichiură. Acest lucru vă permite să mențină picioare într-o stare de sănătate, de ce arata atractiv. Dar, în cele mai multe cazuri, femeile petrec pedichiura regulat numai în vara atunci când merg în pantofi deschise, iar aceasta este o omisiune clar din partea lor. Este demn de a înțelege de ce.

Cât de des pedichiură

Judecând după ceea ce spun specialiștii în acest domeniu, pedichiură trebuie să îndeplinească o dată pe lună. Acest lucru se explică prin faptul că plăcile de unghii pe degete și pielea sunt caracterizate printr-o creștere mai lentă în comparație cu pielea și unghiile de la mâini, așa că nu merită această procedură prea des. Dacă aveți grijă de picioare mai puțin, le puteți rula doar. Cel mai bine este să folosiți serviciile unui maestru profesionist care va fi capabil să se asigure că tocurile sunt moi, pe urmele nu sunt porci urâte și dureroase din urmele, iar unghiile de pe degete nu s-au rotit.

Frecvența tratamentului depinde, de asemenea, de următorii factori:

  • De la rata de formare a porumbului și a Natopesh, care este asociată cu tipul pielii – mai sensibilă și mai blândă predispusă la apariția lor rapidă+
  • În timpul verii, pedichiura trebuie făcută mai des, de aproximativ 1 timp în 15 zile, deoarece există un efect dăunător al particulelor de umiditate, ultraviolete și de praf pe picioarele deschise+
  • Dacă există o predispoziție la rugarea unghiilor în epidermă, este necesar să se efectueze o procedură mai des decât în ​​absența unei astfel de probleme.
Citește mai mult  manichiura de vară Bright: paleta de culori și caracteristici de design

În general, este suficient să vă uitați la picioarele dvs. pentru a decide, este timpul să faceți o pedichiură sau chiar mai devreme. Cei care folosesc în mod constant creme speciale și biogeluri, în special mai multă sesiune pe lună. Dar, uneori, o femeie este deja cu o mulțime de îngrijorări pentru a-și îngriji pe deplin picioarele la domiciliu. Și apoi li se recomandă să o viziteze mai des la maestru. Cu toate acestea, cei care sunt obișnuiți să actualizeze lustruirea unghiilor în fiecare săptămână și, în același timp, se simte confortabile, probabil merită să adere la aceeași frecvență și în legătură cu serviciile profesionale.

Tipuri de pedichiură și caracteristici

Între timp, diferite tipuri de eveniment utile pot afecta unghiile epidermei și picioarelor, care pot determina și frecvența sesiunilor.

Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți caracteristicile fiecărei proceduri.

Metoda marcată

Aceasta este o scăpare tradițională de a scăpa de calusuri și Natopesh – pentru că picioarele sunt stropite, iar stratul de piele excitat de frământare este îndepărtat. O astfel de pedichiură poate fi efectuată cu succes acasă. În saloane, mai ales dacă ajungeți la un maestru nefamiliar, există întotdeauna riscul de tăieturi, iar de când apa este o condiție necesară pentru această sesiune, o femeie poate fi infectată cu microorganisme sau ciuperci patogene. Tăierea constantă cu pielea veche și efectele aburului în acest caz pot duce la noi Natops, astfel încât sesiunile prea frecvente nu sunt de dorit și poate că această pedichiură merită, în general, să refuze, găsind opțiuni alternative.

Tehnica hardware

Urmărește în principal prevenirea rănirii, zgârieturilor și a altor daune și apă, adesea motivul apariției bolilor fungice, nu se aplică aici. Această metodă este relevantă atunci când starea picioarelor este departe de ideal, în timp ce absolut nu afectează viteza de creștere a plăcii de unghii.

Citește mai mult  Manichiura cu paiete pe sfaturi de unghii

Pedicur de cremă

Se numește și acid. Aceasta este, de fapt, aplicarea compozițiilor speciale care conțin fructe și acid glicolic, datorită cărora eliminarea deteriorării grosiere. Avantajul procedurii este totuși simplitatea sa, există, de asemenea, contraindicațiile sale care se referă la rănile deschise, crăpăturile, colțurile umede și cu ciuperci.

Concluzia care sugerează în sine este – selecția corectă a tipului de procedură provine din starea picioarelor. Asocierea unui specialist calificat poate ajuta acest lucru, el poate recomanda o anumită frecvență a vizitelor salonului.

Durata sesiunii

De timp, pedichiura clasică durează de la 40 de minute la o oră.

Durata procedurii constă în următorii pași:

  • Prepararea constând în îndepărtarea lacului cu un fluid special, curățarea opririi și degetelor, aplicând agentul de exfoliere+
  • Apoi, despachetați în baie cu dezinfecție și soluție de vindecare+

  • Uneori pentru îndepărtarea oboselii și severității, medicamentele sunt utilizate care contribuie la vindecarea timpurie a plăgii, fac pielea mai moale și să restabilească circulația sângelui în picioare+
  • După aceasta, particulele prăjite grosiere sunt îndepărtate de ferăstraie speciale+

  • Prin foarfece, stâlpi de șlefuit și pediculum pentru pedichiură este administrată forma optimă a unghiilor+
  • În etapa următoare, se aplică o soluție de înmuiere la unghii, după care cuticula este tăiată+
  • În cele din urmă, se efectuează lacuri, elemente decorative și acoperire de fixare.

La sfârșitul sesiunii, comandantul petrece un masaj picior, pune crema principală de cremă pe piele.

În ceea ce privește procesarea hardware, poate dura doar 20 de minute, deoarece nu este obligată să se rupă.

Întrebare frecventă pe această temă – cât de mult este deținută pedichiura, realizată cu o acoperită. În mare măsură depinde de tehnologia de aplicare, în special, Shellac este o metodă care asigură cel mai lung efect care durează până la trei săptămâni. Dar poate, de asemenea, să depindă de cât de repede cresc unghiile și se dovedește că răspunsul constă în caracteristicile individuale ale fiziologiei fiecărei femei.

Citește mai mult  Prezentare generală a nuanțelor populare pedichiură și a soluțiilor spectaculoase de culori

Rezumând, se poate spune că nu este necesar să vizitați în mod constant saloanele de înfrumusețare – Dacă fiecare zi este dată la picioarele mele puțin timp, aplicați medicamente de înmuiere și răsfăț periodic băile lor saline, apoi vizitele la master pot fi relevante numai pentru a actualiza acoperirea decorativă.

Pe secretele opririlor de îngrijire se spune în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: