Pedichiura cu lac de gel: Cum să faceți și să aranjați frumos?

Pedichiura cu lac de gel: Cum să faceți și să aranjați frumos?

Pedichiura frumoasă face femeia impecabilă. În ciuda faptului că îl puteți face acasă, nu mai rău decât într-un salon de manichiură, nu fiecare femeie deține informații despre principalele nuanțe ale tehnicii pedichiurii. Nu necesită investiții uriașe în achiziționarea de echipamente și înșiși înșiși. Materialul acestui articol va contribui la completarea lipsei de informații.

Caracteristicile înregistrării

Gel Lacas este un lac hibrid care a combinat proprietățile lacului și gelului. Secretul unei pedichiuri frumoase folosind lac de gel este două reguli: de calitate și design elegant. Calitatea este realizată prin utilizarea unor produse și decoruri bune de lac, precum și respectarea tuturor etapelor de pedichiură. Dacă ignorați regulile de executare, nu va exista nici o acoperire pentru o perioadă lungă de timp.

Design – un proces creativ care nu tolerează necorectie și lacuri excesive.

Prin urmare, acesta este selectat înainte de începerea pedichiului, alegerea elementelor decorative sub o anumită imagine de sex feminin sau pentru costumele casual. Deoarece o astfel de acoperire este ținută mai mult decât analogii obișnuiți, designul este selectat astfel încât să se apropie de cele mai multe lucruri de la dulapul de sex feminin. În acest caz, puteți utiliza diferite elemente de decorare (de la plat la volumetric 3D).

De la acoperirea obișnuită a lacului de gel, folosită astăzi pentru pedichiură, este de atractivitate mai mare a tonurilor de culoare și durabilitatea compoziției aplicate. În funcție de marca producătorului, ea deține unghiile de la două până la patru săptămâni și chiar mai mult. Uneori, plăcile de unghii au timp să crească bine, iar acoperirea nu se lipsește. Secretul se află în doi factori:

 • Grosimea straturilor aplicate, care, un total de pedichiură, pot fi de până la cinci+
 • folosind lampă de înaltă calitate pentru a usca fiecare strat aplicat de pe placa de unghii.

  Fiecare strat aplicat trebuie să fie foarte subțire, aproape aer. Așa că el și pe placa de unghii vor fi distribuite fără dungi și, în plus, nu va cădea pentru cuticul și rolele laterale ale unghiului. Este important să înțelegem că echipamentul cu care lucrează într-un salon de manichiură diferă de faptul că femeile sunt folosite la domiciliu. Diferite metode de îndepărtare a Pesigi, deoarece în cabină este un hardware, iar la domiciliu pentru acest instrument obișnuit de manichiură.

  Menținerea tipului de pedichiură în sine, care, în plus față de obișnuit, astăzi poate fi un european netivorat sau așa-numit european. Dacă metoda tradițională, care este asociată cu descărcarea cu unghii, este aproape întotdeauna asociată cu dificultățile de îndepărtare a cuticulei și perigei (și uneori burr), tipul european sau uscat (este japonez și spa) mai mult. Cu ea, cuticula nu este tăiată, dar mișcați. Unii maeștri sunt încrezători că este pedichiura uscată care ține pe unghii mai mult, deoarece atunci când, unghiile nu își schimbă forma, ceea ce nu se poate spune despre versiunea tradițională (devin mai apartamente). Cu toate acestea, în general, tipul de pedichiură nu este important, ci corectitudinea executării acestuia.

  Pregătirea unghiilor

  Înainte de a aplica picioarele produselor de gel pe unghii, este important să se pregătească unghiile în sine, deoarece fără acest lucru nu puteți conta pe de înaltă calitate și durabil. Pregătirea plăcilor de unghii are caracteristici proprii. De regulă, sarcina Master este de a crea o bază ideală sub acoperire. Luați în considerare modul în care se face în versiunea tradițională.

  Picioarele ar trebui să fie curate pentru a preveni infecția cutanată în jurul plăcilor de unghii.

  Degetele pot fi înmuiate timp de 10 minute în apă caldă. Din această pesigue, situată pe părțile laterale ale rolelor, va fi mai ușor de separat de unghii. Va fi mai ușor de îndepărtat, de asemenea, apoi ridicați cuticula în sine. După ce unghiile sunt stoarse, ele le șterg uscate și, dacă este necesar, aplicați un ulei special de înmuiere, dacă este necesar.

  Citește mai mult  Cum se face o lacquet francez de manichiură la domiciliu?

  Apoi, curat Pesigi și cuticule. Mișcările sculei nu trebuie să fie ascuțite și rupe. Pielea este injectată și vor apărea imperfecțiunile comandantului. Este necesar să curățați totul prea mult în direcție, dar înainte. Pentru a preveni întreținerea majorității pielii în zona cuticulei, este mai întâi ridicată folosind o spatulă specială și apoi mișcați degetele. Un astfel de truc va elimina apariția unei răni, iar o femeie va vedea cât de mult și unde să se elimine.

  Dacă este incomod să utilizați pensete, cuticula poate fi tăiată cu foarfece de manichiură. Rugozitatea în partea superioară a unghiei poate fi îndepărtată de ferăstrău, dar este necesar să o faceți până când evacuarea unghiilor. După ce Pesigi și cuticula vor fi îndepărtați, iar o formă frumoasă va fi administrată marginea superioară a unghiei picioarelor, va rămâne pentru a îndepărta stratul de stralucire din plăcile de unghii. Aceasta va crește aderența lacului gelului cu un cui și va extinde durabilitatea pedichiului.

  Este mai bine să utilizați în acest scop un șlefuitor soft special. Nu va răni pielea în jurul unghiei, nici din rolele, nici în partea de jos în zona cuticulei. Deoarece particulele de praf, după măcinare poate interfera cu impunerea de acoperire, acestea sunt curățate cu un șervețel moale și degresant. Dacă nu există o astfel de substanță la domiciliu, în schimb, puteți utiliza un lichid pentru a elimina lac gel.

  Etape de acoperire

  Calitatea pedichiului va depinde de nivelul de pregătire a picioarelor și precizia maestrului. De fapt, procesul de aplicare a straturilor de lac gel nu este atât de complicat cât timp, deoarece fiecare strat aplicat. Și dacă considerați că maestrul poate fi mai întâi angajat într-un cui activ, făcându-l până la sfârșitul anului, atunci toate unghiile pot lăsa pentru mai mult de o oră.

  Tehnologia de execuție pedichiură cu lac de gel constă din mai mulți pași consecutivi.

  Mai întâi trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie. Setul standard include:

  • Acoperire de bază+
  • Pigmentat lac de gel+
  • top+
  • Lampa UV pentru uscare+
  • Elemente decorative.

  În plus, pentru decorarea costurile pentru a prepara o perie subțire, cu peri elastice. Dacă aveți de gând să se stabilească un model de cristale, pentru a pregăti adaptarea corespunzătoare, pentru că luând piese mici și mâinile pentru a crea un model pe o bază lipicios nu va funcționa. Etapele de bază ale calității pedichiura.

  unghii de gătit

  În cazul în care straturile de lac maestru de precizie nesiguri aplicat în jurul unghiei (partea de jos și), acesta devine un strat special de silicon. Acest material poate fi un două tonuri (roz și alb), se usucă și după uscarea ultimului strat este îndepărtat de pe piele ca un film subțire. Acest lucru se face în scopul de a stăpâni gel de unghii pătate accidental de unghii placă. Adevărul este că, după întărirea acoperirii pentru a elimina din piele este dificil, si arata o pedichiura nu este frumos să fie.

  cadrul de aplicare

  Basecoat inventat, în scopul de a pigment mai bine comprtat și superior. În structura sa, această substanță transparentă cu consistență lipicioasă. Se aplică plăcii de unghii cât mai bine posibil și fără probleme, fără a vizita rolele laterale și zona cuticulei de mai jos. Aceasta este o bază strălucitoare care este aplicată de un strat subțire și se usucă timp de una sau două minute (în funcție de tipul de acoperire utilizat și de tipul lămpii).

  Citește mai mult  Negru manichiură cu aur: idei elegante și tehnicieni

  Pigment

  După uscarea și uscarea bazei, cuplați în colorarea unghiilor cu lac de gel, folosind acoperirea unei umbre predeterminate. De regulă, un strat subțire nu este suficient pentru a suprapune placa de unghii. Prin urmare, vopsea un pigment la unghii de două ori. Cu toate acestea, astfel încât nu au existat benzi, după aplicarea lacului, trebuie să așteptați cel puțin un minut: compoziția se întinde pe placa de unghii și acoperirea este egalizată. Dacă nu așteptați un minut, după uscare, dungile vor rămâne.

  Top acoperire

  Furnizarea sau stratul superior – finalizarea unei manichiuri clasice. Această substanță poate avea un tip diferit de structură. De exemplu, nu poate fi doar lucioasă, ci și mată și chiar un efect catifelat, să fie cu un strat lipicios sau nu. Ce opțiune este mai bună – fiecare femeie pentru noi înșine decide pe cont propriu. Opțiunea lipicioasă este bună pentru decorare, lucioasă permite pedichiura să arate proaspăt proaspătă.

  Analogii mați și catifelată creează un efect de lux.

  Decor

  Există situații în care pașii de pedichiură pot implica decor intermediar. Depinde de tipul de decor utilizat. De exemplu, dacă este autocolantele bazate pe apă, ele sunt lipite după baza și primul strat de pigment. În același timp, pentru a nu schimba expresivitatea nuanțelor autocolantului, baza pentru ele ar trebui să fie tonurile luminoase ale lacului de gel.

  După uscarea unui strat de pigment pe cui va aplica un strat. Cu tăiat pe forma unui cui, autocolantele îndepărtează filmul, apoi a coborât piesa de prelucrat în apă rece. După două sau trei secunde, se obține, scos din substratul de hârtie și îl pune pe unghie cu un strat. Decorul este aliniat folosind o perie subțire, distribuind autocolantul în mod egal pe toată placa de unghii.

  Apoi, unghia cu modelul este uscată și numai după aceea că un film excesiv este clar de sus. Apoi aplică un alt strat de finisaj și se usucă sub lampă. Aproximativ tehnologia similară a unghiilor sunt decorate cu un decor japonez celebru. De asemenea, cristalele cu pietre mici sunt, de asemenea, așezate pe partea superioară a vitezei scăzute și apoi uscate sub lampa UV. Același lucru se poate spune despre decorarea unghiilor piciorului de către un microbistant și o pulbere de turmă.

  Cu toate acestea, dacă autocolantele bazate pe lipici sunt utilizate pentru a decora unghiile, acestea sunt aplicate pe un strat uscat. Apoi sunt acoperite de partea de sus a altui astfel încât autocolantul să nu cadă prea repede de bază. Dacă vorbim despre stupling, se aplică pigmentului. În același timp, pentru ștanțare, alegeți modelul dorit și culoarea contrastantă a lacului gelului. După ce desenul este atașat la baza unghiei, se usucă sub lampă și apoi unghia este acoperită cu vârf și uscată din nou.

  Există alte tehnici de decorare. Unii nu au nevoie de o acoperire finală de finisare pe partea de sus a decorului, deoarece, în primul rând, decorul este lipit de partea de sus și, în al doilea rând, stratul superior poate strica estetica aspectului pedichiului. Dacă vorbim despre modelarea, atunci acest decor nu poate fi numit practic și durabil. Motivul pentru aceasta este unghia permanentă de ascundere cu modelul de încălțăminte, spălând picioarele.

  Cum să eliminați?

  Scoaterea lacului de gel din nivelul unghiilor este mult mai complicat decât stratul obișnuit, deoarece dacă este acoperit în mod corespunzător cu nogurile de pe picioare, îl păstrează foarte mult timp (până la 5 săptămâni). De regulă, datorită hrănirii plăcilor de unghii, ambreiajul de unghii cu lac este destul de puternic. Prin urmare, va trebui să înmuiați lacul de gel cu o curățare specială. Removerul obișnuit de lac nu este potrivit: este necesar ca acesta să fie destinat unui lac de shellac sau gel.

  Unghiile sunt învelite cu șervețele speciale impregnate cu spălări și se lasă pentru o vreme pentru a facilita îndepărtarea stratului de acoperire din bază.

  La expirarea timpului dorit, ei iau un stick portocaliu și îl folosesc cu ajutorul său și elimină lacul. O singură piesă este rar eliminată, deci va trebui să petreacă mult timp la îndepărtarea lacului de gel. Nu ștergeți acoperirea ferăstrăului, deoarece unghii și căderea atunci când pedichiura, care îi dăunează. Este inutil să frecați fără plăci de unghii de capăt cu un șervețel umed: nu va da rezultatul. Fără înmuiere, gelul gelului de fotografiere cu unghii va fi dificil.

  Citește mai mult  Unghiul BONDER: Ce este și cum să îl utilizați?

  Idei moderne

  În acest sezon, tendințele la modă au prezentat câteva noi produse ale designului. De exemplu, una dintre soluțiile extraordinare astăzi este evidențiarea zonei cuticulei. Dacă a fost utilizat pentru a fi luat pentru a decora partea inferioară cu strasurile sub formă de arc, astăzi partea inferioară se distinge aproape aproape de partea inferioară a unghiei pe tot parcursul amplasamentului în care cuticula este îndepărtată. Este la modă să se evidențieze această zonă de unghii cu strasuri, desenul de pe pietre și cristale, precum și de aurirea și argintul.

  Frenc sa schimbat. Dacă a aderat mai devreme la liniile clasice arcuite sau așa-numitul „zâmbet”, acum caută asimetrie. Linile din acest sezon sunt diagonale, iar combinația de tonuri diferite este binevenită, conectată prin modele de dantelă și pietre în același timp. În acest sezon, Frenc este deosebit de elegant și spectaculos: dacă lungimea unghiilor permite, designul poate consta din mai multe nuanțe și model deasupra lor.

  Pedichiura populară de ziare, pentru a crea piesele obișnuite de ziar. Ele sunt coborâte timp de câteva minute în alcool și apoi aplicate pe un strat de pigment (aproximativ 30-40 de secunde) și după acoperirea finisajului de desen imprimat. Pentru a da efectul de epocă peste modelul ziarului, unghiile focale ale picioarelor sunt adesea decorate cu autocolante mici.

  Tendințele acestui sezon sunt oferite să acorde atenție proiectării unghiilor picioarelor cu o folie specială. Dacă se dorește, o femeie poate alege opțiunea între patru soiuri ale acestui produs, oferind o pedichiură nu numai un design unic și spectaculos, dar la modă și modern.

  Folia poate fi combinată cu un lac de gel care are o strălucire metalică.

  Una dintre soluțiile extraordinare din acest sezon – decorarea parțială a unghiilor. În același timp, desenul este aplicat la unghiul nelegat. Arata ca designul interesant si proaspăt. În plus, în linii verticale de modă: placa de unghii poate fi decorată cu două nuanțe contrastante ale produsului, închizând îmbinarea între ele cu o serie de tije sau dantelă, desen.

  Pedichiura frumoasă și simplă poate fi făcută pe baza autocolantelor de apă. Ei economisesc în mod semnificativ timp pentru a desena elemente mici. Arată ca un design de pedichiură frumos și profesional, ca și cum ar fi fost efectuat într-un salon de manichiură. Iubitorii de desene minuțioase ar trebui să fie supravegheate la decorarea unghiilor picioarelor cu bong-uri și pietre, așezând o varietate de modele pe unghii de accent de la o marcă mică.

  Despre cum se face o pedichiură cu un lac de gel acoperit, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: