Pink Blue Manicure: Caracteristici și idei originale

Pink Blue Manicure: Caracteristici și idei originale

Roz și albastru în manichiură arata foarte feminin, ușor, armonios. Combinând diverse nuanțe, puteți obține imagini frumoase unice. Aceste două culori sunt potrivite pentru orice lungime și formă de unghii. Ridicați designul adecvat folosind culori roz și albastru pot fi utilizate pentru orice costum: casual sau festiv.

zece

Fotografii

Caracteristicile acestei combinații

Combinația de roz și albastră arată întotdeauna foarte elegantă și exquisite. Maestrii Neil-Art oferă din ce în ce mai multe opțiuni interesante cu nuanțe ale acestor culori.

Acest sezon este extrem de popular roz și albastru, în unghii scurte având o formă rotundă sau pătrată. Desigur, este de dorit ca piața să fie atenuată, așa că nuanțele vor arăta mai multe delicate pe ele. Pe unghiile lungi două culori arată, de asemenea, bine, mai ales dacă sunt indicate.

Utilizați manichiura roz-albastră cea mai bună în sezonul cald. De exemplu, în timpul iernii, o combinație de piele palidă de mâini cu nuanțe reci de roz și albastru creează o impresie de emisivitate.

Puteți alege ca culori pastelate, care vor da imaginea romanticității și feminității și nuanțe colorate strălucitoare, aducând o mică parte din răufăcătoare. Puteți decora o manichiură în aceste culori în diferite elemente suplimentare, cum ar fi pietre, desene, paiete, folii, autocolante.

Cum de a alege nuanțe potrivite?

Alegerea nuanțelor potrivite este un subiect foarte important. Puteți desena toate modelele originale, utilizați diferite idei, dar toți vor arăta ridicol sau chiar repulsiv dacă nuanțele au fost alese. Astfel încât manichiura în culori roz și albastre arata perfect, ar trebui să urmezi unele reguli. În caz contrar, în loc de gălbenele elegante, puteți obține vulgar și țipând, care va strica numai întreaga imagine.

În primul rând, nu ar trebui să combinați nuanțe de la lacuri palide cu luminos. Ea face manichiura ciudat. Se pare că fata de unghii tocmai a plecat fără lac. Care caută culori albastre luminoase cu roz pal. Această combinație este mai bună pentru a ignora imediat.

În al doilea rând, toate culorile au nuanțe reci și calde și albastru cu roz fără excepție. Cel mai adesea rece sunt mai multe nuanțe saturate și mai luminoase. De exemplu, pentru roz, așa este culoarea lui Fuchsia, Majer, Raspberry. Printre nuanțele calde, merită să subliniem umbra trandafirilor de ceai, coral, somon, piersic, cu note carminice. Nuanțele reci de albastru sunt reprezentate de Clear Celestial, Aquamarine, Turcoaz și Cyan.

O pereche excelentă pentru albastru rece va deveni nuanțe roz roz în culori calde. Dintre acestea, se dovedește o combinație armonioasă. Manichiura mai rafinată poate fi obținută, conectând ușor albastru cu pastel roz. Roz și albastru pot fi adăugând elegant alb.

Alegerea unui lac, merită să plătiți o atenție deosebită umbra pielii pe brațe. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să faceți o manichiură într-o schemă luminoasă de culori. De exemplu, pentru pielea palidă, prin venele sunt vizibile, nuanțele reci nu sunt potrivite. Ei vor adăuga mâini albastre dureroase. În loc de ele, este mai bine să combine turcoazul și coralul sau ceresc și somon.

Fetele cu piele întunecată norocoasă, deoarece sunt potrivite pentru orice culori, chiar și cele mai strălucitoare. Cu toate acestea, nu este necesar să refuzați de tonurile dezvăluite care vor arăta, de asemenea, luxos pe mânerele tăbăcite. Piele de măsline nu este prea bine combinată cu gamma pură-albastră. Este mai bine să preferați turcoazul, menta sau cian. Tonurile verzi în combinație cu albastru vă permit să câștigați nuanța de măslini.

Cum pot efectua designul?

Decorați-vă unghiile cu o combinație de roz și albastru este ușor, mai ales atunci când știți ce fel de design preferă. Faceți o manichiură elegantă pentru fiecare zi sau evidențiați mânerele pentru vacanță foarte ușoară. Diferite elemente suplimentare sub formă de pietre, paiete, folie pot ajuta.

Moon Manicure

În tendință, manichiura Lunii este ținută. Pentru aceasta, se folosește doar o pereche de flori, iar un accent special este pe fântână. Ele pot fi lăsate transparente sau parțial vopsea, lăsând un arc elegant. Astfel de note arata grozav, decorate cu strasuri. Dar numai paietele ar trebui să fie sigur de a alege o placă de unghii.

Utilizați manichiura lunară pentru viața de zi cu zi, deoarece este foarte îngrijită și blândă. Mai ales că astfel de design se potrivește cu unghiile scurte. Forma sondei opțional ar trebui să fie naturală, aici toate fanteziile sunt bune. Pentru vară, o opțiune bună va fi gaura sub forma unui unghi. De la idei populare care merită remarcat manichiura geometrică lunară și manichiura în culori pastelate.

Franch

Franța a încetat mult să fie simplă și plictisitoare. Astăzi puteți utiliza în siguranță în siguranță culorile roz și albastru. Pentru a da o manichiură de efect, puteți folosi o bandă de umbra de argint. Dacă doriți să vă simțiți ca o adevărată doamnă, puteți face Frenc cu o margine albastră liberă.

Fetele îndrăznețe pot picta unghiile cu culoarea piersicii și marginea pentru a aranja azure sau ceresc. Franța poate fi completă cu desene. Și chiar și cea mai simplă mazăre. De exemplu, puteți picta placa cu culoarea trandafirilor de ceai, pentru a termina banda subțire a ultramarinei și deasupra celorlalte puncte. Bravul Operațiunile pot combina chiar manichiură franțuzească cu Ombre.

Gradient

superba manichiura Gradient în sine. El nici măcar nu are nevoie de un decor suplimentar. Repere de o astfel de manichiura poate da linii goale pentru ochi. Gradient de la un aspect roz și albastru spectaculos și original. Mai mult decât atât, secvența de tranziții ale acestor culori pot fi cele mai diferite. În mod ideal, un astfel de design este potrivit pentru o primăvară, când așa că vreau ceva colorat și neobișnuit.

galbenelele Bright pot fi obținute, combinând în albastru tranziție gradientului, roz, menta. În același timp, se poate face pe toate unghiile, sau atrag atenția doar câteva. În cazul în care gradientul nu este suficient, atunci se poate aplica, de asemenea, un desen amuzant pe partea de sus a acesteia. De exemplu, să se relaxeze pe mare, opțiunea perfectă este palmierii negru peste roz și albastru. Pentru acest design, nu este în valoare de împrumut pe nuanțe deschise, luminoase și saturate va fi nu mai puțin interesant.

Unghiile lungi mai bine aranjate cu tranziția spre margini roz. Tehnica Ombre este unică și potrivită pentru plăci de unghii de absolut orice formă. Mai mult, aranjați unghiile în acest stil complet simplu chiar și pe cont propriu. Va dura numai un burete de spumă și un pic de apă caldă. Tranziția poate fi efectuată atât orizontală, cât și verticală.

7

Fotografii

Desene frumoase

Desenele au fost mult timp angajate într-o poziție de lider printre bijuterii din manichiură. Pe o bază roz, desenele geometrice arată foarte impresionante și îndrăznețe. Pentru fetele care iubesc desene animate, opțiunea perfectă va fi personaje de desene animate, care sunt perfect combinate cu un stil liber în haine.

Desenele interesante pe unghiile albastre roz sunt obținute prin lac negru. Și în această interpretare arată atât o varietate de figuri, cât și linii mici.

Modelele neobișnuite pot fi create folosind apă. În acest scop, culoarea principală este aplicată mai întâi. apă și apoi ia mai multe nuante de lac sunt adăugate la acesta. Apoi, cu ajutorul scobitori obișnuite este creat model complicat. Cu toate acestea, este necesar să nu uitați să reducă degetele în apă, astfel încât desenul este adunat într-un singur întreg.

Cea mai simplă opțiune a imaginii, dar nu este mai puțin atractiv, sunt dungi. Această opțiune este foarte ușor să se întoarcă de la de zi cu zi pe festiv, folosind folie sau lac de aur benzi pentru separare. Cage, de asemenea, atrage cu ușurință, mai ales cu ajutorul benzii pictura. nuanta foarte expresiv de Fuchsia pe albastru. Puteți face acest design chiar mai interesant, folosind alb și auriu.

Designerii nu recomanda frică și, în același timp, se combină cușcă, mazăre și imprimeuri florale. Apropo, modele florale chiar simple, care, în tonuri de roz și albastru arata foarte ușor și atractiv, sunt încă relevante. Mai ales dacă da preferință la culori caramel.

Aplicarea de strălucire

Sequins Chiar și cea mai simplă manichiură se poate transforma într-un luminos, festiv și de neuitat. Un mic model de fierbere în combinație cu nuanțe luminoase se va bucura probabil de natura romantică. Excelent decorațiuni strălucitoare arată în combinație cu dantelă și modele florale.

Fetele Merry pot încerca o combinație de benzi transversale și paiete. Pentru plăci largi de unghii este mai bine să alegeți dungi longitudinale.

Pentru manichiura clubului cu paiete este indispensabilă. Este suficient să aplicați culoarea principală și pe partea de sus pentru a merge cu paiete de altă culoare – și unghiile vor fi arse cu lumini răutăcioase. Desigur, este mai bine să faci asta cu toate plăcile, dar numai cu unii.

Scânteia aduc expresivitate la manichiură. Cu ajutorul lor puteți obține rapid și ușor o creație unică. Cu toate acestea, într-o manichiură pentru fiecare zi, este mai bine să faci pietre doar o placă de unghii.

Exemple interesante

O opțiune excelentă care creează o dispoziție de izvor va deveni o manichiură în tonuri de culoare albastră pastel. Pentru el, mai întâi, plăcile de unghii sunt acoperite cu lac într-un stil clasic. Degetul mijlociu se remarcă suplimentar cu două culori bine. Ca rezultat, se pare că culoarea manichiurii se schimbă în mod magic. În mod ideal, el se va uita la marginile lungi ale formei ovale.

La unghiile devin foarte vizibile, elegante și rafinate, puteți alege o combinație de turcoaz roz și ușor. Origional dau modelarea acrilică sub formă de flori. Și miezurile pot fi umplute cu pietre, paiete sau margele.

Gradientul de flori roz și liliac arată curat și luxos. Puțurile cu mai multe degete pot decora în plus straturile.

Opțiunea de vară va fi o manichiură multicoloră. Când se efectuează tehnica unui gradient moale și o culoare este în mișcare imperceptibil în alta, atunci unghiile arata foarte impresionante. Marigolurile multicolore nu au nevoie de ceva de decorat suplimentar. Singurul lucru pe care trebuie să aibă grijă este de forma perfectă a plăcilor de unghii. Este de dorit ca ei să fie pătrați.

Cum se face un gradient pe unghii, veți învăța în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: