Pusher pentru manichiură: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Pusher pentru manichiură: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

În ritmul actual al vieții, practic nu există timp să-l cheltuiți pentru îngrijire. Fetele moderne încearcă cu un timp minim de petrecere și mijloace pentru a crea o manichiură, deoarece mâinile trebuie să fie întotdeauna bine îngrijite. Astăzi, un reprezentant de sex sexual la domiciliu produc diferite tratamente de îngrijire a părului, fata, precum și margini. Manichiura joacă un rol important, deoarece cu cât este mai atentă, cu atât mai elegant arată. Pentru a crea o manichiură frumoasă inițial, mâinile ar trebui să fie puse în ordine și pentru că trebuie să cumpărați unelte speciale. Atenție separată merită un pulover pentru cuticule. Merită luarea în considerare a ceea ce este, cum să îl alegeți corect și cum să îl utilizați.

Ce este?

PUSHER este un instrument special care ar trebui să fie atât Wizard de manichiură profesională, cât și pentru utilizare la domiciliu. Acest instrument este conceput pentru a lucra cu cuticula. Cu ea, puteți da unghii false o formă semicirculară simetrică frumoasă. Sarcina principală a împingătorului este de a muta cuticula, deoarece numele a trecut de la împingerea cuvântului englez.

Modelele moderne ale pucherului au cea mai mare parte două părți, fiecare fiind destinată anumitor scopuri.

 • O parte este reprezentată ca o lamă. Poate fi două soiuri: chiar și măturat. Acest instrument permite cu ușurință pentru a deplasa cuticula de pe suprafața unghiilor, în timp ce nu o traumează.
 • O altă parte este numită AX. Acesta are un scop diferit – îndepărtarea cuticulelor și bavuri, precum și eliminarea murdăriei de sub unghii. Cu acest instrument, instrumentul este adesea pregătit pentru nogot pentru a construi în continuare în sus.

Este demn de atenție la faptul că unele fete pentru a lucra cu cuticula prefera stick-ul portocaliu, dar este poeker, care este mai convenabil și eficient pentru utilizare.

Principalul lucru este de a alege acest instrument în mod corect, deoarece depinde complet rezultatul muncii sale.

Vizualizări

producătorii moderne oferă o gamă largă de pulberi, în cazul în care fiecare cumpărător va fi capabil de a alege un instrument de manichiura in functie de scopuri personale. Ele nu diferă numai în scopul, dar, de asemenea, dimensiuni, precum și materialele din care sunt realizate. Este în valoare de vedere mai multe soiuri de impingatoare moderne.

 • Unilateral. Acest model are la un capăt la lamă. Acesta este destinat în mod specific pentru a muta cuticula, este imposibil să taie ceva.
 • Bilateral. Acest instrument are deja mai multe funcții, pentru că pe de o parte există o paletă pentru a muta cuticula, iar pe de altă parte – un vârf ascuțit, care vă permite să eliminați murdăria de sub plăcile de unghii. Al doilea capăt de două sensuri instrumentul poate fi echipat cu o mașină de tuns, care să permită tăierea cutoff.

IMPORTANT: împingător pentru o pedichiura are o lama mai mare decât pentru manichiura, care este asociat cu particularitățile unghiilor de pe picioare.

Este demn de luat în considerare faptul că materialul din care este fabricat împingătorul poate fi diferit.

Sfat silicon este ideal pentru acei oameni care au capilarele apropiate, deoarece acest material nu se poate deteriora pielea. Dacă luăm în considerare materialele ecologice, atunci ar trebui să acordați atenție modelelor de lemn, în plus, ele sunt destul de ieftine. Și, desigur, instrumentele profesionale sunt făcute din metal.

Forma de ardere poate fi diferită – rotundă, semicirculară, indicată și chiar pătrată. Fiecare cumpărător în sine decide care formă va fi la fel de confortabilă posibil pentru a realiza acele scopuri pentru care acest instrument este achiziționat.

Care este diferența dintre SHBRA?

Astăzi, împingătorul și Shbra au devenit aproape concepte aproape identice, deoarece modelele moderne combină de obicei aceste două instrumente care sunt utilizate în scopuri diferite, iar aceasta este principala lor diferență. Deci, cuvântul „împingere” a trecut de la împingere engleză – împingere, iar cuvântul „Shbra” a fost format din german SCHABEN, care traduce cum să „rostogolească”. Din aceasta rezultă că împingătorul este conceput pentru a muta cuticula, iar Shbra – pentru tăierea întregului inutil. Aceste două instrumente sunt indispensabile pentru a crea o manichiură frumoasă, atât de multe companii creează modele pe care o are împingătorul și pe cealaltă – Șabra. Și cum se numește un astfel de instrument neobișnuit, fiecare decide pe cont propriu.

Cuticula este foarte importantă pentru gălbenele, deoarece împiedică bacteriile. Dar, din păcate, utilizarea detergenților afectează negativ, ca rezultat, pielea devine uscată și, cu timp, chiar explozia, apar răni mici, ceea ce poate deveni o inflamație și injecții de inimă. Prin urmare, prelucrarea cuticulei oferă o igienă de mână. Desigur, pentru tăierea cuticulelor merită să folosiți garnituri sau foarfece, dar mai întâi trebuie să faceți acest lucru și în acest caz împingerea este indispensabilă.

În timp ce sebrables sunt aplicate după ce a lucrat cu Pooker, deoarece vă permite să ștergeți galbenele de la acele particule de cuticula, care a rămas pe placa.

Aceasta este diferența dintre aceste două instrumente pentru manichiură.

Citește mai mult  Lavandă manichiura: idei la modă și caracteristici de culoare

Este demn rezumă cele de mai sus, menționând că împingătorul este o lopată de dimensiuni mici, cu o margine rotunjită pentru mișcarea cuticula, în timp ce shabra este un dispozitiv pentru îndepărtarea cuticula care cultivate la placa de unghii. Shabers pot fi folosite în diverse scopuri, astfel că este produsă în diverse forme. În aparență, ea, de asemenea, arata ca o lopată, dar o margine este teșită și ascuțită, care vă permite să-și exercite convenabil și răzuire rapid.

Dacă vă va oferi în magazin pentru a cumpăra în loc de Poucher Shabra, aceasta indică faptul că vânzătorul, în general, nu înțeleg instrumentele de manichiura.

Mulți producători de astăzi sunt așa-numitul amestec așa-numit, care este atât un flusher, cât și o răzuitoare. Un astfel de instrument bilateral este în cerere, deoarece atrage atenția asupra confortului și a practicității. A fost un astfel de hibrid care a influențat faptul că aceste două concepte au devenit interschimbabile.

Cum de a alege corect?

Alegerea instrumentelor pentru lucrul cu cuticula este foarte importantă, deoarece doar o impuls de înaltă calitate poate garanta un rezultat bun, precum și siguranța. Merită să acordăm atenție mai multor recomandări atunci când alegeți un astfel de instrument de la profesioniști.

 • Materialul joacă un rol important. Ele pot fi făcute din lemn, plastic și metal. Mai bine să dea preferință unui instrument metalic. Este oțelul medical inoxidabil care va deveni o soluție excelentă atât pentru maeștrii profesioniști din industria nevătă, cât și pentru începători. Dacă luăm în considerare pulberi de lemn și plastic, este de remarcat faptul că acestea sunt de rupere destul de repede, așa că trebuie să cumpere în mod constant un nou instrument.
 • Pashers din lemn Ideal pentru lucrul cu o cuticula moale, astfel încât acestea sunt recomandate să cumpere pentru fete. Dar oamenii cu experți cuticule rigide recomandăm să folosiți opțiuni exclusiv din metal.

 • Dacă doriți să achiziționați instrument bilateral Pentru a lucra cu cuticula, atunci este necesar să se aprecieze fiecare parte. Pusher ar trebui să fie netede și rotunjite, și Shabra, dimpotrivă, este excelent, deoarece este cu ea că puteți tăia o cuticula daune.
 • De mare importanță este mânerul de împingere. Trebuie să fie confortabil de ținut în mână. În cazul în care mânerul este alunecat, atunci acest instrument nu poate funcționa. Este o preferință în valoare de pe dispozitiv, care este echipat cu un mâner cu nervuri sau are un strat anti-alunecare.
 • Nu uitați de forma scalării lui Shbra. Deci, instrumentul ascuțit este potrivit pentru un pat de unghii înguste, dar o opțiune rotundă, semicirculară sau pătrată – o alegere excelentă pentru plăcile cu unghii largi.

 • Merită evaluarea foarte multă lucrare a pucherului. Merită să luați o lopată și să o cheltuiți pe palmă sau, ca o opțiune, încercând doar. Metalul trebuie să fie neted, fără burscă, deoarece vor duce cu siguranță la răni pe piele.
 • Dacă aveți nevoie să cumpărați un pasager cu un curette, care este folosit pentru a elimina pielea moartă, care este de obicei acumulată între cuticul și unghia, atunci merită acordată atenție ascuțirii sale. În același timp, nu ar trebui să fie foarte acută pentru a evita deteriorarea pielii.

Producătorii de rating

Este demn de a lua în considerare cele mai bune producători de rating de pară să știe, Ce instrumente sunt caracterizate de o calitate excelentă și sunt solicitate în rândul consumatorilor.

 • Puternic. Această companie renumită produce o gamă largă de instrumente și echipamente pentru industria Neil. Pentru a crea purtători, marca aplică oțel medical de la o calitate excelentă. Aceste modele sunt echipate cu un mâner practic și confortabil care are un efect anti-alunecare. Fiecare model este caracterizat de funcționalitate. Printre gama propusă, modelele sunt foarte populare, care, pe de altă parte, au o curetă. Dacă alegeți Calitate, atunci ar trebui să cumpărați un trecător de la STARK.
 • Yoko. Acesta este un alt brand bine-cunoscut care oferă echipamente de manichiură și pedichiură de înaltă calitate. Această companie oferă o gamă de pulbere lucioasă și mată. Și, de asemenea, pot avea lungimi diferite și pot aplica pentru o varietate de scopuri. Lungimea instrumentului variază de obicei de la 12 la 14,8 cm. Mulți reprezentanți ai sexului fină sunt preferați de acest brand datorită costului disponibil. Astfel încât spălarea unilaterală, de obicei, costă de la 100 la 150 de ruble și bilaterale – de la 250 la 300 de ruble. Este o calitate excelentă și un preț acceptabil de prețuri realizate de la compania Yoko în cerere în rândul ambelor profesioniști, cât și în rândul utilizatorilor obișnuiți.
Citește mai mult  Mat violet manichiură - idei și tendințele modei

 • ZINGERE. Această companie este cunoscută de mulți datorită diferitelor dispozitive pentru crearea unei manichiură și pedichiură frumoasă și de înaltă calitate. Ele aparțin nu numai armelor, ci și foarfece, trimmers, shabras și așa mai departe. Multe modele sunt echipate cu două sfaturi, în timp ce unul dintre ele este reprezentat sub formă de spatulă, iar al doilea este caracterizat prin subtilitate și claritate, pentru a face curat pe părțile laterale ale plăcii de unghii cu ea. Puteți găsi o culoare cu diferite dimensiuni și forme ale lamei în funcție de preferințele personale. Cumpărătorii pot chiar să achiziționeze un instrument care, cu excepția flusterii, include o bucată sub forma unui ferăstrău. Un astfel de dispozitiv va deveni indispensabil în fața fiecărei manichiură, cu costul mediu – 370 de ruble.
 • Metzger. Această companie este cunoscută în multe țări ca producător de echipamente și instrumente pentru procedurile de cosmetologie. În comparație cu mărcile descrise mai sus, produsele METZGER sunt caracterizate de cea mai bună calitate și costuri ridicate. Un astfel de instrument poate fi observat, de obicei, în mâinile profesioniștilor din industrie Neil. O astfel de împingere este de aproximativ 550 de ruble. Pentru examinare de către cumpărători sunt prezentate atât opțiuni de volum cât și una. Producătorul utilizează exclusiv pentru producția de pulberi din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Practicitate și durabilitate – acestea sunt punctele forte ale armelor de la marca Metzger.

 • Esență. Acest brand este, de asemenea, în cerere, mai ales dacă aveți nevoie să cumpărați un impuls. Compania oferă un instrument care garantează destul de ușoare și eliminarea corectă a cuticula. Împingător este echipat cu un vârf de construcții din ceramică, cu care munca cu cuticula are loc destul de ușor și fără dureri. În gama de produse, chiar din cauciuc sfaturi pot. Acestea sunt concepute special pentru pielea sensibilă și delicată. Toate produsele ESSENCE se referă la profesionale, iar acest lucru este cel mai bun garant al calității.
 • O. P. I. Multe saloane de frumusete produc instrumente de achiziție pentru manichiura acestei companii special. Pentru uz casnic, astfel de dispozitive sunt destul de rare, deoarece costul unui impuls este de aproximativ 2000 de ruble. O calitate excelenta este principalul avantaj al produselor de marcă. Instrumente pentru o lungă perioadă de timp nu au nevoie de ascuțire. O gamă largă de modele, o varietate de sfaturi vă permit să alegeți opțiunea în funcție de dorințele personale.

 • Mertz. Mulți maeștri ai echipamentelor și dispozitivelor de lucru și dispozitive ale acestui brand. Ele sunt caracterizate de o calitate excelentă, astfel încât să garanteze o muncă sigură chiar și atunci când ajustează cuticula. Toate sfaturile sunt perfect ascuțite, astfel încât să puteți tăia cu ușurință o piele de deteriorare, eliminând în același timp apariția zgârieturilor pe placa plăcii. Compania oferă fanilor săi bilaterali care sunt echipați cu o singură parte printr-o săgeată acută pentru a elimina cuticula de pe laturi și pe celelalte lame rotunjite să lucreze la baza NOB. Brandul utilizatorilor de produse lasă mai mult feedback pozitiv. Destul de des, împingătorul este utilizat pentru a îndepărta șelacul sau lacul de gel după înmuiere într-un mijloc special pentru îndepărtarea unei astfel de acoperiri. MERTZ adesea ocupă primul loc în rating-ul de echipamente pentru manichiura si pedichiura.

Cum se utilizează?

Deci, de mai sus este deja luate în considerare, pentru care are nevoie de împingător, iar acum este în valoare de mai mult despre modul în care acestea să dezasamblați sunt corecte pentru a utiliza pentru a obține rezultatul dorit. Este demn de lipit la o anumită secvență de acțiuni.

 • Inițial, este necesar să se pregătească un cui de a lucra cu Pooker – îndepărtați baza, lac de gel și alte acoperiri, dacă acestea sunt prezente pe placa de unghii, altfel este imposibil de controlat unealta sub unghiul necesar.
 • După aceea este în valoare de un instrument de dezinfecție în sine, precum și ocupa un antiseptic de mâini. În acest scop, puteți utiliza peroxid, spirt medicinal, vodca sau clorhexidină.
 • Ar trebui să dea forma corectă pentru a forma corectă – a regla marginea liberă a unghiei, în timp ce concediu lungimea necesară, face corectarea formei, astfel încât, în toate galbenelele a fost la fel. Pentru a preveni separarea unghiilor, merită să lucrați cu un fișier de sticlă.
 • Este strict interzisă deplasarea cuticulei într-o formă uscată. Este necesar să se pregătească o baie caldă cu ierburi sau o soluție de săpun, scufundarea degetului în el. Această procedură va evita ruperea cuticulei în viitor.
Citește mai mult  Manichiura cu lac de gel brun: design si decor

 • Dacă placa de unghii este o depășire mare a cuticulei de pe placa de unghii, merită să utilizați un dispozitiv de îndepărtare specială, care este aplicat în zonele problematice și la stânga timp de 10 minute pentru a le înmuia.
 • Apoi, trebuie să alunecați mâinile sub apă și să înmoaie cuticula cu ulei, pentru că merită să efectuați mișcări de masaj, ca și cum ar fi frecventa-o într-o rolă de ootolonă. În același timp, puteți împinge cuticula puțin în direcția cea bună, astfel încât alte manipulări să fie ușoare și mai rapide.
 • Toate excedentele de ulei trebuie eliminate cu ajutorul tamponului de bumbac.
 • Acum profitați de spălare – trebuie să aplicați o parte largă a lamei la placa de unghii, și anume: la cuticula, care trebuie deplasată și este necesar să reziste unui unghi de 40 sau 45 de grade. Treptele soft ar trebui efectuate pentru a promova cuticula mai aproape de baza noggle, placa ar trebui să rămână liberă.
 • Este strict interzis să lucrați cu spălarea atunci când este la un unghi de 90 de grade, deoarece marginea ascuțită poate duce la pachet și apariția rănilor.

 • Mai mult merită să se deplaseze de un poker de la mijloc până la părțile laterale ale rolei de otolo-coadă.
 • O astfel de ordine de acțiune merită interpretată pe fiecare gălbenuș. Dacă după procedura de pe marigree, fragmentele cuticulei au rămas, atunci este necesar să se utilizeze scabul, care este de obicei localizat pe partea opusă a sculei. Mișcările ar trebui să fie ușoare.
 • După procedura de curățare, este mâinile în valoare de echitatie, prelucrarea produselor de piele, precum și instrumente de dezinfectare.
 • Pentru a atenua cuticula, este demn de remarcat orice ulei pe ea, în timp ce efectuează un masaj de lumină.

Important: Dacă procedura este corectă, atunci senzații dureroase nu vor apărea cu siguranță, în special sângerare.

Sfat

Pentru ca procesul de eliminare a cuticulei cu ajutorul pistolului, a avut loc cu ușurință și eficient, Este necesar să se respecte următoarele consilii de specialiști:

 • Nogot este mai bine pentru a pune pe o suprafață solidă, atunci când surplusul de circumcis cuticule+
 • Tăierea cuticula ar trebui să fie atent, încet, astfel încât mâna nu aluneca, pentru că atunci puteți deteriora pielea+
 • astfel încât să nu tăiați surplusul de cuticula, merită să-l respingă în mod regulat+
 • Cuticula este, de asemenea, în mod regulat hidratata, atunci procesul de repulsie va avea loc mult mai ușor+
 • În cazul în care cuticula este foarte uscat, atunci merită să-l umezește cu ulei de măsline, în timp ce efectuează mișcări de masaj+
 • Un înlocuitor excelent pentru îndepărtarea cuticula este vaselina, deoarece se înmoaie perfect+
 • Dacă este necesar, taie cuticula mort sau erogenial ar trebui să fie utilizate numai instrumente de înaltă calitate+
 • Decupați surplusul de cuticule stă cât mai aproape posibil de baza nogot, dar în același timp, pielea ar trebui să rămână fără a răni.

Cum să ascuți la domiciliu?

Multe fete sunt interesați de modul în care să ascuți împingătorul la domiciliu, astfel încât procesul de eliminare a surplusului de cuticulele sa întâmplat rapid și ușor. Dacă face corect un spălător de ascuțire, atunci nu va trebui să achiziționeze o nouă. Profesioniștii susțin că un instrument de înaltă calitate necesită ascuțire puțin o dată pe an la. În cazul în care împingătorul este de proastă calitate, sau le folosiți destul de des, atunci va trebui să-l ascuți mult mai des.

Pentru ascuțirea împinge, o mașină specială se va potrivi perfect,. Pentru a începe, merită să utilizați cercul abraziv, deoarece este responsabil pentru o ascuțire brută. Numai după aceea poate fi lustruită de uter. Asigurați-vă că pentru a face stratificarea marginii sale de fiecare dată, deoarece afectează modul în care lucrările vor fi efectuate.

Pentru a da împingerea netezitei după ascuțirea soluției ideale va fi utilizarea de gravură flexibilă.

Când lucrați cu mașina este terminată, ar trebui să suflați un vârf al instrumentului pentru a preveni posibilele tăieturi în timp ce lucrați cu acesta, deoarece va fi foarte ascuțit. Pentru aceasta, bara de diamant este ideal. După aceea, vârful stochează încă cu dispozitive speciale.

Multe fete folosesc o modalitate destul de originală de a ascuți un fum. Instrumentul principal este șmirghel. Ei îl lipsesc pe ferăstrău, folosind aderență față-verso, și obține un dispozitiv excelent pentru a oferi Pushubra inițială acută. Această metodă poate fi utilizată nu numai pentru flusterul, ci și pentru restul instrumentelor de manichiură.

Cum să utilizați în mod corespunzător împingerea cuticulei, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: