Sortimentul de lac gel opțiune

Sortimentul de lac gel opțiune

Pe piața materialelor pentru manichiură, sunt reprezentate o gamă mare de acoperiri de unghii. Gel Lucky „Opțiune” a apărut pe rafturile magazinelor destul de recent, dar au reușit deja să iubească mulți designeri profesioniști în industria Neil. Ceea ce își imaginează ceea ce gama de acest produs poate fi găsită pe rafturile magazinului și ce caracteristici de la acoperirea acestei companii, a spus în articolul nostru.

Despre producator

TM „Opțiune” este disponibilă în Rusia. În 2015. Compania Voronezh a fost implicată într-o cercetare detaliată a produselor pentru modelarea și designul unghiilor companiilor europene și americane celebre. Ca rezultat, a fost creată o linie de produse, nu inferioare analogilor străini.

Particularități

Gel Lacquer „Opțiune” au o serie de avantaje:

 • Acestea sunt produse interne+
 • Lacurile de gel sunt destul de de înaltă calitate, îndeplinesc toate standardele rusești pentru acest produs+
 • au capace bune, nu mergeți+
 • țineți lung pe unghii+
 • Produsele au o gamă foarte largă, astfel încât să o puteți alege pentru fiecare gust și imagine+
 • Printre produsele oferite, există o serie hipoalergenică care este potrivită pentru fete cu o placă de unghii sensibili+
 • Costul, comparativ cu brandurile europene, este destul de democratic.

Cu toate acestea, prețul lacurilor sunt unele dintre dezavantaje. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație cu unele timbre rusești sau cu sortiment, care oferă noi „accidentale“, costul de gel de lacuri „Opțiunea“ este ușor mai mare.

Gamă de produse

Nu South Gel norocos „Option“, a câștigat dragostea de profesioniști. În plus față de înaltă calitate, produse au un sortiment mare, care vă va permite să aleagă „Shellac“ pentru toate ocaziile.

Citește mai mult  Ideile de design ale pedichiului original și frumos Feline Eye

Orice design, cu gel lacuri începe cu aplicarea unei baze. Acest strat permite de a oferi o aderență bună a compușilor de pigment cu o placă, în același timp, protejează unghia pentru colorarea în sine. TM „opțiune“ arată un strat de bază de cauciuc în sticle cu o perie și fără.

lacuri colorate gel sunt o serie de „Organic“. Acestea sunt trei faze, adică, necesită aplicarea obligatorie a bazei și un fixator. Gel lac nu miros. Acest lucru este foarte important atunci când se lucrează cu clienții, deoarece nu toti oamenii percep mirosurile în mod egal. Nu există solvenți în compoziție, astfel încât produsul din sticlă nu se evaporă. Formula acestui „Shellac” este lipsită de elemente chimice agresive, produsul nu provoacă alergii.

Gel norocos „organic” poate fi împărțit în două tipuri.

 • Smalț. Acest produs are capace bune. Nu există scânteieri. Culorile sunt dense, fără perle.
 • Sclipici. Datele lacurilor de gel includ scânteia mici, care dau unghiile efect de neegalat.

Lacul de gel de finisare al acestui brand este prezentat în mai multe eșantioane.

 • Cauciuc de sus fără strat lipicios. Se arată perfect în șosete, nu timid, nu pierde stralucirea. Potrivit pentru aplicarea diferitelor noduri.
 • Cauciuc de cauciuc cu strat lipicios. Nu este inferior în calitate de probă anterioară, dar la sfârșitul procedurii necesită eliminarea stratului de dispersie. O astfel de acoperire este utilizată în cazul unui design complex de unghii, de exemplu, folosind folie.
 • Sus cu efect de catifea. Matte acoperire pe unghii se bucură recent extrem de popular. În acest caz, efectul de catifea acestei acoperiri este perfect ținut. Partea de sus nu are un strat lipicios.
Citește mai mult  manichiură de primăvară: secretele de decor și ideile sezonului

Paleta de culori

Gel colorat Lacuri TM „Opțiunea” sunt reprezentate de o paletă destul de largă de nuanțe și culori.

 • alb. Perfect cade. Pentru aplicarea doar una sau două straturi subțiri. În timp, nu galben. Perfect potrivit pentru manichiura franceză.
 • Negru. Acest lac de gel este posibil pentru a pune totul într-un singur strat. Este potrivit în vopsea de gel de întoarcere, deoarece are pigmentare densă.
 • Nud. Paleta este reprezentată de mai multe nuanțe naturale care pot fi selectate pentru orice culoare a pielii.
 • roșu. Aici puteți ridica atât Crimson roșu strălucitor, cât și adânc, precum și tonuri de vinuri.
 • Roz. Majoritatea femeilor preferă să vadă diferite culori roz pe unghiile lor. În linia de gel lacuri „opțiunea” veți găsi diferite nuanțe de la roz deschis la fuchsia și purpuriu.
 • Verde. Această culoare este destul de diversă. Și în linia lacului de gel „Opțiune”, este, de asemenea, reprezentată de mai multe nuanțe. Mentă, muștar, salată, turcoaz, bogat verde – toate acestea veți găsi în paleta acestui produs de marcă.

De asemenea, veți găsi mai multe nuanțe albastre, purpuriu, portocalii, maro și gri.

Recenzii

Cumpărătorii răspund despre „Opțiunea” de vacanță Gel este destul de mare, indicând o combinație bună de preț și calitate a acestui produs. Deși unii indică o coerență destul de groasă – trebuie să vă adaptați la aceasta.

Procesul de creare a unei manichiură utilizând opțiunea Lacquer „din seria” Organic „, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: