Tendintele modei de manichiură în tonuri de galben

Tendintele modei de manichiură în tonuri de galben

femeie bine îngrijit întotdeauna provoacă admirație pentru alții, se pare auto-suficient și sigur financiar. Nu ultimul rol în echipamentul de manichiura moderne doamnă joc. Gel, lac, selac – există mai multe opțiuni pentru a sublinia stilul și imaginea. femeie Bright prefera nuanțe suculente, doamnelor grave, fie nu deranjează să urmeze noile tendințe de timp de moda.

opt

Fotografii

Particularități

Întotdeauna manichiură relevantă în culorile galben, în cazul în care numai pentru că este pozitiv și curcubeu, în afară, acesta combină mai multe culori. De la galben, itifies lumina soarelui, de vară și o stare de spirit buna. Cel mai adesea, o astfel de manichiura este în cerere de la oameni deschise, pozitive. Adesea culoarea galbenă este încă duplicată în accesorii, elemente de haine și încălțăminte.

Cu toate acestea, există destule câteva fete care consideră manichiura cu cea mai mare parte a culorii galbene țipând și inadecvate pentru viața de zi cu zi. Stylistii privind culoarea la moda pentru manichiura sunt inregistrate sa renunti la cadru si urmeaza chema de libertate.

Se remarcă faptul că galbenul este universal. Are multe nuanțe sursă: rece și cald, strălucitor, pastel.

Opțiuni pentru nuanțe

Alegerea unei manichiură în culori galbene, puteți bate orice, chiar și stilul foarte conservator.

 • Stilul de birou Necesită reținere și chiar rigoare. Pentru fete care stau în atmosfera de negocieri de afaceri și întâlniri, o opțiune bună va fi un fel de lac de culoare mat. Tonurile luminoase sunt adăugate ca un accent mic.
Citește mai mult  Pink Gel Lacquer: Ce culori să o combine și ce design să alegi?

 • Pentru viața de zi cu zi, este perfectă tonuri înfundate (lenjerie) și calm (miere, chihlimbar). O astfel de manichiură este potrivită atât pentru halatele familiale, cât și pentru un costum de sport.

Un fel de ton atașează hostess de manichiură și mărturisește gustul ei bun.

 • Sursă galbenă În comparație cu culorile calde, totuși, atunci când se combină cu culoarea, strălucirea, gri, cenușă, azur, este reîncarnată într-o răceală.

Implementarea tehnicii

  Lecțiile de manichiură pot fi studiate acum prin intermediul resurselor de internet gratuit. Dacă există o perie subțire pentru desenele desenate, unele răbdare și timp liber, atunci Puteți crea o manichiură galbenă fără ajutorul unui vrăjitor la domiciliu:

  • Cea mai ușoară aplicare a ornamentelor este modele simple, linii împrăștiate sau simetrice, cușcă, cercuri+
  • Flori, emoticoane, inimile pe fundal galben vor fi completate de o manichiură calmă, fără intenție+

  • Efectul excelent se va întoarce dacă alternezi diferite nuanțe de galben+
  • Decorați unul dintre unghiile cu element decorativ – Winn pentru manichiură în galben.

  Ce este crackering?

  Cuvântul „Cracker” a venit din sfera picturii. Acest design neobișnuit de unghii imită crăpăturile în lac. O manichiură similară este creată de un lac special Crochelle – Crac.

  Realizați o combinație impecabilă de tonuri cu bază galbenă dificilă. De exemplu, o manichiură cu culori contrastante poate arăta foarte dură și galben alb – pentru a atașa o vedere nesănătoasă. Pentru a obține un ornament colorat pe unghii, nu este necesar să se urmărească scopul loviturilor într-o singură direcție. Efectul final dorit depinde de dimensiunea și grosimea lacului.

  Crăpăturile mici pot fi create folosind un burete convențional de cauciuc de spumă. Efectul, apropo, va fi vizibil numai după ce lacul se va usca.

  Sfaturi Masters

  Oferim mai multe recomandări de specialiști Pentru a crea o manichiură în nuanțe galbene.

  • Manichiura într-o astfel de culori câștigătoare pe unghiile de lungime scurtă sau medie. Apropo, unghiile foarte lungi de astăzi nu sunt în modă. Dacă fată salvează o astfel de lungime, atunci trebuie să aleagă tonuri pastelate.
  • Pentru o manichiură strălucitoare, nu este necesară adăugările. O umbră saturată este auto-suficientă decor și accent, astfel încât monogramele și pietrele să fie inadecvate.
  Citește mai mult  Cum de a da o formă unghiile frumos ascuțit?

  • Dacă fata trebuie să realizeze o expansiune vizuală a plăcilor de unghii, atunci în acest scop, încadrarea este perfectă în negru.
  • Manichiura luminoasă va evidenția defectele unghiilor și cuticulele netratate. Prin urmare, este necesar anterior să aducem unghiile în ordine. Drepturile se ascund cu succes sub stratul dublu al bazei sub lac.

  • Efectul de manichiură galben curajos asupra formei ovale sau dreptunghiulare.
  • Combinație albastră și galbenă – contrast luminos, spectaculos.

  În acest caz, este nedorit să decoreze unghiile. Cea mai bună opțiune – face un desen decorativ pe niște cuie.

  • În combinație de galben cu negru, nu este recomandat pentru a efectua franceză, deoarece efectul vizual nedorit al prăbușirii Colora va apărea pe partea.
  • Aur, argint, turnat într-o manichiura metalica cu un lac galben ar trebui să fie aplicate extrem de atent.

  Nu este strict recomandat să se aplice o astfel de strălucire pentru toate unghiile într-un rând, este posibil numai alternanță.

  opţiuni de frumoase

  1. Are relevanță pentru a nu pierde dorinta de a dilua liliac galben manichiura. Tranziția va fi buna vizual dacă pe unghii cu un lac galben pentru a traduce un autocolant cu o floare de liliac o nuanta de un ton mai deschis sau desena un boboc perie complicat de aceeași culoare. Placarea luciu dă unghiile prospețime și rafinament. O astfel de manichiura este perfect pentru un eveniment solemn.
  2. Cu ajutorul tehnologiei de manichiură apă, puteți crea în mod independent, o adevărată capodoperă. Un exemplu este vizibil amestecând două culori: liliac și galben. Pentru a obține un astfel de efect, lacuri scade în feluri de mâncare cu apă. Ca rezultat, pe suprafața apei există un fel de model. Cu ajutorul unui ac sau scobitori sunt create petale de două culori. Această opțiune este interesantă pentru imaginea festivă sau de zi cu zi.
  Citește mai mult  Pentru și împotriva manichiurii în spitalul de maternitate

  Cum se face o manichiură galbenă cu strasurile, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: