Trandafiri pe unghii: stiluri de design și tendințe de modă

Trandafiri pe unghii: stiluri de design și tendințe de modă

Tonul de flori al manichiurii este una dintre opțiunile curente pentru crearea unui design de vară. Printre alte varietăți de culori, un model deosebit de popular pe unghii sunt trandafiri. Despre ce stilurile designului lor și modul de combinare a tipăririi cu tendințe la modă de decrete de nyl, citiți mai departe.

Caracteristici de decorare

Trandafiri pe unghii nu pot fi atribuite desenelor universale, deoarece nu se pot încadra în nici un stil de femeie și în special ceapa. De exemplu, această imprimare este incompatibilă cu un cod strict de îmbrăcăminte și, prin urmare, nu poate fi utilizat într-un stil de birou sau de afaceri. Această imprimare nu este potrivită pentru reprezentanții Boemiei, precum și angajamentul de direcții gotice în îmbrăcăminte. Nu îl veți vedea în imaginea pregătirii și fuziunii, el este contraindicat în Anime Luke, căutând o cosplay de un caracter.

Cu toate acestea, în manichiură cu trandafiri există o mulțime de feminitate și sensibilitate. În același timp, pentru a dezvălui începutul feminin, ar trebui luate în considerare un număr de factori. De exemplu, este cu siguranță forma decorului, deoarece el este cel care este conceput și strică o încercare de proiectare premium. Execuția trebuie să fie nu numai profesională, ci și adecvată:

 • Numirea manichiurii+
 • Vârsta femeii+
 • Preferințe de gust+
 • o anumită direcție în haine+
 • Obiectele existente ale dulapului femeilor.

În plus, trebuie să înțelegeți că trandafiri pe unghii vor atrage atenția și, prin urmare, este necesar să se aleagă culoarea pigmentului principal și de contrast pentru manichiură la manichiură, materiale de decorare, instrumente pentru crearea designului, precum și relevanța de Bijuterii suplimentare. Va trebui să reducem numărul de unghii de accent, deoarece altfel manichiura poate pierde expresivitatea.

Trandafirii în sine pot fi diferiți, de exemplu, plat sau volumetric, ecran sau pulverizat. Desenați imagini în moduri diferite și, pentru o bază diferită, care adesea permite decorului nu numai o măcinare la modă, ci și o șlefuire destul de spectaculoasă a unei manichiură. Cu toate acestea, acest decor, spre deosebire de multe altele, nu prevede întotdeauna adăugarea de pietre sau cristale, cum ar fi campusul și chiar paiele. Din acest motiv, efectuarea unei manichiura cu trandafiri, ar trebui să nu încercați să combinați desenul cu decorul incompatibil.

Forma

În ciuda opiniei existente care trandafiri de pe unghii pot decora absolut orice gălbenele de sex feminin, este greșită. Pe lângă faptul că sunt tendințele la modă, este important să se ia în considerare duioșia desenului. Dacă, să zicem, ei pot decora plăcile de unghii cu o altă linie de margini de băut, apoi despre lungimea și claritatea, situația se va confrunta în mod diferit. Potrivit tendințele modei, astăzi netezimea și naturalețea formei de unghii este importantă, iar acest lucru înseamnă că Cele mai bune opțiuni vor fi nogot de lungime medie, cu:

 • Direct mici+
 • Oval Linia Edge+
 • formă în formă de migdale+
 • drepte cu laturile ușor rotunjite.

În ceea ce privește stilet, în plus față de o anumită agresivitate, această formă nu corespunde distorsiunea desenului. Bineînțeles, astăzi și își găsește fanii, deși nu este încă la modă să o numim încă, deoarece moda este îndreptată spre maximul vieții naturale a femeii.

Este o formă care adesea sugerează opțiunile de culori, precum și dimensiunea și cantitatea lor. Astăzi este la modă să decoreze suprafața unghiilor cu o floare mare, dar nu se uită mai puțin frumos pe gălbenele și trandafirii mici răsucite, care ocupă întreaga zonă a plăcii de unghii. Nu mai puțin interesante și neprofitabile. De regulă, pentru unghiile scurte, se iau imagini mai mici pentru a reduce vizual lungimea deja insuficientă. Când lungimile sunt suficiente, acesta oferă un spațiu mai mare pentru design.

Paleta de culori

Până în prezent, trandafirii de pe unghii pot fi efectuate în orice, fără a limita soluții de culoare. Fiecare dintre ele își va permite starea de spirit de proiectare, precum și statutul. În același timp, florile pot fi localizate atât pe întreaga suprafață a plăcii de unghii de accent, iar în partea sa mici. De exemplu, poate fi o gaură sau un desen la bază sau, dimpotrivă, imitația francului, în care trandafirul va fi înlocuit cu un zâmbet tradițional.

Pentru fiecare soluție, puteți ridica o culoare diferită de lac. Frumos caută vin și trandafiri roșii pe un fundal roz sau sub formă de pudră. Nu există trandafiri mai blând în culorile alb și roz. O opțiune șic va fi utilizarea și baza de negru. Apropo, dacă-l acoperi cu wipping de aur, și apoi trage trandafiri și să le dea volumul, se va dovedi unul dintre modele la modă până în prezent.

Pentru manichiură cu trandafiri, în special nuanțe armonioase ale lui Pastel Gamut. Trandafiri pot fi caramel, albastru, mentă, bej, cremă, aluminiu, burgundă, aur, argint, piersic. Frumos va arata pe fundal negru alb si alb si flori de argint. Combinație la modă de albastru și roz, marsal și alb.

Model în tehnicieni

Decoreaza cu manichiura de accentuare a trandafirilor, folosind diferite tehnici de decorare. De exemplu, poate fi o pictură de artă a unghiilor. Face greu din cauza desenului miniatural. Acest proces necesită atât răbdare, cât și precizia și alegerea corectă a pigmenților, precum și abilitățile artistice. Trageți trandafiri în moduri diferite:

 • Poate fi o bază de cerc inegal, care va da în continuare forma de petale cu un mijloc+
 • De multe ori folosiți tehnica unui frotiu, în care două lacuri de contrast sunt aplicate pe perie pentru a crea nuanțe+
 • supercrima și creați cu ușurință trandafiri de picături de două lacuri contrastante, înarmate cu un ac, „rotind” centrul florii și întinzându-l pe laturi, dând un aspect mai estetic+
 • Elegant sunt trandafiri, fără desen, provenind din mijloc, în care nu există nuanțe, dar numai marginile petalele sunt vizibile.

Dacă nu doriți să atragă sau nu aptitudini, puteți utiliza modele gata făcute, aplica un lac de gel puțin pe plăcile gravate, apoi îndepărtați excesul, transferați-le mai întâi pe cilindru, iar din rola deja pe unghii. Se aplică un astfel de model de la deja pictat de pigmentul principal. În același timp, permite în secunde de numărare pentru a crea desene contur superbe.

Atunci când nu există nici o dorință de a te pui cu un model gravat, puteți lipici la unghiile de accent. Abțibilduri traduși. Ia acest proces la timp puțin, imaginile în sine sunt ieftine, iar în detrimentul unui sortiment bogat pentru a le alege în stilist dreapta nu va fi mult mai greu. Lucrul cu ele este simplu: de la autocolante Scoateți pelicula superioară de protecție, coborâtă în apă timp de câteva secunde, după ce un ușor strâns din substratul de hârtie, aplicat pe unghii, apăsați cu degetul și scoateți complet substratul. Autocolant de acest tip lipit pe partea de sus aplicată.

Există alte tehnici de ecran care utilizează șabloane de unică folosință. Lucrul cu un astfel de material este ușor, deși este necesară o abilitate mică. Ele sunt lipite de unghiile deja vopsite, după topul goliciunii cu un model de umplere într-un gel de contrast. Plăcile sunt apoi îndepărtate, iar modelul este uscat într-o lampă de uscare și acoperit cu un strat de acoperire de finisare pe partea de sus.

  Tehnica umedă este notabilă pentru faptul că desenul este diferit în margini ușor neclară. Se pare că a fost descris în acuarelă, iar trandafirul însăși se îneacă într-o bază de fond. Efectul acestei tehnici este minunat, un astfel de design astăzi este considerat ultra-tratat. Semnificația acestei tehnici este de vopselele utilizate pentru conectarea la uscarea unghiilor.

  Trandafiri acrilici – o altă tendință a sezonului. Un astfel de design vă permite să faceți o stare ridicată într-o imagine feminină. Figura este aplicată la unghii vopsite folosind lac de gel și perie subțire. După ce este stropit deasupra pulberii acrilice sau nisip de manichiură și uscate în lampă. Tulburarea este creată pe acrilic, astfel de trandafiri arata frumos și volumetric, dar este imposibil să numiți această manichiură.

  Idei sezon

   Astăzi, trandafirii pe unghii sunt foarte diverși. Dar manichiura modernă a acestui sezon are diferențele sale. De exemplu, în designul modern, zona cuticulei poate fi evidențiată de la fundamentul accentului de unghii. Puteți desena trandafiri în manichiura lunară. În același timp, astăzi gaura se poate asemăna cu semiscenții, care pot fi umpluți cu mici haine. Această opțiune va avea succes pentru unghiile scurte.

   În modă, un efect de perle frumos care poate fi creat folosind praf de perle. Mai ales în culori strălucitoare paletă de culori și culoare albă arată neobișnuit. O soacră ușoară pe care o creează mai bine decât orice lac de perle, iar o astfel de manichiură este supervizată. Datorită faptului că cablajul de astăzi are multe soiuri, acesta va diversifica semnificativ designul cu trandafirii. De exemplu, ele pot fi trase pe un fundal holografic și se presară cu pulbere acrilică, datorită cărora fundalul dintre ele va fi blocat de diferite culori.

   Potrivit tendințelor modei, numărul de unghii accente cu trandafiri nu ar trebui să depășească trei din zece. Indiferent de desenul este luat ca bază, este de dorit ca acesta să nu repete exact deoarece clonarea imprimării simplifică designul. În plus, trebuie să luați în considerare tehnica imaginii: uneori este mai bine să desemnați accente nu de pietre, ci de puncte. Acest lucru este atent și va coincide cu conceptul general al modelului (un tip de material utilizat este mai bun decât decorul diferit).

   La decorarea trandafirilor, este important să se desemneze ceva un lucru: sau conturul lor sau unicitatea fundației. Nu puteți amesteca pietrele cu browns și margele. Nu trageți trandafiri de frunze, este mult mai bine decât un trandafir „în umed” decât o imprimare veselă cu frunze. Imagini pe care trebuie să alegeți un sezon cu sezonul: Dacă doriți să decorați unghiile cu trandafiri în timpul iernii, este mai bine să le oferiți o viziune asupra zăpezii sau alegeți pentru a proiecta vopsele de palete rece. Vedere de modă pentru manichiura de sezonieră – o altă inovație a ei.

   Cum de a desena trandafiri pe unghii, veți învăța în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: