Variante de o manichiură frumoasă cu inscripții pe unghii

Variante de o manichiură frumoasă cu inscripții pe unghii

Inscripții, logo-uri, embleme – tendință proaspătă care sa îndrăgostit de absolut toate industria modei. Unghiile cu litere nu arată mai aproape și la modă. La vârf de popularitate, cuvinte provocatoare și îndrăznețe, sloganuri, precum și cuvinte scurte, dar semnificative în engleză – „dragoste”, „inima”, „decolare”, „Haide! »O astfel de tehnică adaugă Luka Sharm și un înțeles special, ajută la exprimarea și evidențiarea individualității lor.

Sfaturi pentru alegerea culorii primare

Metoda de „litere” pe unghii se referă absolut la orice tip de manichiură: variind de la Franch și Lună și terminând cu grafic, sticlă de rupere, deschidere și altele. Inscripția este importantă pentru a face o aruncare și luminoasă, astfel încât selecția lacurilor de culori va fi o componentă importantă.

Ca un „substrat” ​​sau fundal, este mai bine să utilizați tonul alb sau orice pastel, atunci literele vor fi mai vizibile. Experții nu sunt, de asemenea, recomandat să se mute cu un decor suplimentar: margele alapecate, pietre, camifante, folie.

Din stilul și designul selectat va depinde de stilul de manichiură, care poate fi romantic și feminin sau îndrăzneț și provocator.

Gândurile artistice și active din suflet vor fi unghii de culoare neon. Interesant va fi o combinație de corali sau albastru regal. Inscripția de pe un cui în funcție de tipul „iubirea” sau „summertime” poate fi transferată utilizând autocolante de glisor folosind fundalul palid pastel.

În stil minimalist puteți acoperi toate unghiile într-o paletă de unghii și transferați una sau câteva cuvinte la două unghii. Supliment Designul va obține un mic model sau un model pe unghia degetului mare.

Unobtruziunea manichiurii va adăuga paletă pastel – gri deschis, piersic, bej, cremoasă, combinată cu tehnica spațială negativă și inscripția luminoasă vor impresiona înconjurarea.

Scump și luxos pe unghiile albe iubesc inscripțiile, pliate de la stras în orientare verticală. Sau vă puteți înregistra cu un lac negru și o perie subțire pe un fundal de aur, argint, roz, turcoaz.

La vârf de popularitate – paleta de purpuriu, bomboane, curcubeu, nuanțe roșii, galbene, maro și verzi.

Arsenal Masters au mai multe instrumente utile pentru a crea inscripții amuzante de unghii.

 • Perii subțiri. Astfel de accesorii trag ușor toate elementele de litere și numere. Ca material, puteți folosi lac de gel cu consistență gros sau paste. Neil-design începători începe mai bine cu marcajul desenului, literele cu o pensiune specială.

 • Autocolante și autocolante. Astfel de elemente folosesc adesea în arta artistică artistică. Mulți oameni cum ar fi glisiere cu amprente interesante, precum și tehnica de tatuaj cu o calitate unică a imprimării. Lipiți un astfel de decor pe Shellac numai după îndepărtarea stratului lipicios.

 • Stencil Manicure. Există o cantitate extraordinară de șabloane care ajută la mutarea desenului la unghii prin pictura spațiului liber.
Citește mai mult  Idei de design de manichiură luminoase și originale cu lămâi

 • Ștampilarea. Această metodă va fi simplă și rapidă și va oferi, de asemenea, o mulțime de oportunități de stăpânire cu talent artistic. În set, de regulă, există plăci speciale cu gravare, un răzuitor pentru îndepărtarea lacului în exces și direct ștampila în sine.

 • Banda adeziva. Banda obișnuită poate fi utilizată și atunci când aplicați litere cu linii drepte și inscripții de unghii.

Fetele cu un sentiment excelent de umor vor se potrivi cu neon și intonații strălucitoare pe unghii. Și mai multe imagini romantice și de vis sunt mai bune pentru a fixa efectul cu ajutorul unor inscripții mici și a unei scheme de culori nud.

Trebuie să aibă sezonul următor – recent returnat pe podiumurile la modă Burgundia, Marsala, albastru Cobalt, verde blând, mentol, toate nuanțele de metal.

Soluția universală va fi o combinație de alb-negru. În această performanță, orice inscripție va fi observată chiar și de departe. Pentru un astfel de „duet” mai bine aderă la un stil clasic sau gotic, fonturile clar trase.

Nici o provocare nu ar trebui să fie pe fundalul Peach, nuanțe de cremă. Limitați cuvintele „Amore“, „One Love“, „fi a mea“ și alte. Pentru o imagine îndrăzneață, pregătiți lacuri spațiale: cu paiete, suprapuneri, sclipici. Cu privire la efectul „ochiului pisicii”, albastru strălucitor sau purpuriu va arăta litere mari albe.

Galben și portocaliu este momentul pentru a se combina cu negru, și mentă, verde pal, albastru blând – cu o paletă roz.

Opțiuni pentru fraze și cuvinte frumoase

Printre stocul imens de vocabular se poate agăța pentru multe expresii interesante. Sarcina principală a unei astfel de manichiură este de a atrage atenția și motivația. Este, de asemenea, un fel de instrument de comunicare, precum și arta stradală stradală, artă corporală, tatuaj, bandă sau imprimare pe haine. În acest fel, o fată tânără poate „informa” că este liberă sau îndrăgostită, ce fel de muzică ascultă decât este îndrăgită de preferințele lor în literatură, cinema sau modă.

Există o pereche de tehnician de aparate:

 • Cuvântul este scris pe unghii greșite+

 • Literele unui cuvânt sau o parte a frazei se potrivesc pe fiecare gălbenele.

În plus față de combinația inițială de culori, este important să alegeți un font bun. Marigoldurile dvs. pot decora o scrisoare tipărită sau italică. Cuvintele pot trage o Vessl, Tassel, Stampik, pentru a fi create cu strasuri, autocolante sau fire subțiri.

In rusa

Dacă sunteți obosit de numeroase slogane, fraze pe Latineta, puteți contacta limba noastră rusă nativă. În dicționarul lui Daly vor fi multe cuvinte interesante cu un înțeles profund. În primul rând, în calitatea inscripției, puteți fi implicat în numele sau numele dvs., a doua jumătate de poreclă. Poate că cuplul tău se identifică cu animalele, atunci este timpul să completați inscripțiile precum „pisoi”, „ratonii”, „bufniță”, „Bunny”, pe imagini anonime sau de partea de sus a acestor animale.

În al doilea rând, puteți face un autograf personal pe placa de unghii, trageți expresia sau cuvântul inerent numai pentru dvs. În acest caz, puteți conta pe personalitatea de accent luminoasă din imagine.

Citește mai mult  Soluții originale pentru a crea o pedichiură delicată

Este, de asemenea, potrivit să scrieți cuvinte motivante prin tip „înainte! „,” Mir „,” dragoste „,” familie „. Și poate fi o manichiură patriotică cu colorarea națională a țării dvs. și numele său.

Nota plină de umor din imagine va face fraze precum „Oh, toate”, „Grech”, precum și tot felul de interomare: „wow”, „tu”, „Cho? „, „Hei, tu! „Si t. D. Fă-ți din unghiile „scenă” pentru glume amuzante, schițe și glume.

In engleza

Câmpul pentru fantezie cu litere latine și nume mult mai larg decât cu chirilicul. În dicționarul englez și slang, mult mai multe cuvinte puternice plasate pe placa de unghii. În limba rusă, este destul de dificil să găsești cuvinte cu două sau trei litere cu înțeles profund. Starea actuală în manichiură pot fi create folosind următoarele cuvinte curioase.

Logos de case de modă celebre

Poate că aveți preferatele, îmbrăcămintea sau accesoriile pe care le purtați cu plăcere. Poate fi nume scurte Dior, Chanel și Dkny, @ruje, Zara, H & M. Dar cu Long Versace, Jeremy Scott, Tiffany este mai bine limitat la logo-ul recunoscut, astfel încât tipărirea nu arată alapisto și urâtă.

Litting Logos alcool

Tendința proaspătă este considerată a fi aplicarea inscripțiilor legendare, ca și cum ar fi de la etichete de bourbon, romi, whisky sau vin. Pe unghii vor arăta exclusiv numele „Jack Daniel’s”, „Baccardi”, „Blanc” și altele asemenea. Faceți ceva exclusiv în imaginea dvs. cu inscripția sau logo-ul stadiului și marca bine-cunoscută.

Cuvinte cu „magie” specială

Manichiura ta va acționa hipnotic pe alții, dacă citesc cuvintele „iubire”, „fantastic”, „Life Smooth”, „Poezie”, „Pink Punk”, „Ieșire”. Deci puteți trece starea de spirit, ridicați o anumită „mantra”. Nu mai puțin elegant aceste nume va arăta ca o manieră franceză, de exemplu „je t’aime”, „bonjour” „La Fleur”.

Manichiura-puzzle

Recepția foarte interesantă a maeștrilor europeni de frumusețe, care scrie pe unghiile unui anumit citat de fond, fraze: „mintea spumante încă suflete”, „amintiți-vă cine sunteți”, „face dragostea nu război”. Poate fi un epigraph, Personal Avizo sau un text care „merge” în sens imediat ce conectați gălbenele.

Manicură autorită

Pe Francce, manichiura lunară, făcută în culori pastelate, neon, puteți inventa o alternativă la inscripția „Dragoste”. Poate fi numele dvs. sau numele unui iubit, decorat cu desene stilistice, siluete grafice, pietre, strălucire. Ideea similară dă naștere la manichiura autorului.

Idei combinate elegante cu decor

Manichiura cu inscripții – tendința acestui sezon. Va deveni un accent extravagant și abrupt în imagine. Există mai multe idei la modă „verbale” în combinație cu decorul:

 • Expresii de ziare sunt ușor transferate pe placa de unghii folosind o bază, de sus, apă caldă, pensete și „tăieturi” din ziar+

 • Desene geometrice, accentuând accidentele vasculare cerebrale și linii de litere+

 • Gradient – o soluție interesantă și neobișnuită în combinație cu amprentele de construire a ecranului+

 • Subiecte spațiu perfect adecvate ca fundal pentru inscripții în alb+

 • Manichiura franceză „Reing” o „țesătură” curată pentru inscripțiile viitoare+

 • Perlele și pietrele într-o cantitate mică accentuează cu succes manichiura pentru tineri.

Citește mai mult  Prezentare generală a nuanțelor populare pedichiură și a soluțiilor spectaculoase de culori

În mod ideal, va arăta orice cuvânt despre Ombre elegant. Fantastic vizionând nuanțe de lapte, trecând fără probleme în roz, piersic, portocaliu. Pe acest fundal, drăguț va arăta inscripții cu font subțire cu bucle de cochettle.

Velvet intonație și manichiură mată în tandem cu cuvintele arata ulterior. Utilizați pentru această culoare Khaki, mlaștină, vin, prune, combinând cu succes aceste combinații cu inscripții.

Exemple de manichiură frumoasă

Principalul avantaj al unei astfel de manichiură este originalitatea sa. Cel mai bine este să îl combinați cu stiluri:

 • Păpușă bebeluș+

 • Sport-chic+

 • Glam+

 • rock+

 • Casual casual+

 • romantic.

Ei bine, cu inscripții se potrivesc fetelor tinere. Ele subliniază perfect o imagine strălucitoare, completează ceapa cu sundrese de vară ușoare, pantaloni scurți, blugi și bluze, busta elegantă, corp, pantaloni, banane, halifa, jachete la modă.

Pentru manichiura de vară, puteți combina marginile alfabetice cu desene de caractere de desene animate, culori graffiti, plajă, subiecte exotice. Poate fi cuvântul „plajă”, „Ocean”, „Marea”, numele cocktail-urilor tropicale, motivele hawaiane, desenele de păsări și T. D.

Temele floristice, flori, nuanțe de turcoaz și apus de soare trandafir pot fi prezente în manichiura de primăvară. Reglați designul manichiului poate fi frazele inspirate cum ar fi „Credeți în tine”. Pisile, Quartz Rose, Serenity, Culoare Tiffany, Mustar, Shagee, Ierburi de câmp, Meadows Green – Toate acestea vor fi un fundal excelent pentru inscripțiile de unghii.

În timpul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, este oportună crearea de amprente curioase în roșu-alb, galben, verde, albastru. Pe unghii pot fi plasate inscripții, de exemplu, „Crăciun fericit”, „ho-ho-ho”, „noroc” și altele asemenea.

Pentru toamna melancolică, pregătiți cuvintele și expresiile în engleză, spaniolă sau franceză. Într-o astfel de formă neobișnuită, doresc „bun” înconjurător „bun”, „fericire”, „primăvară în duș”. Paleta de culori variază de la nuanțe calde maro până la galben de foc. Manicura de toamnă salută, de asemenea, franceză universală, spațiu negativ, acoperiri cu un efect mat și lucios.

De asemenea, manichiura dvs. „verbală” poate fi coincis cu o vacanță. Pentru Ziua Îndrăgostiților este timpul să „armared” culorile lacului roșu, liliac, liliac, perla și nud, influențându-se pe degetele inimilor și cuvintele „dragoste”.

Pentru ziua de naștere puteți crea o manichiură a curcubeului în culoarea starea de spirit de vară, adăugând expresii neil-art „B-Day”. La aniversarea primei datrieri sau nunți, aplicați Shellac cu numărul de luni sau an. Manichiura romantică este completată de Kamifubuki, mici confetti și pietre.

De asemenea, mergeți la Maestru poate fi făcută înainte de a călători într-o altă țară, înainte de a călători. Scrieți pe scrisorile de găurire ale orașului sau de statul pe care îl veți vizita: „Franța”, „Italia”, „Turcia”. Puteți emite inscripții similare într-o anumită schemă națională de culori.

Despre manichiura la modă cu inscripții și fulgi de yuki, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: