Asigurați-un machiaj sub o rochie neagră

Asigurați-un machiaj sub o rochie neagră

Rochia neagră este o tinuta ideala pentru toate ocaziile. Într-o rochie neagra, poti arata ca o afacere și elegant, și, de asemenea feminina si sofisticata. În articol, ne vom uita la ce machiaj pentru a alege pentru acest lucru de-a lungul pentru a sublinia eleganța ta.

Alegerea nuanțelor

Nulling o rochie neagra, vei arata ca un câștig-câștig. Negru de culoare și bună, care este universală. Prin urmare, orice opțiuni pentru Maika va arata bine cu ea. Alegerea nuante va depinde de aspectul unei femei, cât și din textura și materialul rochii.

De exemplu, nuanțe reci în machiaj sunt potrivite pentru blonde, și Rusolosham ar trebui să acorde o atenție lor la culori naturale și calde.

Sub o rochie neagră strălucitoare, este mai bine să alegeți machiaj neutru, așa cum va fi, în sine, un accent luminos în imagine. rochie din piele obligă la mai mult grafic make-up, pentru că femeia numai încrezător poate purta pielea.

Dacă vă place un verset luminos, ar trebui să alegeți rochii negre mai mult mai calme pentru a face machiaj luminos pe fundalul lor, se pare adecvat și nu gravidă. Amintiți-vă că imaginea feeric nu este o totalitate de strălucire, pietre, culori strălucitoare și decorațiuni, ci o combinație de o rochie elegantă și machiaj superb, subliniind avantajele tale.

Pentru a arata atractiv, este important să nu exagerați.

Creați opțiuni

La aplicarea machiaj sub o rochie neagra, este important să adere la conceptul de ansamblu a imaginii. În primul rând aveți nevoie pentru a alege ce fel de machiaj pe care doriți să faceți: o zi ușoară sau seara. Am lista de sfaturi de bază pentru a face make-up, apoi selectați paleta de culori in functie de culoarea parului.

  • Orice produse cosmetice va arata rau pe piele nepregătit. Curățați fața și aplicați cremă sau loțiune înainte de a aplica-mi un mekap.

Citește mai mult  Faceți gheață de fum pentru ochiul albastru

  • Imperfecțiunile și ten neomogen ajută pentru a ascunde un agent tonală. Dacă nu doriți să o utilizați în fiecare zi, apoi utilizați-o cel puțin pentru cazurile solemne.

  • Când alegeți o culoare în machiaj, concentrați-vă nu numai asupra tendințelor de modă și asupra preferințelor dvs. de gust propriu, Dar și pe culoarea ta.

  • Rochia neagră este combinată cu aproape orice culori în machiaj. Cu toate acestea, dacă ați ales decorațiuni luminoase mari, amintiți-vă că machiajul trebuie combinat cu o umbră și cu ei.

Pentru bruneturi

Bruneturile sunt potrivite de prune și de vin de ruj. În fiecare zi, ochii și sprâncenele pot fi accentuate doar cu un creion și cerneală, deoarece în bruneturile sunt de obicei alocate astfel. Fetele cu părul întunecat sunt strălucitoare, așa că nu ascundeți atracția naturală sub stratul gros de machiaj. Opțiunea de machiaj de seară este gheață de fum în combinație cu culoarea buzei neutre. Creșteți umbrele întunecate uscate, genele dense – și veți fi în lumina reflectoarelor.

Pentru blonde

Apariția femeilor blond, de obicei, se referă la culoarea de iarnă. Astfel de fete sunt montate perfect tonuri reci în machiaj: argintiu, ultramarin, albastru, smarald. Cu ruj și Situația sclipici similare: Vin, roz-rece, nuanțe translucide – opțiunea perfectă. Chic Clasic Blonde Image – negru Săgeți și Alay Ruj. Pentru vacanță, o astfel de machiaj se va potrivi perfect.

Pentru blond și maro

Cu un astfel de tip de aspect, este important să se sublinieze frumusețea naturală. Prin urmare, nu ar trebui sa exagerati cu produse cosmetice – folosesc umbrele nuanțe naturale, și alegeți nuanțe naturale pentru machiaj de buze.

Citește mai mult  Totul despre tehnicile de machiaj permanent al buzelor

Machiaj pentru orice colorage ar trebui să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, necesar. umbre strălucitoare Bright va arata ca un machiaj practic imperceptibilă oarecum sfidătoare, și natural la celebrarea – prea plictisitoare cu iluminare artificială.

idei de culoare ochi

Ochii sunt oglinda sufletului. Și pentru a sublinia această oglindă, ar trebui să alegeți cu grijă machiaj. Tehnologia de machiaj si paleta de culori depinde nu numai cu ocazia aplicării sale, dar, de asemenea, de culoarea ochilor. În funcție de nuanța irisului și alege umbrele, culoarea carcaselor și dermatograf. Pe scurt deschideți secretele abilitatea de make-up artisti.

  • Pentru ochi verzi – Pentru a sublinia îi va ajuta umbre maro, violet si de aur. umbre verzi sunt mai bine să nu folosească, ei muflă umbra naturala a irisului. Ruj sclipici și va completa imaginea. Este mai bine de a alege un maro, bej sau o paletă nud. Alley și nuanțe de vin sunt potrivite pentru seara.

  • Pentru ochii caprui Bine, pentru a alege nuante de cărămidă violet de umbre. Mascara este mai bine să utilizați numai negru. Ruj de buze și sclipici Alegeți cu ocazia.

Pentru ochii maronii, există foarte multe nuanțe de astfel de fonduri.

  • Pentru ochi albaștri și gri Ideal machiaj de tonuri reci – de argint și umbre albăstrui în combinație cu rujuri roz rece. Ca un experiment, încercați umbre maro sau creion de ochi. Mulți dintre ei merg Sinegylase.

Exemple frumoase

Rochie neagra frumos cu dantelă asieta în combinație cu clasic make-up negru Smoky gheață. Buzele neutre nu distrage atenția de la principalele accente – negru dantelă grațios și frumos ochi.

Citește mai mult  Caracteristici și crearea machiajului francez

imagine de partid foarte îndrăzneț. Machiajul ochilor este format dintr-o bază roz, subliniată de săgeți lungi grafice. Buzele Chubby sunt izolate ruj negru. De vacanță în stil gotic sau de Halloween – un motiv minunat pentru un astfel de machiaj.

Rochie eleganta neagra, cu un umăr deschis, cercei lungi, elegant, machiaj nu tipa. umbre de aur, gene dens zgâriate, ruj nude – vă sunt uimitoare!

Clasic întotdeauna în modă. Rochie neagră de catifea, părul liber, ochii, atins de ochi și buze de stacojie atractive. Rock Beauty este gata să meargă cel puțin pe podium!

Opțiune pentru fiecare zi. Tone de înaltă calitate, sprâncene bine îngrijite, liner modest și buze nud. Deci, puteți merge la serviciu, la o întâlnire și întâlnirea părintească. Veți arăta potrivit, accentuând frumusețea dvs. naturală fără bibeluri.

Ce machiaj se poate face sub o ieșire de rochie neagră, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: