Caracteristicile machiajului sub ochi

Caracteristicile machiajului sub ochi

În lumea modernă există un număr mare de evenimente importante, din cauza cărora uneori este foarte greu să arate bine. Afaceri casual, petreceri și rutină își părăsesc amprentele pe față – roșeață, umflare și vânătăi. Cu toate acestea, chiar și în ritmul unui oraș mare puteți găsi cinci minute dimineața pentru a vă aduce în ordine. În acest articol vom spune, ce înseamnă cosmetice puteți ascunde cercurile întunecate sub ochi, care cosmetice vor ajuta la evidențierea frumuseții vederii și ce erori ar trebui evitate atunci când faceți machiaj.

Ceea ce se aplică sub ochi?

Pentru a ascunde cu succes se înnegrește sub ochi, este necesar să ne dăm seama motivele pentru aspectul lor și să încerce să reducă la minimum influența lor asupra organismului. În primul rând, umbra caracteristică în regiunea din jurul corpului vizual se datorează structurii corpului nostru – există un număr mare de capilare în această zonă a pielii, și nu există depozite de grăsime la toate. Stratul subțire al dermei inițial este ușor diferit de tonul principal al pielii, factori externi agresivi, astfel, chiar minore și abateri în activitatea corpului sunt reflectate imediat pe fata. Cercurile intunecate din pleoapei inferioare devin mai explicite din următoarele motive:

 • experiențe permanente+

 • Non-somn+

 • obiceiurile dăunătoare (fumat, alcool)+

 • Consumul de alimente dăunătoare+

 • de îngrijire a feței greșită.

Precum se înnegrește în zona periorubital poate fi o caracteristică genetică sau un semn al unor boli. Cauzele vânătăi pot fi corectate sau cel puțin buna, dar va dura o lungă perioadă de timp.

are nevoie de depanare pe termen lung care urmează să fie efectuate, și pentru a ascunde rapid semne de oboseală, puteți aplica machiaj speciale.

În prezent există o mare cantitate de produse cosmetice concepute pentru a ascunde deficiențe pe fata: evidențiază, corectori, consilers și creme. Fiecare instrument îmbunătățește aspectul în moduri diferite, de aceea este foarte important să știe cum să folosească în mod corespunzător fiecărui produs cosmetic. Cel mai bun rezultat va fi în cazul în care utilizați de îngrijire și cosmetice decorative complexe. Va oferim mai multe detalii cu fiecare instrument Citește mai mult.

 • Crema pentru zona periorbitală. Instrumentul pentru pleoape eficient nivelul tonul pielii, eliminarea echimoze din inclipping și umflarea de petreceri nocturne zgomotoase. Speciale pleoape crema de frotiu nu numai pentru a lumina derma, dar, de asemenea, ascunde ridurile mimice si hidrata pielea. Excelent face fata feței pielii produse cosmetice îmbunătățite cu elastină, cofeina, acid hialuronic și extracte vegetale. Elementele enumerate ajuta capilarele pentru a aduce umiditate plus la edem, stimularea fluxului de sânge, satura pielea cu elemente utile urme și face mai dens și elastic.

 • Corrector și Consiller. Acestea sunt două produse legate între ele, care sunt capabile să-și ascundă în mod eficient semnele de oboseala si defecte pe piele. Corectorul este aplicată de prima – substanță groasă numai zonele cu probleme ale derma (acnee, pete și vânătăi sub ochi). Nuanța de contrast a corectorului cu succes măști defecte, dar pe partea de sus, este necesar să se aplice un alt instrument pentru a alinia tonul pielii. Efectuați o astfel de sarcină utilizând o consecință – produsul are o textura moale care vă permite să umpleți zonele mari ale dermei. Cosmeticele sunt produse într-un număr mare de nuanțe pentru fiecare capabil să aleagă produsul la tonul pielii sale.

 • Pune in evidenta. Numirea heilatera este aceeași cu corectorul – pentru a elimina deficiențele pe pielea feței, dar este necesar să se aplice fonduri în moduri diferite. Correctorul se aplică zonelor problematice ale pielii pentru a le lumina și a le alinia. Evidențierea nu ascunde întunecarea – el distrage atenția, subliniind frumusețea conturului feței. Dacă impuneți acest instrument direct în zona periorbitatică, scaturile vor deveni mai explicite. Evidențiați cu succes se confruntă cu succes cu o creștere vizuală a ochilor și buzelor, poate accentua frumos forma sprâncenei și face conturul nasului mai precis. Cel mai eficient produsul acționează în cazul în care se aplică în partea de sus a consiletului.

Idei interesante

Mascarea machiaj sub ochi bine ascunde defecte ale pielii, cu toate acestea, în scopul de a distrage atenția de la atenția pleoapei inferioare, este necesar să se utilizeze produse cosmetice decorative. Vă sugerăm să ia în considerare mai multe opțiuni interesante pentru mackapa, ajutând pentru a ascunde înnegrește și umflarea.

 • accente neobișnuite. Pentru atenția distrage atenția de la pungile de sub ochi, fetele vopsea buzele cu ruj luminoase sau de a folosi umbre contrastante pentru pleoape superioare. O astfel de aliniere a accente se traduce usor atentia de la zonele cu probleme, subliniind feminitatea si frumusetea.

 • Rhinestones și autocolante. Shining pietre de diferite forme pe pleoape, frunte și temple va crea o imagine foarte elegant si festiv. Abțibilduri cu cruci, inimi sau picături va crea o stare de spirit ludic și eliberat, potrivite pentru petreceri de vară. Crearea de make-up, cu pietre sau autocolante, veți ascunde cu ușurință defectele nedorite, și vă va arata frumos, chiar și după o noapte de nesomn.

 • Sequins. imagine foarte expresiv și extraordinar creează machiaj cu paiete – nuanțele curcubeului în jurul ochilor greve simultan cu frumusețea sa și ascunde cu succes batjocurile și umflarea. Zilnic face un astfel de machiaj nu este ușor, este mai potrivit pentru situațiile de urgență atunci când este necesar să conducă urgent fața obosită.

Greșeli comune

Pentru a ascunde în mod eficient scânteile și umflarea sub ochi, nu este suficient să se poată corecta corect produsele cosmetice – este, de asemenea, important să știți ce să evităm. Luați în considerare unele dintre cele mai frecvente greșeli din machiaj.

 • Lipsa de îngrijire. Înainte de a aplica produse cosmetice corective și decorative, este necesar să se hidrateze pielea și să impună o bază specială pentru machiaj. Acest lucru va ajuta la prevenirea iritarea, uscarea si poluarea derm.

 • Bright cosmetice. dermatograf negru prea luminos se va concentra atenția celor din jur, în ochii tăi, așa că machiajul nu ar trebui să fie cauzată atunci când aveți nevoie pentru a ascunde formarea și umflarea.

 • Refuzul de machiaj. Absența completă a mijloacelor decorative nu va ajuta ascunde obosit și specii epuizate. Pentru a ascunde defecte în mod eficient, în plus față de produsele de îngrijire, de asemenea, este necesar să se aplice machiaj lumină.

 • Neuniforma corectorul impozant. Pentru a face meikap să se uite organic, este necesar să se aplice un agent de mascare nu numai pe pleoapa inferioară, dar, de asemenea, pe pleoapa superioară și podul.

 • umbre de lumină pentru pleoapa inferioara. Folosind alb, lumina bej și perla nuanțe de umbre, în scopul de a ascunde vânătăi, veți obține efectul opus. Sub ochii sunt cercuri luminoase, oferind imaginea o imagine dureroasă.

Exemple frumoase

Pentru a ascunde pungile de sub ochi pe o zi, este mai bine pentru a alege machiaj lumina cu plasarea corectă a accente. Pentru o petrecere, excursie pe jos în teatru, plimbări sau un eveniment solemn, puteți utiliza mai multe opțiuni îndrăznețe și neobișnuite pentru mekap. Va prezentam cateva exemple de machiaj, frumos ascuns de reproducție sub ochi.

 • Accent pe Gubach. machiaj casual, elegant, cu o nuanță delicată de umbre pe pleoapele superioare și inferioare.

Focus pe ruj unui mată saturat ajută să distragă atenția celor din jur din ochii obositi.

 • Sclipici. Shining paiete mici vor crea o imagine festiva blând și ușor de distras de la defecte în zona pleoapei inferioare.

 • Pietrele. opțiune excelentă machiaj pentru evenimente informale, subliniind feminitatea și frumusețea, precum și defecte de ascuns.

 • strasuri întunecate. strasuri negre a crea un contrast puternic pe fața ei, ascunzându-se înnegrește sub ochi.

 • paiete mari. make-up foarte neobișnuit și magic, ascunderea estetică întunecare în pleoapele inferioare.

Despre cum puteți ascunde pungile sub ochii de 2 pași, despre regulile și erorile, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: