Cum să picteze buzele mat ruj?

Cum să picteze buzele mat ruj?

Rujurile Matte sunt populare pentru nici primul an. Prin urmare, femeile care încă nu au învățat să folosească acest produs tendință în mod corect, este în valoare de corectare a acestei omisiuni.

Reguli fundamentale

Mat ruj este diferit de la o textură specială lucioasă. Este uscat și persistent. Prin urmare, să o aplicați pe buzele de care aveți nevoie cu atenție. La urma urmei, erorile corecte vor fi destul de dificile. În procesul de aplicare a rujului mat, ar trebui să respecte anumite reguli.

 • Îngrijirea cu grijă pentru pielea buzelor. Textura produsului Matte subliniază orice peeling. Astfel încât pielea buzelor înainte de a fi necesară procesarea scrubului. Unii în loc să treacă pe periuța de dinți uscată cu pielea cu peri moale. După astfel de proceduri, pielea trebuie umezită la balsația nutrițională. Este important să așteptați până când acest produs este absorbit și numai apoi puneți rujul. În acest caz, nu se va răspândi.

 • Utilizați un creion pentru a crea contur. Acest produs ajută la extinderea rezistenței machiajului, precum și o face mai strălucitoare. Creionul trebuie să sublinieze conturul, apoi să-l utilizați pentru a picta întreaga suprafață a buzelor. Produsul trebuie să se apropie de culoarea sub tonul rujului.

 • Cosmetice clare. Întunecate produse de machiaj face buzele vizual mai mici. Prin urmare, ele nu sunt potrivite pentru toata lumea. Femeile cu buze subtiri este mai bine pentru a alege un ruj de lumină pentru ei înșiși. Un rol important in alegerea produselor cosmetice decorative joacă și aspectul. Deci, bronzat și întuneric, tonuri de portocaliu și de corali sunt potrivite, și „întreguri de zăpadă“ – nuante reci de roz și roșu.

 • Creați un aspect ideal pentru machiaj. Ruj cu textură mată atrag întotdeauna atenția. În plus, ele subliniază toate defectele de aspect. De aceea, inainte de vopsire buzele tale, ai nevoie pentru a masca cu atentie toate cosuri si roseata. Tenul trebuie să fie netedă și frumos.

mat Bright ruj este de obicei folosit pentru a se concentreze pe buze. Prin urmare, alegerea unui astfel de produs a, nu este necesar să picteze ochi. În caz contrar, imaginea va fi prea „grele“.

Tehnologie

vopsea mată corect buzele ruj puteți afla la orice varsta. Procesul pas cu pas de creare a unui machiaj spectaculos cu acest produs pare a fi așa.

 1. Pentru a porni conturul buzelor, este necesar să circți cu un creion. Culoarea lui trebuie să se potrivească cu culoarea rujului ales. Trebuie să începeți să lucrați de la buza de sus. Nu mergeți dincolo de contur. Nu va face buzele mai voluminoase. Un astfel de machiaj va arăta nefiresc și infirm.

 2. După aceea, întreaga suprafață a buzelor ar trebui să fie neclară tot același creion.

 3. În continuare trebuie să aplicați primul strat de ruj. Ar trebui să fie chiar și îngrijit.

 4. Pentru a face machiaj mai rezistent, Buzele din acest stadiu ar trebui să fie blocate cu atenție cu un șervețel. După aceasta, puteți aplica un al doilea strat de produs.

Dacă doriți, puteți face fără un creion. În acest caz, este mai bine să utilizați o perie subțire pentru a aplica. Mai întâi trebuie să vă rotiți buzele de-a lungul conturului, apoi completați vopsea luminoasă a spațiului rămas.

Lifehaki

femei moderne a venit cu o multime de moduri simple de a face o face cu mat ruj mai elegant si spectaculos.

 1. Îndepărtați surplusul de produs cosmetic, precum și a face conturul buzei de mai ajuta chiar bumbacul bagheta umezit în apă micelară.

 2. Asigurați conturul buzei mai clar va ajuta consiler. Acesta este aplicat pe piele cu o perie subțire. Produsul selectat trebuie să fie perfect apropie culoarea sub umbra feței.

 3. Adăugați o imagine cu luminozitate mat ruj va ajuta evidenția lumina. El este aplicat pe arcul Cupidon – o mică depresiune deasupra buzei superioare. Frecați produsul nu este în valoare de. Doar atinge doar pielea cu un lanț cu un punct culminant.

 4. Mat ruj poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea un filtru cu efectul buzelor sărutați. În acest caz, produsul este aplicat pe piele cu vârful degetelor. Vopseaua trebuie să fie atent condus în suprafața buzelor cu mișcări ușoare patting. Machiaj va reuși blând și destul de neobișnuit.

Se clătește un mat ruj rezistent este destul de dificil.

Scapă de vopsea strălucitoare de ulei va ajuta pe baza de unt.

Ar trebui să fie aplicat pe un disc de bumbac, care a aplicat imediat pe buze. După 10-15 secunde, puteți elimina ruj. Dacă faci totul bine, buzele vor rămâne curate, iar pielea este moale.

Exemple frumoase

Asigurați-vă că rujul mat se potrivește cele mai multe femei, în timp ce se uită la exemple de opțiuni de machiaj gata făcute. Pentru a crea fiecare imagine, foloseste culoarea proprie a produsului principal.

Vin

Un astfel de machiaj luminos este perfect pentru brunete cu ochi albastri sau gri-albastru și de culoare a pielii. mat Vinul ruj este perfect combinat cu săgeți clasice.

Machiaj într-un astfel de stil se poate face, merge la o sesiune de petrecere sau o fotografie.

Prună

nuante inchise de Rujurile mate sunt adecvate nu numai pentru brunete si maro. Blondele cu machiaj atât de luminos, de asemenea, arata spectaculos. Întuneric ruj, în acest caz, este bine combinat cu umbre selectate în tonul. Machiaj este de asemenea potrivit pentru evenimente de seara.

Alaya

Rujul roșu este un clasic real. Este potrivit pentru ambele machiaj de seara. Decizia de a pune pe buze prin Aluu Mattnaya ruj, aceasta este în valoare de luare de ochi machiaj mai reținut. Cea mai bună opțiune în acest caz este săgeți elegant și unele umbre de lumină.

Machiaj nud

rujuri mate Bright se potrivesc cele mai multe femei. Machiaj cu utilizarea lor un aspect natural, dar nu pare a fi prea plictisitor.

O imagine cu un ruj mat nud poate fi completat cu săgeți largi și gene false.

Aceasta va face mai luminos și memorabil.

Nu-ți fie teamă să cumpere mat ruj. Oricine poate învăța să facă machiaj frumos cu acest produs, a petrecut destul de un pic de timp pentru a practica.

Chiar și mai multe secrete de a face rujuri mate vei învăța uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: