Cum să se spele ruj pe haine la domiciliu?

Cum să se spele ruj pe haine la domiciliu?

Probabil, fiecare fată a venit o dată peste o astfel de problemă o astfel cum rezultă pe gulerul bluzei sale iubite sau o manșete de un punct urât rochii scumpe de la ruj. Prima reacție la o descoperire similară – furie și disperare de faptul că, cu o inimă drăguț de lucru va avea acum la o parte, pentru că se știe că este aproape imposibil să se spele ruj într-o mașină de scris obișnuită, și curatatorii chimice sunt nu întotdeauna îngrijite în lucrul cu haine, astfel încât există un risc chiar mai mult pentru a ruina lucru. Dar nu vă grăbiți să disperați – de fapt, există un număr mare de moduri rapide și fără rău pentru a elimina locul urât din ruj.

Ce trebuie să faceți mai întâi?

Pentru a începe, este necesar să se calmeze și să nu ia decizii dureroase, deoarece cele mai multe lucruri dintr-o astfel de situație au fost distruse fără speranță, nu atât de mult ruj, câte acțiuni rapide ale proprietarului său. Sfătuiți mai întâi pentru a elimina cantitatea maximă de ruj folosind un șervețel uscat de hârtie, dar în nici un caz nu o faceți cu mișcări de frecare, mai bine ușor și ușor atingeți șervețelele la țesătură, De fiecare dată când îmi întorc hârtia cu o margine curată, până la suprafața șervețelului după atingerea hainelor nu se dovedește a fi albă.

Dar în nici un caz Nu faceți-o cu mișcări de frecare, Este mai bine să atingeți ușor și ușor cârpa pe țesătură, de fiecare dată când întoarceți hârtia cu o margine curată, până când suprafața șervețelului după atingerea hainelor nu este albă.Cu toate acestea, amintiți-vă că orice manipulări de pânză trebuie să fie efectuate imediat, în caz contrar cosmetice profund absorbite în material.

După ce rujul este evaluat cât mai mult posibil, puteți trece la acțiuni suplimentare și aici depinde prea mult de ce fel de lucru ați fost răsfățat de prostii.

Cum să curățați pata cu un lucru alb?

Cel mai teribil coșmar al oricărei fashionista este un loc roșu strălucitor de la ruj pe o cămașă albă de zăpadă. Și în ciuda faptului că murdăria pe lucruri albe percepe noastre psihotropa mult mai exacerbably decât pe o bluză pestriță sau o rochie în buline mici, de fapt, lucrurile albe sunt mult mai ușor de „resuscitare“, în cazul în care numai pentru că, în acest caz, putem în condiții de siguranță se toarnă decolorantul de îmbrăcăminte afectate.

Citește mai mult  Cum de a elimina plastilina de pe covor?

Dar dacă sunteți împotriva unei astfel un mod radical de a rezolva problema, Încercați una dintre opțiunile propuse mai jos:

 • Sare și suc de lămâie Ar trebui să fie găsit în bucătărie, în orice gospodina. Tot ce trebuie făcut este de a amesteca aceste două componente într-un raport de 1: 1, unse prin masaj mișcări. Dacă această metodă nu a funcționat, încercați să se ocupe de o pată cu oțet de masă. În combinație cu impactul anterior de sare și lămâie, oțet trebuie să elimine în cele din urmă pata cu o cârpă albă.

Apropo, sare poate fi înlocuită cu sodă alimentară, păstrând proporția.

 • Amoniac perfect adecvat în această situație, dacă ați găsit o pată după ceva timp, și a reușit deja să „entuziasm“ în pânză. Pentru a elimina pata în acest fel, trebuie să luați două mici (după mărime), o bucată de țesătură albă, una dintre care ați pus sub contaminare, iar a doua se referă la pete. Alte acțiuni sunt extrem de simple – pata colorare cu cârpa de sus până când dispare.

Desigur, ambele bucăți de material trebuie să fie predeterminată, deoarece trebuie umezită în alcool amoniac.

 • Benzină, După cum știți, acesta va fi mare pentru a face față cu orice poluare. Trebuie doar să-l formați cu o cantitate mică pe vaccin și ștergeți pata. În cazul în care materialul va salva divorturi benzina – a scăpa de ele cu oțet.

 • Apă oxigenată – de asemenea, o opțiune bună. Adevărat, aici trebuie să fie pacient aici, pata trebuie să fie prelucrate în mod repetat, înainte de a dispare.

 • Ultima cale este, probabil, cel mai ușor să-l pună în aplicare la domiciliu – utiliza cele mai frecvente lichidul de spălat vase. După cum se știe, componența acestor fonduri include componente, care se luptă în mod activ cu materiale pe bază de ulei, astfel încât să aplicăm cu îndrăzneală un mijloc într-un loc, vom lăsa acolo pentru câteva minute, frecati cu atenție locul de contaminare cu o perie și clătiți bine un lucru bine sub jet de apă.

Apropo, este posibil să se ia un săpun de uz casnic în locul agentului de spălat vase.

Condiția principală în lucrul cu oricare dintre metodele menționate mai sus este o spălare minuțioasă a țesutului, altfel mijloacele absorbite ferm în pânză, iar rezultatul poate fi cel mai imprevizibil.

Citește mai mult  Ce pentru a curăța hainele din spuma de montare?

Cum de a salva lucruri de culoare?

Angajat ruj rosu cu o camasa de culoare sau rochie plin de culoare este, de asemenea, nu este atât de dificil:

 1. Puteți utiliza cel mai frecvent remediu pentru îndepărtarea machiajului de la ochi, în special dacă cineva va fi pe o bază uleioasă – acest tip de lasare a produselor cosmetice este proiectat pentru curățarea feței, inclusiv de la machiajul impermeabil, astfel încât cu rujul obișnuit să facă față rapid.
 2. Se recomandă deseori să se utilizeze terebentină în această situație, dar efectul va fi mult mai tangibil dacă se remarcă într-o proporție egală de eter. Având poluarea procesată, trebuie să loviți lucrul în mod obișnuit și apoi să clătiți-o în apă rece. Uneori, după astfel de manipulări, lucrul păstrează un miros ascuțit de terpetor – în acest caz, utilizați următorul pentru a spăla orice aparat de aer condiționat pentru lenjerie.
 3. O cantitate mică de glicerină preîncălzită poate, de asemenea, ajuta – pata trebuie să fie procesată cu ea și după o oră pentru a îndepărta rujurile cu ajutorul periei și spălați hainele ca de obicei.
 4. Amoniacul (el este alcoolul amoniac), va salva nu numai lucrul alb de zăpadă, ci și orice obiect de culoare de îmbrăcăminte. Adevărat, amintiți-vă tehnica de siguranță și utilizați-o numai într-o cameră bine ventilată.
 5. Dacă nu aveți niciuna dintre aceste substanțe în acest moment, încercați să profitați de pasta de dinți. Pentru a face acest lucru, să ia unul nou, nu este folosit încă (dar moale) periuta de dinti, pasta de dinti se aplică la fața locului, cum să profite la fața locului, așteptați cincisprezece minute și se procedează la spălarea. Puteți face același lucru, dar cu cremă de bărbierit. Ei spun că oferă, de asemenea, rezultatul fără riscul de țesături dăunătoare.

Apropo, dacă niciuna dintre aceste metode nu a ajutat, există încă ultima opțiune – luați un pic de talc și umed, turnați un talc pe loc și puneți hârtia la fața locului și sub ea, după care se desfășoară lucrurile cu un fier (deși nu fierbinte, și doar puțin încălzită).

Citește mai mult  Cum de a lovi lucrurile din poliester?

Cum de a salva un lucru denim?

În ciuda faptului că, atunci când se spune despre urmele de ruj pe haine, imaginația atrage imediat tricou alb-zăpadă bărbați cu un semn caracteristic sub forma unui sarut, statisticile arată că, în două cazuri din cinci se dovedește a fi blugi. S-ar părea că un pic tesatura denim dur nu este supus mântuire – mai mare pata, cu atât mai mult absoarbe. Dar specialiștii au câteva recomandări pentru acest caz:

 • Ia alcool medical (sau vodca în cazul în care nu este) și tampon de bumbac, procesul de la fața locului până când dispare, iar apoi post lucru ca ai face de obicei+
 • Peroxidul de hidrogen este de asemenea potrivit, cu toate acestea, este mai bine să-l folosească în cazul în care blugi sunt ușoare, deoarece procesarea de peroxid va da un mic efect de albire.

Ce se poate face în cazul în îmbrăcăminte exterioară este fan?

Desigur, ploaie pata de ruj dintr-o geaca de piele sau, să zicem, o mantie, nu va fi dificil, pentru acest lucru nu au nevoie de recomandări speciale. Dar dacă velur preferată sau haină de lână este de lână, va trebui să încercați. Dar nu este în valoare de care se încadrează într-o stare de panică – această problemă este rezolvată, în cazul în care pata este relativ proaspăt. Trebuie să luați orice pată de îndepărtare, care nu include clor, și procesul de la fața locului.

Un alcool medical obișnuit este potrivit pentru cazul extrem. Dar dacă pata a reușit să se usuce, doar o curățare chimică va ajuta aici.

Jachetele în jos în această privință nu sunt atât de capriciile – poti ocupa un loc în condiții de siguranță turpidar, și apoi se spală cu atenție acest loc cu un burete umed. O altă tehnică, chiar și o foarte non-standard, la prima vedere, este un lac de păr obișnuit. Acesta trebuie să fie pulverizat pe o pată, și apoi periat pentru a elimina ruj din tesatura, cu toate acestea, ea va funcționa numai dacă nu dau un lacope.

Apropo, nu este un secret că există mijloace speciale, creioane speciale de curățare, care sunt inventate în mod specific pentru a elimina petele de la produsele cosmetice din îmbrăcăminte.

Mai detaliat modul de a se retrage urme de ruj de îmbrăcăminte exterioară, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: