Cum se aplica fardul de obraz?

Cum se aplica fardul de obraz?

Machiaj – un mod sigur de a ajusta caracteristicile feței, le da o mare expresivitate. Scopul acestui proces este de a sublinia avantajele aspectului, și ascunde neajunsurile în măsura în care este posibil. Unul dintre produsele cosmetice incluse în minimul obligatoriu de orice make – fard de obraz. Cu ajutorul lor, puteți face cu ușurință un relief față și armonios, mai luminos. Există diferite modalități de aplicare a Rumyan, dar trebuie întotdeauna să înceapă cu alegerea de umbra.

Alegerea unei culori potrivite

Bulmy pentru machiaj armonios arata nu numai atunci când este aplicat pometi. Ele sunt folosite la tâmple, de secole, buzele. Acesta este un agent multifuncțional, în special în variantă cremă.

Este important să se ia în considerare nu numai textura atunci când aleg, dar, de asemenea, o nuanță.

Aici depinde foarte mult de scopul imaginii, culoarea, starea de spirit.

 • Pentru fețele de prospețime. În cazul în care obiectivul este de a ascunde tonul întunecat al pielii, ascunde oboseala, somn rău, și de a crea mărci naturale, sunt necesare nuanțe, care sunt foarte aproape de tonul pielii. fard de obraz natural, în acest caz, va funcționa cel mai bine.
 • Pentru blând umed. Aici pariul este făcut mai degrabă pe textura decât pe culoarea – ar trebui să fie în stare lichidă. Stick, tit, crema.
 • Pentru o imagine luminoasă. Parte sau alt eveniment special oferă mai multe oportunități de a folosi nuante catchy.

Există și alte criterii pentru alegerea Rumyan: tipul de piele, preferințele personale și de culoare. Acesta din urmă se duce la capul unghiului atunci când selectați o nuanță.

 • piele Bright. Sudori de nuanțe de porțelan ale pielii sunt merită încercat nuanțe blânde de piersic, gama bej. Roz aici mai puțin adecvate, cu excepția ton dezactivat praf.

În orice caz, este important să se știe că lucrările de piele de lumină ca o foaie albă – se pare foarte expresivă pe ea. Nu exagerati cu numărul și luminozitatea Rumyan.

 • Bej și Olive. nuanțe calde ale pielii uita armonios în compania cu roz-piersica, chihlimbar, nuanțe de coral. Chiar si caramida-teracota este foarte potrivit.

 • Cu subton rece. Câștigătorii culorii de iarnă și tonul pielii rece ar trebui să fie oprit în nuanțe de prune suculente.

În general, toate tonurile de fructe de padure se va potrivi perfect, cel mai important, nu regret momentul decisiv.

 • Piele mică. Greșelile de întuneric piele de la natură sau în procesul de bronzare, nuanțe luminoase de roz, portocaliu și tonuri de maro sunt cele mai bune potrivite. Poti risca cu fucese luminos, dar este nevoie de îngrijire aici.

În cazul în care obiectivul dvs. este o reclamă imagine luminoasă, nu te și experiment poate limita. Efectul blush-ul de la îngheț oferă o gamă de culoare roz deschis, tonuri de roșu sunt mai potrivite pentru tipul de est a meycapa. Astfel de nuanțe nu sunt mai mici decât culoarea.

Ce trebuie să se aplice?

Este important nu numai pentru a alege un fard de obraz în mod corect, dar, de asemenea, să le aplice în mod corespunzător. scheme de aplicare sunt diferite, depinde de forma fata ta, dar nu sunt multe modalități de a efectua. În primul rând, fardul de obraz cade perfect, în cazul în care sunt aplicate cu degetele. În acest caz, tampoane lor sunt activate. Pentru această metodă, nu numai lichid și smântână, dar, de asemenea, formulările presate vor fi potrivite. Fard de obraz de spălat nu au nevoie de o perie a priori.

Citește mai mult  Caracteristici și idei de machiaj neobișnuit

De multe ori complet cu gafe uscate sau umbre există o perie semicircular de tip plat. Acest instrument poate fi foarte simplu aplicate pometi, se pare destul de eficient. În cazul în care obiectivul dvs. este de a crea un cerc decisiv pe mere de obraz, este mai bine să facă o perie mică densă.

Perii pufoase de tip teșită – instrumentul perfect pentru tăiere se aplică și naturale. În cazul în care obiectivul este o marcă naturală, atunci aceasta este cea mai bună opțiune.

Peria rundă de dimensiunea medie este de asemenea capabil de foarte ușor și aplica cu grijă un produs cosmetic. Pentru un makeboard luminos, această opțiune nu este adecvată, cu excepția de a utiliza mai multe straturi de Rumyan. Peria este maximă pufos, similar cu pudra, este utilizat pentru picură sau gafe accent calificata. Dacă preferați texturi lichide, și nu doriți să lucrați cu degetele, un burete banal este potrivit.

aplicare pas cu pas a diferitelor specii

Alegerea nuanței și metoda de aplicare este foarte importantă, dar, de asemenea, trebuie să învețe cum să aplice un fard de obraz. Capacitatea de a picta fata va veni la îndemână, nu numai într-un caz special, dar și în viața de zi cu zi.

Așa că blush-ul este ușor și frumos, nu uitați să ia în considerare textura produsului pe care am decis să utilizăm. Fiecare structură are propriile reguli.

Uscat presat

Formatul acestui soi poate diferi, adesea folosit variații compacte și fricoase. Remediile presate sunt potrivite pentru orice tip de piele, în special pentru femeile cu alocare sporită a semismului. Avantajul unui astfel de romyan este acela ei nu adaug prea timid. Pentru ud blând, astfel încât acestea nu sunt potrivite prea bune. Gradele tipului presat de pe pomeții sunt aplicate cu o perie, adesea folosesc cel care vine în kit.

Poate fi înlocuit cu o pensulă de tip pufos, mai bine natural sau cu degete. Acestea sunt cele mai simple în utilizarea blushului, atât de potrivită pentru femeile cu orice nivel de pregătire.

Una dintre soiurile actuale de rumba uscată – coapte. Acestea sunt aplicate în același mod ca standard, diferența în metoda de fabricație: pulberea este coaptă la temperaturi ridicate. Se pare o compoziție cu textură de mătase și nuanțe mai saturate.

În bile

Acest tip de produse cosmetice este foarte popular, chiar arată foarte eficient. De fapt, acestea sunt roșii obișnuite, care sunt presate sub formă de bile mici, care sunt plasate într-un borcan. Gama de culori chiar și într-un container poate fi bogată – de la roz strălucitor la bej și maro. Compusul de nuanțe dă efectul strălucirii, dar foarte moale, culoarea este naturală, neurofha.

Aplicați acest tip de erma numai cu ajutorul unui gust pufos. În caz contrar, instrumentul va fi problematic de câștig, iar efectul vălului nu va reuși. Titularii de piele uscată ar trebui să aibă grijă de hidratarea de înaltă calitate înainte de a aplica. Restul poate fi calm Apply Blush ca de obicei.

Aplicați o astfel de blush nu numai pe obraji, ci și pe nas, parte a frunții – ele arată foarte ușor și natural.

Crumbd

Acest tip de produse cosmetice nu este adecvat pentru aplicarea degetelor, este necesară, de asemenea, o perie de tip pufos. Nu uitați să scuturați instrumentul după păcate, altfel stratul se va întoarce prea luminos și dens. Acest tip de Rumyan folosește în mod activ profesioniști profesioniști. Pigment cuprinzător depinde de brand, de la paletă, dacă doriți să obțineți un ton luminos, utilizați mai multe straturi. Blienii prăjiți diferă în aditivi – există opțiuni cu strălucire, perla sau mată.

Citește mai mult  Kit de pornire pentru machiaj permanent

Cremă

Această specie este disponibilă în diferite formate – tuburi, bastoane, borcane. Dacă aveți pielea uscată, atunci această opțiune este perfectă. El acționează ca un umidificator suplimentar, nu adaugă uscarea. Merită să ne gândim la o astfel de textură dacă pielea este foarte grasă pentru această zi. Astfel de soiuri sunt adecvate perfect pentru o machiaj umezită, ele sunt aplicate perfect pe partea de sus a tonului sau pe o piele bine umedă. Dacă ați folosit pudra, fard de obraz crema de peste să se aplice nu ar trebui.

Schema de aplicare a unei astfel Rumyan nu este deosebit de diferit de uscat. În primul rând, sunt folosite degetele sau un burete, și apoi totul în conformitate cu standardul – pe merele din obrajii Rumba, am fost de tăiere spre templele. Eseuri o astfel de fard de obraz este foarte ușor, degetele sau un ciucure doofibrow.

Lichide si geluri

Aceste soiuri sunt, de asemenea, cele mai potrivite pentru cei care au piele de tip uscat, de multe ori există substanțe nutritive utile. Prin urmare, fard de obraz poate chiar beneficii. Formatul de eliberare este diferit, nuanțare sunt foarte populare, care arata foarte bine, nu numai pe obraji si obraji, dar, de asemenea, pe buze, pleoape.

Așa că roșeața tipul de lichid nu rola, este important pentru a umezi pielea bine, și se aplică un grund pentru un agent tonală. Metode de aplicare – degete, perie teșite, dofiber, perie.

În băț

Un alt fel de pauze de smântână, care este produs sub forma unui stil creion. Aici, în general, peria nu are nevoie, stick-ul în sine și îndeplinește această funcție. Blush este aplicat imediat pometi si apoi ei sunt tăcut cu degetele.

Nuanțe de utilizare pentru diferite forme

Unul dintre cele mai importante puncte în arta de aplicare a Rumyan – determinarea tipului feței, caracteristicile sale. În conformitate cu aceasta, o anumite sarcini sunt stabilite înainte de machiaj, care, inclusiv rezolva și fard de obraz. scheme de diverse produse cosmetice sunt pentru fiecare tip de.

 • Pătrat. Înainte de a exista o sarcina de a atenua caracteristicile, da fata mai rotunjime. Pentru aceasta, roșeața este aplicată în centrul obrazului și drush într-un cerc. Astfel, mijlocul feței va fi accentuate.

 • Oval și alungite. Pentru aceste tipuri, există câteva reguli – remediul se aplică acelor zone ale pometi care acționează. Rastuchevka este îndepărtat în partea laterală a urechilor, o cantitate mică de mijloace sunt plasate pe temple.

 • Rundă. Sarcina în acest caz este de a da fața reliefului, vizual îngustă. Cred că blush accentuează obrajii chubby, incorect. Dacă aplicați un remediu pentru mere și faceți o diagonală decisivă pe cufere, o față vizuală va părea elegantă.

 • Triunghiular. Proprietarii acestui tip de față trebuie să creeze un accent în mijlocul persoanei, distrage atenția de la colțurile ascuțite. Mijloacele sunt aplicate strict pe brânza de linie prin mișcări semicirculare spre temple.

 • Subţire. Titularii de preagiri trebuie să aleagă nuanțe luminoase – trandafir flexibil, piersic delicat, liliac translucid. Volumul feței poate fi adresat după cum urmează. Nuanțele întunecate sunt aplicate orizontal sub skil, astfel încât linia să fie paralelă cu bărbia.

Puteți desena obraji și doar puneți blush la depresie. Și templul nu interferează cu un pic khailaitera.

Sfaturi de artiști de machiaj

Cu ajutorul lui Rumyan și a altor produse cosmetice, vă puteți extinde vizual, îngustați fața, distrage atenția de la defecte, alocați virtuțile feței. Proprietarii unei largi, rotunde, persoană completă ar trebui să ia în considerare modalități de îngustare vizuale cu ajutorul Rumyan:

 • Blush este aplicată de-a lungul liniei verticale, la începutul căruia este luată din bărbie și se întinde la templu+
 • Fondurile Tint trebuie să fie cât mai aproape de sculptor posibil+
 • Pe obraz, trebuie să adăugați un pic sau trandafiri dezactivați.
Citește mai mult  Opțiuni de machiaj pentru ten deschis

Există mai multe salvare universale care iau în considerare tendințele și tendințele moderne în materie de machiaj:

 • Pentru a da luminozitatea imaginii naturale, aplicați un ton roz pe mere și frecați cu atenție+

 • Pentru a aplica în mod corespunzător un blush pe obraji, cum să atragă obraji și imediat vedea zona pe care doriți să aloce+
 • În nici un caz, nuanțe, imagini, astfel cum se dezintegreze în detaliu cosmetice+

 • Blushes sunt ideale pentru utilizarea multifuncțională – de exemplu, acestea sunt emise de pleoape, buze+

 • Pentru a face față feței, în plus față de Rumyan, utilizați un punct culminant – pe laturile de frunte, la vârful nasului+

 • Trend Receptie machiaj – Folosiți un ton pentru buze si fericire+

 • Serviciul de machiaj MĂREȘTE va ajuta la o astfel de primire – utilizare uscată, dar aici este important să crească în mod competent în sus stratul superior+

 • Pentru a crea impresia de o fata sanatoasa, tăbăcite, conectați blush și tipul Sclipire+

 • Refuza utilizarea umbra Rumba a fuchsia și roșu în orice zone, cu excepția obraz obraz+

 • Zonele în care fard de obraz este organic caută, în afară de obicei, – pereții laterali ai frunții, vârful nasului, gâtului, centrul de bărbie+

 • Nu aruncați culoarea naturală a buzelor – dacă subponul este cald, alegeți temperatura corespunzătoare a Rumyanului, altfel imaginea nu va fi armonioasă+

 • înlocuiți cutezător trestia de o nuanta roz ruj, rezultatul va fi deloc mai rău, este valabil mai ales în vacanță și alte excursii+

 • Dacă ați oprit cu blush, puteți aplica pe partea de sus a pulberii transparente, dar această metodă este controversată, puteți da fața unei specii sumbre+

 • cosmetice suplimentare sunt ușor de îndepărtat cu un șervețel umed, burete – principalul lucru, nu pentru a freca fata, cu atenție și se aplică+

 • Dacă pielea nu este ideală, este mai bine să abandonați mijloacele cu strălucirea, o astfel de roșie nu va reîmprospăta fața, ci va fi născut în nereguli, face inflamația vizibilă+

 • Pentru problema de piele optimă mată fard de obraz+

 • În cazul în care un eveniment va avea loc, care va dura până dimineața, fixați blush în acest fel – în primul rând aplică agentul de gel, apoi pudra+

 • Orice machiaj multi-strat necesită o aplicație exactă cu straturi subțiri – este foarte ușor să o exagerați+

 • Blush poate fi folosit atât ca corector de culoare, trebuie să conectați un produs uscat cu o vaselină, acesta va ajuta la ascunderea vizuală a cercurilor întunecate sub ochi, se aplică consileatorul standard+

 • Dacă pielea este întunecată, pentru o țintă de corecție, utilizați roșii roșii, lumină – piersic și trandafiri+

 • Dacă ruinele sunt prea pigmentate și este imposibil să le aplicați în mod natural, conectați-le cu ulei de tip uscat, decisivul va fi mult simplificat, iar pielea va străluci+

 • Dacă aplicați o roșie nu numai pe pomeți, dar și pe sprânceană, ochii vor deveni expresivi, dar face ca Mike să rămână naturală+

 • Pentru proprietarii de ochi verzi și maro, nuanțele de piersici și corali sunt adecvate optim atunci când sunt utilizate de secole+

 • Ochii albastri vor beneficia de vecinătatea temperaturilor roz.

Despre cum se aplica un fard de obraz, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: