Machiaj pentru adolescenți 13 ani

Machiaj pentru adolescenți 13 ani

Fiecare fată vrea să arate frumos la orice vârstă. Adolescenții sunt deosebit de importanți pentru a vă place și alții. De aceea are sens să înveți cum să utilizați în mod corespunzător produse cosmetice decorative, să vă familiarizați cu toate trucurile de machiaj elegant. În articolul de astăzi, vom învăța totul despre caracteristicile Meycapa potrivite pentru adolescenți 13 ani.

  Reguli de bază ale creației

  Machiaj pentru adolescenți în vârstă de 13 ani trebuie aplicate în conformitate cu o serie de reguli de bază.

   Nu trebuie să uităm că frumusețile tinere frecventează școala, deci ar trebui să arate, respectiv.

   Luați în considerare regulile de bază pentru crearea unui machiaj frumos pentru fetele adolescente.

   • Pentru o fată drăguță de 13 ani, este necesar să se utilizeze în principal nuanțe pastelate și practic transparente. Ideal pentru prostii, dar estetic bej, gri, precum și opțiuni roz.
   • Accent în estetică nevoie adolescent machiaj să se facă pe puritatea pielii, precum și în ochii. Sublinierea atenția pe buze nu ar trebui să fie, din cauza aceasta cauza, machiajul va arata ridicol și nici măcar de vulgar vârstă.
   • vârstele la modă tineri la vârsta de 13 ani pot fi vopsite cu astfel de produse cosmetice decorative, care se caracterizează prin textura de lumină maximă. Acesta din urmă nu ar trebui să fie dense, deoarece nu se va potrivi în imaginea unui adolescent.
   • Machiaj pentru incepatori de moda 13 ani ar trebui să sublinieze armonios frumusețea lor naturală, naturală, dar în nici un caz să-l întrerupă.
   • Machiaj fete adolescente nu ar trebui să fie prea ușor de reținut și excesiv de expresiv.
   • Nu vă referiți la contur agresiv, texturi prea luminoase și întunecate. Este mai bine de a folosi fluide fara greutate, creme ușoare.
   • Chiar dacă există cosuri sau puncte negre caracteristice la adolescență, acest lucru nu este un motiv pentru aplicarea unui strat gros de cremă tonale. Pentru corectarea locală a roșeață, va exista o destul de consistent, cu o bună capacitate de acoperire, iar grăsimea „tuneluri“ poate afecta negativ sănătatea pielii tinere, agrava multe probleme.

   Sfaturi pentru alegerea cosmeticelor

   Produse cosmetice pentru adolescenți ar trebui să fie sau organic sau mineral. Ele nu sunt înfundate, pot folosi alergii. În plus, filtrele speciale sunt aproape întotdeauna furnizate în conținutul acestor produse, protejând cu atenție pielea de efectele razelor ultraviolete.

   Luați în considerare câteva sfaturi simple pentru selectarea cosmeticelor adecvate pentru o fată de 13 ani.

   • Mascarea produse. Acneea și roșeața sunt mai bine pentru a masca prin coreerari cu acțiune antibacteriană. Tonal înseamnă că nu ar trebui să „răsfățați”, chiar dacă doriți să ascundeți stralucirea grăsimilor. Machiajul casual, permis pentru școală, nu prevede utilizarea Rumyan.

   • Instrumente pentru sprâncene. Umbre sau creion fetele adolescente nu ar trebui să folosească întotdeauna, dar numai în anumite cazuri,. Un gel mai special este potrivit, ales în funcție de echilibrul părului. El simulează fruntea, le face vizual mai gros, va crește creșterea părului.

   • Rimel. Nu utilizați neapărat rimel. Puneți cilia cu pensete speciale, precum și pieptarea lor. Dacă tinerii Fashionista încă dorește să taie genele, este mai bine să utilizați o rimel de umbră maro, care nu va intra în ochi.

   • Mijloace pentru buza. Fetele de la 13 de ani sunt mai bine să nu pentru a pune ruj. luciu incolor sau un produs suficient de igienic.

   • Umbră. Prin umbrele puteți sublinia anumite date naturale ale aspectului fetei. Nuanța trebuie să se potrivească irisul ochilor. Numai texturi ușoare cu compoziții naturale sunt potrivite.

   Cum sa faci machiaj lumină?

   Există o mulțime de moduri simple și accesibile pentru a crea un atractiv face companion, care va arata frumos pe fetele adolescente. Estetică și filtru curat poate fi atât practic, cât și în umbră luminoasă și festiv.

   Neobservat

   Un foarte popular este imperceptibilă make-up. relevanța sa se datorează în primul rând „facingontrol“ strict la școală. Un astfel de machiaj este ideal pentru fiecare zi.

   Puteți merge în condiții de siguranță pentru a studia, fără a experienceing pentru faptul că din acest motiv nu vor fi probleme inutile.

   Luați în considerare pas cu pas, cum să facă o școală meikap îngrijite și invizibile.

   • În primul rând mâncărime tonul pielii. Pentru aceste scopuri, moderne BB-creme de la branduri renumite sunt cele mai potrivite.
   • În cazul în care există zone cu probleme pe tineri Lear, pe care vreau cu adevărat să deghizare, este recomandabil să se aplice o consilertem pe ele, folosind o perie mică incapatanat.
   • Pentru a obține efectul de piele sanatoasa si radianta, puteți evidenția ușor pomeții și pleoapele superioare, folosind un punct culminant cu particule microscopice care reflectă lumina.
   • Necesitatea de a pune în ordine fruntea. Puteți folosi un gel special sau umbra. Sprâncenele trebuie să pieptene pe o perie speciala.
   • Dacă doriți într-adevăr să profite de creion, este necesar să se utilizeze versiunea rezistent la apa de umbra maro. De exemplu, pentru pleoapa superioara, se poate veni maro inchis, iar pentru partea de jos – umbra corpului de creion.
   • custodie permanent.
   • Dacă doriți să faceți o degradare, balsamurilor roz moale adecvat.

   Rapid

   Multe fete si fetite care studiază în 7, 8 sau 9-timp grad lipsa pentru o aplică lung cosmetică decorativă înainte de a merge la școală. Într-o astfel de situație a, un meyk expres va fi un excelent mod de ieșire, care vă va permite să dormi în dimineața.

   Să-i de mirare treptat, cum ar trebui să fie făcut acasă.

   • În primul rând, BB-cremă se aplică pe față sau cel mai simplu fluid. Remediu nevoie tot mai mare atenție sponut.
   • Tonul poate fi fixat prin pulbere inconspicuous.
   • Puteți întuneca zona pometilor, folosind „sculptor“.
   • Apoi, trebuie să fruntea lucru. Acestea pot fi completate rapid cu creion sau umbre, dar în cantități moderate.
   • Eyelashes răsucite sau tinkering într-un singur strat.
   • Ultimul accident vascular cerebral se va aplica rujul de piersici sau luciu transparent, pe buze.

   Festiv

   Frumoasă și spectaculoasă fată de 13 ani, make-up pot face pentru unele vacanta. Poate fi o zi de naștere, disco școală rece și așa mai departe.

   În cazul în care, în același timp, la 1 septembrie sau ultimul clopot al Efectuați decât diferit de zi cu zi, apoi din motive festive (toamna sau mingea de Anul Nou) va fi mai aproape de seara.

   Luați în considerare modul în care puteți face o face festiv atractiv fată pentru o adolescentă.

   • Cremă hidratantă trebuie aplicat pe piele de curățare. Zonele problematice deghizează printr-un corector sau consilier.
   • Pentru evenimente de seară puteți aplica un fard de obraz, având o nuanță de roz sau piersică ușoară. Chiar și opțiunile de pâlpâire sunt reale. Acestea ar trebui să fie aplicate pe linia pomeților, și apoi cu atenție tot mai mare pentru a face toate tranzițiile sunt evazive.
   • Brovrov poate fi subliniat de un creion maro. Nuanța sa trebuie selectată pe baza culorii părului fetei.
   • Puteți folosi umbre, dar nu întuneric. Ei au nevoie să fie aplicate în partea de sus, iar pe pleoapa inferioara.
   • În loc de umbre de-a lungul liniei de creasta cililor, puteți trage o săgeată Printr-un creion gri, maro sau de culoare.
   • Pentru seara, un rimel de culoare închisă este potrivit, dar în cantități moderate. Pre-cilia este mai bine să se răsucească.
   • Dacă machiajul ochilor sa dovedit a fi luminos, buzele pot fi adăugate numai cu sclipici lumina. În cazul în care ochii sunt evidențiate slab, bureții pot fi făcute mai suculent.

   Chiar și în makeboard festiv nu este recomandat să utilizați texturi prea luminoase și dens.

   Exemple frumoase

   O adolescentă este perfect pentru cel mai ușor și cu viteză redusă, cu cili maker răsucite, cerneală neagră vopsit, și luciu o lumină ușor roz pe buze. Mai ales atractiv astfel de machiaj va arata pe fundalul ochiului albastru al tinerei fashionista.

   Pentru vacanta de Anul Nou, puteți alege machiajul folosind umbre nude (aproape albe), se deplasează lin din colțurile ochilor la licitație colțurile exterioare albastre. De asemenea, mărcile pot fi suplimentate cu un strat de carcasă neagră aplicat cilia răsucite. Un astfel de machiaj va fi perfect uita la vacanță.

   Drăguț și nonsens va fi un machiaj folosind un convențional BB-cremă, o carcasă neagră sau maro, aplicat la cilia superior și inferior într-un singur strat, precum și un luciu transparent lumina sau un ruj nud, care nu este izbitoare.

   Cum sa faci un machiaj la școală, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: