Cum să alegeți o coafură pentru băieții adolescenți 16-17 ani?

Cum să alegeți o coafură pentru băieții adolescenți 16-17 ani?

La orice vârstă, o persoană încearcă să fie atractivă în exterior. Se adaugă la încredere și vă permite să vă simțiți liber și confortabil în orice situație. Acest lucru este deosebit de important pentru adolescenți, deoarece în această perioadă, opinia celor din jurul lor înșiși și în special, este extrem de importantă.

Coafura – un element important al oricărei imagini, ajută la evidențierea individualității tânărului.

Alegerea cu tipul de păr

Acum există un număr mare de opțiuni de coafură diferite pentru băieții de 16-17 ani. Alegerea unei tunsori, trebuie să luați în considerare mulți factori: Acestea sunt trăsăturile personajului și caracteristicilor băiatului adolescent și tipul de păr și forma feței și, desigur, scopul tunsoarelor:

 • stați pe fundalul colegilor+
 • Deveniți un amar: actor, muzician, atlet+
 • continuă+
 • Creați o imagine unică și unică+
 • aspect esențial și îngrijit.

Pentru a selecta o tunsoare potrivită, trebuie să ia în considerare mai întâi tip de păr. Titularii de păr subțire, este mai bine pentru a alege tunsorile scurte care nu necesită styling: La urma urmei, parul subtire nu este capabil să-și păstreze coafura pentru o lungă perioadă de timp, deoarece îi lipsește volumul necesar. Pentru păr subțire, există opțiuni excelente.

 • Low „Playground”. Păr pe scurt închis Zone și Orizontal Conturat. Spre deosebire de „platforma“ clasic, parul este mai scurt, a fost de acord. Hairstyle este universală, ușor de întreținut și foarte practic.

 • Ariciul cu crescut de echitatie. Caracteristică coafura – În stoc breton lung și gros zona întunecată. Suvite poate fi deranjat înainte, înapoi. În același timp, este ușor să aibă grijă de coafura: este suficient să aibă grijă suficient pentru a usca părul și forma pieptene.

 • Andercat (Undercut, „britanic“), cu un model cu textură. Whisky și capetele sunt ras cu modele bizare, datorită cărora se realizează un volum suplimentar pe frunte și painshche. Hairstyle arată cu adevărat elegant și original, dar necesită o îngrijire specială.

 • Iroquim cu coada. Deși lasă treptat moda, whisky ras și împletit sau colectate în volum adăugare în păr subțire de păr coada.

O astfel de coafura se va potrivi cu tinerii de 16 ani care nu se tem să iasă în evidență.

par gros, în contrast cu părul subțire, păstrează forma coafurii, dar din cauza rigidității naturale nu păstrează întotdeauna pozarea. Pentru proprietarii de par gros, există, de asemenea, opțiuni.

 • Andercat (Undercut, „britanic”). La crearea coafuri, whisky ras si capetele se deplasează într-un lin macushkin extins și breton. Hairstyle este foarte convenabil pentru elevi: păr nu interferează și nu închide ochiul. Tunsoarea necesită îngrijire și de stabilire constantă prin spumă sau gel.

 • Jumătate de vulpe. Spre deosebire de boxul clasic, în această coafură, linia de păr trebuie să fie sub partea occipitală. Această tunsoare face un băiat adolescent care adaugă o formă de simplitate în același timp carismaticitatea.

 • „Sub oală”. Cel mai bun aspect pe durata ascultătoare a părului. Numele este ales „Hairstyle și, deși seamănă cu o oală. Bangul trebuie să rămână drept, restul părului este tăiat în jurul perimetrului capului la același nivel. Coafura este ușor de îngrijit, dar necesită ajustare constantă.

 • Scallop (iroquoise). Pentru a crea coafuri, este necesar să se agită complet laturile și să părăsească firele alungite de pe partea din spate a capului și modelul. Confortabil în această imagine va simți acei băieți care nu se tem să iasă în evidență sau să pară oarecum de modă veche.

 • „Grunge”. Toate componentele sunt pieptănate înainte și fac o lungime. Aceasta tunsoare necesită o îngrijire specială și este potrivit pentru băieți romantice. În plus, breton lung va ajuta la imperfecțiunile pielii ascunde, ceea ce este foarte important pentru un adolescent.

 • Alungat Bob. O caracteristică este Hairstyles află într-o Bang extins la sprâncene și capete volumetrice și vopsea. arata Hairstyle foarte neobișnuite și, cum ar fi „grunge“, potrivite pentru agenții romantice.

titularii de păr ar trebui să acorde o atenție Evidențiat la alte coafuri.

 • „Cezar”. Bang este perfect înainte, acoperind aproximativ o treime frunte. Tunsoarea se întâmplă două tipuri: cu tranziția (lungimea părului în părțile temporale și occipitale este lin redusă) și fără o tranziție (părul rămâne aceeași lungime).

O astfel de tunsoare apare rar, ceea ce face purtător original, pe lângă ea se atașează un aspect foarte elegant.

 • păr tonifiat sus. Parul de pe laturile sunt acoperite până la 1-2 cm, iar la lungimea superioară este lăsat posibil. Hairstyle arata foarte natural, dar necesită îngrijire atentă și băieți mai mari se potrivește.

Cu toate acestea, există coafuri de sex masculin care La fel de bine uita-te la ambele gros și lipsit de păr.

 • „Playground“ (este „platforma“). Coafurii implică capete scurte fețe și părți laterale, partea superioară trebuie să fie acoperite strict orizontal. Direcția de par – Sus. Hairstyle este unic în felul său și concis, combine și moliciune, și puterea.

 • Box. Aceasta tunsoare este aproape toți băieții, este universal și relevant în orice circumstanțe. pe scurt par a fost de acord cu laturi și cu o ceafă, în timp ce linia de păr rămâne deasupra părții occipital. Ceea ce este important, coafura nu necesită spălare cap frecvente și extrem de ușor de îngrijire.

 • „Canadian”. Universal și coafura incredibil de confortabil. Pe scurt marcat înapoi, pe tâmple și pe laturile, parul este combinat cu toroane alungite volumetrice pe frunte și modelul. Hairstyle, desigur, adaugă stil și rafinament în ansamblu.

Același lucru este valabil și pentru coafura „Hitlergenda“, variațiile de „Canada“: aceasta implică pe deplin umflate occipital și temporal parts.

Ia în considerare fața feței

Așa că coafura este armonios și natural, este de asemenea necesar să se ia în considerare forma feței. Cele mai multe tipuri comune sunt următoarele: rotunde, triunghiulare, în formă de inimă, tipuri ovale, patrate si diamondy.

 • tipul Oval presupune buna îngustarea a feței în direcția de frunte la bărbie. Linia de fălci deja linii de frunte, și obrajii sunt pronunțate în mod clar. Tunsorile scurte sunt potrivite pentru proprietarii de tip oval. Așa că nu pare a fi rotund, este necesar să se îndepărteze părul pe spate sau Bang-ului pentru a deschide frunte. Următoarele variante sunt potrivite pentru adolescent: „britanic“, „Canada“, box, jumătate de vulpe.

 • Yunoi S rond feței pomeții largi, maxilarului îngust, și fața în mod egal în lungime și lățime. Prin urmare, coafura pe care tinerii ar trebui să atragă alege omul în mod clar liniile verticale și pe orizontală, datorită căreia se va crea iluzia colțuri. Ar trebui să evite breton în tunsorile scurte, aveți nevoie pentru a crea asimetrie pentru a crea un contrast. Alegerea ar trebui să fie următoarele coafuri: „britanic“, „Canada“, „Kviff“ (variația Iroquoise).

 • fata triunghiulara diferită de alte bărbie îngustă, frunte largă și pometi. Pentru acest tip de fata este dificil de a alege o coafura potrivita. Adolescenții ar trebui să acorde o atenție la tunsorile scurte care pun accentul pe linia bărbie. Great Nakhodka – Eliminat Side par. Diferite opțiuni sunt potrivite pentru triunghiuri: extins pătrat, andercat, „canadian“, „Kviff“, tunsori cu un bang-/ dreptul gratuit, tunsori cu breton. Clasic Kare va sublinia în continuare triunghiul feței, trebuie evitată.

 • față în formă de inimă – Variația triunghiulară, cu toate acestea, el are mai bărbie acută, iar pometi sunt mai moi si mai lata. Tinerii sunt mai bine pentru a alege coafuri, ușor de încadrare.

 • La tip pătrat Într-un adolescent, o față simetrică. Tânărul are o frunte joasă, o, linie maxilarului pronunțat clar, în timp ce pometi sunt destul de largi. Se poate experimenta în siguranță și de a alege coafuri extraordinare. El va veni tunsorile scurte si breton: ei vor face fata mai atractiv.

Exemple pot fi arici, „mizerie creatoare“, tunsori clasice (box, semi-vulpe, Bobrik, bob), tunsorile cu o luptă. Pentru a completa imaginea va ajuta, de asemenea, Anderkat și „britanic“.

 • Proprietari tip rhombid au o linie largă de pometi, frunte îngustă și bărbie. Tinerii au nevoie pentru a echilibra proporțiile: face bărbie și frunte vizual mai larg. Este demn de alegerea pasit tunsori, nu șoc de păr de pe părțile laterale. Excelent va arata coafuri cu parul lung: ei vor apuca colțuri ascuțite.

       Orice coafura poate fi reînviat dacă activați imaginația și să adăugați puțină imaginație. Ca de obicei box clasic si jumatate de focalizare se transformă în coafura originală, acesta este doar un expert privind ponderea temporală a unui model complicat. Puteți experimenta cu un probor: pentru a face direct, oblic, în zig-zag. Pe Canada, puteți face o cheie, și vă puteți elibera părul și cravată coada. Suvite se poate face cu panglică, și lovirii – oblice.

       Coafura ar trebui să reflecte lumea interioară a omului, și dacă doriți să modificați și schimbări radicale, atunci varsta adolescente este momentul perfect pentru experimente. Nu este necesar să se interzică în mod categoric cel ales băiat sau o alta coafura, chiar dacă ea nu merge. Principalul lucru este că un adolescent trebuie să învețe este că oricine, chiar și coafura cea mai la modă și mai elegantă nu o va decora dacă nu-i pasă de părul lui – Spălarea zilnică, pieptănată temeinic, dacă este necesar, așezați, mergeți la coafor în timp.

       Cultura de îngrijire a părului trebuie să fie vaccinată din copilărie, astfel încât în ​​adolescență, un băiat devine un om, nu au existat probleme.

       Opțiuni frumoase

       • Coafura „canadian”. Sofisticat și elegant, cu siguranță va adăuga încredere posesorului ei. Părul este pieptănat la dreapta, ceea ce dă asimetrie elegantă.

       • „Grunge” – coafura indrazneata si luminoase, nepăsarea și ușurinței sublinia individualitatea, ajută să iasă în evidență și se simt mult mai încrezător.

       • Jumătate de vulpe. Cu adevărat o coafură curajoasă care combină simplitatea, practicitatea și originalitatea.

       Exemple de coafuri

       • arata foarte frumos și elegant Ras coadă de coadă de fund. Această soluție îi place mulți băieți în 17 ani.

       • A trecut neglijența Coafura adaugă farmec și mister. Puteți să-l puneți cu un lac sau un mousse, dar principalul lucru nu este să-l exagerați cu mijloace stivuite.

       • Relevante pentru băieți și Tunsori lungi.

       Vezi mai jos.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: