Cum să alegeți o coafură la școală pentru adolescenți?

Cum să alegeți o coafură la școală pentru adolescenți?

Orice femeie, chiar cea mai tânără, vreau să mă simt frumos. Această dorință este deosebit de strălucitoare.

Cerințe pentru coafura

Coafurile la școală pentru fetele adolescente trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Alegerea ar trebui făcută în favoarea ceva universal, care va arăta potrivit atât în ​​lecțiile, cât și după ei, în timpul liber. O opțiune bună va fi ușor transformată prin așezare, stilul care se schimbă atunci când efectuează mai multe acțiuni simple.

Coafura ar trebui să fie frumoasă și adecvată modă modernă. Micul fel de fată va încânta învechit, „Bunica“ codite, în căutarea necorespunzătoare în echipa de tineret.

Tendințele modei afectează, de obicei lungimea și culoarea părului, precum și coafura în sine, un factor important este ușurința în execuție. Dimineața, elevii au o cantitate foarte limitată de timp liber pentru a obține suficient de somn, dar în același timp, să nu fie târziu pentru lecții, este mai bine să alegeți o imagine care nu mai mult de 10 minute ia. Important este considerat a proiecta un bang. Ea nu ar trebui să închidă ochii, să interfereze cu citirea, scrierea și uite la bord, impactul cu deficiențe în caz contrar.

În cazul în care o școlăriță insista categoric nu la versiunea cea mai de succes, este în valoare de o negociere care, în cadrul școlii, parul preemptiv va fi facilitat.

Selecție în funcție de lungimea parului

Unele și aceleași coafuri pot fi adaptate cu ușurință la lungimea părului diferit sau cel puțin împrumut mai multe elemente-cheie pentru a crea o imagine.

Citește mai mult  Coafuri la modă pentru elevii de la băieți

Mic de statura

Având baza pătrat clasic, se va lucra în fiecare zi pentru a experimenta cu aspectul dvs., alternând o varietate de styling și adăugarea de accesorii. De exemplu, parul poate fi fixat cu o bordură, panglică sau bandaj etnice, blocat cu o scurgere cu una sau ambele părți, se adaugă agrafelor laconice luminoase. Pentru un cadru informal, coafuri cu mai multe codițe verticale sunt adecvate, situate de-a lungul probor. Sau pereche de cozi pe partea de sus a vârfului. Dacă lungimea părului permite, este în valoare de încercarea de a încălzi panglica care îndeplinește rolul de jantei. De stabilire, în acest caz, începe ușor deasupra urechii și este fixată de crabi sau în cruce invizibil.

Stilul sportiv este o compoziție adecvată de 4-6 flagel-uri, care sunt răsucite de pe frunte spre partea de sus. Puteți să le răsuciți și pe partea 1-3.

Mijloc

Coafuri pe părul mediu coincid în mare măsură cu cele care sunt proiectate pentru păr lung, numai cu unele variante. De exemplu, dacă vorbim despre o varietate de țesături, spikelete, hamuri, panglice pătrate sau panglice franceze vor arăta bine.

Lung

Părul lung arată foarte frumos Cascadă coadă. Inițial, două fire ale grosimii medii sunt colectate în coada-malvin cu o gumă fină și inconceput. În Chpelurur peste locul adunării, se formează o buclă, capătul coada este trecut în ea și totul este încă strâns. Repetați acest pas este necesar cu alte componente de la 3 la 7 ori.

Toate construcțiile Arisen ar trebui să fie ușor întinse mai mult și să decoreze gingiile în sine cu stiletto cu pietre, flori artificiale sau de păr. O astfel de cascadă se poate face nu numai din spate, dar, de asemenea, pune-l pe partea.

Citește mai mult  Diffuser pentru un uscător de păr: ce este și pentru ceea ce este necesar, alegerea și funcționarea

păr natural sau artificial poate fi blocat Într-un fascicul ondulat frumos. Pentru această formă este împărțit în partea stângă și dreaptă, după care se formează două cozi. Acestea ar trebui să fie situate mai aproape de proba, coborâți macushki. Fiecare coada este strâns în hamul, care este fixat cu o banda de cauciuc transparent de mai jos. Ambele părți sunt ușor răsucite unul cu celălalt pentru a forma o grindă.

Hairstyle este mai convenabil la ultima etapă a sigure, cu scurgeri sau invizibile.

impletituri clasice poate fi transformat într-un elegant cereale fețe, care va completa în mod adecvat imaginea strictă. Din partea dreapta a chapelurs, un fir este separat, care se transformă într-un scuipat fix cu o bandă subțire de cauciuc. Aceleași acțiuni sunt efectuate pe partea stângă a capului. Ambele impletituri sunt stivuite în partea din spate, astfel încât să formeze o halp a coroanei, și fixate de invizibil. Dacă sfaturile sunt urât, ele pot fi îndepărtate sub scuipat.

Pentru a obține frumos și elegant coadă de cal, Începeți să stați cu formarea unui nimănui direct de pe linia frunții fruntei. Urmat părul este împărțit în partea superioară și inferioară. Partea superioară formează o coadă mare dreaptă pe partea superioară și coada inferioară – scăzută. Dacă totul se face corect, atunci după ce a scufundat părul și disensiunile, coada superioară acoperă ușor cu cea inferioară, formând coafura dintr-o singură bucată.

Pentru a face o imagine și mai atractivă, părul poate fi răsucite.

Se poate lua în considerare coafura feminină și strălucitoare Arcul părului. Primul lucru de pe partea de sus merge la coada părului, dar nu la sfârșit pentru a obține o grămadă. În urma designului, trebuie să vă împărțiți în jumătate și întindeți-vă, formând un arc. Vârful părului se ridică la etaj și mănâncă prin banda de cauciuc, creând partea centrală a părului. Toată coafura este fixată cu invizibilă. Părul rămas poate fi zdrobit de bucle.

Citește mai mult  Lightening vopsele de păr: rating de producători și subtilități de selecție

În ziua cunoașterii

1 septembrie nu ar trebui să vină la școală cu păr complet slăbit, este mai bine să le puneți ușor. De exemplu, puteți „strânge capela” cu ajutorul flagelului. Primul lucru al șocului este împărțit la o creștere directă, iar după față, pe fiecare parte, este nevoie de o catenă, care sunt strâns strânse. Hamele se vor împrumuta și se vor alătura reciproc. Într-un alt caz, mai întâi coada merge la cap. Urmată de acesta este împărțită în două părți egale și fiecare răsucite de ham.

Hamele dintre ei înșiși sunt, de asemenea, interconectate și convertite la baza coada. Coafura în sine este fixată cu o bandă de cauciuc, iar capetele părului sunt ascunse de invizibile.

Apropo, că coafura nu se destramă, este mai bine să începeți procesul de așezare din utilizarea moussei sau a spumei.

Despre cum să faci o grămadă de ham de panglică, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: