Totul despre eliminarea sprâncenelor tatuare

Totul despre eliminarea sprâncenelor tatuare

În cazul în care tatuajul spranceana este obosit sau oprit mulțumit, forma sa schimbat sau culoare, aceasta poate fi îndepărtată folosind mai multe moduri. Una dintre cele mai populare și eficientă este utilizarea unui laser, care vă permite să eliminați rapid de celule pigmentate si distruge vopseaua sub piele.

De ce tatuaj este redus?

Eliminarea tatuaj spranceana este o procedură destul de complicată, la care este necesar pentru a trata cu deplină responsabilitate. Pentru a face acest lucru, utilizați exclusiv substanțe chimice și echipamente de înaltă clasă, deoarece este tocmai din aceasta că rezultatul final depinde. Motive pentru a scăpa de sprancene pot fi mai multe.

 • Tenta finala sa dovedit a fi inegale. De foarte multe ori, astfel de probleme apar din cauza greseala a expertului, care se întâmplă ca urmare a lipsei de experiență sau aptitudini. În plus, culoarea inegale pot apărea cu grija analfabetă dupa procedura initiala. Unele fete cred că îngrijirea nu este o componentă importantă a machiaj permanent, astfel încât nu respectă întotdeauna regulile stabilite de Master. De exemplu, în nici un caz nu poate scăpa de verde colț al timpului, deoarece afectează în mod negativ procesele de reabilitare și pot afecta culoarea finală.
 • tehnica aleasă Incorect. În cazul în care nu a putut examina cosmetician competent caracteristicile individuale ale pielii fetei și preferințele sale, în urma cărora a făcut o tehnică necorespunzătoare, atunci rezultatul final nu poate ca. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsa de concentrare a cosmeticiana, precum și lipsa de abilități de a crea o anumită formă de tatuaj spranceana. În astfel de scopuri, se folosește foarte des un remover, ceea ce vă permite să scăpați rapid de regiunile necesare și să oferiți tatuarea formularului potrivit.
 • Culoarea nu corespunde celui care a fost selectat înainte de începerea procedurii. Trebuie remarcat faptul că blondele nu pot alege nuanțe întunecate, iar bruneturile sunt cele mai bune abandonate de lumină. Dacă greșeala maestrului nu reușește să corecteze corecția, atunci va trebui să scăpați complet de tatuaj și să efectuați din nou procedura. Principala problemă este că pentru a ajusta rezultatul utilizând amestecarea culorilor în acest caz nu va funcționa.
 • Asimetria partidului. Această omisiune este, de asemenea, foarte des rezultată din cauza neprofesionalismului expertului, cu toate acestea, este imposibil să o corectați cu ajutorul corecției, deoarece desenul se va schimba. De aceea este necesar să scoateți complet tatuajul pentru sprâncene și să îl aplicați din nou.

Principalele căi

Tatuajul cu sprâncene proaspete este cel mai bine eliminat folosind echipamente laser sau remurver special.

Laser

Până în prezent, utilizarea echipamentului laser este cea mai obișnuită modalitate de a scăpa de sprâncene. Una dintre cele mai eficiente astăzi este laserul neodymium. O caracteristică distinctivă a acestei instalații este rata ridicată de formare a impulsurilor, ceea ce îl face cea mai optimă soluție pentru îndepărtarea sprâncenelor. În procesul de lucru, aceasta evidențiază raza infraroșu a lungimii maxime, ceea ce contribuie la un impact eficient asupra oricăror pigmenți, indiferent de culoare. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor aleg un laser neodymium ca metodă de informații de pigment din față.

Citește mai mult  Caracteristici și crearea de machiaj pentru ochi cu creion

Una dintre cele mai eficiente și mai populare lasere astăzi este Pictură. Acesta este un laser picosecund, care este capabil să elimine un tatuaj fără urme și cicatrici cât mai curând posibil. O caracteristică distinctivă a acestui laser este că procedura poate fi efectuată fără durere și utilizarea anestezicelor, care oferă un nivel ridicat de confort pentru pacient. În plus, după utilizarea acestui laser, nu există o perioadă de reabilitare, ceea ce îi aduce beneficii în contextul altor modalități de a scăpa de sprâncene. Datorită faptului că această instalare a fost inițial creată tocmai pentru a elimina tatuajul, vă permite să obțineți cel mai eficient rezultat.

Această unitate operează pe baza tehnologiei ultra-moderne a fasciculului laser, iar durata pulsului este minimă, ceea ce reduce impactul dispozitivului asupra celulelor și reduce orice reacție adversă. Procesul de îndepărtare completă a imaginii nu necesită mai mult de 5 sesiuni, datorită căruia puteți scăpa de orice tatuaj pentru numărul minim de proceduri.

Utilizarea acestei instalații cu laser vă permite să curățați pielea de la orice coloranți, precum și să vă lăsați suprafața, ceea ce oferă derma mai atractivă și aspectul tânăr.

Îndepărtarea tatuajului de sprâncene cu ajutorul unui laser este de mare popularitate datorită unui număr de avantaje, printre care se pot distinge următoarele:

 • Posibilitatea de a obține un efect rapid, Mai ales dacă pigmentul nu era prea adânc în piele+
 • Numărul minim de durere În procesul de efectuare a procedurii și capacitatea de a păstra toate părul și stratul superior al pielii+
 • Razele laser distrug complet capsulele de pigment, care contribuie la curățarea maximă a pielii.

Trebuie remarcat faptul că După fiecare sesiune de eliminare cu laser, este necesar să se ofere timp pentru restabilirea restaurării, care durează cel puțin două săptămâni. Cel mai bine este să aveți încredere în proceduri similare cu meșterii de înaltă calificare care au nivelul necesar de formare și profesionalism. Acest lucru vă va permite să vă asigurați că cosmeticianul nu va afecta pielea, iar urmele de arsuri nu vor apărea pe ea.

În ceea ce privește deficiențele eliminării cu laser, atunci este posibil să se ia nevoia de a efectua mai multe sesiuni pentru îndepărtarea completă a pigmentului, precum și costul ridicat al procedurii.

În plus, merită să ne amintim că laserul de neodim nu afectează părul blond, astfel încât astfel de oameni să elimine tatuajul frunzelor.

Remumer

Caracteristica principală a utilizării remurverului este că este potrivit pentru orice pigmenți, indiferent de culorile lor. Mecanismul de acțiune constă în faptul că componentele speciale sunt amestecate cu pigment și contribuie la împingerea ei la suprafață, ca urmare a care este redus tatuaj. Pielea în acest caz poate fi deteriorată, dar această leziune chimică și, de obicei, nu are urmă. Moderne prezintă pe piață un număr foarte mare de reheomers, care contribuie la distrugerea stratului superior al pielii și refacerea rapidă. Este pentru acest principiu că se efectuează o peeling chimică pentru curățarea pielii. Pentru a scăpa complet de tatuaj, va fi necesar să petreceți mai multe sesiuni cu un interval de 2 săptămâni.

Citește mai mult  Totul despre pensule de machiaj profesionale

De asemenea, trebuie să acordați o atenție deosebită plecării după procedură, deoarece depinde eficacitatea acesteia. De exemplu, este interzisă utilizarea diferitelor produse cosmetice care pot afecta negativ ratele de tatuaj. Una dintre cele mai populare mijloace și eficiente este Revivink, care include extrem de înaltă calitate și componente în condiții de siguranță pentru a elimina tatuaj.

Principalul avantaj al acestui fond este că este nevoie de cea mai mare atenție pentru piele și aproape niciodată nu provoacă reacții adverse sub formă de arsuri sau pete pe fata.

Este posibil să ieșire acasă și cum să o facă?

Există o mare varietate de moduri de a aduce tatuaj acasă rapid și eficient. Pentru aceasta puteți utiliza Diverse produse chimice, ulei de ricin și alte componente, permițând pentru a scăpa de machiaj permanent, fără consecințe și cicatrici. Femeile nu sunt întotdeauna gata să se refere la meșteri profesioniști, care pot fi cauzate de experiența tristă folosind serviciile unui cosmetolog și prea mult în valoare de astfel de proceduri. În plus, există cazuri în care sprancenei scapă de tatuaj și este posibil să se obțină un rezultat similar numai acasă. În acest proces, cele mai neașteptate fonduri pot fi atașate la salvarea care poate fi găsită în orice casă.

Una dintre cele mai populare moduri este Utilizați iod. Pentru a elimina tatuajul frunzelor, va fi necesar să se utilizeze o soluție de cinci procente a acestei substanțe. Principalul avantaj al acestei coerențe este că va fi sigur pentru piele și nu se poate îngrijora de apariția arsurilor. Această procedură se desfășoară destul de repede și cu excepția iodului, veți avea nevoie doar de o baghetă de bumbac. Este suficient să-l umezi într-o soluție de iod și să se aplice ușor pe sprâncene. Acest lucru se face de cel puțin 3 ori pe zi, ca rezultat al căruia o crustă mică va apărea pe locul tatuajului, care în nici un caz nu poate fi îndepărtată. Cel mai bine este să-l miros cu diverse creme de ardere. De obicei, pentru eliminarea tatuajul mediu al sprâncenelor este suficient de 3 săptămâni.

Citește mai mult  Totul despre îndepărtarea tatuajului buzelor

Avantajul principal al folosirii de iod pentru a elimina sprancene la domiciliu este siguranța sa, deoarece acest instrument este considerat un antiseptic excelent și vă permite să obțineți rezultatul perfect în zona de curățare a pielii. Cu utilizarea regulată, pigmentul poate fi îndepărtat cu aproape 90%, ceea ce este un rezultat excelent pentru uz casnic. În plus, iod este destul de convenabil în uz, precum și este foarte greu de observat pe sprancene, astfel încât produsul poate fi utilizat chiar și la locul de muncă. Un alt produs care ajută să scape de sprâncene la domiciliu este sare. Conform principiului muncii, acesta seamănă cu un exfoliant care indeparteaza stratul superior al epidermei și vopsea cu ea. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să se toarne câteva linguri de sare iodată în vase și se diluează în apă fiartă, amestecând până la dizolvare completă.

Aplicați coerența cu ajutorul unui burete, dar este foarte teribil, în nici un caz, deoarece se poate deteriora pielea.

Îngrijirea ulterioară

Grija pentru sprancene după îndepărtarea tatuaj, trebuie să vă cu atenție și cu atenție. În caz contrar, este posibil să afecteze infecția că aceasta va afecta pernicably nu numai asupra rezultatului, dar, de asemenea, asupra sănătății.

 • Timp de câteva săptămâni după sesiune este cel mai bun Refuză Dinamismul baie, saună, piscină și alte locuri similare.
 • Urma Evitați lumina directă a soarelui pe sprâncene, și nu pentru a vizita solar.
 • Cele mai multe cosmetologi recomanda după îndepărtarea cu laser Timp de 2 zile, nu să se spele, Și curățați pielea cu discuri de bumbac și apă micelară.
 • Crustă, care este format ca urmare a impactului laserului de pigment, în nici un caz Nu se poate atinge mâinile sau lacrima, deoarece poate provoca cicatrici. Înainte de eliminarea completă a crustei nu poate fi utilizat de produse cosmetice decorative sau alte produse similare.
 • În plus, în timpul perioadei de recuperare urmează Eliminați din produse dietetice care conțin acizi alcool sau diverse.

Astfel, aduce tatuaj permanent vechi sau proaspat de sprancene, folosind un laser sau Remurver. Judecând după comentarii, cel mai bine este de a folosi un laser picosecunde, care practic nu are contraindicații și restricții.

Dacă faci totul bine, apoi într-o perioadă scurtă de timp, va fi posibil pentru a elimina toate urmele de tatuaj de sprancene. Fiecare instrument de ștergere acționează în diferite moduri care este necesar să se ia în considerare la utilizarea acestuia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: