Totul despre invocarea sprâncenelor

Totul despre invocarea sprâncenelor

Designerul american al Ford este atribuit următoarelor cuvinte: „Sprâncenele – cea mai importantă parte a feței”. Și este dificil să se certe cu acest lucru, având în vedere că sprâncenele recente de ani plătesc mai mult timp decât restul restului. Ei pot armoniza cu adevărat caracteristicile, înmuiați imaginea, creați vizual efectul proporțional cu persoana (chiar dacă nu este). Creați forma sprânceană Ajutați o varietate de produse de frumusețe. Unul dintre ei – ceară. În acest articol, luați în considerare totul despre depilarea sprâncenelor ceară.

Avantaje și dezavantaje

Depilarea – un proces de eliminare parțială. Spre deosebire de epilare, nu afectează foliculul de păr. Depilarea înseamnă îndepărtarea temporară a părului, nu împiedică creșterea acesteia. Sprâncenele Vaxing se numește un fel de depilare, la ce ceară devine instrumentul principal de îndepărtare a părului. Poate fi cald, fierbinte, rece. O astfel de procedură se desfășoară atât în ​​saloanele cosmetice, cât și la domiciliu.

Beneficiile sprâncenelor ceară sunt după cum urmează:

 • Dacă utilizați pensete, îndepărtarea părului va fi amânată de cel puțin 20 de minute + Procedura reactivă Vaxing, timp de economisire+
 • Efectul este destul de lungă – în funcție de caracteristicile individuale, parul nou pe locul de apare la distanță de cel puțin 2 săptămâni mai târziu, ca un maxim – după 5 săptămâni + după îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete, apariția de noi va fi mai mare+
 • Pensete, după cum știți, nu se confruntă cu o vrac mai mare de-a lungul secolului, îndepărtează numai părul care poate fi cuplat cu scula Vaxing + Vaxing și părul exterior și Cannon+
 • Acest tip de corecție este potrivit chiar și pentru fetele cu sprâncene tatuaj și microbling+
 • Dacă utilizați în mod regulat Vaxing, creșterea părului va încetini+
 • Toate materialele sunt disponibile și de cost cu costuri reduse.

Deficiențele procedurii sunt după cum urmează:

 • Este dureros – gradul acestei dureri depinde de pragul individual dureros, de la corectitudinea procedurii efectuate, în legătură cu aceasta, nu toate o astfel de manipulare este potrivită+
 • După ce procedura va fi iritarea – din nou, totul depinde de tipul de piele, reacția individuală + pentru subțire-jupuit și femei târziu cu pielea poate fi o reacție care rămâne câteva zile, ceea ce, în sine, este inacceptabil+
 • Dupa procedura, zona de depilare poate fi ceva timp de etanșare.

În cele din urmă, ea are o contraindicație. Cu intoleranta la materialele, nimic nu se poate face, procedura va trebui să fie înlocuită cu epilarea alternativă. Femeile cu pielea sensibila, precum si cei care au diagnostice de diabet zaharat, patologii cardiovasculare grave, o astfel de procedură nu este prezentată. Ea nu se potrivește și cei care au o lungime de fire de păr mai mică de 5 mm.

Citește mai mult  Cum de a alege Chanda de sprâncene dreapta pentru blonde?

Nu puteți utiliza Vaxing în prezența alunițe, papillom, negi in zona epilat. Procedura contraindicata femeilor care suferă de epilepsie. Este imposibil să o efectueze în dermatita și tulburări de circulație de sânge psoriazis diagnosticat.

Nu face Rossing atunci când dureri de cap, ca durere numai că va crește.

Revizuirea speciilor

Manipularea este reprezentată de mai multe specii, dintre care fiecare are punctele sale forte.

Fierbinte

O astfel de ceară a este vândut într-o formă sferică, dar îl puteți găsi atât sub forma unui cub, și sub forma unei plăci. Acest produs conține ulei de rășină, de măsline și lămâie. Înainte de utilizare, produsul se încălzește până la +60 grade. Acesta este un mod foarte popular de depilare, deoarece problema este rezolvata fire de par eliminarea cât mai repede posibil. Dar procedura poate fi efectuată numai în cabină, pentru că este dificil nu numai să se încălzească ceara, dar, de asemenea, tot timpul de depilare este menținută la temperatura dorită.

Un alt pericol de procedură acasă folosind ceara fierbinte – arde. Dacă-l utilizați incorect, fără a respecta măsurile de securitate, puteți arde. Iar pielea din zona ochilor este deosebit de sensibil, astfel încât prejudiciul ar putea fi grave.

Rece

Pentru manipulări de acasă, această metodă este considerată cât mai confortabil. Material pentru o astfel de depilare se face sub formă de benzi de ceară. Aceasta este o hârtie sau un obiect țesut la care ceara este depus un strat foarte subțire. Așa că produsul a devenit temperatura potrivita, banda este suficient să se încălzească în mâinile. Și după aceea a aplicat imediat pe piele dorită.

Datorită metodei rece, puteți obține chiar scăpa de fire de par foarte mici la care este atât de ușor pentru a obține. De fapt, procedura de îndepărtare repetă acțiunea cu tencuiala: banda este lipită, și apoi cu o mișcare bruscă îndepărtat de pe piele împotriva creșterii părului.

Temperatura scazuta

Astfel de mijloace sunt puse în aplicare în recipient, asemănător în exterior rimel. Dificultatea constă în faptul că dispozitivul este cumpărat de o singură dată, trebuie să cartușe de schimbare în ea, acestea sunt vândute separat. Trebuie să achiziționeze mai mult și cartușul de ceară. Dar modul în care modul în care este confortabil și sigur. În primul rând, produsul este încălzit la indicatori termice ridicate, dar din moment ce incredibil se răcească, riscul de arsuri este minim.

Producatori populari

Mărci în care nu sunt confundate, cu excepția Masters-sprâncene, o mulțime. Consumatorul lipsit de experiență nu poate ști ce diferențele de producători, ce produs este mai bine. O privire de ansamblu scurtă va ajuta să mergeți în sprâncene epilat. Să ne locui pe bine-cunoscute branduri și caracteristicile produselor lor.

Veet (Canada)

Acesta este numele tuturor pentru audiere, benzi produse de această frumusețe gigant la fel de convenabil și practic. Ceara de pe ele se distinge prin fixarea limită a pielii, care vă permite să se ocupe rapid cu vegetație în exces. La un moment dat el surprinde parul maxim care va trebui să fie eliminate.

Citește mai mult  Caracteristici ale Rastune procedură Brows

Sally Hansen (USA)

Această companie prezintă un produs pentru un produs de corecție pe piață, care permite acasă la fel de delicat și în mod eficient de părul suplimentar de sprâncene. Ceară de topire poate fi într-un cuptor convențional cu microunde. Adică procedura este foarte asemănătoare cu cea care se face în saloanele profesionale, dar se poate face pe cont propriu fără a părăsi casa.

PARISSA BROK FATER (Spania)

Noțiunea acestui produs constă în compoziția hipocuccană practic impecabilă. Este proiectat pentru femeile cu piele subțire și sensibilă. Dacă pielea este predispusă la alergii, cu o mare probabilitate de expert salon, recomandă o femeie pe care acest produs.

Băuturi de la Shapers Surgi Wax (SUA)

Mijloacele de depilare sunt reprezentate în forma inițială curbată. Și ajută la capturarea efectivă a firelor de păr care au reușit anterior să elimine numai acțiunile punctului cu un pensetă. Într-o cutie frumoasă, există o ceară în sine, precum și benzi pentru două zone de sprâncene (Absbrov și Leading). Întreaga procedură epilat durează 10 minute, și de multe ori de două ori mai puțin, și toate firele de păr, chiar și un pistol, va fi curățat cu atenție.

Lilasoft (Turcia)

Simplu pe forma de benzi de ceară eficiente, ca parte din care o mulțime de phytockomponents. Ele ajuta pentru a evita iritarea pielii după finalizarea procedurii. Alegerea unui produs, trebuie să se uite la marcajul său. Marca produce benzi de ceară pentru diferite tipuri de piele.

reacția individuală nu este exclusă. Necesitatea de a încerca, compara, trage concluzii.

Cum se utilizează?

Din păcate, sprâncene depilare – una dintre preocupările riscante ale procedurilor. În cazul în care nu se respectă măsurile de precauție, este posibil de a răni și de piele, precum și un organ de vedere.

Masuri de precautie

Dacă tehnica sugerează încălzirea de ceară, atunci este necesar să se facă strict la temperatura indicată. În caz contrar, produsul poate fi supraîncălzit, iar utilizarea sa va fi deliberat periculoasă. Nu toate femeile știu că după vaccinarea unei săptămâni întregi nu pot fi plajă. Mulți oameni nu ghicesc că reacția negativă asupra zonei tratate a pielii apare tocmai ca rezultat al ultravioletului activ pe acesta.

În plus, amenință nu numai senzațiile neplăcute, ci și acțiunea prea agresivă a soarelui. Adică, trebuie să te gândești nu numai despre estetică, ci și despre sănătate. Două ore după ce Vaxing nu trebuie să fie vopsite. Chiar și machiajul luminos vor fi excese care nu vor beneficia de piele.

Dacă erorile sunt comise în timpul procedurii, acest lucru este plin de următoarele consecințe:

 • Burns – Când utilizați ceară prea caldă, ele nu evită+
 • iritație – dacă o femeie a uitat să folosească talc, este, de asemenea, practic garantat+
 • Daune care pot crește în cicatrici și cicatrici – cu încălcări brute ale tehnologiei.

Înainte de a lua în mâinile de ceară și va începe procesarea zona de sprancene, trebuie să vizualizați structura video sau cu atenție și re-citit briefing, în cazul în care este pictat fiecare procedură de element.

tehnica de utilizare

Această clasă de master este simplu, proiectat pentru manipulări la domiciliu. Pentru a elimina sprancene firele de păr în plus, trebuie să luați următoarele materiale și instrumente:

 • Ceara și încălzire (dacă este depilare cald)+
 • Hârtie / benzi de tesatura din kit-ul+
 • Mijloace de degresare și curățare zona de îndepărtare a+
 • talc+
 • Stick de lemn+
 • Orice ulei cosmetic care curăță pielea de ceară+
 • pensetă.
Citește mai mult  Extinderea sprâncenelor: Caracteristici și tehnici de procedură

Pentru a face o spranceana te epilat, trebuie să urmați următorul pas cu pas algoritm:

 • Păr trebuie să fie eliminate de pe fata – legat de coada, îndepărtat de marginea sau bandaj + fata curata, fara cosmetice + locul de muncă nu ar trebui să interfereze+
 • Ai nevoie pentru a urmări calitatea de iluminat – zi naturală într-o cameră cu o fereastră perdea liber, o zi însorită este ideală, în alte cazuri, aveți nevoie de o lampă bună luminos+
 • Cu iluminare de înaltă calitate, este necesară pentru a inspecta sprancene în oglindă – lungimea firelor de păr ar trebui să fie suficientă – cel puțin 4 mm + sprâncene trebuie pieptene pe o perie specială, în cazul în care nu există nici, pensula purificată din carcasă+
 • Este timpul să topiți ceara, urmând instrucțiunile, care este întotdeauna atașată produsului + deoarece instrucțiunile diferite de produs pot avea unele discrepanțe, nu există un algoritm universal, trebuie să faceți exact cum este scris pe pachet+
 • Complotul în care va apărea depilarea, trebuie să fie curățate: orice produs antiseptic dermatologic se va potrivi+
 • Wand Wand Wand aplicat în zona prelucrată a pielii – în direcția creșterii părului+
 • De la deasupra ceară trebuie să faceți hârtie sau țesătură din kit+
 • Trageți ușor pielea cu degetele (astfel încât durerea nu este atât de tăiată) și scoateți banda cu o mișcare ascuțită spre creșterea creșterii părului+
 • Aplicați orice agent calmant pe piele, după îndepărtarea ceară din zona sprâncenei cu ulei cosmetic+
 • nu întotdeauna prima dată când se dovedește a elimina toate părul suplimentar, apoi procedura de aplicare a ceară, îndepărtarea benzii este repetată + standard poate ajunge la 6-7 repetări, astfel încât zona de sprânceană să fie purificată perfect+
 • Dacă chiar și după repetări, au rămas părul suplimentar, va trebui să perfecționăm cu pensete.

După procedură, nu trebuie să faceți o baie și un duș, frecați pielea în zona de depilare, aplicați machiajul cel puțin în două ore.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: